|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
2.3.2010 9:52:52   
Alex01
Rea, ka tele moje hlače si vidla?

HLAČE
, velikost 12-18 mesecev (14 EUR).

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
2.3.2010 10:34:56   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

HLAČE

vidla user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
2.3.2010 10:50:40   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

HLAČE

vidla user posted image

HVALAuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
2.3.2010 10:51:10   
rea27
Takole, zdej sem jim pa napela...Pisala sem v next in jim povedala da njihova stran (international) skor nikol ne dela in da je prej izjema kot pravilo da dela...Pa mim grede sem jim omenila tudi to, dapo vseh evropskih bankah menjajo evro in british pound v razmerju 1: 1,105, le pri njih je bistveno več oz. manj. Napisala sem jim še da sem zelo užaljena in razočarana nad njihovim poslovanjem in, da če si tudi mi ne zaslužimo enakopravnosti. Pa še dodala sem, da si morda zaslužimo vsaj odgovor. Aha, in seveda to, da je trgovin po vsem svetu dovolj in da pač niso edini pri katerih bi ostala za vsako ceno..
pa da zdej vidm, kje je odgovor...Resnično, se delajo mal norca z nas. Najprej naredijo huge razliko v valuti, potem ne dajejo pol tolk novosti gor kolkr za druge države. Če pogledate drugam, recimo na GER zastavo, lahko vidite, da imajo en kup oblek, ki jih na naši slo strani ni. Da o čem drugem sploh ne govorim...

Tako, da..bom pa naročala v anglijo, h kolegici pa mi bo ona pošiljala..če bom sploh še naročala pr njih...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 2.3.2010 10:52:17 >

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
2.3.2010 11:00:33   
majch
jutro

končno...ne vem, kaj ma to naša malčica, da celo dopoldne tuli, pa je zaspana v nulo. Komaj jo spravim spat. Pa dobro...boljše to ko da mamo isto sceno zvečer.

A ve kar neki na debelo športate po novem...ja fajn to. Jaz sem živa groza za šport...ajde tenis sem neki začela, samo to je bolj tako...pobiranje žogicuser posted image . Laufanje je fajn ja...sam tlele po mestu se glih ne znajdem najbolj, bi se še kje zgubila. Živka, bi morale it enkrat skupaj, ko maš neke podobne lokacije. Samo si itak predobra za mene, ker sem bolj leni krompirček pa nimam kaj velik kondicije. Samo maš pa shujševalni cilj isti k jaz, samo mi ni jasno, kam boš hujšala, ker si mi videt fajn suha.

V glavnem...ene slike sem zdaj pošiljala za razvit, zdaj bi neki malcala, ker sem lačna user posted image , pol moram pa še par cunj obesit.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 11:13:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
2.3.2010 11:25:28   
majch
hmmm...mogoče bi blo pa za probat mal skupaj tečt za motivacijo. Bi bla takoj za... Edini problemčič je, da sem skoz sama doma, naš ata pa precej pozno pride, tak da bi bla najbrž prepozna za tečt (6-7h)user posted image ...to mi je tak bedno...ker ful težko kam grem, k nimam nobenga varstva za tamalo. Edin, če začnem laufat z vozičkomuser posted image . Majko me to jezi...al ne morem sama čist nikamor več it...grrr...matr sovražim ta njegov delovni cajt. Ko pride, dam tamalo itak že spat, tak da jo vidi vsega pol ure in tud ona nima nič od njega. Komaj čakam, da grem še delatuser posted image ...pol bom šele žonglirala z logistiko. Nisem nič navdušena....

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
2.3.2010 11:29:07   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea se strinjam z vsem, kar si jim napisala, pa da vidimo, če bo kakšen odgovor. Tako sedaj pa se umiri in misli na svoja otročka.

Majch kaj si ti mene zamešala? Ha ha suha, jaz imam najmanj 20 kg preveč, samo sem se že sprijaznila, da bi bilo pogojno užitno, da se jih znebim vsaj 10-12. Lahko se dogovorimo, da skupaj laufamo, če je katera za. Jaz tečem zelo zelo počasi, ampak učinek bo, tečem pa tam 8-10.0/km, kar je res zelo počasi, npr. v primerjavi z mojim, ki je enkrat hitrejši in teče 5-6.0. Kje bi pa ti štartala?

No danes bo očitno notranja telovadba, ker je ravno začelo deževati, jutri pa v savno.

živka jaz se ti takoj pridružim..no, ja..am..po juniju vsekakor, ker sem tudi sama tekla to štreko: novi trg, čez glavni trg, čez ragovsko, ločna in spet novi trg..tako, da sva se morda glih križale kdaj....heheh
Moram pa rečt, da res zeloo pogrešam tek, mojmu ni ravno za tek on raje hodi v Gorjance. Sama sem trenirala 10 let tek potem sem pa nehala. Ko sem pa mojga spoznala sva pa začela s pohodništvom in vam povem..super dobra zadeva za definicijo mišic. Ej, že vidim, kako bomo babe organizirale kake pohode poleti, a? Ste za..Pa našo štajerko Majch bomo naučile vseh uličic po nm, da se nam ne bo zgubila...

Ej, resno sem mislila z BABY SHOWERjem...A ne bi mele en hud razlog za mali žur? Itak sem bila po Evinem rojstvu cca 2 mes nedosegljiva za vse, pa zakaj se ne bi tko lepo mele pred dogodkom D! Sem razmišljala tam nekje konec aprila, ker se baje dela en mesec pred porodom..Pa bi se dobile kje al na Loki ali v kakem bolj intimnem ambientu pa bi se mal pohecale? Seveda babe in male žabice. Deci tle nimajo kej iskat, no razen potem, ko nas bodo dejansko prišli iskat hehehhehe.. res no, dejmo mal planirat..Kaj greste vse na morje konc aprila?

< Sporočilo je popravil rea27 -- 2.3.2010 11:30:27 >

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3358
2.3.2010 11:38:58   
čebelica01

Rea se strinjam z vsem, kar si jim napisala, pa da vidimo, če bo kakšen odgovor. Tako sedaj pa se umiri in misli na svoja otročka.

Majch kaj si ti mene zamešala? Ha ha suha, jaz imam najmanj 20 kg preveč, samo sem se že sprijaznila, da bi bilo pogojno užitno, da se jih znebim vsaj 10-12. Lahko se dogovorimo, da skupaj laufamo, če je katera za. Jaz tečem zelo zelo počasi, ampak učinek bo, tečem pa tam 8-10.0/km, kar je res zelo počasi, npr. v primerjavi z mojim, ki je enkrat hitrejši in teče 5-6.0. Kje bi pa ti štartala?

No danes bo očitno notranja telovadba, ker je ravno začelo deževati, jutri pa v savno.

živka jaz se ti takoj pridružim..no, ja..am..po juniju vsekakor, ker sem tudi sama tekla to štreko: novi trg, čez glavni trg, čez ragovsko, ločna in spet novi trg..tako, da sva se morda glih križale kdaj....heheh
Moram pa rečt, da res zeloo pogrešam tek, mojmu ni ravno za tek on raje hodi v Gorjance. Sama sem trenirala 10 let tek potem sem pa nehala. Ko sem pa mojga spoznala sva pa začela s pohodništvom in vam povem..super dobra zadeva za definicijo mišic. Ej, že vidim, kako bomo babe organizirale kake pohode poleti, a? Ste za..Pa našo štajerko Majch bomo naučile vseh uličic po nm, da se nam ne bo zgubila...

Ej, resno sem mislila z BABY SHOWERjem...A ne bi mele en hud razlog za mali žur? Itak sem bila po Evinem rojstvu cca 2 mes nedosegljiva za vse, pa zakaj se ne bi tko lepo mele pred dogodkom D! Sem razmišljala tam nekje konec aprila, ker se baje dela en mesec pred porodom..Pa bi se dobile kje al na Loki ali v kakem bolj intimnem ambientu pa bi se mal pohecale? Seveda babe in male žabice. Deci tle nimajo kej iskat, no razen potem, ko nas bodo dejansko prišli iskat hehehhehe.. res no, dejmo mal planirat..Kaj greste vse na morje konc aprila?

kaj se naša rea boji , da bo sama ostala , rea me smo s tabo user posted image user posted image user posted image .

ne hecam se mal , rea user posted image user posted image user posted image  v intimnem , lahko tudi pri meni , no problemos . dnevna velika igrač dosti , balkon z ograjo za otroke BERI - se ne da plezat user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 11:40:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
2.3.2010 11:42:18   
čebelica01
ŽIVKA- moja destinacija je kar tle po grmu , po moji poti , ni tko kratka , pa nazaj grede je hribbbbb in mam čist dost user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3361
2.3.2010 11:43:38   
čebelica01

Takole, zdej sem jim pa napela...Pisala sem v next in jim povedala da njihova stran (international) skor nikol ne dela in da je prej izjema kot pravilo da dela...Pa mim grede sem jim omenila tudi to, dapo vseh evropskih bankah menjajo evro in british pound v razmerju 1: 1,105, le pri njih je bistveno več oz. manj. Napisala sem jim še da sem zelo užaljena in razočarana nad njihovim poslovanjem in, da če si tudi mi ne zaslužimo enakopravnosti. Pa še dodala sem, da si morda zaslužimo vsaj odgovor. Aha, in seveda to, da je trgovin po vsem svetu dovolj in da pač niso edini pri katerih bi ostala za vsako ceno..
pa da zdej vidm, kje je odgovor...Resnično, se delajo mal norca z nas. Najprej naredijo huge razliko v valuti, potem ne dajejo pol tolk novosti gor kolkr za druge države. Če pogledate drugam, recimo na GER zastavo, lahko vidite, da imajo en kup oblek, ki jih na naši slo strani ni. Da o čem drugem sploh ne govorim...

Tako, da..bom pa naročala v anglijo, h kolegici pa mi bo ona pošiljala..če bom sploh še naročala pr njih...user posted image user posted image user posted image

tako se delauser posted image user posted image user posted image

upam , da vsaj odgovorijo , če se jih že nebo prijelo kajuser posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
2.3.2010 11:47:47   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Oooooo...Ve že vse v vodoravnem položaju, ja pa šele zdej strašim tukaj gor...hihi...Mam zdej časa pa se morem mal oglasit...k čez dan lovimo lepo vreme in se kr zunaj zadržujemo! Tako kavica uspela in blo fino fajn pa še izletek v Nm je biu, je blo lepo vreme,  Laura pa itak pančala celo pot!

Aja da ne pozabim...Rea ful hvala za kavico... ;-) Naslednič pa res jaz!!!
Ej babe žabe user posted image user posted image user posted image kdaj bo pa kavica v Beli krajini??

Čebelca in Rea
, kaj tle neki nabirate do 150 eurou...pismo...sej je Rea bogato oženjena bo ona že založila tisto poštnino...Sej smo vse v soboto vidle kok debelo mošno ma...hahaha

Čebelca...slikce lepa...sam ti pa rea pa res mankate... bomo naslednič kelnarci rekli naj nas opali enkrat. haha

No da se pohvalim malo...smo že tri noči prespali celo noč...Bravo Laura in bravo mami...Sem se tako lepo počinla...
Ijooooooo v sobot sm šla pa po dolgem času vn žurat...se mi ena prjatlca ženi, pa sm mogle zapit...bratranec se je javil da nas bo vozu...(on i 4ženske)-pol znate kk je blo zanimivo?? Haha...
Vglavnem FENOMENALNO se je blo po dougem času odklopit in znorit...pa še vozila nism, tk da sm lahko pila....;-)
Mami moja se je sama javla za pikico čuvat...

Danes smo spet vozičkale...je biu sonček in 16 stopinj...Konc tedna pa spet grdo in mrzlo! :-(

Ju3 mamo pa že 2. posvetovalnico...zihr bomo špotane, da je Laura pretežka! Pa se nbe sekiram...

Nič babe žabe...grem še mal fb pregledat pol pa tud jaz ajat...

Nočko...

user posted image user posted image user posted image  mošna je pa res rea , ne vem kje dobiš tako taško , da tole mošno not stlačiš user posted image user posted image .

do bele krajine no problemo . v moj kangoo pa gremo

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
2.3.2010 11:54:47   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

user posted image user posted image user posted image  mošna je pa res rea , ne vem kje dobiš tako taško , da tole mošno not stlačiš user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
2.3.2010 11:55:34   
čebelica01
evo tole bo moj tattoo

user posted image

tale bo pa namesto koskota špilav

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3365
2.3.2010 11:56:49   
rea27

Rea jaz bi rada hodila na Gorjance, meni se zdi to super ideja. Ponavadi štatramo od smučišča in do Gospodinčne.

Kako bi zgledal tale žur? Jaz sem za!!

no, evo, pa se bomo zmenila vsaka enkrat pelje, gre nas več palce, gojzerčke pa šibaaamooo.. Tako, midva tudi hodiva od parinjga (smučišča) do gor do gospodične samo s to izjemo da greva še en klanc malvišje (za lepo rit) pa se potem nazaj spustiva do gospodične.

Žur? Velik balončkov, torica, dobrote, kofetki, babe, muzika..kaj pa vem..še berem o tem kako bi moral izgledat baby shower...user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3366
2.3.2010 11:58:48   
čebelica01

Rea jaz bi rada hodila na Gorjance, meni se zdi to super ideja. Ponavadi štatramo od smučišča in do Gospodinčne.

Kako bi zgledal tale žur? Jaz sem za!!

no, evo, pa se bomo zmenila vsaka enkrat pelje, gre nas več palce, gojzerčke pa šibaaamooo.. Tako, midva tudi hodiva od parinjga (smučišča) do gor do gospodične samo s to izjemo da greva še en klanc malvišje (za lepo rit) pa se potem nazaj spustiva do gospodične.

Žur? Velik balončkov, torica, dobrote, kofetki, babe, muzika..kaj pa vem..še berem o tem kako bi moral izgledat baby shower...user posted image user posted image user posted image

bazen , tuš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
2.3.2010 12:06:46   
rea27
okej...nesm glavenga povedala...da se mi roke tresejo in pišejo kar same od sebe...Eva se mi je skor zadušila prejle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Sem jedla jabolko in je prišla zraven pa sem ji mal dala za obglodat..kot vedno..nič novega...zdej pa: se skloni dol, pade na rit, začne jokat, pa nobenga glasu!!!!!!!!! Se derem kot nora naj jo moj dvigne, jaz sem jo pa trikrat fino po hrbtku udarila, da je košček padel ven...obe sva se tresli kot šibi na vodi...jaz se še vedno, Eva je že dobra, že vpije in se igra...madona..ej...me bo kap!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
2.3.2010 12:10:20   
*zmajčica*
OOOOOOOOjla...Evo nas...od pediatrinje...Mamo 61cm in 6330g...vse kul in vredu...razvijamo se normalno...Laura bla z razliko od prvega pregleda danes zelo pridna...ni spustila niti glasa... user posted image user posted image user posted image

Živka...če rabiš kakšno pižamco iz beti samo povej...Moja mami dela v trgovini in bi ti lahko kaj uredila in zrihtala ceneje...

rea...tale feštica za mamice in beybije bi bla kar vredu ja...Samo odločit se bo treba! hehe

Jooooo ženske...vse nekej laufate pa fitnes...(šport in rekreacija)...ja pa edini šport ki ga imam je vozičkanje!! Včasih sm ful rolala...zdej mi je pa sami ful bedno it... :-( Sm pa strogo govorila da po porodu začnem tečt...pa spet nič...grrrruser posted image ...a mogla bi se tega odvečnega trebuha rešit!!
Aja, a ma katera kakšn recept kako se rešit strij?? Groza...jih mam poun trebuh...morje se pa približuje!!user posted image user posted image

Nič pridne bodite...grem ja Lauro uspavat ki je tečka...ni od jutra še nič spala.

fajn bodite...
Lp

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3369
2.3.2010 12:12:02   
čebelica01
mami nč panike zganjat , malčki požeruščki nebi nč glodal sam govtal , drugič sam čez koleno z glavo navzdol pa ji prstek v grlo daj in šmrc ven košček , ki je prehitro zdrknil , tam kjer nebi smel . user posted image user posted image user posted image

dokler si ti zraven  , se ti nebo kar tako zadušila , ko pa nisi , da bi bla sama ji pa nikar ne dajaj za grickat

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
2.3.2010 12:13:46   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

OOOOOOOOjla...Evo nas...od pediatrinje...Mamo 61cm in 6330g...vse kul in vredu...razvijamo se normalno...Laura bla z razliko od prvega pregleda danes zelo pridna...ni spustila niti glasa... user posted image user posted image user posted image

Živka...če rabiš kakšno pižamco iz beti samo povej...Moja mami dela v trgovini in bi ti lahko kaj uredila in zrihtala ceneje...

rea...tale feštica za mamice in beybije bi bla kar vredu ja...Samo odločit se bo treba! hehe

Jooooo ženske...vse nekej laufate pa fitnes...(šport in rekreacija)...ja pa edini šport ki ga imam je vozičkanje!! Včasih sm ful rolala...zdej mi je pa sami ful bedno it... :-( Sm pa strogo govorila da po porodu začnem tečt...pa spet nič...grrrruser posted image ...a mogla bi se tega odvečnega trebuha rešit!!
Aja, a ma katera kakšn recept kako se rešit strij?? Groza...jih mam poun trebuh...morje se pa približuje!!user posted image user posted image

Nič pridne bodite...grem ja Lauro uspavat ki je tečka...ni od jutra še nič spala.

fajn bodite...
Lp

user posted image user posted image user posted image  za lauro

mami strije se pa ne da rešit , samo operativno . to se jih pa jaz rešujem zdej , letos samo še laser in pa pa strije user posted image user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
2.3.2010 12:14:40   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

mami nč panike zganjat , malčki požeruščki nebi nč glodal sam govtal , drugič sam čez koleno z glavo navzdol pa ji prstek v grlo daj in šmrc ven košček , ki je prehitro zdrknil , tam kjer nebi smel . user posted image user posted image user posted image

dokler si ti zraven  , se ti nebo kar tako zadušila , ko pa nisi , da bi bla sama ji pa nikar ne dajaj za grickat

user posted image tnx..ma..ej..to so pa živci...sem jo stiskala 5 min dokler se ni začela dret in stran od mene odrivat..po moje si je mislila: pa dej ženehej, je že mim...user posted image user posted image

drugač pa kul za tattoo...mi je un E.T. lepši..hehehehpa na bobnih bo? hehehe..kje boš to mela na sp. delu noge?

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3372
2.3.2010 12:15:30   
štrumfek
daaanuser posted image user posted image

evo mene

streha prekrita, po bajt pospravleno, tko da.. lakše se dišeuser posted image user posted image

ja evo kot je čebelica povedala mam novo frazurouser posted image mal kravžlčkov, mal postriženo... v kratkem bomo pa še mal pobarval pa bouser posted image

baby shower jaz sem zauser posted image user posted image user posted image user posted image Morje me bo moglo pa kar do poletja počakatuser posted image user posted image user posted image

pridne babuške ki laufate... jaz laufam na stezi (fitnes) tko da počas topimo kguser posted image user posted image user posted image

Rea  user posted image se strinjam kar si Next-ovcem napisalauser posted image
user posted image user posted image user posted image za Eviko in zateuser posted image user posted image user posted image (fajn nasvet ti je pa že čebelica napisala)user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebelica SUPER tattoo  (jaz ga imam tud v načrtu v bljižni prihodnosti)

Živka user posted image user posted image user posted image za izpit

zmajčica user posted image user posted image user posted image za prespane noči in za pregleduser posted image user posted image velika punca je

Nya. Alex super za vaše čofotalčkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3373
2.3.2010 12:16:22   
majch
pa igrice za mlado mamico, izbiranje imena, pa še kakšna bedarija, a ne rea.

A to za hribe tudi ni taka mimo varianta...drugače pa živka, ob taki uri pa bi tudi jaz lahko skočila malo na zrak. Evo...se kar javim - ko bo.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3374
2.3.2010 12:16:35   
čebelica01
tako je na spodnjem, čez celo mišico . ja ja alien je meni zakon , koskote pa nikakor ne maram , mal inprovizacije, pa bo ratala meni cool slikca

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.