zoey
|
Jaz pa upam, da sem imela danes zadnji pregled, ker je itak potrata časa in denarja, da se vozim tja. Čakala sem več kot pol ure, za minutko v ordinaciji, poslušal samo srce, dela, pa sestra mi je pritisk izmerila, pa je bil malo visok, samo se ne sekirajo, pa vodo sem dala. The end. Sem mu pa namignila, da bi bilo fajn vedit cca. koliko je težak, če se bo treba na hitro kaj odločit, pa se je prav uspešno naredil neumnega No, saj grem v petek v Po, pa bo tam ornk servis. Zadnjič me je tam dr. 1. vaginalno pogledal in res ni bilo fajn, mi je blo za s stola skočit, ampak ok, saj hitro mine. Nisem imela pa potem nobenega povečanega ali spremenjenega izcedka. Po pregledu sem pa skočila do Tjaše in Urbančka, iii, kaki cortek. Je pa spal kot bubica. Na obisku je bila še ena prijateljica od Tjaše, ki ima 15 dni starejšo pupko in je tamala fuuuul lasata in cukrasta Pol sem mogla it eno odspat, pa za šporget in je že skoraj konec dneva. No, zdaj greva še na eno foto razstavo, pa ne vem, če je zadnja, ker tale najin mulc tkole trmari