|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
1.3.2010 20:05:26   
neka_noč
..... se opravičujem, ker takole "vletavam" k vam.... Želim pozdravit le tebe Tjaša.... Sem danes srečala Nino - mojo sosedo.... Hvala za pozdravčke... Mi je povedala, da nič ne spite....  user posted image Upam, da bo bolje....

Sicer pa .... pozdravček še nazaj od mene - saj veš, sva dvakrat skupaj sedele, ko smo se dobile lj. nosečke.. Lepo polubčkaj Urbana....   pa pa   user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
1.3.2010 20:06:22   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

ne morm verjet spet to grozo od nadaljevanke vrtijo na pop tv. mislim a je lahko še kej hujšga kot tale sosed sosedu al kaj je že??????

Zato sem pa jaz na netu! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi obupana nad današnjo ponudbo, itak crkljam laptopa na kavču pred tv, ampak zdaj ne morem izrabiti svoje nadarjenosti za delat več stvari hkrati, ker na tv ni nič user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
1.3.2010 20:11:55   
*pupsa*
hehehe jst pa gledam E! ker na naših programih enostavno ni nč pametnega!!!!!! če pa slučajno dajo kak film...je pa to letnik k sm bla jst še v OŠ user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 20:13:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
1.3.2010 20:16:31   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Gedam seznamček.. res ful marčevk prehiteva. Me zanima, če bo katera sploh šla čez rok, hehe.

Imam fobijo, da bom šla čez, tko da mi ni smešn user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
1.3.2010 20:19:45   
vekybel

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Iz vaših ust v božja ušesa. Sam se res neki čudno počutim še zraven, tako da ležim in vas berem tu v dnevni. Ma mislim da ni še čas.

Kako to misliš, da se čudno počutiš??????

...ma tako slabotno se počutim, kot da bi lahko bruhala, taka slabost. Zakaj vprašaš? Misliš da bi lahko bilo kaj narobe?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
1.3.2010 20:23:12   
Jessy
Vekybel, nimam pojma, če bi lahko bilo kaj narobe, ker nisem še nikoli slišala okrog slabosti. Vem samo, da jim je med porodom slabo. Po moje se tudi tebi nekaj pripravlja.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
1.3.2010 20:28:50   
lucika
vekybel, upam, da bo akcija pri tebi nocoj:)))) čakamo na novičke:)

jaz se že tri tedne "čudno počutim". madona, pa nič iz tega... ampak res, ne vem od kdaj naprej se mi zdi, da zdaj zdaj pa bo....aha...

saj se ne tehtam 2x na dan, danes sem se, ker me je včeraj skoraj iz vage vrglo. in sem se seveda spet zjutraj in zdaj zvečer... ja, zatekam tudi v lice in roke, nič novega, že lep čas tudi...ker če mi spet jutri navaga 3 kg več kot prejšnjo sredo, pri g, ne vem kak bo kaj komentar...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 20:29:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
1.3.2010 20:29:54   
vekybel

Vekybel, nimam pojma, če bi lahko bilo kaj narobe, ker nisem še nikoli slišala okrog slabosti. Vem samo, da jim je med porodom slabo. Po moje se tudi tebi nekaj pripravlja.

ko bi vsaj se rešila. Si misliš zraven poroda in popadkov da ti je še slabo in bruhaš, jaooooo. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
1.3.2010 20:31:08   
Jessy
Lucika, a veš da jaz tudi zatekam in v roke in v obraz. Da o današnjih nogah ne govorim. Takih še nisem imela. Imam občutek, da mi bo počila koža.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
1.3.2010 20:31:39   
Jessy

ko bi vsaj se rešila. Si misliš zraven poroda in popadkov da ti je še slabo in bruhaš, jaooooo. user posted image

Baje je to zelo pogosto! Jaz sem na to pripravljena! user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
1.3.2010 20:33:06   
vekybel
lucika upajmo da bo, sam dvomim.

kje pa je zvezdici danes popoldne?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
1.3.2010 20:35:48   
vekybel
Kaj mi lahko poveste kje je ta žlička, ki zna bolet?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
1.3.2010 20:36:07   
sandrica23

Baje je to zelo pogosto! Jaz sem na to pripravljena! user posted image

Jaz sem pri Lanu med porodom bruhalauser posted image Ni blo lih fajn no...vsaka čast mojemu da mi je ledvičko držal,kr drugače ma slabi želodecuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
1.3.2010 20:36:37   
Tjasa27
Zoey pediatra imam šele ob 15 tako da ti kar pokliči. Mogoče bo ena prijateljica prišla do mene, ki je 15 dni pred mano rodila tako da če bo, boš pa magar do mene prišla. Boš lahko dva dojenčka cartala user posted image Samo ona še ne ve, če bo prišla niti kdaj bo prišla. Tako da kar pokliči.

Valen te čisto razumem, pri meni je bilo čist isto. Samo da sem zadnji teden obupala nad pumpanjem enostavno ne morem več, ga pa večkrat pristavim. Pol je pa na joškici kakšne 15 minut dokler se mu ne zazdi da premal teče in je tak huronski jok, da se ga sliši čez celo sosesko, pol pa nimam druge kot da mu dam flašo. Itak si pa nikol nisem spumpala tok kot je on pojedu, tako da sem pol res obupala. Dons sem dala še streilizirat tisto "transfuzijo" o kateri sem pisala tako da še to probam če pa ne bo šlo bo pa na umetnem. Bo pa mami lahko več spala ponoč ker ga bo očka nahranil.

Urban se vsem zahvaljuje za čestitke in vam pošilja enega slinastega lubčka. Je pa hecn, ko ga previjam al pa hranim se z eno roko boža glavico. Veste kok je luškan takrat, bi ga človk kar pojedu user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
1.3.2010 20:42:53   
zoey
Tjaša - zmenjeno user posted image
A sem zdajle enga trojanca zmazala, oz. bolj natančno, 2 polovici. In sploh nista bili dobri user posted image Naš Berzo rulz user posted image Ampak za želodec nafilat je bilo user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
1.3.2010 20:43:51   
*pupsa*

Jst sm mela pri Emi svoje popadke, umetne popadke, sama v sobi ker mojga moža še niso spustili notr pa "ledvičko" v roki pa bruhala sm k zmešana....pa nobenga ni blo k men, premaknt se pa nism mogla k sm bla vsa na "kablih"....za pop.....!!!!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
1.3.2010 20:45:01   
zoey

Kaj mi lahko poveste kje je ta žlička, ki zna bolet?

Tam, kjer se stika spodnji rebrni lok, nad trebuščkom.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
1.3.2010 20:45:17   
Tjasa27
aja zoey nimam nič pospravljen, veš. A si še pripravljena za kakšno pivo pospravljat in likat, tako da vem, če grem v nabavo user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
1.3.2010 20:48:27   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

Jst sm mela pri Emi svoje popadke, umetne popadke, sama v sobi ker mojga moža še niso spustili notr pa "ledvičko" v roki pa bruhala sm k zmešana....pa nobenga ni blo k men, premaknt se pa nism mogla k sm bla vsa na "kablih"....za pop.....!!!!!

Buuuu, jaz pa ne bi bruhcala, mi je tko fuuuuj user posted image Sem ful bruhala kot mala in se mi tako gabi, da je joj. Ampak telo itak po svoje odreagira, tako da nimam izbire user posted image
Je pa ena kolegica rekla, da je po koncu poroda izsilila sok in seveda ni upoštevala en požirek, ampak je spila vsega in je potem bruhnila kot nora, dol ji je ful kri butnila ven, ampak potem skoraj ni imela čišče user posted image user posted image Če ima katera take želje ... user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
1.3.2010 20:50:14   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

aja zoey nimam nič pospravljen, veš. A si še pripravljena za kakšno pivo pospravljat in likat, tako da vem, če grem v nabavo user posted image

Nič sekirat, ne bom nič pospravila user posted image Hm, če pride pivce v takem paketu, se mu pa tudi odpovem user posted image Ma dej, po moje ga samo povoham, pa sem koma user posted image Tako da ni treba v nabavo user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
1.3.2010 20:51:43   
Zvezdici
vekybel - mogoče se res kaj pripravlja tudi pri tebi! user posted image Čeprav jaz recimo, ko me ti lažni popadki grabijo, zraven tudi driskam, hehe. Jaz pri sebi tudi držim pesti, da bo kaj do 3.3 user posted image .
Mi pa zadnje čase vročina v glavo butne in sem po tem čisto munjena user posted image .

Sem se pa danes nažrla te moje juhe, da sem še zdaj sita user posted image .
Danes ponoči pa upam, da bom lahko kaj bolje spala ker sem totaaalno fuč in zmatrana v nulo. Saj bo kmalu mimo ane, haha.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
1.3.2010 20:51:48   
zoey
Pišuka, tolk vas je gor, jaz pa monologe tolčem user posted image Hm, le kaj to pomeni??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
1.3.2010 20:52:00   
Jessy
Čas trojancev je minil! Prihaja čas pivičke in Baileysa! user posted image user posted image user posted image

Tjaša, mlada mamica nima kaj pospravljat, ker mora počivat, tako da se s tem kar sprijazni!!!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.