|
RE: Dolenjke, 2. del 2.3.2010 11:38:58
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 IZVIRNO SPOROČILO: živka Rea se strinjam z vsem, kar si jim napisala, pa da vidimo, če bo kakšen odgovor. Tako sedaj pa se umiri in misli na svoja otročka. Majch kaj si ti mene zamešala? Ha ha suha, jaz imam najmanj 20 kg preveč, samo sem se že sprijaznila, da bi bilo pogojno užitno, da se jih znebim vsaj 10-12. Lahko se dogovorimo, da skupaj laufamo, če je katera za. Jaz tečem zelo zelo počasi, ampak učinek bo, tečem pa tam 8-10.0/km, kar je res zelo počasi, npr. v primerjavi z mojim, ki je enkrat hitrejši in teče 5-6.0. Kje bi pa ti štartala? No danes bo očitno notranja telovadba, ker je ravno začelo deževati, jutri pa v savno. živka jaz se ti takoj pridružim..no, ja..am..po juniju vsekakor, ker sem tudi sama tekla to štreko: novi trg, čez glavni trg, čez ragovsko, ločna in spet novi trg..tako, da sva se morda glih križale kdaj....heheh Moram pa rečt, da res zeloo pogrešam tek, mojmu ni ravno za tek on raje hodi v Gorjance. Sama sem trenirala 10 let tek potem sem pa nehala. Ko sem pa mojga spoznala sva pa začela s pohodništvom in vam povem..super dobra zadeva za definicijo mišic. Ej, že vidim, kako bomo babe organizirale kake pohode poleti, a? Ste za..Pa našo štajerko Majch bomo naučile vseh uličic po nm, da se nam ne bo zgubila... Ej, resno sem mislila z BABY SHOWERjem...A ne bi mele en hud razlog za mali žur? Itak sem bila po Evinem rojstvu cca 2 mes nedosegljiva za vse, pa zakaj se ne bi tko lepo mele pred dogodkom D! Sem razmišljala tam nekje konec aprila, ker se baje dela en mesec pred porodom..Pa bi se dobile kje al na Loki ali v kakem bolj intimnem ambientu pa bi se mal pohecale? Seveda babe in male žabice. Deci tle nimajo kej iskat, no razen potem, ko nas bodo dejansko prišli iskat hehehhehe.. res no, dejmo mal planirat..Kaj greste vse na morje konc aprila? kaj se naša rea boji , da bo sama ostala , rea me smo s tabo . ne hecam se mal , rea v intimnem , lahko tudi pri meni , no problemos . dnevna velika igrač dosti , balkon z ograjo za otroke BERI - se ne da plezat
|