|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
2.3.2010 14:17:23   
yaya
Zivepo, imava letošnjo kolekcijo. Je pa res velik voziček, mi2 imava karavana in gre lepo noter, vprašanje pa je če gre v mojega. Nisva niti probala, ker se lahko uskladiva. Nama je pa bil všeč zaradi celotnega sistema baza+lupinica+avtosedež.

4.5.2010 bomo postali družinica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.3.2010 14:19:36   
yaya
Aja sva pa vzela tudi košaro. Predvsem zaradi ravne podlage in pa, ker misliva imeti še kakšnegauser posted image . Za tega pa ni rečeno, da bo v takem letnem času.

4.5.2010 bomo postali družinica

(odgovor članu yaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
2.3.2010 14:28:21   
fiška33
Pozdravljene stare in nove souser posted image user posted image .

Fajn vas je brat, za napisat si pa ne vzamem več tolko časa user posted image . Sicer ni kaj bistveno novega ....

Včeraj sem nabavila še MC jajčko (rabljeno seveda), na voziček mi paše - preizkušeno, tako da, zarad mene grem lahko rodit user posted image . Zdaj rabim pa še res samo nekaj drobnarij in nekaj oblekic. Končno sem pomirjena user posted image .

Sicer se mi je spet nagužvalo delo, zgleda pa, da bom delala tudi, ko bo naša mala princeska spala user posted image . Pa sej je fajn delat, sem čisto zaljubljena v ta program s katerim rišem, samo spravit se je treba, pol pa itak ne morem nehat user posted image .

Drugače pa trenutno bolj sodelujem na nekem drugem forumu, kjer sejemo rožice user posted image , ker se pomlad že nesramno bliža. Včerajšnji dan je bil res 1A! user posted image

Danes ponoči sem imela spet grozne težave z dihanjem. Pljuča kar piskajo user posted image , jaz pa kiham in plitko kašljam. Zdaj imam takšno teorijo ... Ker mam stalne probleme z dihanjem skozi nos, v glavnem diham skozi usta in vdihujem razno razno svinjarijo, ki mi potem naredi še večje probleme. Mogoče je tudi Vesna bolj mala zarad tega, ker dobivam premalo kisika user posted image .

Nič, zdaj pa šibam še malo po svetu.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.3.2010 15:03:29   
emibu
kaaaaaaaaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image tega mi pa ni nč omenla da bi mogla kj plačat mislim tole bom pa sigurno poklicala v P.Ka se pa grejo ludje božji no še mal pa bomo mogl luft plačvat...

Me pa zanima vaše mnenje o sprejemu zakona da bi istospolni partnerji imeli otroka??

Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.3.2010 15:17:58   
sabri
Oj oj, namesto dežja imamo spet lep dan, jeeee. Mala še kar kašlja, ampak je bilo vsaj v vrtcu ok, ni bilo joka danesuser posted image .
fiška33: a pol obvladaš rožice? Daj mi povej za drevo življenja, a lahk dam kak substral al kaj not, ker mu listi rjavi ratujejo pa se posušijo, če kaj veš. Ker sem čist anti rože in mi ponavadi vse guznejo, tegaa mi je p a moj optimist kupil za rd in že omenja, da gre najina ljubezen k vragu, ker gre roža tuduser posted image . Mi je namignil, da jo naj mal pogledam.
emibu: moje skromno mnjenje, sem za raznolikost in se lahk tudi poročijo, za otroka sem pa bolj proti.
Grem še nazaj prebrat.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 17:32:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.3.2010 19:10:38   
m_aja
hei hei

da se vam malo javim. ni mi za nič tak sem lena, da je to joooj  Komaj čakam da mam naslednji tedn pregled samo tak mi nebo nardila ultrazvoka, ker je smešna user posted image   jaz pa si tak želim videti svojo malo punčko pa sej bo še malo pa jo bom mela polek sebe ne

yaya in  Bejbulina   dobrodošli user posted image   nas je že polno majčic user posted image        

Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.3.2010 19:22:48   
m_o_i
maja, ti samo reci, da te nekaj spika po jajcnikih-ce je kolkotok normalna G, bo naredla enega kvikija user posted image
pa nehte na seks mislit-pisem o hitrem UZju user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.3.2010 19:25:16   
m_aja
sej ji bom rekla da mi full trebuh trdi pa da me krči grabijo v nogah mogoče bo kaj 

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.3.2010 19:28:44   
carly
Mubi kako pa si v vaši materinski predstavljajo da se bo mleko na sobni temperaturi segrelo na 37°,še v največji vročini se bo prej skisalo kot pa doseglo takšno temperaturouser posted image .

Kengerujček smo pri prvi ful uporabljali, sling pa sem kupila za brezveze, je otrok tako sključen notri pa stisnjen, naša se je v trenutku jokat začela če sem jo notri dala, imam pa takega iz debelejšega materiala, kot recimo otroške dekice in tudi sedaj ne bo prišel v poštev ker bo prevroče.

Uz men vedno dela, mi na srečo ni potrebno nikoli plačati, ctg pa ponavadi po 36.tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 2410
2.3.2010 20:03:44   
m_aja
punce kaj  menite da gre moja mama z mano rodit ? sej lahko ne ona si full želi jaz pa tud nebi šla sama rada

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
2.3.2010 20:05:24   
m_o_i
s tabo lahko gre rodit kdor hoce in kogar ti zelis....

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 20:50:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
2.3.2010 20:59:38   
biba88
dober večer srečke nosečkeuser posted image
se morm mal javt berem vas skos sam ni cajta za pisatuser posted image
moj dragi je naredu previjalnouser posted image user posted image user posted image user posted image sem tok veselaaaaaa! zdej nalagam slike tko da pejtre kej pogledat pa lohk tut kej pokritizirate pa date kak nasvet, če se vam dauser posted image user posted image user posted image
lep večer vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2414
2.3.2010 21:14:41   
m_o_i
mi smo bli pa danes u soli user posted image  uro pa pol so nas matrali-men je tole cist podobno šnel kursuuser posted image  trikrat se tak, pa bomo dovolj pametni za it rodit user posted image  moj si je vzel dopuste za te dneve(iiiiiuser posted image ), ker pri nas pac racunajo na to, da nihce ne hodi v sluzbo dopoldan in da mamo cas...no, jaz sem res doma, marsiktera (bodoca) mamica pa ni, atiji pa se manj, ker morjo dinarcke sluzit, da bomo lahk plenice kupovaleuser posted image  atiji so bli res samo trije, mamic nas je blo okol 15.

aha, pa do tasce sem sla danes in sem (pricakovano) poslusala vse, kar je mojemu servirala prej dva tedna: omare(JA, SE VEDNO JE AKTUALNA TA  %&%*user posted image  OMARA), pozicije kinderpeta itd. in kupuje posteljnine(ce je taak ugodno, pa lepa je-z modrimi sloncki) in brisace (in potem full zacudeno:aja, a to pa ze mate!? ja ne, ker se nam niti sanja ne, kaj za dete rabimo in zato nc ne kupujemouser posted image )
rjuhe za kinderpet ma po vseh velenjskih stacunah narocene(na zalogi jih ni), zazelela si je seznamuser posted image  kaj vse se rabimo, ker ona bo kupla, a vemo, samo povedat moremo, kaj (razmisljam, da bi na seznam napisala modrcek za dojenjeuser posted image , ker tega se res nimam, pa vlozke VIR 80 in podobne stvari). je pa katastrofa, ker je naslednji tede ni doma, mi pa bomo lih takrat najbolj prestavljali-a bomo pocakali na njo al bomo lahko sami!? user posted image  jjo e moj vprasu, ce je mislila omare nosit al kaj jo zaj skrbi haha.
no, da skratim malo: sem ji jaz povedala, da kinderpet bo tam, kjer je doreceno, omare ne rabimo!!!, stvari mamo skoraj vse, razen plenic in rjuh-pa si je dala lepo dopovedatuser posted image  no, za danes ji je blo jasno, jutri pa je tak nov dan...

kje je A_T!? da ji nem prisiljena plavih napisat za danesuser posted image

nacrpano mleko kot receno, sem cist iz firbca vprasala-ce bo le slo, se bo mulc kr na mene vedno priklopu.nikol pa ne ves, to pa res!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
2.3.2010 21:18:19   
m_o_i
biba88 tegale mizarja pa kr uzen! clovk bi mislu, da je previjalna kupljena!!
edin tista "policka" za previjanje je men mal mala videt-jaz osebno bi mela sirso user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
2.3.2010 21:38:22   
farina
hoj, hoj, pri men nič novega edin da trebuscek rasteuser posted image in pri nas kar vsi ugibajo kaj bo,moj dragi še fiksn ne ve če gre zraven na porod,dans sem bla na razgovoru na zavodu za zaposlovanje, 5 MIN, PA KONC, TE KAR HITR ODPRAVIJO, ko si noseč...drgač pa je svetovalka bila fajn, kar sama par stavri predlagala....

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.3.2010 8:09:31   
sabri
Dobro jutro vsemuser posted image , jaz ravno jem kosmiče z babano in mlekom, njam, tamala je v vrtcu, čeprav je bila včeraj spet malo slabše, danes pa kar ok, jo ne bom prehmal pohvalila, da me jezik ne tepe.
biba88: ma super je tale tvoj mizar, sam tista polička za previjat bi bla mogoč mal večja, al sem pa svoje navajena, ko je velka in sem jo rabila do konca.
moi: seznam a user posted image pa bodi malouser posted image in zdraven napiši kako nutello in reč, da majo take male bebice najraje nutello poleg mleka, pa kaj takega za ponagajat.
mleko: mah, da se malo spomnim mojega kompliciranja in pumpanja in dojenja...jaz sem mleko pogrela v grelniku ali pa dala v skodelico z bolj toplo ali vroči vodo in je bil ok, grelnik je pač lažje, ker ti ugasne, ko je na pravi temperaturi, ampak jaz ga bom najbrž prodala, preden rodim, ker ga nisem rabila. Ker sem se po dveh mesecih odločila, da bom ali dojila ali pa dala adapt. mleko in potem samo dojila, brez pumpanja in matranja sredi noči in pred i po podojiuser posted image . Je pa kolegica pri treh otročkih vedno dajala mleko ni dojila in ga je vedno grela v mikrovalovni, večina pa v grelniku, ko sam flaško daš notri n to je to.
Zdaj grem pa izpolnjevat papirje, sva bila včeraj na csd in je priznal očetovstvo, sem uni rekla, da se vidimo spet maja, če se bo bolj temen rodiluser posted image . Sem že pozabila, koliko papirjev je za zrihtat. Lep dan.

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.3.2010 8:27:00   
emibu
heila=)

jst se bom nrdila kitajca če mi bo kak račun porinlauser posted image user posted image
drugač pa men tut že zdele na dveh pregledih al treh ni nrdila uz-ja od začetka pa nonstop koklaauser posted image
moi-zakaj mi nisi to učeri povedala pa bi jst tko nrdila hjoooiuser posted image user posted image user posted image
jst sem jo učeri uprašala če more moj tut v materinsko a pač tist k bo šou not pa je rekla d ni treba nobenga potrdila..

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 8:34:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.3.2010 10:06:37   
biba88
dobro jutro!
moj dragi je kar zrasu za en meter k ste ga tok hvalileuser posted image user posted image  je reku vidš kok maš ti dobrga desca!user posted image
drgač mam pa previjalni del velik 750mm(širina) x800(dolžina) men se zdi da je ful velikuser posted image  mogoče na sliki ne zgleda!
pa še ful visoka je previjalna (1 meter) ker sem hotla tok visoko ker sem delala v vrtcu in mi je bolj všeč višja previjalna čeprav sem jaz bolj majhna (160cm)user posted image

jest sem pa že neki cunjic oprala no v bistvu skor vseuser posted image ! v veliko pomoč mi je bla moja mami! je zrihtala cunjce k so ble že fulll stare ( od 20-40let) k sem jih še jest mela in naša mami user posted image  mal nostalgijeuser posted image  vse stare cunjice so kot nove! HB da ma moja mati tak vesela za pregledovanje,pranje in rihtanje cunjic! če bi sama likala bi to delala vsaj tri dni z mami sva pa skup 2 ure! lihk nisem dobra v likanjuuser posted image  jest svojih cunj skoraj ne likam sam tist kar je nujnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.3.2010 10:41:53   
biba88
hey bejbe!
jest sem mela zdele en pribliskuser posted image  mi je mal dougcajt pol mam pa fullll idej user posted image  kaj če bi s skupnimi močmi napisale en informativen seznamček kaj rabmo za naše štruceuser posted image  pa kaj rabmo za v P.... vsaka mal doda pa tko....user posted image
mam preveč cajta dans user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.3.2010 11:39:10   
Teja K
Dannn!

Za mano je prvi dan materinske šole in moj dragi se je odločil, da bo z mano pri porodu... hmmm ne vem al naj bom vesela, al jezna... sem bila v prvo sama in sem mislila, da bom tudi tokrat, saj sprva ni hotel biti sedaj pa se je premislil... no bomo videli...
Predavanje je bilo o porodu in so naši partnerji že dobili potrdilo. Dans ima pa predavanje o poporodnem obdobju in o hrambi celic.

No tolk za sedaj... moram še prebrat vas... lepo bodite...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.3.2010 11:40:52   
julka8
dobro jutro user posted image
no u bistvu js sm budna že od 6-ih zjutrej (spet!!!), sploh ne morm dle spat...user posted image no pa sej zdej sm kr ok, sam pol bom pa zihr zaspana ku se bom lotla učenjauser posted image user posted image drugač pa še zmeri čakam rezultate kolokvija, pa to je blo že 19.2. user posted image
no, po drugi strani pa že komi čakam drug tedn k mam pregled in UZuser posted image user posted image user posted image -pa mislm da naša šenka in je zastonj oz. nardi tko k da ga je potrebno nardit. bravo, dohtarca!!user posted image user posted image drgač je pa u trebuhu še zmer ku na fuzbalski tekmiuser posted image user posted image user posted image
biba - ful huda previjalna, res je ful lepa in men zgleda tut čist dost velka, sploh pa uporabnauser posted image glede tega seznama bi blo ok sam kje začet? js sm že unga osnovnga k je tut tle na RR dost skrčlauser posted image user posted image , sm si kr rekla za ene stvari, da je treba počakat... mal me trenutno bol muč (spetuser posted image ), kolk in kere cotke bomo rabil, k jih mamo sicr kr dost, ampak tam okol cifre 62 al pa še mal (al kak so že) je pa bol praznina... pa nevem kok zoknčkov, pa kaj u bistvu bi se splačal met pol recimo od junija naprej ku bo lahk že res vroče (ni pa nujno)user posted image user posted image
pa še čist eno info vprašanje k je tle gor zihra poznavalka tega področja, in sicer, kaj se po vašem mnejnu/izkušnjah...bolj splača (pa berite: to v roku vsaj 3 do 6 letuser posted image ):
1. predelat zidanco u bivalni objekt (posla dost, posledično drago, vprašanje že kolk bi papirji nanesl plus kopat bi blo treba "mal" u breg...)
2. kupt bajto (novogradnjo glih ne, k so en mal predrageuser posted image )
3. mislm da sploh ne pride v poštev: kupt zemljo posebej in pol vsi papirji,...pa gradit (brezveze k pol je to vrjetn ista varianta k zidanco poštimat, s tem da tam že mamo zemljo...)
user posted image user posted image zanima me pa čist tak info da vidm če so ful hude razlike v cenah na konc pa niti se ne spoznam na to, kok papirjev vse je treba met... edin razlika je v tem, da če bi zidanco preštimal (če bi blo to sploh možn), se to počas vlaga, če pa kupš bajto, morš dat pa dnar naenkrat... aja, smo pa iz posavja, čist tko iz vidika cen bajt...
hvala vam za odgovore, grem naprej pisat za fax neki...user posted image
lp

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.3.2010 11:41:30   
Teja K
Oj, spet jaz user posted image .. Naredila sem si seznam opreme in oblačil pa me zanima še vaše mnenje

OSNOVNA OPREMA

1. Spanje
a. Zibka
b. Vzmetnica 90x40
c. Rjuhe – 3 komade
d. Odejica
e. Prevleke za odejo – 3 kom
f. Alarm
g. Obrobe
h. Baldahin
i. Spalna vreča
2. Kopanje
a. Banjica + stojalo
b. Bombažna vata
c. Brisače s kapuco 2 komada + 1 navadna velika
d. Umivalna krpa ali goba
e. Škarjice
f. Vodni termometer
g. Umivalni losijon
h. 70% alkohol za čiščenje popka
i. Fiziološka raztopina
j. Aspirator
k. Vatirane palčke
l. Bepanten
m. Krema za ritko
n. 5 manjših brisačk
o. Glavniček in krtača za lase
3. Previjanje
a. Previjalna miza
b. Tetra plenice
c. Podlaga za previjanje
d. Plenice
e. Posodice za vodo
f. Zloženci in gazice
g. Vata
h. Čistilni robčki
4. Prevoz
a. Otroški voziček
b. Lupinica
5. Drugo
a. Gugalni stolček
b. Sling
c. Prešita odeja
d. Steklenička – 2-3 komade (1 manjša, 2 večji)
e. Duda
f. Ščetka za čiščenje stekleničke
g. Tetra plenice – 20 kom
h. Digitalni termometer
i. Mreža proti komarjem za voziček
j. Termovka
k. Komarčkov čaj
l. Igralna blazina
m. Spalna vreča
n. Previjalna torba
OBLAČILA (osnovno)
6 majic – 3 kom tanek dolg rokav - 3 kratek rokav
5 bodyev – 2 kom tanek dolg rokav - 3 kom kratek rokav
3 kom body brez rokavov
1 klobuček ali kapica
8 pajackov ali 4 pajacki + 4 hlačke
2 jopici ali puloverja
3 pižam
2 para nogavičk
2 – 3 slinčki

< Sporočilo je popravil Teja K -- 3.3.2010 11:45:14 >

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?