![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:41:30
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aaaaa, jaz pa sem tak lačna pa ne smem ker mam jutri test za cuker in če se zdaj večerje najem je priporočljivo da še vsaj 2 ure ne grem spat. To pa ni šanse, ker grem čez pol urce zalegnit Kaj pa tvoja dieta??????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:42:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kak je bilo pri zdravniku in kako je kaj tvoj križ? eh, slabo. Jutri imam še krvne preiskave pol pa bo me napotila k revmatologu, ker sluti revmo, ker se že vse skup predolgo vleče. Prej me je T. fajn zmasiral tak da je zdaj trenutno ok, pa tud nalgesin sem vzela tak da gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:43:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aaaaa, jaz pa sem tak lačna pa ne smem ker mam jutri test za cuker in če se zdaj večerje najem je priporočljivo da še vsaj 2 ure ne grem spat. To pa ni šanse, ker grem čez pol urce zalegnit Kaj pa tvoja dieta?????? bom že shujšala, zdaj ko mam neko sranje in moram skakat po mestu in sodiščih. Včeraj nisem nič jedla, danes pa sem ob 14h mela kosilo pa pol več nič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:44:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kak je bilo pri zdravniku in kako je kaj tvoj križ? eh, slabo. Jutri imam še krvne preiskave pol pa bo me napotila k revmatologu, ker sluti revmo, ker se že vse skup predolgo vleče. IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Prej me je T. fajn zmasiral tak da je zdaj trenutno ok, pa tud nalgesin sem vzela tak da gre. Ja moj tudi je Nalgasine ko g kaj boli. Pa za T.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:47:02
|
|
|
|
nebo
|
Kaj ste se kaj pogovarjale za kafe za petek?? Zakaj pa je Elevitka slabe volje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:48:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ste se kaj pogovarjale za kafe za petek?? Zakaj pa je Elevitka slabe volje? Ne, lahko se pa zdaj. Elevitka pa ni nič rekla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:49:50
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ste se kaj pogovarjale za kafe za petek?? Zakaj pa je Elevitka slabe volje? Ne, lahko se pa zdaj. Elevitka pa ni nič rekla. Ja jaz misli, da bi šlo vun, vsaj zaj tak kaže...pa kdo še??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:52:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ste se kaj pogovarjale za kafe za petek?? Zakaj pa je Elevitka slabe volje? Ne, lahko se pa zdaj. Elevitka pa ni nič rekla. Ja jaz misli, da bi šlo vun, vsaj zaj tak kaže...pa kdo še?? Rina je rekla da bi šlo ven. Matcar dela popoldan tak da mislim da bi ji dopoldan šlo ven. Saraya je zadnjič tudi relkla da bi dopoldan. Tasa se pa mora izjavit še.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:54:14
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ste se kaj pogovarjale za kafe za petek?? Zakaj pa je Elevitka slabe volje? Ne, lahko se pa zdaj. Elevitka pa ni nič rekla. Ja jaz misli, da bi šlo vun, vsaj zaj tak kaže...pa kdo še?? Rina je rekla da bi šlo ven. Matcar dela popoldan tak da mislim da bi ji dopoldan šlo ven. Saraya je zadnjič tudi relkla da bi dopoldan. Tasa se pa mora izjavit še. Ja te pa bi skorajda že veljalo ne!!! Bomo videli akj bodo jutri rekli čvekeci..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:54:42
|
|
|
|
tasa_m
|
mene ne bo, imam dohtara ob 10,30 v Lenartu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:55:28
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ste se kaj pogovarjale za kafe za petek?? Zakaj pa je Elevitka slabe volje? Ne, lahko se pa zdaj. Elevitka pa ni nič rekla. Ja jaz misli, da bi šlo vun, vsaj zaj tak kaže...pa kdo še?? Rina je rekla da bi šlo ven. Matcar dela popoldan tak da mislim da bi ji dopoldan šlo ven. Saraya je zadnjič tudi relkla da bi dopoldan. Tasa se pa mora izjavit še.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:56:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ste se kaj pogovarjale za kafe za petek?? Zakaj pa je Elevitka slabe volje? Ne, lahko se pa zdaj. Elevitka pa ni nič rekla. Ja jaz misli, da bi šlo vun, vsaj zaj tak kaže...pa kdo še?? Rina je rekla da bi šlo ven. Matcar dela popoldan tak da mislim da bi ji dopoldan šlo ven. Saraya je zadnjič tudi relkla da bi dopoldan. Tasa se pa mora izjavit še. Ja te pa bi skorajda že veljalo ne!!! Bomo videli akj bodo jutri rekli čvekeci.. Točno tak.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:56:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mene ne bo, imam dohtara ob 10,30 v Lenartu Škoda, pa drugič.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:57:29
|
|
|
|
nebo
|
Jaz šibam ležečke..lahko noč vsem...sirena tuli...ufffffff
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:58:51
|
|
|
|
ly117
|
Nočko nebo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 22:01:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz šibam ležečke..lahko noč vsem...sirena tuli...ufffffff nočko! Jaz tudi grem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 22:02:48
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tudi tebi tasa.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 22:08:36
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Ly čestitke! Pa jaz bi tudi zs. Pa jaz tudi voziček prodajam. Bom kupila eno marelo, ker se Tinej več noče vozit. Odkar je dobil kolo je samo še to ok.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 22:09:07
|
|
|
|
marta82
|
Nebo ku ku.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 22:10:55
|
|
|
|
ly117
|
Čer marta. Hvala za čestitke. ZS pa dobiš.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 22:22:08
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi v posteljo. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 22:43:28
|
|
|
|
marta82
|
Nočko punce tudi z moje strani.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.3.2010 7:04:39
|
|
|
|
vitabella
|
doobrooooooooooooooooo jutroooooooooooooooooo zaspanke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.3.2010 7:59:47
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 3.3.2010 8:07:29
|
|
|
|
vitabella
|
o! še ena preživela kako si? kako kaj saš? bolje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.