|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
2.3.2010 17:01:43   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Juhuhu, firbec potešen - sms od Jessy user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo ga zbegali na dan. V Postojni je prišel na svet Tobija, 3550g in 54 cm. Vsi smo ok!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Jessy, se je le rešlauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil naty28 -- 2.3.2010 17:08:36 >

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
2.3.2010 17:12:59   
naty28
Evo jaz sem pa danes bla baje zadnjič pri svojem G. na pregledu, ker bom od zaj naprej hodila samo v MB porodnišnico na CTGje.
Prvi CTG mam 12.3., zaj pa me nekej zanima, kere ste to že ble, kaj ko bom šla na ta prvi CTG, mi bojo pol tam še vaginalni pregled naredli, ker tega me je ful strah, ker vse pravijo kak ta pregled ful boli?user posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
2.3.2010 17:13:44   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

jessy čestitke user posted image user posted image user posted image , no pa je malinov čaj le pomagal user posted image

Ni pomagal, ker sem jaz še vedno tukaj user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
2.3.2010 17:19:06   
girl79
jessy - čestitke za tobija!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
2.3.2010 17:23:12   
zoey
Jaz pa upam, da sem imela danes zadnji pregled, ker je itak potrata časa in denarja, da se vozim tja. Čakala sem več kot pol ure, za minutko v ordinaciji, poslušal samo srce, dela, pa sestra mi je pritisk izmerila, pa je bil malo visok, samo se ne sekirajo, pa vodo sem dala. The end. Sem mu pa namignila, da bi bilo fajn vedit cca. koliko je user posted image težak, če se bo treba na hitro kaj odločit, pa se je prav uspešno naredil neumnega user posted image No, saj grem v petek v Po, pa bo tam ornk servis. Zadnjič me je tam dr. 1. vaginalno pogledal in res ni bilo fajn, mi je blo za s stola skočit, ampak ok, saj hitro mine. Nisem imela pa potem nobenega povečanega ali spremenjenega izcedka.
Po pregledu sem pa skočila do Tjaše in Urbančka, iii, kaki cortek. Je pa spal kot bubica. Na obisku je bila še ena prijateljica od Tjaše, ki ima 15 dni starejšo pupko in je tamala fuuuul lasata in cukrasta user posted image
Pol sem mogla it eno odspat, pa za šporget in je že skoraj konec dneva. No, zdaj greva še na eno foto razstavo, pa ne vem, če je zadnja, ker tale najin mulc tkole trmari user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
2.3.2010 17:33:30   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

Juhuhu, firbec potešen - sms od Jessy user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo ga zbegali na dan. V Postojni je prišel na svet Tobija, 3550g in 54 cm. Vsi smo ok!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke končno dočakanemu Tobiju in mamici ter očkuuser posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
2.3.2010 17:34:54   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: naty28

Evo jaz sem pa danes bla baje zadnjič pri svojem G. na pregledu, ker bom od zaj naprej hodila samo v MB porodnišnico na CTGje.
Prvi CTG mam 12.3., zaj pa me nekej zanima, kere ste to že ble, kaj ko bom šla na ta prvi CTG, mi bojo pol tam še vaginalni pregled naredli, ker tega me je ful strah, ker vse pravijo kak ta pregled ful boli?user posted image

Brezskrbi samo CTG ti bojo napravili, ker se vaginalni pregled po 37 tednu več ne dela.

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
2.3.2010 17:43:22   
NM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jessy za Tobija!  Srečno vsem štirim!!!!

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
2.3.2010 17:43:30   
vekybel
Bravo jessy, pa končno si dočakala in me s teboj, jupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke celi družinici. Upam da ti je čajček kaj pomagal.

zoey a ti je kej napisala kak je bil porod?

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
2.3.2010 17:45:59   
t_anja
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Brezskrbi samo CTG ti bojo napravili, ker se vaginalni pregled po 37 tednu več ne dela.

Mi jutri dopolnimo 37.tednov...drug teden grem na CTG (1.). Ali to pomeni, da mi bodo samo tist aparat prklopli na bušita?

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
2.3.2010 17:53:50   
t_anja
Jessy - čestitke za user posted image  Tobija. Lepo se cartajte pa čimhitrejše okrevanje.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
2.3.2010 17:54:47   
MUREN

Evo mene punce. Danes smo prišle domov-rodila sem punčko -27.2.2010 ob 4.22. Popadki so se začeli ponoči ob 1.00, ob 2.00šva šla v porodnišnico...prišla odprta 4 cm, dobila klistir, se odprla 7 cm, predrli še mehur in evo, naša punčka je prišla na svet težka 3850 g in velika 53 cm.

Obe sva ok, več pa napišem jutri, ko se ustalimo...lp

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
2.3.2010 18:04:23   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: MUREN

Evo mene punce. Danes smo prišle domov-rodila sem punčko -27.2.2010 ob 4.22. Popadki so se začeli ponoči ob 1.00, ob 2.00šva šla v porodnišnico...prišla odprta 4 cm, dobila klistir, se odprla 7 cm, predrli še mehur in evo, naša punčka je prišla na svet težka 3850 g in velika 53 cm.

Vauuu Muren, tole je pa bilo ekspresno. Čestitke za dojenčico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
2.3.2010 18:07:10   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: t_anja

Mi jutri dopolnimo 37.tednov...drug teden grem na CTG (1.). Ali to pomeni, da mi bodo samo tist aparat prklopli na bušita?

Poglejta par strani nazaj (jaz sem začela na 182), sva z urso_p debatirale ravno o tem... Vaginalnih pregledov načeloma ne delajo skozi nosečnost, da ne bi sprožili kakšnih popadkov, na koncu, ko pa prideš na pregled v P, pa te pregledajo. Pregledali so mene in tudi vse moje kolegice.

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 2.3.2010 18:10:00 >

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
2.3.2010 18:10:11   
sandrica23

Jaz bi tudi tak ekspresnouser posted image Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
2.3.2010 18:10:36   
lunka1

jessy čestitke user posted image user posted image user posted image , no pa je malinov čaj le pomagal user posted image

Ni pomagal, ker sem jaz še vedno tukaj user posted image user posted image user posted image

Ti boš pa naslednja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
2.3.2010 18:15:15   
t_anja

IZVIRNO SPOROČILO: t_anja

Poglejta par strani nazaj (jaz sem začela na 182), sva z urso_p debatirale ravno o tem... Vaginalnih pregledov načeloma ne delajo skozi nosečnost, da ne bi sprožili kakšnih popadkov, na koncu, ko pa prideš na pregled v P, pa te pregledajo. Pregledali so mene in tudi vse moje kolegice.

Ja, tisto sem vse prebrala. Ampak sem še enkrat vprašala, ker je branka28 napisala, da se vaginalnih pregledov po 37.tednu več ne dela.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
2.3.2010 18:24:50   
lunka1
Možno, da se razlikuje od porodnišnice do porodnišnice.. Jaz poznam samo razmere v jeseniški in kranjski porodnišnici (kjer delajo še celo pregled z neko palčko, s katero pregledajo plodovnico...), ne vem pa v katero porodnišnico je šla na pregled ursa_p.

Branka28, a si ti že imela ta pregled oz prvi CTG?

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
2.3.2010 18:26:39   
vekybel
muren čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je lepo to brati ko se nam pridružujejo novi člani marčevk.

Jz pa delam buhteljne, da presenetim mojo taščo, ker si zasluži in še več. Še malo naj vzhajajo in potem jih dam peči. A pride katera na kak kos????

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
2.3.2010 18:28:42   
branka28

Možno, da se razlikuje od porodnišnice do porodnišnice.. Jaz poznam samo razmere v jeseniški in kranjski porodnišnici (kjer delajo še celo pregled z neko palčko, s katero pregledajo plodovnico...), ne vem pa v katero porodnišnico je šla na pregled ursa_p.

Ja sem že imela, so mi jih naredili že 10 ctg,user posted image v mb p ne delajo še vaginalnega pregleda.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
2.3.2010 18:30:26   
branka28

Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Kdaj pa bomo me na vrsti??user posted image

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
2.3.2010 18:31:11   
NM
MUREN - čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
2.3.2010 18:31:12   
lunka1

Ja sem že imela, so mi jih naredili že 10 ctg,user posted image v mb p ne delajo še vaginalnega pregleda.

Srečke, ker je res neprijeten...user posted image

Punce, ki ste že imele CTG: do koliko so vam prišli "popadki"?

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
2.3.2010 18:32:38   
vekybel
Ja tudi mene zanima do koliko so vam prišli pa koliko naj bi bilo da oni smatrajo da je za porod?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
2.3.2010 18:36:53   
lunka1
No, pri meni je krivulja sicer bila "krivulja" in ne ravna črta, ampak "popadki" niso prišli čez 50-60... So se pa pojavljali na 5 minut.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?