|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
2.3.2010 12:19:18   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

pa igrice za mlado mamico, izbiranje imena, pa še kakšna bedarija, a ne rea.

A to za hribe tudi ni taka mimo varianta...drugače pa živka, ob taki uri pa bi tudi jaz lahko skočila malo na zrak. Evo...se kar javim - ko bo.

mam twister , rea nosečka nam bo pa vrtela in govorila LEVA NOGA NA RDEČE , DESNA ROKA NA MODRO user posted image user posted image user posted image  IN SEVEDA CRKVALA OD SMEHA , KO SE BOMO ME LOMILE

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
2.3.2010 12:22:01   
čebelica01
mam pa tudi activityuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
2.3.2010 12:23:41   
majch
twister?? Pa upam, da bojo takrat mel fraj na urgenci za gipse delatuser posted image

reauser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3378
2.3.2010 12:25:54   
čebelica01
bo moj doma , pa bo pošlihtav , sam mene boste na urgenco pelale , ker mene pa ne bo mogu , revček user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
2.3.2010 12:25:56   
rea27

pa igrice za mlado mamico, izbiranje imena, pa še kakšna bedarija, a ne rea.

A to za hribe tudi ni taka mimo varianta...drugače pa živka, ob taki uri pa bi tudi jaz lahko skočila malo na zrak. Evo...se kar javim - ko bo.

jaja, tako..igrice...take funny, izbira imena...jes, jes..evo, majch bo glavna...user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
2.3.2010 12:27:12   
čebelica01
oooo štrumf si le pršla se mal pohvalit , kje je pa slikca ??? da te vidmo , da te bomo prepoznale

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
2.3.2010 12:27:35   
rea27

reauser posted image

tnx majch...me je minilo in kosilo in vse...

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
2.3.2010 12:32:06   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

oooo štrumf si le pršla se mal pohvalit , kje je pa slikca ??? da te vidmo , da te bomo prepoznale

štrumf se ni nč slikal (še) user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3383
2.3.2010 12:33:15   
čebelica01
digiča na plano user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
2.3.2010 12:34:44   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea se strinjam z vsem, kar si jim napisala, pa da vidimo, če bo kakšen odgovor. Tako sedaj pa se umiri in misli na svoja otročka.

Majch kaj si ti mene zamešala? Ha ha suha, jaz imam najmanj 20 kg preveč, samo sem se že sprijaznila, da bi bilo pogojno užitno, da se jih znebim vsaj 10-12. Lahko se dogovorimo, da skupaj laufamo, če je katera za. Jaz tečem zelo zelo počasi, ampak učinek bo, tečem pa tam 8-10.0/km, kar je res zelo počasi, npr. v primerjavi z mojim, ki je enkrat hitrejši in teče 5-6.0. Kje bi pa ti štartala?

No danes bo očitno notranja telovadba, ker je ravno začelo deževati, jutri pa v savno.

živka jaz se ti takoj pridružim..no, ja..am..po juniju vsekakor, ker sem tudi sama tekla to štreko: novi trg, čez glavni trg, čez ragovsko, ločna in spet novi trg..tako, da sva se morda glih križale kdaj....heheh
Moram pa rečt, da res zeloo pogrešam tek, mojmu ni ravno za tek on raje hodi v Gorjance. Sama sem trenirala 10 let tek potem sem pa nehala. Ko sem pa mojga spoznala sva pa začela s pohodništvom in vam povem..super dobra zadeva za definicijo mišic. Ej, že vidim, kako bomo babe organizirale kake pohode poleti, a? Ste za..Pa našo štajerko Majch bomo naučile vseh uličic po nm, da se nam ne bo zgubila...

Ej, resno sem mislila z BABY SHOWERjem...A ne bi mele en hud razlog za mali žur? Itak sem bila po Evinem rojstvu cca 2 mes nedosegljiva za vse, pa zakaj se ne bi tko lepo mele pred dogodkom D! Sem razmišljala tam nekje konec aprila, ker se baje dela en mesec pred porodom..Pa bi se dobile kje al na Loki ali v kakem bolj intimnem ambientu pa bi se mal pohecale? Seveda babe in male žabice. Deci tle nimajo kej iskat, no razen potem, ko nas bodo dejansko prišli iskat hehehhehe.. res no, dejmo mal planirat..Kaj greste vse na morje konc aprila?

Rea user posted image user posted image user posted image za Next, da si jim napela in tko kot je že ena rekla: sedaj pa chil out al kako se že reče user posted image
Tek a smo vse trenutno na isti valovni dolžini? Zgleda user posted image Imam že predpriprave - hitrejšo hojo s psom in kuhanje nesladkanega čaja user posted image . Tudi jaz bi okoli Nm tekla, da bi vidla kje je moj treniral še v oš - potem je pa zaradi kolena nehal (kaj točno se mu je zgodilo pa ni povedal).
Ampak se mu nič ne pozna, da je bil športnik včas (mal sem žleht)user posted image user posted image
Kaj čem, če sem se pa zapalila za enga tekača user posted image user posted image user posted image ž
S kolegico razmišljava, da bi tekle (no ona že), samo jst se ji moram pridružit.

Belokranjke ..... a je kateri poznan Krasinec?

Rea full dobra ideja :-))) sem takoj za...ja mi smo tisti ki gremo zadnji teden v aprilu na morje od 19.-23.4. ...

Majch a si imela rada pomfri, da se s krompirčkom primerjaš user posted image user posted image user posted image ne no.....tok grozno okrogla pa spet nisi...

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
2.3.2010 12:34:47   
štrumfek
crknu... bo treba u štacuno po druzgauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3386
2.3.2010 12:36:16   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea se strinjam z vsem, kar si jim napisala, pa da vidimo, če bo kakšen odgovor. Tako sedaj pa se umiri in misli na svoja otročka.

Majch kaj si ti mene zamešala? Ha ha suha, jaz imam najmanj 20 kg preveč, samo sem se že sprijaznila, da bi bilo pogojno užitno, da se jih znebim vsaj 10-12. Lahko se dogovorimo, da skupaj laufamo, če je katera za. Jaz tečem zelo zelo počasi, ampak učinek bo, tečem pa tam 8-10.0/km, kar je res zelo počasi, npr. v primerjavi z mojim, ki je enkrat hitrejši in teče 5-6.0. Kje bi pa ti štartala?

No danes bo očitno notranja telovadba, ker je ravno začelo deževati, jutri pa v savno.

živka jaz se ti takoj pridružim..no, ja..am..po juniju vsekakor, ker sem tudi sama tekla to štreko: novi trg, čez glavni trg, čez ragovsko, ločna in spet novi trg..tako, da sva se morda glih križale kdaj....heheh
Moram pa rečt, da res zeloo pogrešam tek, mojmu ni ravno za tek on raje hodi v Gorjance. Sama sem trenirala 10 let tek potem sem pa nehala. Ko sem pa mojga spoznala sva pa začela s pohodništvom in vam povem..super dobra zadeva za definicijo mišic. Ej, že vidim, kako bomo babe organizirale kake pohode poleti, a? Ste za..Pa našo štajerko Majch bomo naučile vseh uličic po nm, da se nam ne bo zgubila...

Ej, resno sem mislila z BABY SHOWERjem...A ne bi mele en hud razlog za mali žur? Itak sem bila po Evinem rojstvu cca 2 mes nedosegljiva za vse, pa zakaj se ne bi tko lepo mele pred dogodkom D! Sem razmišljala tam nekje konec aprila, ker se baje dela en mesec pred porodom..Pa bi se dobile kje al na Loki ali v kakem bolj intimnem ambientu pa bi se mal pohecale? Seveda babe in male žabice. Deci tle nimajo kej iskat, no razen potem, ko nas bodo dejansko prišli iskat hehehhehe.. res no, dejmo mal planirat..Kaj greste vse na morje konc aprila?

Rea user posted image user posted image user posted image za Next, da si jim napela in tko kot je že ena rekla: sedaj pa chil out al kako se že reče user posted image
Tek a smo vse trenutno na isti valovni dolžini? Zgleda user posted image Imam že predpriprave - hitrejšo hojo s psom in kuhanje nesladkanega čaja user posted image . Tudi jaz bi okoli Nm tekla, da bi vidla kje je moj treniral še v oš - potem je pa zaradi kolena nehal (kaj točno se mu je zgodilo pa ni povedal).
Ampak se mu nič ne pozna, da je bil športnik včas (mal sem žleht)user posted image user posted image
Kaj čem, če sem se pa zapalila za enga tekača user posted image user posted image user posted image ž
S kolegico razmišljava, da bi tekle (no ona že), samo jst se ji moram pridružit.

Belokranjke ..... a je kateri poznan Krasinec?

Rea full dobra ideja :-))) sem takoj za...ja mi smo tisti ki gremo zadnji teden v aprilu na morje od 19.-23.4. ...

Majch a si imela rada pomfri, da se s krompirčkom primerjaš user posted image user posted image user posted image ne no.....tok grozno okrogla pa spet nisi...

sicer nisem belokranjka ampak tam ponavadi hodimo na Kolpo Krasinec al pa Griblje...user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
2.3.2010 12:38:56   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

crknu... bo treba u štacuno po druzgauser posted image

neboš ti mene okrog prnesla , maš še tulifon user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
2.3.2010 12:42:14   
Mala_princeska
Hribi
sem takoj za :-) Mi bomo ruksak za M. nabavli in jo na hrbet stlačli in bomo pohajkovali. Sicer so dragi, ampak ni ga čez užitek.....Sva že pri Nini rekla, pa smo pol kr po kavču poležavali, jst pa skor živčnga fasala doma....

Neposredna povezava do sporočila: 3389
2.3.2010 12:47:40   
Mala_princeska
Rea ti boš pa bebejkota v sling zavezala, taveliko bo ata v ruzak dal in boste šli v hribe :-)

Aja ko smo pri dušenju otrok - Rea koš pikapok, verjamem da si se tresla kot šiba (enako se men dogaja, če se tamalima kaj naredi), pa samo da je vse ok z njo user posted image user posted image user posted image user posted image ti jo kar stiskaj, samo ne preveč.
Jst sem čist panična če si M. preveč kruha v usta zbaše in ji takoj s prstom vse ven porinem in vzamem velike kose, pa včer med vožnjo (jo imam na sprednjem zicu v avtosedežu Concord) sem mislila da mi NE DIHA, da se je s kapco zadrgnla - s špagco in jasno jo takoj za obraz primem, za rokce - na srečo tople - ona je samo v šusu zaspala :-))) Mi je tud nabilo srčno frekvenco.

Neposredna povezava do sporočila: 3390
2.3.2010 12:48:33   
Mala_princeska
Štrumfek a je lepo tam?

Neposredna povezava do sporočila: 3391
2.3.2010 12:54:58   
čebelica01
babe moje ne paničarte ,če prido do česa takega sam lepo na izi , skulerano glavo brez panike , k pr rojevanju globoko dihat , poštimat kar je treba , pol pa k je vsega konec pol se pa treste jokejte in paniko zganjejte , če pa vse to že vmes počnete je pa otrok še bolj prestrašen in to ni potrebno user posted image user posted image user posted image  še mamicam pošiljam ene lepe pike poke

Neposredna povezava do sporočila: 3392
2.3.2010 13:12:40   
majch
Jaz poznam malo belokranjske konce. A se kam fajn jest spravljaš? Tam je ena faaajn oštarijauser posted image

Princeska, jaa, jaz bi bla rada ko pomfriuser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3393
2.3.2010 13:14:21   
majch
btw rea kuga si mi za en sms poslala???

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
2.3.2010 13:18:26   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Štrumfek a je lepo tam?

je sploh zdaj ko so vse zrihtali,super je

Neposredna povezava do sporočila: 3395
2.3.2010 13:19:48   
štrumfek
sibamo z Tajo mal v trgovino.. ugotavlam da je usega zmankaluser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 13:28:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
2.3.2010 13:30:24   
Anonimen
Krasinec - a h Kapušinu greste na kosilceuser posted image . Ja itak da poznamo tiste konceuser posted image

Rea - user posted image user posted image user posted image za malčico in user posted image user posted image user posted image zate, pa verjetn zdej bolj ti rabš tolažbo kot pa malecka a ne!? Ja, te pri next-u pa res niso fer do nas Slovenk. Sploh nimajo pojma kaj vse bi me pokupile, če bi dal še nam tako izbiro in cene. Zdej pa žal sam sline cedimouser posted image . Prov je, d SI SI OLAJŠALA DUŠO, AMPAK DVOMIM DA BO KEJ NUCAL. Ups, caps lock delauser posted image . Za zabavo sem pa tut jst in čebela ima res veeeeeeeliko dnevno sobo, pa en zvrhan koš živcev za otrokeuser posted image .

Zmajčica - user posted image user posted image user posted image za Lauro

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
2.3.2010 13:38:28   
Anonimen
Poglejte tole , a niso dobre!!!! In jst ne morem do njih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
2.3.2010 13:40:56   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Krasinec - a h Kapušinu greste na kosilceuser posted image . Ja itak da poznamo tiste konceuser posted image

Rea - user posted image user posted image user posted image za malčico in user posted image user posted image user posted image zate, pa verjetn zdej bolj ti rabš tolažbo kot pa malecka a ne!? Ja, te pri next-u pa res niso fer do nas Slovenk. Sploh nimajo pojma kaj vse bi me pokupile, če bi dal še nam tako izbiro in cene. Zdej pa žal sam sline cedimouser posted image . Prov je, d SI SI OLAJŠALA DUŠO, AMPAK DVOMIM DA BO KEJ NUCAL. Ups, caps lock delauser posted image . Za zabavo sem pa tut jst in čebela ima res veeeeeeeliko dnevno sobo, pa en zvrhan koš živcev za otrokeuser posted image .

Zmajčica - user posted image user posted image user posted image za Lauro

o hvala hvala jaknik, kje za vraga si bla pa zdej v soboto , porka mizerja .

sam namreč aprila jaz v london user posted image user posted image user posted image

a si ti rea to načrtvala a ne, jaz pridem iz londona in pol ta baby žur . in pol darilce iz londona huhhhh user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.