Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 3.3.2010 21:01:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bastian111 Pozdravljene Juljike! Malo sem Vas prišla pogledat in kaj novega slišat. Vem , da sem se zadnjič ko sem bila na forumo razjezila in za nekaj časa prekinila s pisanjem. Opravičujem se vsaki izmed Vas. Drugače pa sva z Galom živa in zdrava, on v vrtcu jaz v službi in če je dan podoben današnjemu sva celi čas skupaj.Uživava sto na uro in kako ste kaj Ve in naši Juljiski princi in pricese?Lp Oooo, bejbi, WB! IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Lara spat ob 8! evo, da vidimo, če uboga kej tvoja lubica Joooj, samo tega ne... Živa:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:03:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 3.3.2010 21:04:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Kje sem ga pihnila GR? 20 ..... P.S.: KJE za vraga so smajliji???????? Takoj nazaj, lumpje! Bastian111: ne vem, če si videla, ampak 20.02. smo ti voščile za RD. Še enkrat, da bo bolj držalo:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:13:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:22:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:43:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 3.3.2010 21:43:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Dober večer! Jupi - ZOO vabi - Populis, a ti si tudi karto kupila - to bo pa zabavno letos v peskovniku. Samo upam, da ne bo spet toliko os kot lani punce, a katera ve, a imajo v ZOO za vse kategorije enake karte? Za odrasle, otroke, seniorje ...? aja, mislim da bo tudi meni ostalo nekaj Mercatorjevih nalepk - a še katera rabi?? Tkole, kakav sem spila, lahko grem spat ...
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:51:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:52:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:56:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 21:57:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 22:00:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 22:03:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 3.3.2010 22:56:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
Populis: a nisi že zdavnaj rekla nočko, ? Almera in Majuska: ne hvala, jih imam že preveč. A je katera gledala prenos dogajanja na Prešernovem trgu? Neee? Škoda, baje je tudi naša Ančka nekaj povedala oz. so kazali posnetke, ko so bili na trgu z otroki prejšnji teden, pa intervju v vrtcu... Nočka, me čaka...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 22:59:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 7:32:33
|
|
|
|
neboglasnica
|
Jutrooooooooo! Uf, danes zjutraj sem bila spet mama petim otrokom. S tem, da je najmlajši vstal že ob pol šestih. Lump! Se mu dogaja, ni kaj. Kako ste pa vi spali?
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 7:53:39
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi no, pa pejmo domu... danes sem pa res kaput... uf, joj, pa še Lovro naj se mi spet sredi igrišča ob tla vrže, pa sem zmagala ... bom štela do 10... čauči Lepo se imej, upam da Lovro zgreši luže, če bo že šlatal kako je asfalt topel. Mimoparadjzakorenjainsolatke sem naročila letno karto za ZOO tako da bosta L&L lahko peskovnik skupaj razturavala hvala... moj otrok je bil včeraj neverjetno priden... še danes ne morem verjet... ZOO... bi bilo fajn, sem tudi jaz v nedeljo razmišljala o srečanju v ZOO, kar familjarno, da očki pomirkajo otroke (op. naš Lovro na igrišču itak vedno oči oči oči, jaz imam pa mir ), mame pa kofe in čvek hvala za info o pižamicah... zlata si
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 7:56:53
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bastian111 Pozdravljene Juljike! Malo sem Vas prišla pogledat in kaj novega slišat. Vem , da sem se zadnjič ko sem bila na forumo razjezila in za nekaj časa prekinila s pisanjem. Opravičujem se vsaki izmed Vas. Drugače pa sva z Galom živa in zdrava, on v vrtcu jaz v službi in če je dan podoben današnjemu sva celi čas skupaj.Uživava sto na uro in kako ste kaj Ve in naši Juljiski princi in pricese?Lp o, bastian, lepo, da si se oglasila ... in lepo je brat, da sta z Galom fajn... povej nam kakšen je že tvoj fant... ti si v redu?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 8:09:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 8:14:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 8:16:21
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa rebeca..kaj spet sneg?? jaz sem pa danes za tamalo iskala prehodno jaknico..mislim da je pri +13 pretoplo za bundo..kaj mislite?? ja spet sneg... je prav bedno... mene najbolj moti vlaga in svinjarija... vse mokro in blatno... vsak dan usrana do vratu, čevlje umivat, hlače obojne samo v pranje... bunda za plus 13? meni osebno absolutno pretoplo. no, to je eden od večjih razlogov zakaj ne maram snega... ... +13... no way bunda... je pa naš šel danes kar v kombinezonu v vrtec... itak bo samo 3 stopinje in mokro, pa če že kje uleti na tla, se kombinezon hitro posuši in lažje spere...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 8:19:44
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska punce, a katera ve, a imajo v ZOO za vse kategorije enake karte? Za odrasle, otroke, seniorje ...? ... menda ja ne... http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=27
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 8:22:57
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Jutrooooooooo! Uf, danes zjutraj sem bila spet mama petim otrokom. S tem, da je najmlajši vstal že ob pol šestih. Lump! Se mu dogaja, ni kaj. Kako ste pa vi spali? jutro! Staš, lump... daj mami malo spat... ... 5 otrokom... sem morala kar malo računat... 3 + 1 (mož), pa mi še vedno en preveč hodi
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 4.3.2010 8:28:20
|
|
|
|
3jeMi
|
no, pa dober dan... ... glava me boli... no, to je del ... pa še šefla mi je prej en mail prebrala, poslati mi ga noče, ker ve, da bi "popi*****" (to sem tako ali tako, pa sem tudi rekla, da ga niti vidt nočem) in vsem nekaj grdega, ampak resničnega napisala v enem stavku... skratka pri nas je zdaj aktualno prepucavanje po mailih, da bi pa kdo osebno stopil do koga pa ne, ker bi kronca z glave padla, če bi se to zgodilo... skratka za bruhat... ... grem papirčke pokomandirat...
|
|
|
PORODMURENKdaj ste rodile?pred rokom (
45%)
na rok (
17%)
po roku (
38%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!