|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
4.3.2010 10:48:07   
rea27
eko.počasi me mineva vse..tale next mi bo počas požrl živce, zato...ne vem..še enkrat sem jm napisala, da njihova zadeva ne funkcionira...ne vem..brez besed in razočarana... Pa še limit sem si dvignla, da res ne bi blo težav z naročanjem..ampak ne...ah...no comment!

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
4.3.2010 10:50:32   
majch
rea, think zen

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
4.3.2010 10:55:17   
Mala_princeska
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: majch

joj, al aje bil včeraj res en čuden dan. Jaz sem bla tudi čist fertik, pa mala je bla nekaj tečka, pol pa pride moj domov, pa taprvo itak neki najde, da me razpali. Pol sem pa jaz tečna. Seveda sem. Cel božji dan se ne pogovarjam z nobeno odraslo osebo - razen na RR, pa si zmišljujem animacije za malo, pa pucam pa tako in pol ne smem bit mal tečna, če mi teži najprej, ko stopi skozi vrata. user posted image Včasih bi kar znorela. In pol še moram njemu streč od vseh smeri, ker ma en mali prehladek. Ja bog pomagi, no...ko na smrtni postli...deci...ne moreš z njimi...brez njih pa tud...user posted image

Včasih res pride tak gnil dan..nimaš kaj...mater si želim, da bi samo za en dan zamenjala. Ker pravi, da itak spim do 9 pa da nimam posebnega dela..grrr. Dec...včasih bi ga s ponvo po bučiuser posted image

moj je tud ves bogi, ko šmrka in kiha user posted image user posted image user posted image user posted image

tipična od mojega dragega grr.....prov rada bi en dan zamenjala, ko bom imela naslednjega user posted image bo on na porodniški, pa bo vidu, ko ga bom "nažirala" prec ko vstopim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 10:55:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
4.3.2010 10:57:07   
Anonimen
Rea - ne se sekirat. Če bo šlo bo, če ne pa tut ok.

Majch - moj je imel tut včasih ene take fiksne ideje, da kolk je men fajn, ko sem na porodniški. No, pol sem ga pa ene dvakrat pustila za urco samga z njimi, jst pa sem šla na kavo k sosedi. Pa pridem domov pa je bil kr besen in je začel:,, Pa kaj je s temi mulci? Jst bom kr pop.... Pa ne moreš jim nič dopovedat.....pa mu rečem Jaki dej pust to....pa Nik nehi mu nagajat....pa...,, Pa sem ga z nasmeškom pogledala in mu rekla:,, A dej nehi, a res!?,, Pa se je začel režat pa je reku:,, Si komaj čakala da mi to rečeš, a ne!!!,,

Ah, dedci user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
4.3.2010 10:58:42   
majch
živka, točno to. Eno uro na dan brez otroka in tečnega deca. user posted image Pa če si jo ne morem privoščit, j*** mast! Edino sredi noči lahko grem ven, ko oba spitauser posted image Sploh ne vem, kako se naj zorganiziram. Komaj čakam, da bom mela še službo poleg tega.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
4.3.2010 11:00:09   
majch
jaknik, al bi ga z veseljem pustila samega doma, pa če ga uberhaupt NI doma, kaj čem pol...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
4.3.2010 11:18:06   
majčica20
zgleda da je to ena iz skupnih lastnosti naših moških. kako je teb lušno k si doma..
ob sredah hodim zdaj an pilates da se mal odklopim in ima ta mala dva on.
ko pridem domov je on totalno zmatran, nič ni naredil kar si je zadal in je jezen sam nase. ta večji začne razlagat kaj vse se je v tem času zgodilo (predvsem koliko je ta mala jokala in kako jo je on tolažil...) tako da podobne dogodivščine...

pa sneg je spet tu

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
4.3.2010 11:23:26   
Anonimen

jaknik, al bi ga z veseljem pustila samega doma, pa če ga uberhaupt NI doma, kaj čem pol...user posted image

Boš vidla pol ko boš nazaj v službi.....stokrat bolj boš zorganizirana, Živa bo že mal večja, bo hodila in bo tekala za tabo po stanovanju, ko boš v službi boš tudi med odraslimi...ma zihr bo bolš. Ma jst zase vem, da ko sm hodila v službo je blo sicer itak manj časa za otroke in domače obveznosti, ampak sem pa mela glih tako vse tipi top pospravljeno, zlikano, otroci so bli zadovoljni... Ma paše ker greš med ljudi in imaš pol kar več energije in si sposobna take organizacije življenja, da se sama seb čudiš.user posted image Zato mi gre fino na jetra, ko mi kaka pametna mamka reče:,, Ja kaj boste pa pol ko boš šla nazaj v službo? Pa zdej so trije! Kdo jih bo  pa čuval in rihtal?,, Neki časa so me te komentarji ful jezil, zdej pa sam še rečem:,, Ja zakaj pa naj ne bi šlo? Se bova že organizirala, sej sva dva odrasla.,, Pa vem, da nama bo včasih tut voda v grlo tekla, ampak to je pač življenje. Ja, najbolj da zdej kr umrem, ker bom mogla nazaj v službouser posted image . Še bolš bi pa blo, če bi nama šlo vse narobe, pa da bi lahko še bolj pametvale te vaške teteuser posted image .

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:23:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:26:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3611
4.3.2010 11:36:48   
čebelica01
o ste načvekale , čvekle user posted image user posted image

kaj niente od nexta , ehh boga naša rea .  rea si jih mogoče že klicala ?

emmm malo neodgovorno .

ooo o decih se mente jaz mam kar pošlihtan , včasih pride kaki nesporazum ampak se ne dam motit , tako smo se zmenili in pika . sva pa zadnjič pustila manco in gregorja doma in sva skočila v trgovino , sem jima dala sam doma za gledat pa kokice , pa sva šla . hja prideva pa nazaj pa kokice po celi dnevni user posted image user posted image user posted image  ja kaj za vraga sta pa razmišljala , pa dobim odgovor , mal sva se vživela tko k kevin in kaj bruhnila sva oba v smeh

user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 4.3.2010 11:37:41 >

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 3612
4.3.2010 11:40:08   
vaney
živka, naš starejši je star 2 leti in 1 mesec, raste pa kot konoplja...pred novim letom sem oropala Seevil, ker so mi njihove stvari super, kvalitetne in po milijon pranjih ne izgubijo barve in oblike, ampak kaj, ko jih je tokrat tako hitro prerasel, sploh spodnje dele trenirk...ko boš glih tam, se ti bi dalo pogledat, če imajo kaj 98 številke v kakšnih normalnih barvah (zelena, oranžna, modra, rjava...), mi ni panike dat malo več, ker bo te trenirke brez problema lahko še Daša nosila, sploh niso sprane....pa bodiji so tudi super, ampak jih ne mislim nekaj ful kupovat, ker računam, da se bomo do poletja odvadili plenic in jih potem ne bomo več rabili...

moški....ah, kaj čem komentirat...trenutno se nimam kaj pritoževat, ker po porodu moj občasno kuha, daje prat in sušit (no, jaz se derem en štuk nižje, kam mora knof zavrtet in koliko gela in mehčalca datuser posted image ), ponoči vstaja in hrani Dašo, danes je šel na kavo zjutraj in mi iz Petrola prinesel kapučino...trenutno je res priden. Ampak drugače pa je tudi on mislil, da je porodniška čisti luksuz, dokler ni bil pri Anžetu on 4 mesece na porodniškiuser posted image Katastrofauser posted image On je cele dneve z malim, nič ne more naredit, nikamor ne more it, on bo znorel...in potem sem bila jaz dvojno zmatrana, ker sem imela v vrtcu 14 dojenčkov v jaslih, popoldne pa enega 8-mesečnega dojenčka in eno veliko tečko, ki je dostikrat kam pobegnila ven, da se ji od vsega hudega ne zmeša...tako, da je komaj čakal, da gre nazaj v službouser posted image In se strinjam z jaknik, ko greš v službo, je vse lažje. Meni je bilo. Življenje spet zalaufa po starih tirih, čeprav je tempo hiter. Ampak jaz rabim tempo in tako bolje funkcioniram in se počutim koristno. Tako da ne se bat, da potem ne boste zmogle. Če mene vprašate, boste vse naredila lažje in z več energije...seveda pa je to samo moje mnenjeuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3613
4.3.2010 11:41:51   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Majch kaj pa prijateljice, a ni nobena mamica? Moraš imeti malo družbe, če ne to res ni nič.

ja sej, majch..nč, boš začela k nam na čajčka hodit, mali dve se bosta pa igrali.. Saj nisva tako daleč narazen. Igrač je dost, dnevna je velika..ni panik..Medve bova pa dale mal možgane na off..? SI za?

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3614
4.3.2010 11:42:11   
majch

Majch kaj pa prijateljice, a ni nobena mamica? Moraš imeti malo družbe, če ne to res ni nič.

Jah, živka, jaz sem pa čist iz konteksta.user posted image Moje prijateljce so razseljene od gorenjske do prekmurja, pa nobena ni mamica in slišimo se tudi bolj tako...ker pač ma vsakak svoj lajf, poleg tega sem sem priseljena štajerka in v osnovi ne poznam žive duše, tako da evo...kar poznam zdaj babe z RR, pa kako sosedo. Ma, počasi se vpenjam v družbo...zdaj smo komaj eno leto v mestu, tako da počasi guramouser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3615
4.3.2010 11:48:00   
majch
hehe rea, da ti bojo trije mulčki dnevno razturaliuser posted image Čaki, da se začne bratska ljubav med tvojima dvemauser posted image

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
4.3.2010 11:48:30   
čebelica01
ja KAMINEK kje se pa skrivaš , boš pršla kaj pokukat user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
4.3.2010 12:55:02   
rea27

hehe rea, da ti bojo trije mulčki dnevno razturaliuser posted image Čaki, da se začne bratska ljubav med tvojima dvemauser posted image

user posted image

ja pa kaj še..sej boš tut ti zraven..ne, resno mislm, pridi kaj naokoli..Dopoldan ali popoldan..Se bova že znaši. Sej jst sem tut cel dan sama..Moj dela sicer različno, ker dela pač doma, samo to pomeni tudi da dela do 3 h zjutraj če je treba..
tako, da..res..zjutraj..seveda ko bo lepo vreme se napokajta pa pridita na čaj al pa kavico, pa bova mal počinle :) Sej pol gre naša žaba itak spat tam po 10 oz celo že po 11..Popoldan smo pa tudi po večini vsak dan doma od 14 ali 15 naprej..včasih sicer imam inštrukcije, ampak se bova že zmenile..

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 14:26:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
4.3.2010 14:49:40   
štrumfek
heloow

evo mene SPET V PUCANJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta okna so mi dokonca zrihtal zdej se pa spet utaplam u prahuuser posted image user posted image user posted image user posted image in seveda spet pucam k nora

ahh deci ja user posted image user posted image user posted image nas je večina na istem... moj tud pravi da kok je men fajn k sm skos doma.. pol ga pa kako uro pustm samga z tamalo, pa ko pridem nazaj kr penasto gledauser posted image user posted image user posted image mi je reku zadnč: pa kako lahko ti to cel dan poslušašuser posted image . pa sem mu sam nazaj rekla a vidš kok je men cel dan doma lusnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

letim nazaj pucatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3620
4.3.2010 15:19:31   
vaney
štrumfek, saj lahko prideš še k meni kaj spucat, če imaš viška energijeuser posted image meni je itak moj včeraj rekel, da to ni normalno, da mora vsak dan pomivalni stroj laufat, kolk mi to posode zamažemouser posted image da če bo moral zdaj to vsak dan delat, da se njemu ne da, ker komaj eno rundo pospravi, pa bi moral že drugo začetuser posted image user posted image user posted image Jaz pa uživam, dokler se da...še prehitro bom morala spet jaz vse to delat, njemu pa spet ne bo jasno, kaj jamramuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
4.3.2010 15:37:15   
rea27

Majch, Rea jaz bi tudi klepetala z vam user posted image ....res se lahko kaj družimo, ko bo sonček in daljši dnevi.

jaaa, valda, obvezno..Seveda, pridi! Si bomo številke izmenjale in se dobimo...in to lahko postane ena fina rutinica..Sej veste, pa rojstni dnevi juhuhu..kako bo luštno!!!

papa

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3622
4.3.2010 15:54:36   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Majch, Rea jaz bi tudi klepetala z vam user posted image ....res se lahko kaj družimo, ko bo sonček in daljši dnevi.

jaaa, valda, obvezno..Seveda, pridi! Si bomo številke izmenjale in se dobimo...in to lahko postane ena fina rutinica..Sej veste, pa rojstni dnevi juhuhu..kako bo luštno!!!

papa

fino ste se to zmenle , a se bomo zdaj gruperale in nardile dve skupine al se družimo svi zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
4.3.2010 16:18:07   
majch
nobenga grupiranja, tu smo vsi našiuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
4.3.2010 16:22:34   
čebelica01

nobenga grupiranja, tu smo vsi našiuser posted image

a ko je to naš . ha ha ha joke

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!