|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
2.3.2010 13:02:18   
krtekxx
Sonček, naša tudi hodi s prsti nekoliko na noter. Še bolj očitno je to postalo, ko sem ji usnjene mehke copatke (ki jih je na 14 dni uničila) zamenjala s Cicibanovimi. Meni so rekli, da se ne bat, da bo "prerastla".

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
2.3.2010 13:04:29   
sonček33
Sonček, naša tudi hodi s prsti nekoliko na noter. Še bolj očitno je to postalo, ko sem ji usnjene mehke copatke (ki jih je na 14 dni uničila) zamenjala s Cicibanovimi. Meni so rekli, da se ne bat, da bo "prerastla".

krtekxx, hvala za info

kako ste?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
2.3.2010 13:31:01   
Zvezdica
joj, zvezdica, ne se mi opravičevat...ne meni, k sem že tokrat rekla, da pridem pa nisem...nisem nič jezna na vaju...
jutri pa le uživjta z liamom

ja zmenjeno smo bile user posted image Sam res, če česa ne maram je to dež. Joj ta naš tamal. Ko se zbudi je cel hudič.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
2.3.2010 13:35:05   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Liamu nese desno nogo na noter. In nam so tud to rekli, da bo prerastel, pa žal ni. Začelo se je pa s cicibanovimi copatki. Oz takrat je postalo očitno. Ena znanka, ki dela v razvojni je rekla da cicibanovih copatk ne na noge. Če že ta trde, potem naj bodo super fit.

Mi2 z limom delava vaje, nogico pred nogo (ne vem kako bi rekla oz opisala, ko daje nogo pred nogo, peta prstiuser posted image ) in moram rečt da se po mesecu dveh vaje, mičkeno pozna.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
2.3.2010 13:41:26   
krtekxx
Zvezdica, kaka je pa razlika med Cicibanovo in Superfitko? ma men gre prav na živce tole iskanje oblekic in obutve po štacunah - sem šla 1x in kupila copatke od 19 do 22.
Sonček, mi smo ok - oz. otroci so OK, jaz pa ne tako - pogrešam prosti čas.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
2.3.2010 13:47:23   
sonček33
krtekxx, si zadnjičs praševala o kolesu...jaaaaaaaaaaaa komaj čakam...letos pa nujno na Kofce. Pa na Bevško. Kmalu kmalu..jaz sicer nisem tak extremist kot ti..tako da zame mora biti res lepo vreme in toplo...če ne prej za 1. maj. Ti boš do takrat imela že vsaj ene 10 tur za seboj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
2.3.2010 14:09:30   
krtekxx
Sonček, jaz sedaj kupujem flate in nove čevlje. Sej bi tud drug bicikl rada, sam kaj, ko so vsaj eni 3-je pred mano na vrsti. ma ne da se mi vožit smučat v Krmo ali pa še kam dlje, če pa mamo take biciklistične terene pred nosom. Trenutno je sicer za moj okus nekoliko preveč blatno.
kako pa kaj odštevaš dneve pred službo? A že kaj delaš priprave?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
2.3.2010 14:15:16   
kiara24
Sonček- no naša je tudi ful hodila na notri s čevlji pa s copati, pa je rekla sestar medicinska da je to lahko ko shodijo otroci, če pa potem čez 2 meseca še vedno tako hodi, bi bilo pa potrebno it pokazat do P.Pri nas je sedaj bolje, ko pa je začela hodit je bilo pa obup. Drugače pa lahko tudi masiraš stropalo.

Tudi pri nas je bil zjutraj grozno, dež in turobno,s edaj pa sveti sonček in grem hitro po Klaro da jo peljem mal ven na tole super vreme, jutri bo pa doma, če bo lepo in greva na Bled s kolegico.user posted image

No jaz pa drug teden začnems hribi in to vsak dan ko bo sončno, grem na en hrib sem se odločila. Bo treba kmal v kpalnke pa glih nebi tele sovej rit in tega celulita kazala.... bo teba delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
2.3.2010 14:49:22   
Jancci
Q: otroška kolesa, ki jih lahko odrasla oseba poriva z ročko... kaj predlagate??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
2.3.2010 14:53:50   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Zvezdica, kaka je pa razlika med Cicibanovo in Superfitko? ma men gre prav na živce tole iskanje oblekic in obutve po štacunah - sem šla 1x in kupila copatke od 19 do 22.

Cicibanke imajo ortopedski vlozek in so precej bolj trde. Superfit mislim da imajo raven vlozek.

Jan Mai ne nosi nobenih copatk, ker se mu kar naprej zvracajo ali pa sezuvajo. Dokler se stopala razvijajo, naj bi cimvec hodili bosi oz. z ravnim vlozkom, midva mu dava nogavicke s polnim silikonskim podplatom, ne samo bremzami, kupljene v pikapolonici, so tudi debele in tople. Taksne ima tudi v vrtcu in so edine, ki mu ne letijo z nog. P. pravi naj cicibank niti ne gledamo, ker niso v redu za razvoj podplata v tej fazi.
Pa tudi rabljeni ceveljcki ne smejo biti, ker so prilagojeni drugi nogici in lahko deformira njegovo nogico.

Meni se je cudni kaselj popravil, me je pa zacelo uho boleti, pa me je dr. poslala na tedensko bolnisko, bolj zato, ker sem v zgodnji nosecnosti in naj ne bi jemala nobenih zdravil. Mi pa pride prav, ker je mali dobil vrocino, sicer samo 37,6, a zadosti, da ostane doma. Moj brat je sicer od nekod staknil slinavko in ga je cisto podrla, zdaj pa razmisljam, ce nima to tudi Jan, ker se ze cel teden blazno slini... Moram malo P. poklicat. Mogoce jo je dobil od sestricne, ki dela v bolnici na pediatriji in smo se videli na pogrebu. Tudi ona je bila bolna takrat.

Saj se malo, pa bojo viroze mimo za nekaj casa.

Grem pocivat, apetit imam v k****, spim pa cisto premalo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
2.3.2010 15:09:35   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Q: otroška kolesa, ki jih lahko odrasla oseba poriva z ročko... kaj predlagate??

Če ti cena ni problem (ker je precej drag) ti res priporočam tega http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/berchet-tricikel-baby-confort/4142013032164142019.
Tinej ga je dobil za RD in je SUPER. V vozičku noče več bit in samo še to za sprehode uporabljamo. Tudi za starše je bolj udoben od ostalih, ker je ročaj tak kot pri vozičkih in dovolj dolg, da se ne rabiš sklanjat kot pri nekaterih z ročko. Sedeš je ful udoben in če zaspi, ga lahko malo poležiš. Kasneje se malo "predela" in je klasičen tricikel.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
2.3.2010 15:42:04   
Ploha
sonček: evo jest pa zdej jutri ne morem, se je patronažna napovedala...ko bi naj mogla že pri 1 letu..sem bla čist presenečena...ker mi je ženska ful simpatična, vedno ful klepetava in pol je pri nas kako uro al pa še več pa sam čvek čvek čvek user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
2.3.2010 15:56:10   
symona
Sonček, tudi amadeja levo nogico notri obrača, delama pa tiste vaje, ki nama jih pokaže fizioterapevtka. Pa rekla je tudi, da zdaj ko še ne hodi, ji naj raje one nogavice z bremzami gor obujem. Bi se pa naj to popravilo, ko bo baje shodla. Bomo vidli.
Zdaj smo prišli od zdravnika, imata obe afte po obrazu in pa drisko, oboje je verjetno prišlo od viroze, tak da v četrtek gremo nazaj na kontrolo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
2.3.2010 16:36:40   
Zvezdica

razlika je v podplatu. Super fit imajo "gibčnejši podplat", cicbanke so trše, pa sej je še nekaj razlik, sam mi zdaj ne pade na pamet kaj to je.
Veš, ko sem imela liama nisem imela pojma, kokr so me usmerjali sem delala. Sej potem sčasoma spoznaš kaj je kul in kaj ne. Men se je cicban zdel oh in sploh, pa še najdražji so bli, pa sem si rekla, da valjda če daš za čevlje za otroka ki jih bo nosil max 1 mesec  50€, da morjo bit ok. No u glavnem, ni čist tko:)

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
2.3.2010 16:44:51   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

razlika je v podplatu. Super fit imajo "gibčnejši podplat", cicbanke so trše, pa sej je še nekaj razlik, sam mi zdaj ne pade na pamet kaj to je.
Veš, ko sem imela liama nisem imela pojma, kokr so me usmerjali sem delala. Sej potem sčasoma spoznaš kaj je kul in kaj ne. Men se je cicban zdel oh in sploh, pa še najdražji so bli, pa sem si rekla, da valjda če daš za čevlje za otroka ki jih bo nosil max 1 mesec  50€, da morjo bit ok. No u glavnem, ni čist tko:)

Ciciban je "problematičen", ker je podplat trd, imajo opetnik in poudarjen stopalni lok, česar Superfitke nimajo.

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
2.3.2010 17:32:35   
Ploha
meta je dobla superfitke za RD a bo to OK???

< Sporočilo je popravil Ploha -- 2.3.2010 17:33:08 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
2.3.2010 17:56:21   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

meta je dobla superfitke za RD a bo to OK???

mi imamo superfit za vrtec in je čist zadovoljen.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
2.3.2010 18:44:38   
krtekxx
Copatki: a tako, ma dobr, saj jih nima veliko gor, ker si jih kar naprej daje dol. Sicer je pa ssedaj tako suverena v hoji, da bi ji verjetno lahko tudi že pete obulauser posted image
Kiara, bravo za odločitev o hribih. P a ne se omejevati samo na sončno vreme, vsako vreme je primerno za hribe. mal poročaj, kam boš šla, da se nam bodo sline cedile.
Danes sem jaz šla na Šmarno. Gor je zvonček želja, saj veste. In danes sem sem spomnila, kolikokrat sem v preteklih letih gor kljub nevraževernosti za vsak slučaj pozvonila in si zaželela otročička...danes sem tudi pozvonila in zaželela mojim otročkom zdravja in vsem tistim, ki se jim želja po otroku še ni izpolnila, da se jim čimprej.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
2.3.2010 18:57:05   
Zvezdica
Danes sem jaz šla na Šmarno. Gor je zvonček želja, saj veste. In danes sem sem spomnila, kolikokrat sem v preteklih letih gor kljub nevraževernosti za vsak slučaj pozvonila in si zaželela otročička...danes sem tudi pozvonila in zaželela mojim otročkom zdravja in vsem tistim, ki se jim želja po otroku še ni izpolnila, da se jim čimprej.

to je pa lepo. Res. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
2.3.2010 18:59:57   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

to je pa lepo. Res. user posted image

Ja.user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
2.3.2010 19:06:03   
Zvezdica
Naš mali že spi. Zdaj odkar sva v vrtcu, spi samo dopoldne dve uri. In je potem čist zbit.
In danes je nenormalno velik jedel, ker on včekrat po malem, zdaj je pa pojedel večerjo, tri kinder čokoladke prvič (liam jih je pustil na mizi, mali si je pa privoščiluser posted image ) in celo flaško mlekauser posted image . Upam, da bo dobro spal, glede na to kaj vse je spravil vase. Sicer pa sem ugotovila da zdaj po novem gre tko lepo s sedežne in s postelje sam. sej je že prej znal, sam včasih se je odločil, da bi šel zt glavo dol. Zdaj pa ne, ima pravi sistem. Gre do roba, prečekira situacijo, se obrne na trebušček in spusti dol. In potem tist zamgovalni pogled - neprecenljivouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
2.3.2010 19:08:14   
marta82
Tiste, ki hodite na dopust z letalom z majhnimi otroki imam eno skrb: kaj pa transfer z letališča do hotela - torej bus oz. v nekaterih primerih kombi - a ti pripravijo otroški avtosedež ali kaj (ker mi je čisto preveč nevarno v kombiju imeti otroka v naročju). Ne vem, ali preveč kompliciram, si delam skrbi po nepotrebnem oz. kako je s tem?

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
2.3.2010 19:09:20   
Zvezdica
Danes ima naš mali 13 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image Kok čas leti. tik tak mine leto. 

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
2.3.2010 19:13:41   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tiste, ki hodite na dopust z letalom z majhnimi otroki imam eno skrb: kaj pa transfer z letališča do hotela - torej bus oz. v nekaterih primerih kombi - a ti pripravijo otroški avtosedež ali kaj (ker mi je čisto preveč nevarno v kombiju imeti otroka v naročju). Ne vem, ali preveč kompliciram, si delam skrbi po nepotrebnem oz. kako je s tem?

mislim, da ni avtosedežauser posted image Mi smo nameravali z avtodomom, pa je tistih nekaj avtodomov, ki so za nas aktualni  v terminu načrtovanega dopusta že rezerviranih. user posted image Mislim, kdaj te ljudje rezervirajo? Decembra?

Tko da korzika odpadeuser posted image . Najprej je bila aktualna grčija, turčija men nekak ni, sem bila pred leti, pa je to zame čist preveč folka. Grčija je res lepa ampak odpade lih zato, ker te hoteli so ultra polni, korzika pride v poštev samo z avtodomom, ker je res za raziskovat.. Tko da gremo na sardinijouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 19:45:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

naj-naj-naj dan
Naša črtica koraka

Recimo, od danih - kateri vam je najljubši?

1. april (11%)

1. november (1%)

15. avgust (13%)

8. marec (5%)

Velikonočni ponedeljek (20%)

1. - 2. maj (50%)

Število vseh glasov: 276

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!