|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
4.3.2010 12:47:57   
krtkova
Jst sm si trenirko kupila na Rudniku v mislim da sport 2000 (zravn pikapolonice), od championa. Super je!! Športne hlače, z žepi pa imam od HM. Pejt še tja mal pogledat.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
4.3.2010 12:48:40   
pupa*81
bravo naxi in tai user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 12:49:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4353
4.3.2010 12:53:16   
MaliMišek
Hvala krtkova in cojka ... že odštevam ure, ko bom odhitela na Rudnik....pazite kako vozite po obvoznici user posted image

Kumar pa ne bom solila user posted image . Aja...kolk jih morm pa pojest, da mi bodo jutr čevlji prav?? user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
4.3.2010 12:54:18   
pupa*81
meni so tudi vse trenerke out-of-use... ker jih ne morem zavezat jih mam kmal pr kolenih, dobro da večino časa preležim na kavču user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4355
4.3.2010 12:54:33   
krtkova
ha ha, sam men je pa tole s kumarami tok smešno. Kaj je fora, da to zdej jesta??user posted image  res me zanima.

MM - a ti boš jutri v službi?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4356
4.3.2010 12:54:52   
petrca2507
Super za nax in Taia. user posted image  Upam, da bosta kmalu oba doma.

Jaz sem nosečniške cunje kupovala v naslednjih trgovinah: Zara nasproti Emporiuma, Benetton v centru (na otroškem oddelku imajo 2 stojala), H&M v Supernovi in seveda Popek.

Palmanovo pa komaj čakam. Mal zarad tega, ker se niti slučajno ne spomnem, kako tam izgleda. Mal pa zarad tega, ker mojedva s tem povabilom na nekaj namigujeta. user posted image  

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4357
4.3.2010 12:54:53   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Kumar pa ne bom solila user posted image . Aja...kolk jih morm pa pojest, da mi bodo jutr čevlji prav?? user posted image user posted image

1,75

Neposredna povezava do sporočila: 4358
4.3.2010 12:57:03   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

meni so tudi vse trenerke out-of-use... ker jih ne morem zavezat jih mam kmal pr kolenih, dobro da večino časa preležim na kavču user posted image

No, pa all inclusive na kavču le ni tako slab user posted image (malo heca!!!)

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
4.3.2010 12:57:36   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
ha ha, sam men je pa tole s kumarami tok smešno. Kaj je fora, da to zdej jesta??user posted image  res me zanima.

Še nisi slišala, da kumare ful vode odvajajo? user posted image
Sam z nečim jih ne smeš kombinirat, ker pol lahko dobiš drisko. Nism 100%, ampak se mi zdi, da so to mlečni izdelki user posted image

Jst imam od Championa eno trenerko, ki je super. Zgoraj ima mal širšo elastiko, v njej pa štrikec. Pa zelo elastična je. Dobila sem jo od tašče za novo leto.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
4.3.2010 12:59:45   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Je cojka omenila, da je reževala težavo z otekanjem, tako da je zvečer pojedla kumaro. No zdej se bom pa jst tud basala s kumaro za večerjo, da mi bodo zjutraj čevlji prav user posted image user posted image user posted image (sem namreč zjutraj ugotovila, da so mi prav samo eni čevlji, pa še to zimski)

Bom v službi, če bom imela kaj za obut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kumar pa ne bom solila . Aja...kolk jih morm pa pojest, da mi bodo jutr čevlji prav??

1,75

user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
4.3.2010 13:02:04   
pupa*81

No, pa all inclusive na kavču le ni tako slab user posted image (malo heca!!!)

ja, all inclusive je, če se spomneš zjutrej vse dalince s sabo vzet user posted image user posted image user posted image no sej zdej bom celo dvignila rit pa si šla toast nardit... bravo zame (in za mojo rit) user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4362
4.3.2010 13:05:36   
tanika1
bravo za nax in taia user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo, da tako fajn napreduje.

Trenirke sm si pa jst kar v Newyorkerju kupla navadne sam mal večjo številko kot običajno, so pa brez elastike, ampak majo tak pas za zavihnit nazaj, jst si ga pa kar pustim čez trebuh in je super.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
4.3.2010 13:07:47   
krtkova
no, tole s kumarami je kr zanimivo. Ampak neki ne štekam: 1,75. OK, ampak kako veliko kumaro si pa vzela za osnovno merilno enoto??? Ker to je mal podobno kot izdelava čevapov. Vsaka ma svoj model velikosti.user posted image user posted image

Petrca - mislim, da imam jaz podobno trenirko. Pa lepo nizek pas, pa me ne tišči tok. Sam zdej sm pa najdla eno ful staro, čist raztegnjeno, do jošk gor dam lahko pas - sam je pa tkoooo udobna!!!!! In pol mal zaviham pas dol in mi majca nič ven ne leze med valjanjem po kavču in nič me ne tišči (sam moj pravi da zgeldam kot ena stara mama in spodnjega dupleka - prov sexy res nisem!!user posted image )

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 13:11:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4365
4.3.2010 13:12:51   
mkbk
Jst  bi mogla kr dopust vzet, da bi vas sam brala... ne pa da še komentiram, halooo. Zdej loh mal pišem, k po moje bo kmalu zatišje uki gor, glede na to, da so šle ta najbl gobčne po tapete in v Zvezdo- dobr tek!!!

Za srečanje sem pa drugače tud jaz za (15. namreč) Tisti teden glih začnem uvajat Filipa v vrtec...

bravo zvezdici za 38. tednov - sam neki, a ni donošen že po dopolnjenem 37.t.??? user posted image

cojka - sej vem kriza je to s čevlji, dej če najdeš lepe IN udobne, plis povej čimprej. mene vsak ožul, razen gležnarjev (tud superge!!!) V Bato skoraj ne stopim več, ker imajo čisto nemogoča kopita, vsaj za moja stopala, ki pa btw na pogled zgledajo čisto normalna...po mojem si bom mogla začet čevlje kupvat v ari al pa kaj takega user posted image  Blajk. pa še jst sm fuuul izbirčna glede čevljev!

Ah blagor enim, ki vas starši peljejo v šoping - jst bi tuuud! user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 4.3.2010 13:16:29 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
4.3.2010 13:17:43   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Ah blagor enim, ki vas starši peljejo v šopink - jst bi tuuud! user posted image

Mojmu očiju je mal dolgčas, ker je s 1.2. v penzionu. In trenutno tud pri nama na bajti ni nič za delat. Pa očitno je treba še odpravnino zapravt. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
4.3.2010 13:20:31   
krtkova
mkbk - prosim beri bolj zbrano!! user posted image user posted image JUTRI se dobimo v Zvezdi in pri tapetah!!user posted image user posted image

Bata tud men ne sede, majo pretrde čevlje. Men najbolj sedejo japanke!user posted image user posted image  Pa kratke hlače in poletje.user posted image user posted image  No, ok, zelo dobro kopito imajo Pradini čevlji. Resno!! So kot zame narejeni!! Zakon!!

Pa tudi v domačih (Ikea) copatih se odlično počutim!!user posted image user posted image

...dej Krtkova, k se vidi, da ti je svinjsko dolgčas!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
4.3.2010 13:26:51   
mkbk
a pradine čevlje si morm kupit, bom povedala možu user posted image user posted image user posted image

kva sm jst spet lačna punce, pa dons bo ričet....(mama kuha)...sej mam rada, samo ni glih pica...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 13:27:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
4.3.2010 13:28:37   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

MM - jaz sem kar tri zbasala - zihr je zihr. Za čevlje daj pa še eno povrhuser posted image user posted image

krtkova
- pred pregledom pojej tri kumare in zadovoljstvo drugi dan na vagi bo skoraj popolnouser posted image user posted image

Joj, moj mali pa ima kolcalni dan - pošteno me nervira.user posted image Brce so mi bolj všečuser posted image

Bom pojedla kr štiri user posted image . Za vsak čevelj po dve user posted image .

No, copati so pa zakon!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4371
4.3.2010 13:30:37   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

jaz bi tud že poletje in kratke hlače. Komaj čakam, da pokažem mojo novo ogromno pridobitev - ogromno količino celulitauser posted image user posted image user posted image

neeeeee sej boš dojila pa bo izginil v trenu oka user posted image  (sam teb bo pomojem res, k si taka suhečka)

Neposredna povezava do sporočila: 4372
4.3.2010 13:33:45   
mkbk
ej, a veste še za kaj druzga k odvaja vodo, razen kumar - jst jih ne maram!!user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
4.3.2010 13:34:27   
krtkova

a pradine čevlje si morm kupit, bom povedala možu user posted image user posted image user posted image

glej, sej verjetno misliš, da je štos. Sam jst sm res tko navdušena nad njimi da mi prov ni bilo škoda denarja. Pa dooolg jih že nosim (sandale bom verjetno morala letos vržt stran, ker so že ubogi), škornji pa...bodo mogoče še za drugo leto. Škornji so bli res dragi, sm jih dobila za dedka mraza. Sandali pa...kaj pa vem....ne poceni, jasno, sam vredni, glede na to,da sm jih nosila kr neki sezon in tko fulll.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
4.3.2010 13:35:20   
MaliMišek

ej, a veste še za kaj druzga k odvaja vodo, razen kumar - jst jih ne maram!!

Baje da tudi zelena, peteršilj, ....

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 4.3.2010 13:38:10 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......