m_o_i
|
mi smo bli pa danes u soli uro pa pol so nas matrali-men je tole cist podobno šnel kursu trikrat se tak, pa bomo dovolj pametni za it rodit moj si je vzel dopuste za te dneve(iiiii ), ker pri nas pac racunajo na to, da nihce ne hodi v sluzbo dopoldan in da mamo cas...no, jaz sem res doma, marsiktera (bodoca) mamica pa ni, atiji pa se manj, ker morjo dinarcke sluzit, da bomo lahk plenice kupovale atiji so bli res samo trije, mamic nas je blo okol 15. aha, pa do tasce sem sla danes in sem (pricakovano) poslusala vse, kar je mojemu servirala prej dva tedna: omare(JA, SE VEDNO JE AKTUALNA TA %&%* OMARA), pozicije kinderpeta itd. in kupuje posteljnine(ce je taak ugodno, pa lepa je-z modrimi sloncki) in brisace (in potem full zacudeno:aja, a to pa ze mate!? ja ne, ker se nam niti sanja ne, kaj za dete rabimo in zato nc ne kupujemo ) rjuhe za kinderpet ma po vseh velenjskih stacunah narocene(na zalogi jih ni), zazelela si je seznam kaj vse se rabimo, ker ona bo kupla, a vemo, samo povedat moremo, kaj (razmisljam, da bi na seznam napisala modrcek za dojenje , ker tega se res nimam, pa vlozke VIR 80 in podobne stvari). je pa katastrofa, ker je naslednji tede ni doma, mi pa bomo lih takrat najbolj prestavljali-a bomo pocakali na njo al bomo lahko sami!? jjo e moj vprasu, ce je mislila omare nosit al kaj jo zaj skrbi haha. no, da skratim malo: sem ji jaz povedala, da kinderpet bo tam, kjer je doreceno, omare ne rabimo!!!, stvari mamo skoraj vse, razen plenic in rjuh-pa si je dala lepo dopovedat no, za danes ji je blo jasno, jutri pa je tak nov dan... kje je A_T!? da ji nem prisiljena plavih napisat za danes nacrpano mleko kot receno, sem cist iz firbca vprasala-ce bo le slo, se bo mulc kr na mene vedno priklopu.nikol pa ne ves, to pa res!