|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
2.3.2010 22:06:04   
čebelica01
naša rea gleda dr hausa

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
2.3.2010 22:06:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

nya - kok si mi veliko pokazala ha ha ha , špegle sončne ma pa še malega na hrbtu pa še od strani user posted image user posted image

hahahahaha user posted image user posted image user posted image   - zs

Neposredna povezava do sporočila: 3502
2.3.2010 22:07:34   
čebelica01
zs- what

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
2.3.2010 22:11:23   
čebelica01
vidla vidla , sam takrat še ni blo z.s

Neposredna povezava do sporočila: 3504
2.3.2010 22:28:49   
čebelica01
teta luna me že kliče

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3505
2.3.2010 23:55:50   
Mala_princeska

teta luna me že kliče

Malo si se zmotla, nocoj je še okrogla user posted image user posted image user posted image

Nočko.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3506
3.3.2010 7:44:46   
TRIŠ
valentinčica pravi biserček je tvoj sončekuser posted image

rea mi gremo na morje,čeprav bi mi pasalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3507
3.3.2010 9:02:32   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Triš kam pa vi šibnete na morje konc aprilčka? user posted image user posted image user posted image Mi gremo v Koper - v Žusterno :-)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
3.3.2010 9:14:31   
štrumfek
jutro zaspanke user posted image user posted image

evo mene polna energije user posted image user posted image

mmm jst bi šla tud mal rit namakat user posted image user posted image pa bo treba še kr nekaj časa počakat

zdej pa šibam v trgovino po gips plošče, pa vogalnike, kit, jupol....user posted image user posted image user posted image   mi bosta ju3 dopoldne in svakec zrihtala špalete okol strešnih oken.. tko da bo še  lepo zgledalouser posted image user posted image

....se  že Taja razburja, je glih plenico nafilala in zdej je treba hitr preoblečtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
3.3.2010 9:21:25   
majch
jutrouser posted image

uh, danes sem pa kar povožena. Najprej sma se z mojim zapričala do enih, pol nisem mogla zaspat, pol je Živa mela zabavni program, tak da sma kar potegnile zdaj, kolikor se je dalo. Uh...bova danes bolj na iziuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
3.3.2010 9:21:53   
Mala_princeska
Štrumfek bo pa streha nad glavo lepa user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image za polno energije, jst sem jo tud nekako nabrala, danes bom gradila na diplomski. Vsak začetek je težak, ampak grem lepo po stopničkah navzgor, zdej pa ni več izgovorov, ko so s šole naslov potrdili :-)

Nič se grem oblečt - sem še v pižami in se mi tašča čudi, ko gor prileti user posted image mi je že odnesla malo, ker potem je nič ne bo doma in jo more pocartatuser posted image .

Upam da ne bo deževalo, da grem lahko na bližnji hribček z vozkom......sem ugotovila da sem bila včeraj 3 x na sprehodu, 2 x s psom in 1 x s tamalo, pa še v trgovini in v vrtcu sem bila, tko da pride kak dan ko se kilometrov kar nabere :-))

Ajde imejte se.....

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
3.3.2010 10:36:18   
rea27
čauči :)

Čebeli, da boš vesela: danes so odposlali vs!!! Kar pomeni, da bo pa res morda kmalu tu.. A ne skrbi, mora najprej USA zapustit...to lahko traja tudi do 21 dni - so zapisali.. :)

jst sm pa danes tako za en drek spala...me je tako trebuh bolel, da je groza...tako kot zadnjič, sam zdej pa nisem pustila se prepričat za v kako bolnišnico, no way!!! Zjutraj sem popila mg tableto in pojedla tisti dve homeopatski zadevi in je bilo čez 15 min bolje juhuhuhuhuhuhuhuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3512
3.3.2010 10:44:52   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Triš kam pa vi šibnete na morje konc aprilčka? user posted image user posted image user posted image Mi gremo v Koper - v Žusterno :-)

V Selceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3513
3.3.2010 11:02:57   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

V Selceuser posted image

a se midve poznava? Mi imamo tut dol apartma?

rea27

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
3.3.2010 11:24:48   
cukr07
Oooooo, ste pa pridne s klepetanjem, par dni me ni gor, pa rabim celo dopoldne, da vse preberem.user posted image Pridne, pridne.

Pri nas je bilo zadnje dni zelo pestro. Začelo se je v soboto zvečer in trajalo vse do ponedeljka popoldne, ko smo končno pogruntal kaj mu je. Pa da razložim malo bolj podrbno. Že od tretjega meseca ima po telesu izpuščaje, na kar sem jaz ves čas opozarjala pediatrinjo. Dobili smo en kup krem, ki niso kaj bistveno pomagale, prejšnji torek bili tudi pri dermatologu, ki je podal sum na atopični dermatitis in nam spet dal neko namešano kremo. Stanje nič boljše, v soboto je bil že kar dobro mozoljast, vendar ga ni še zelo srbelo, v nedeljo zvečer pa drastično poslabšanje. Lenart je dobil po celem telesu čist drobne mozoljčke (podobne koprivnici) praskal se je pa tako, da če nebi bil oblečen, bi si kožo spraskal dol. Že samo menjavanje plenice je bila prava borba, da večernega umivanja ne omenjam, na kopanje pa sploh nismo pomislili, ler mu je voda zadevo samo še poslabšala. Z možem sva ga celo noč nosila, ker je spal samo v naročju, pa še to sva mu mogla rokice dobesedno držat, da se ni v spanju praskal. Ponoči sem klicala dežurnega, pa je rekel naj počakamo do jutra in potem pokličemo svojega pediatra. Zjutraj ob šestih pa šok - kri v blatu. Nisem nikamor klicala, ampak samo popokala malega in smo šli direkt v ZD k pediatrinji. Ta nam je takoj dala napotnico pod nujno za v bolnico. Tam so ga testirali na 15 najbolj pogostih alergenov v hrani in pokazalo je da je alergičen na jajca - beljak in rumenjak. Dobili smo antialergijske kapljice, ter strogo dieto brez jajc (tudi jaz ker se še doji).
Pa da vam še povem kaj je sprožilo tako reakcijo - jaz sem si v petek za zajtrk (prvič od kar se je Lenart rodil) privoščila pečeno jajce na oko, potem pa za kosilo pojedla še dve palačinki. To je dodalo piko na i, da je postal ves mehurjast, prej je jajca ˝dobival˝ le v majhnih količinah preko mojega mleka (testenine, piškoti...) in mu je to povzročalo tiste male mozoljčke. Tolikšna količina jajc, pa mu je sprožila opisano reakcijo.
Stanje se nam sedaj počasi izboljšuje, mozoljčki počasi izginjajo, pa tudi praska se že precej manj. So nam pa rekli, da lahko traja tudi do enega meseca, da se mu bo telo očistilo. No čez en mesec nas čaka ponovno testiranje na alergene v hrani in tudi testiranje na kožne alergene.
Jaz močno upam, da je to res vzrok naših neprespanih noči in premetavanja po posteljici v zadnjih mesecih.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
3.3.2010 11:32:11   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Oooooo, ste pa pridne s klepetanjem, par dni me ni gor, pa rabim celo dopoldne, da vse preberem.user posted image Pridne, pridne.

Pri nas je bilo zadnje dni zelo pestro. Začelo se je v soboto zvečer in trajalo vse do ponedeljka popoldne, ko smo končno pogruntal kaj mu je. Pa da razložim malo bolj podrbno. Že od tretjega meseca ima po telesu izpuščaje, na kar sem jaz ves čas opozarjala pediatrinjo. Dobili smo en kup krem, ki niso kaj bistveno pomagale, prejšnji torek bili tudi pri dermatologu, ki je podal sum na atopični dermatitis in nam spet dal neko namešano kremo. Stanje nič boljše, v soboto je bil že kar dobro mozoljast, vendar ga ni še zelo srbelo, v nedeljo zvečer pa drastično poslabšanje. Lenart je dobil po celem telesu čist drobne mozoljčke (podobne koprivnici) praskal se je pa tako, da če nebi bil oblečen, bi si kožo spraskal dol. Že samo menjavanje plenice je bila prava borba, da večernega umivanja ne omenjam, na kopanje pa sploh nismo pomislili, ler mu je voda zadevo samo še poslabšala. Z možem sva ga celo noč nosila, ker je spal samo v naročju, pa še to sva mu mogla rokice dobesedno držat, da se ni v spanju praskal. Ponoči sem klicala dežurnega, pa je rekel naj počakamo do jutra in potem pokličemo svojega pediatra. Zjutraj ob šestih pa šok - kri v blatu. Nisem nikamor klicala, ampak samo popokala malega in smo šli direkt v ZD k pediatrinji. Ta nam je takoj dala napotnico pod nujno za v bolnico. Tam so ga testirali na 15 najbolj pogostih alergenov v hrani in pokazalo je da je alergičen na jajca - beljak in rumenjak. Dobili smo antialergijske kapljice, ter strogo dieto brez jajc (tudi jaz ker se še doji).
Pa da vam še povem kaj je sprožilo tako reakcijo - jaz sem si v petek za zajtrk (prvič od kar se je Lenart rodil) privoščila pečeno jajce na oko, potem pa za kosilo pojedla še dve palačinki. To je dodalo piko na i, da je postal ves mehurjast, prej je jajca ˝dobival˝ le v majhnih količinah preko mojega mleka (testenine, piškoti...) in mu je to povzročalo tiste male mozoljčke. Tolikšna količina jajc, pa mu je sprožila opisano reakcijo.
Stanje se nam sedaj počasi izboljšuje, mozoljčki počasi izginjajo, pa tudi praska se že precej manj. So nam pa rekli, da lahko traja tudi do enega meseca, da se mu bo telo očistilo. No čez en mesec nas čaka ponovno testiranje na alergene v hrani in tudi testiranje na kožne alergene.
Jaz močno upam, da je to res vzrok naših neprespanih noči in premetavanja po posteljici v zadnjih mesecih.

zakaj pa jaz tega nisem prej vidla , da ti kaj omenjaš srbečico in pikice , pa ne da se hvalim, sam bi ti jaz prvo to rekla , da je alergičen na jajce , vem pa zato ker merkam enega fantka , ki je tudi alergičen in pazimo kaj jemo , če bo zaužil malo količino , kjer so recimo v piškotih jajčka bo ves pikast in se do krvi raspraska . to je kar nerodno ja . ti pa lahko rečem , ko se bo stanje umirilo bote tudi bolje spali , samo res pazi kaj mu daješ za jest

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
3.3.2010 11:32:51   
čebelica01
oz , če še ne je hrane na žličko , pazi kaj boš jedla

Neposredna povezava do sporočila: 3517
3.3.2010 11:34:34   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

čauči :)

Čebeli, da boš vesela: danes so odposlali vs!!! Kar pomeni, da bo pa res morda kmalu tu.. A ne skrbi, mora najprej USA zapustit...to lahko traja tudi do 21 dni - so zapisali.. :)

jst sm pa danes tako za en drek spala...me je tako trebuh bolel, da je groza...tako kot zadnjič, sam zdej pa nisem pustila se prepričat za v kako bolnišnico, no way!!! Zjutraj sem popila mg tableto in pojedla tisti dve homeopatski zadevi in je bilo čez 15 min bolje juhuhuhuhuhuhuhuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o super , a next že dela user posted image user posted image user posted image

ti meni sam povej koliko ti nakažem za vse skupaj , ko boš seveda vedla tudi sama

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
3.3.2010 11:44:01   
cukr07
Jaz sem že takoj, ko so se mu pojavili prvi mozoljčki vprašala pediatrinjo, če je možno da je alergičen na kakšno hrano, pa je rekla da ni možno. user posted image Tako da sem jaz potem vzroke iskala drugje. Najprej sem začela vse njegove cunje dvakrat izpirat pri pranju, pa umivala sem ga samo z vodo, pa gledala sem, da je mel sam bombažna oblačila, pa vlažila zrak v stanovanju,......... a ni blo nič boljše. Celo dermatologinja mi je rekla, da ma pač bolj suho kožo, katero še dodatno izsušuje kurjava (ker je pač tak čas) in da moramo na testiranja počakat do konca sezone kurjenja.user posted image

Prejšnji teden sva začela uvajat GH, tako da se še vedno večino dojiva. Diete pa se bova oba strgo držala, ker je že čas, da se enkrat končnoooooo naspimo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3519
3.3.2010 11:48:46   
cukr07
Pa še izjava pediatrinje včeraj: ˝A fantek je alergik? Ja zdej ga je treba pa mal bul porajtat.˝user posted image
Ej se mi je pritisk dvignu na maksimum.user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
3.3.2010 11:49:37   
čebelica01
ma so tumplasti tile dohtarji včasih .

boga revica ves trud zaman .

glih vidim slikco kako lepo čiča pri krofih , mami tkoj krof brez jajčka user posted image user posted image user posted image

ooo sej zdej k veš kje moraš biti pozorna , bo kmalu drugače in bo bolje boš vidla

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
3.3.2010 11:55:13   
cukr07

ma so tumplasti tile dohtarji včasih .

boga revica ves trud zaman .

glih vidim slikco kako lepo čiča pri krofih , mami tkoj krof brez jajčka user posted image user posted image user posted image

ooo sej zdej k veš kje moraš biti pozorna , bo kmalu drugače in bo bolje boš vidla

Sem že nardila inventuro po živilih v domači shrambi in izločila vse kar ma jajca notr. Pa na vsaki stvari najprej preberem sestavine, da vidim kaj je notr.

Neposredna povezava do sporočila: 3522
3.3.2010 11:57:11   
čebelica01
čeprav ne vem , če so ti kaj povedali , ampak tko kot je zdaj alergik na jajčka, lahko tudi kar izgine in ko bo večji oz starejši, bo lahko jedel tudi jajčka, ali pa bo alergik za zmeraj  

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
3.3.2010 12:02:52   
cukr07
Ja so mi v bolnici vse to zelo lepo razložil. Smo naletel na eno zelo prijazno zdravnico, ki se je res zavzela za malega. Kr ni mogla verjet, da sta pediater in dermatolog tako ˝slabo˝ odreagirala na njegove mozoljčke, ker je to menda kar pogosta stvar pri dojenčkih.

Neposredna povezava do sporočila: 3524
3.3.2010 12:04:34   
čebelica01
ja čedalje več je tega , mi zdaj temu fantku kar počasi vse dajemo , pa očitno bo lahko počasi , začel vse jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.