![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:20:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Evo Ly sam zate ;) zakaj pa ga rabiš...saj se ne bo več dolgo vozla .... a ne bi raje kaj lažjega zdaj za poleti.? samo vprašam...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:20:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala. Ja je luštni. Pa nabavi si ga. Totega pa daj na bolho. moram prvo tega prodat, ker če ga ne, pol nebo tega ABCja :( Ja saj vem. Kaj ti ga bojo prišparali?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:21:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh...jaz pa sem slabe volje........me matematika tako v slobo voljo spravi...da je groza sej bo Saraya ;) Še stalno si vse v nulo porihtala! tu se zalomi
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:22:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz tud ZS PLISSSSS Dobiš, grem pisat zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:22:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič... grem hausa gledat... sem tak take volje da mi ni do čveka ker bi vse zatežila papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:22:45
|
|
|
|
ly117
|
Nočko elevitka.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:22:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz tud ZS PLISSSSS jaz tudi...............
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:23:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz tud ZS PLISSSSS jaz tudi............... Ga bom tebi tudi poslala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:23:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz tud ZS PLISSSSS jaz tudi............... Ga bom tebi tudi poslala. hvala....ker sem res fuuull vesela za tebe
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:24:15
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:24:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa ga rabiš...saj se ne bo več dolgo vozla .... a ne bi raje kaj lažjega zdaj za poleti.? samo vprašam... za poletje imamo voziček tistega modrega Graco, pa še pol tisto kolo. Totega bi imela za drugega Menjala bi za Quinnya, ker Quinnya nebi imela več.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:24:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa ga rabiš...saj se ne bo več dolgo vozla .... a ne bi raje kaj lažjega zdaj za poleti.? samo vprašam... za poletje imamo voziček tistega modrega Graco, pa še pol tisto kolo. Totega bi imela za drugega Menjala bi za Quinnya, ker Quinnya nebi imela več. aja...................to pa je že druga pesmica....ta črni na sliki je lep
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:25:55
|
|
|
|
arabela*
|
kruli mi tak da.........si grem naredit eno orng večerjo ...moram ni druge......pol se vrnem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:26:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja saj vem. Kaj ti ga bojo prišparali? to ga prodaja od T. sodelavec, ki ima malega starega 6.mesecev. Kaj so to daljši sprehodi, ta voziček ne ve, In še smešno nizko ceno nama je reko, tak da bi ga takoj imela. In mi je T. reko,da naj se odločim če ga hočem,sam pol moram Quinnya prodat. Zdaj pa mi ga verjetno šparo nebo tak dolgo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:26:54
|
|
|
|
nebo
|
Čer, kako je stanje na bojišču??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:27:43
|
|
|
|
ly117
|
ZS-ji poslani.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:28:14
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ZS-ji poslani. ????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:29:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja saj vem. Kaj ti ga bojo prišparali? to ga prodaja od T. sodelavec, ki ima malega starega 6.mesecev. Kaj so to daljši sprehodi, ta voziček ne ve, In še smešno nizko ceno nama je reko, tak da bi ga takoj imela. In mi je T. reko,da naj se odločim če ga hočem,sam pol moram Quinnya prodat. Zdaj pa mi ga verjetno šparo nebo tak dolgo Aja, te ga pa daj takoj na bolho in upaj na najboljše.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:30:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ZS-ji poslani. ???? Ly se seli in so hotele podrobnejše informacije. Ti bi tudi?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:31:27
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ZS-ji poslani. ???? Ly se seli in so hotele podrobnejše informacije. Ti bi tudi? ČESTITKE EJ RE SUPER NO....IZ SRCA TI PRIVOŠČIM, ŠE BOLJ PA LUKECU... Ja daj pošlji mi prosim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:34:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ZS-ji poslani. ???? Ly se seli in so hotele podrobnejše informacije. Ti bi tudi? ČESTITKE EJ RE SUPER NO....IZ SRCA TI PRIVOŠČIM, ŠE BOLJ PA LUKECU... Ja daj pošlji mi prosim. Hvala. Poslala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:38:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Aaaaa, jaz pa sem tak lačna pa ne smem ker mam jutri test za cuker in če se zdaj večerje najem je priporočljivo da še vsaj 2 ure ne grem spat. To pa ni šanse, ker grem čez pol urce zalegnit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:38:40
|
|
|
|
ly117
|
Kje ste pa zdaj vse? No za Sarayo vem da je šla jest.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:39:26
|
|
|
|
ly117
|
Tasa kak je bilo pri zdravniku in kako je kaj tvoj križ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.3.2010 21:39:54
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ZS-ji poslani. ???? Ly se seli in so hotele podrobnejše informacije. Ti bi tudi? ČESTITKE EJ RE SUPER NO....IZ SRCA TI PRIVOŠČIM, ŠE BOLJ PA LUKECU... Ja daj pošlji mi prosim. Hvala. Poslala. Dobila, prebrala, in še enkrat ČESTITKE.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.