Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 9:58:19
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Naša bo še tudi neki časa v bundi. Mi v možganih seka: čim kasneje slečt in v jeseni čim kasneje oblečt, kaj je pa prav pa tud ne vem. Meni če je vroče se slečem, če me zebe se oblečem, otročki so pa druga zgodba........................................... se strinjam, mene je tud mama to naučila...od nekdaj že to "pravilo" velja pri meni. In jaz to pravilo prenašam na otroke... tudi jaz... samo mi je pa hecno, ma prej grozno, ko gledam v vrtcu, ko so eni starši še do včeraj otroke že skoraj v kratkih hlačah v vrtec pripeljali... ej, halo, danes je pa skoraj spet minus zunaj... svašta...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 9:58:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:01:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Naša bo še tudi neki časa v bundi. Mi v možganih seka: čim kasneje slečt in v jeseni čim kasneje oblečt, kaj je pa prav pa tud ne vem. Meni če je vroče se slečem, če me zebe se oblečem, otročki so pa druga zgodba........................................... se strinjam, mene je tud mama to naučila...od nekdaj že to "pravilo" velja pri meni. In jaz to pravilo prenašam na otroke... tudi jaz... samo mi je pa hecno, ma prej grozno, ko gledam v vrtcu, ko so eni starši še do včeraj otroke že skoraj v kratkih hlačah v vrtec pripeljali... ej, halo, danes je pa skoraj spet minus zunaj... svašta... jaz sem našemu danes pod bundico oblekla tudi flis jopico ... kolikor vem, je danes bilo hladneje kot včeraj uh, zraven mene se pa kregajo ... to ni dobr
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:02:03
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica 3jeMi: ops, sem že odgovorila. ... ni panike... sem sicer dvakrat prebrala, preden sem dojela za kaj gre... bi ti pa res pomagala, ak bi znala...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:03:21
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska uh, zraven mene se pa kregajo ... to ni dobr majuska... ti samo bejž... leti stran, da ne bodo še nate prenesli...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 10:04:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 10:05:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 10:08:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 10:14:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:14:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ GR, pošto? Jap, sem ti poslala nazaj navodila, že dva dni nazaj. Če en dobiš, mi povej, da naredim uzbuno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 10:16:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:18:05
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska uh, zraven mene se pa kregajo ... to ni dobr majuska... ti samo bejž... leti stran, da ne bodo še nate prenesli... na srečo se ne tiče mene, ne pašem v isto službo ... ampak vseeno mi je zoprno poslušat, kako nekdo skuša uveljaviti avtoriteto, ki to ni
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:19:06
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ej punce. a veste zakaj ženske ne morejo biti emancipirane z moškimi? ker smo jih že zdavnaj presegle itak, samo tega nikoli ne bodo priznal
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:20:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ zdaj pa mi nekaj povejte...... KJE STE DOBLE te PRIDNE OTROKE, ki sedijo pri miru in gledajo risanke? KJE? naš poba tudi včasih tako zamaknjeno gleda ... sploh če so na sporedu Cuddlie's (Baby TV). in kako je zadnjič z mano gledal umetnostno drsanje - ni bilo za verjet
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 10:23:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 10:25:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:27:14
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ zdaj pa mi nekaj povejte...... KJE STE DOBLE te PRIDNE OTROKE, ki sedijo pri miru in gledajo risanke? KJE? naš poba tudi včasih tako zamaknjeno gleda ... sploh če so na sporedu Cuddlie's (Baby TV). in kako je zadnjič z mano gledal umetnostno drsanje - ni bilo za verjet menda je naš tudi oni dan to gledal , pa tudi nekaj izvajal poleg... je pa zadnjič na tv pika našel neko oddajo Randevu... pa so bile "ta nove" Foxy teens-ice... ma, se je zagledal in malo z glavo pomigal poleg... potem so pa še eni narodnozabavni Pohorci nastopil... harmonka... fešta do kraja...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:30:11
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ zdaj pa mi nekaj povejte...... KJE STE DOBLE te PRIDNE OTROKE, ki sedijo pri miru in gledajo risanke? KJE? naš poba tudi včasih tako zamaknjeno gleda ... sploh če so na sporedu Cuddlie's (Baby TV). in kako je zadnjič z mano gledal umetnostno drsanje - ni bilo za verjet menda je naš tudi oni dan to gledal , pa tudi nekaj izvajal poleg... je pa zadnjič na tv pika našel neko oddajo Randevu... pa so bile "ta nove" Foxy teens-ice... ma, se je zagledal in malo z glavo pomigal poleg... potem so pa še eni narodnozabavni Pohorci nastopil... harmonka... fešta do kraja... ej, Aleksandru je pa všeč goveja muzika ... zadnjič smo pri babi gledali en vaš program, se ne spomnim, je vriskal in plesal zraven, da sem samo debelo gledala Lumpa - kdo te je tako razjezil?
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 10:33:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 10:34:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
Umpa: , namig: .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 10:48:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 11:07:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 11:13:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 11:15:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 11:16:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?