|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
3.3.2010 11:00:06   
lake
Sej ni megle, mogoče se res mal hoče sonček kazat. Samo ni še za ven it, okol 12h če bo kokrtok vredu pa se lahko zmenmo za center. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.3.2010 11:00:45   
lake
Ubistvu sploh nisem opazla da je že 11. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.3.2010 11:01:37   
petrazg
Mama11... letna karta ja... zame in za Anžeta otroška... 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
3.3.2010 11:02:54   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image dobro jutro....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.3.2010 11:02:57   
ledenka
petra, jauser posted image ko M zkleze iz nharočja, odgovorim

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.3.2010 11:04:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.3.2010 11:08:30   
majana79
ja pa res je že 11...

midva bova šla okoli 12 po moje ven

sporočim

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
3.3.2010 11:08:39   
Dudica1
petrazg 1 uro imaš v obe smeri za vrtec?
Kolk maš pa z avtom?

Ker razmišljam da bi šla tud jaz kdaj peš v vrtec,samo bi mela pomoje več kot 1 uro ker mam 15 min z avtom v eno smer

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
3.3.2010 11:14:22   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

petrazg 1 uro imaš v obe smeri za vrtec?
Kolk maš pa z avtom?

Ker razmišljam da bi šla tud jaz kdaj peš v vrtec,samo bi mela pomoje več kot 1 uro ker mam 15 min z avtom v eno smer

Ne, saj do vrtca imam 10 min peš, ampak potem z Anžetom se po poti še kje ustavimo, ponavadi pri bagrih, ki gradijo eno večstanovanjsko hišo in je takoj ura naokoli... In v takem vremenu je to čisto dovolj... user posted image Ma priznam, se mi niti ne da nekaj več danes...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
3.3.2010 11:17:06   
šivilja
Hitrost hoje z otroci ni odvisna od razdalje - pri nas tudi velja, da če je kaj zanimivega lahko 100m hodimo eno uro.

Petrazg - kakšno vnetje? Tisto iz lulčka se mu ni razširilo naprej na mehur in ledvice, je bilo k sreči samo lokalno.

H. se sprehaja z varuško, jaz grem pa pod tuš.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
3.3.2010 11:20:20   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Hitrost hoje z otroci ni odvisna od razdalje - pri nas tudi velja, da če je kaj zanimivega lahko 100m hodimo eno uro.

Petrazg - kakšno vnetje? Tisto iz lulčka se mu ni razširilo naprej na mehur in ledvice, je bilo k sreči samo lokalno.

H. se sprehaja z varuško, jaz grem pa pod tuš.

Ma, v ponedeljem je šel sam lulat in je začel kar naenkrat histerično jokat. Da ga boli in da se ga naj ne dotikam, naj takoj s kremico namažem... Pa se je kar nekaj jokal, kar se drugače ne, pa malo je imel zatečenega, sem ga peljala na Metelkovo in smo dobili sirup... Zdej ga nič več ne boli, ampak ne vem , a se to tako hitro popravi, je to ok? Jutri imava zjutraj pregled... A je bilo pri vas podobno?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.3.2010 11:24:49   
šivilja
Najprej ga je srbelo, nato bolelo, imel je zatečeno in temno rdeče, ter kot nekakšno gobo, naslednji dan je bilo prevlečeno z belim filmom - verjento se je luščila zgornja plast. Jasno ni pustil prijemat, težko je bilo kožico dol potegnit.
Najbolj je pomagalo umivanje z mlačno vodo po vsakem lulanju in obkladki s kamilicami ene petkrat na dan (gaza napojena s kamilicami na 5 min ovita okoli slečenega lulčka).

K. normalno nima problemov s kožico, zdaj pa se mu je v enem dnevu tako skrčila, da sva komaj dol potegnila. Zdaj je spet v redu, samo če ne bi ene dvakrat malo nasilo potegnila bi se mu pa pomoje zarasla in bi morali še mi na operacijo. Vsako tako še najmanjše vnetje lahko stanje drastično poslabša. Moraš biti pozorna, če bo še lahko lulal, drugače naredijo urgentno operacijo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.3.2010 11:25:11   
ledenka
mogoče bi se blo fajn it umit user posted image

petra, maš ZS user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
3.3.2010 11:25:19   
majuška10
ojla!
pupe dejte mi povedat, kako ste kej z varstvom urihtale? Boste dobile vrtec? Jaz pred septembrom ni šans, pa še takrat bo zelooooooo težka. Nekako smo bili zmenjeni da bi za silo malo pokombinirali z mojim in njegovo prababico, sam se bojim da tudi to ne bo šlo, pa sva se zdej odločila da bova kr privat varstvo poiskala...
Namreč tle se pa zaplete, vse ki sva nekako vedela zanje so polno zasedene, zdej nama pa je zmanjkalo kandidatk... sploh ne vem kako naj se lotim še iskanja, kje naj povprašamuser posted image user posted image , oz. če slučajno katero dobim, kaj pa če mi ne bo všeč....
res je smola s temi vrtci in z varstvom...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
3.3.2010 11:29:59   
ledenka
majuška, daj oglas tule in na Mon. jaz sem tako dobila.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
3.3.2010 11:36:55   
Dudica1
uf jaz sem dobra za uro in pol iz vrtca...z otroško hojo brez kakšnega velikega ustavljanja....no mogoče pa kdaj potem poleti to izvedem user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
3.3.2010 11:45:18   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ledenka hvala za info. sej res, nebi niti pomislila da bi dala tle gor oglas... kako dolgo pa si iskala?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
3.3.2010 11:46:37   
ajetam*
Jaz tud pospravljam. Je tak dan za pospravljat.

Šivilja res ne pretiravaj, ker bomo imele vse slabo vest, če ti bomo kaj nadrobileuser posted image .

Petra a moraš Kasko plačat, da greš na zavarovalnico? Bi se pa mi tudi kdaj pridružili v ZOO, kakšen dan, ko bo Jure cel dan v službi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
3.3.2010 11:51:24   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ledenka hvala za info. sej res, nebi niti pomislila da bi dala tle gor oglas... kako dolgo pa si iskala?

dober mesec.

maš prav prostor za oglase pri forum varstvo.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
3.3.2010 11:52:31   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jaz tud pospravljam. Je tak dan za pospravljat.

Šivilja res ne pretiravaj, ker bomo imele vse slabo vest, če ti bomo kaj nadrobileuser posted image .

ajetam - ne skrbi. Me skrbi, da ne bo zdržalo do jutri, ko se moja packa vrneta domov - večja ko sta, več nasmetita in napackata s hrano

ZOO - jaz tudi razmišljam o letni karti in bi se kdaj pridružila

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
3.3.2010 11:53:07   
petrazg
Ajetam... Ja, imela bom kasko, samo zaradi tega mi ne bi bilo treba na zavarovalnico. Imam takšnega fajn agenta, ko ga samo pokličem, pa vse po mailu urediva. Samo moram še prijaviti krajo kolesa, da dobimo vsaj nekaj nazaj, pa  moram zaradi tega tja... ZOO - komot se pridružite, mi gremo velikokrat tja, če ne druga se Anže tam v peskovniku igra... A ste šli na sejem? Jaz malo razmišljam ,da bi šli danes takoj po vrtcu, pa ne vem če si upam z malima sama...user posted image ... bo pa moj potem tam...

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
3.3.2010 12:00:52   
zoja10
jest in pit,... drugi tedn user posted image user posted image jaaaaaaaaa........user posted image user posted image

jaz sicer delam,... od 8 do zdej sm bla že 3x na kavi,... ni mi hudga,..brkljam po rač, pošto rihtam telefone dvigujem..
pa mir je....user posted image plačano mam fajn...se ne prtožujem..user posted image

Tamala ma mal krize, ko pridem domou jo nesmem izpustit iz rok, drgač pa... se še učim...
uf ja...pestro

obvestite me za pico...user posted image

pa pa

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
3.3.2010 12:01:55   
PapuaNG
dan,

spali odlično, mi je hecno, da se zdaj z zabasanim nosom manj zbuja kot prej, ko je bil zdrav user posted image Pa še do osmih je potegnil, sem se že sama prej zbudila. Sem pa potem zjutraj ko zmešana iskala zobne ščetke, ki sem jih včeraj kupila. Pa sem vse okol obrnila, ni pa ni. Pa še vse posesam, sem rekla, da jih mogoče tako najdem...nakar jih najdem zataknjene v stolček od malega, lih vmes med sedež pa ročaj user posted image No, še dobro...sem mislila, da sem mela trenutek nerazsodnosti in da sem jih vrgla v smeti (smeti pa ravno danes odnesla)user posted image

Danes pa res nikjer ni sončka, pa tako lepo so napovedovali...smo še mislili na rožnik, pa zgleda ne bo nič iz tega. Imamo pa spet pico danes za kosilo baje user posted image Sem včeraj ponesreči še eno pakungo testa kupila, čeprav smo imeli še doma dva kosa user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.3.2010 12:06:17   
ajetam*
Petra potem verjetno našli tatov kolesa? Je res treba vse zaklepat.
Na sejem gremo jutri popoldan, ima Jure danes popoldan predavanja. Po mojem ni panike, če greš danes sama z njima, sicer ne vem koliko Anže rad sam okrog hodi, Iza si v gneči ne upa preveč stran od naju. No, razen, če so igrače, potem na vse pozabi.

Šivilja saj vem kako je to, zjutraj pospraviš, popoldan je pa že katastrofa. Jaz tud razmišljam o letni karti za ZOO, saj do 2.leta je pa zastonj?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.3.2010 12:08:31   
Dudica1
zoja pa kje to delaš...sem očito zgrešila če si kaj o tem govorila

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.