Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 10:04:28
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic nincrli, super!!! potem boste verjetno tudi kdaj v nm prišli?? bomo šli na kavico jaaa IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1 Edino kar nam malo nagaja je kakanje; to je pa itak od aptamila; kakamo na 2-3 dni.....posledično imamo malo prej vetrove,ampak še nič hudega. Nič lepo se imejte, čuvajte pikece Meni je po aptamilu tud tak malokrat kakal, po novalacu pa kaka pogosteje. Je pa edino bedno, da kaka ponavadi zgodaj zjutraj in se celo noč napenja, potem pa zjutraj kaka, tak da takrat imamo manj naspano noč, kot danes... Bi mi blo bolj všeč, če bi kakal podnevi majčyca jaz mojega isto oblečem pa mamo tud 22 stopinj, če naj bi bli eno plast več oblečeni od nas potem se mi zdi tak čist primerno... Mi smo včeraj tudi bli fuuuuuuul boljše volje ko v peek, tak da res vreme vpliva. Danes pa gremo v Lj in bomo do srede tam, jaz se ful veselim, ker bom videla kolegice po dooolgem času, upam, da bo malemu kul, da ne bo preveč sien zarad menjave okolja al pa kaj... Bomo vidli.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 10:35:10
|
|
|
|
somic
|
majčyca, upam, da se tole z popkom tvoje pie hitro poštima in da ti ne bo potrebno več gledati kako trpi nincrli... sva zmenjeni, če jaz pridem kaj v krško, pa se dobimo tam!!! moj pa kaka kljub aptamilu vsak dan, edino kar me malo moti je to, da se pokaka pozno pozno zvečer, ali pa celo sredi večera in ga je potrebno potem preslečt. nekako se probam držat tega da ga ponoči ne previjam, da se ne razbudi. hudo mi pa je da je ponoči pokakan, ker podnevi ga kar pogosto previjam, ker se bojim, da bi se nam unela ritkica ja oblačenje otročkov... čedalje večje preglavice mi dela to, hitro hitro se zgodi da je oblečen preveč. tako, da sem ga zdaj začela oblačit v tetra majčko ali body, majčko in hlačke s stopalci in čez copatke. plišaste pajacke pa imam zdaj samo še za ven, ker je notri res hitro prevroče, pa imamo tudi tam 22, 23 stopinj. ne vem no... se je pa danes zgodilo tudi nam... patrik je spal od 23.00 do 6.30, tako, da sedaj vidim kako kika uživa ko je tega deležna večkrat. no, upam, da se bo to ponovilo kdaj tudi pri nas še
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 12:08:44
|
|
|
|
grahek85
|
Živjo! Včeraj je bil fantastičen dan, mi smo bli kar od 12h do 20h na terenu, vmes smo se prišli domov pozizat in previt. Me pa zanima - a je bla katera od vas včeraj okoli 18h v City Parku? Sem vidla eno mamico z malim pobalinčkom, pa se mi je po njegovi starosti zdelo, da bi bla lahko katera od vas. IZVIRNO SPOROČILO: somic nincrli, super!!! potem boste verjetno tudi kdaj v nm prišli?? bomo šli na kavico U, dajte kaj prej javit, pa se bomo še mi takrat pripeljali na Dolenjsko
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 12:22:28
|
|
|
|
Kika99
|
Živijo mamice Mi smo spali 23.30. do 7.30 prvo rundo. Somic pomoje boste tudi vi spali dlje, ker mislim, da je Patrik ugotovil razliko med dnevom in nočjo . Včeraj smo imeli prijeten obisk iz Pomurja in naredili prav fleten sprehod na sončku . a,jrad1 moja po aptamilu redno kaka, 1x na mesec se mogoče zgodi da mi ne kaka en dan pol pa naslednji dan tako napolni pleničko da ji čez pogleda nincrli super za stanovanje
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 13:32:57
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic nincrli... sva zmenjeni, če jaz pridem kaj v krško, pa se dobimo tam!!! IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 U, dajte kaj prej javit, pa se bomo še mi takrat pripeljali na Dolenjsko Zmenjeno! Glede oblačenja, mojega ne oblačim več v plišaste pajacke ampak ima zdaj bodi+štrampelčke in hlače+majčke na dolge rokave, edin odzunaj pa v avtu me še mal mede kak ga naj oblečem... Ker mu dam čez oblačila tak bolj debeli plišas pajac, ki je s kapuco, za ven, ne pokrivam pa ga več tolk s tisto vrečo-deko, ker ne more bit enako zadekan, kot pa je bil pri minus... Tak da upam da ni vseen preveč al pa premalo oblečen... Tak spakirano je vse (joj kolk je to robe, mi pa mali avto...), zdaj se nakosilamo in gremo v lj...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 15:39:27
|
|
|
|
poopek
|
živjo mamuške! jooj k berem kak eni spijo po 6 ali 8 ur sem vam kr fovš... naša je danes stara 33 dni, pa še zmer zbujanje na 3 ure, ali pa celo manj... kumi čakam da bo tud pri nas tako, ker jz sem tuk neprespana , glava me pa tud kr pogosto boli, verjetno zarad tega! smo mel obiske danes od 9-15, mala je bla tak pridna, seveda, ko so obiski ona zmer spi! ko odidejo pa spet akcija! in res! čim so odšli se je zbudla in jok in stok.. no zdej pa spet spi... seveda zvečer bo pa spet vragolije zganjala... morem pa reči, da se je tudi naša začela pomalem smejkat ! ko se je prvič tri dni nazaj nasmehnila, sem se jokala od sreče, to je bilo nekaj tako posebnega!!! no, zdej se nasmehne enkrat na dan, ponavadi zgodi zjutraj, ko mali hudiček noče spat in bi se ona kr pogovarjala . že 4 dni nimam čišče, me je začelo v nožnici špikat, pa se mi zdi, da ste se ene pogovarjale, da to pomeni menzes pred vrati?!! ufff, upam da ne! jutri mamo prvo posvetovalnico!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 17:01:06
|
|
|
|
alex17
|
alo, pozdravček mamice! joj dons piha, sicer topel veter sam vseen ga ne upam ven peljat, se kar doma crkljamo pa obiske smo imeli, sestrična in njen fant, in prav luštn podebatiral, mali je pa večinoma spančkal takrat, cel cukr . jutr mamo pa drugič posvetovalnico-samo kontrola rasti, naslednja aprila pa spet normalna+cepljenje verjetno, saj bo star že 3 mesece. ko sva ga doma pred dnevi tehtala, je mel že okrog 5550g kdaj boste kaj prešaltale iz lupinice na avtosedež?? naš je v lupinici že čisto zgrbljen in bova šla verjetno kar kmalu po avtosedež skupine 0-18 kg. mate že kaj izkušenj s tem? oblačenje za ven-jaz mu zdaj seveda ne dam več kombinezončka, ampak čez normalne cotke, ki jih ima notri, še plišasto jaknico in hlačke pa tanko in plišasto kapico, pa v ovčki leži, se mi zdi več kot dovolj. pa če malo piha, potegnem gor košaro.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 17:11:58
|
|
|
|
ALEXI M.
|
Živjo čvekice... pri nas je čez noč super se zbudimo 1krat maximalno 2krat.. ampak čez dan pa niti na wc ne morem bi bil kar na zizi in ko grem je vik in krik...sem pa večino sama doma in nimam pojma kaj storiti... ne želim da se tko joka ampak jaz pa tudi morem jest,pit,na wc it, cote porihtat... ima ktera kakšno idejo??? hvala za nasvete
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 18:37:31
|
|
|
|
marjetica23
|
kako kej vaše kepice? jest imam sestrično ki se je rodila 4.1.2010 je že taka napita punčka
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 18:40:28
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 jutr mamo pa drugič posvetovalnico-samo kontrola rasti, naslednja aprila pa spet normalna+cepljenje verjetno, saj bo star že 3 mesece. ko sva ga doma pred dnevi tehtala, je mel že okrog 5550g kdaj boste kaj prešaltale iz lupinice na avtosedež?? naš je v lupinici že čisto zgrbljen in bova šla verjetno kar kmalu po avtosedež skupine 0-18 kg. mate že kaj izkušenj s tem? Uf mi pa nimamo tako natančne tehtnice in potem sem se stehtala z njim in sama, pa zračunala razliko Sam to ful ni natančno in sem kar nehala. Komaj čakam, da se zares stehtamo Mi bomo meli lupinico še kar nekaj časa. Malemu je v njej čisto ok, tako da ne bomo še nič menjali. Pa tudi v MŠ so nam tako svetovali, da naj čim dlje vztrajamo z lupinico.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 18:40:33
|
|
|
|
felicia
|
kika- kateri aptamil pa imate iz mullerja ali iz lekarne ali trgoivine?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 18:56:18
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Živjo! Včeraj je bil fantastičen dan, mi smo bli kar od 12h do 20h na terenu, vmes smo se prišli domov pozizat in previt. Me pa zanima - a je bla katera od vas včeraj okoli 18h v City Parku? Sem vidla eno mamico z malim pobalinčkom, pa se mi je po njegovi starosti zdelo, da bi bla lahko katera od vas. jA, Grahek jaz sem bila . Pa ne vem, če sem prava. Zraven bi moral biti še 4-leten blondinček in moj možek. Ura in kraj pa ustrezata .
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 21:03:43
|
|
|
|
a.jrad1
|
Felicia zakaj sprašuješ glede Aptamila? A si ti tud opazila razlike med njimi glede na mesto nakupa - lekarna, muller ali dm ali avstrijska bipa? lp
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 21:33:01
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia kika- kateri aptamil pa imate iz mullerja ali iz lekarne ali trgoivine? ojla aptamil kupujem v merkatorju, leklerku, lekarni,........ kjer pride. mullerjevega še nisem poizkusila, ga bom pa ob priliki.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.2.2010 21:35:03
|
|
|
|
Kika99
|
še nekaj jutri imava z Anjo drugo posvetovalnico, pa me zanima če je katera ki je imela pregled pred nama dala cepeti proti rota virusu? sicer bi naj popila neko tekočino v 3 mesecu pa bi dobila še 1 pikec. So imeli kaj stranskih učinkov?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 8:05:05
|
|
|
|
egleria
|
je odvisno tudi katero lupinico imate.. nekatere so večje nekatere manjše. jaz mam zelo prostorno in mu je prav udobno notri. nekatere so pa tako majhne da je treba že pri treh mesecih menjat za avtosedež. vem da kolegica ma od peg peregota pa je hčerkico pri treh mesecih še komaj stlačila v lupinico.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 10:05:28
|
|
|
|
grahek85
|
Jutro! Me je zbudil sonček, ker je sijal na posteljo in mi je ratalo ful vroče Drugače smo meli pa včeraj tak tečkast dan, malemu ni nič ugajalo. So ble pa na obisku moje kolegice in sem jim rekla, da nimajo sreče in da ma mali slab dan, so me gledale kot da sem malo rukjena Naš slab dan pač zgleda tako, da je malo tečkast in da mu je treba veliko spreminjat položaje, pa veliko se druži z dudo, mogoče vsake toliko malo pojokca. So rekle kolegice da to sploh ni slab dan in da če ni hujšega, se nimam res kaj ritoževat. Kar je čisto res, mava ful srečo z našim pikotom IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Živjo! Včeraj je bil fantastičen dan, mi smo bli kar od 12h do 20h na terenu, vmes smo se prišli domov pozizat in previt. Me pa zanima - a je bla katera od vas včeraj okoli 18h v City Parku? Sem vidla eno mamico z malim pobalinčkom, pa se mi je po njegovi starosti zdelo, da bi bla lahko katera od vas. jA, Grahek jaz sem bila . Pa ne vem, če sem prava. Zraven bi moral biti še 4-leten blondinček in moj možek. Ura in kraj pa ustrezata . Joj ne, take kombinacijne pa nisem videla oz. nisem bla pozorna Sem videla dve mamici na kavici v lokalu Pod Vodo, ki sta bli sami. Sam smo ble pa čisto blizu... Sej ni tko velik City Park, ni 2x za rečt da se nismo kje vidli. Mi smo bli v Mehiški na kosilu, potem smo se pozizali na rdečih klopcah pred tanovimi WCji v zgornjem nadstropju, potem smo pa šli še v H&M in v Interšpar. Mamo pa voziček Muro (tako kot vi, he he), pa naš oči je 2m visok, tako da se nas kar vidi
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 1.3.2010 10:06:10 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 10:24:05
|
|
|
|
MMMojca
|
Kravice - kolikokrat na dan pasete kravce? Mene je pediatrinja vprašala, če to počnemo, vendar to izvajam samo enkrat do dvakrat dnevno. Kdaj pa sploh otrok začne sam držati glavco? Drugače pa mi še vedno za ven oblačimo kombinezonček, čez oblačila, ki jih ima doma. Dodamo samo še dve kapici (tanjšo in debelejšo). Po kopanju pa ji ne dajem gor kapice, ker imamo toplo in ima po vsej negi po kopanju že suhe laske. Se pa vedno na dojki potem crkljava in jo takrat zavijem v plahtico. lp
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 11:07:40
|
|
|
|
Isabelle
|
Daaan čveke Mi smo v soboto bli ceu dan zuni ker je biu tak lep sonček, smo se martinčkali na kavici in potem se še kr fajn nahodili.Mala je pa spala ku ubita v vozičku.Učeri smo šli samo dopoldne malo vn ker je blo bolj kislo vreme, popoldan smo pa se crtali in počivali. Naša punca zdej kr lepo spi ponoči, čez dan je pa kr dosti budna.Hranimo se pa 1x ponoči. Zdej spi, js si grem nekaj za jest naredit, počakam da se zbudi, jo previjem in nahranim in pol greva vn k je tak lep sonček. Me pa zanima kere kapljice proti napenjanju uporabljate?Našo je učeri zvečer malo napenjalo in je bla malo sitna in je rabla kr en čas da je zaspala.Pa ni skor nič jokala.Zdje ne vem a ji sploh dat kapljice al ne.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 12:40:50
|
|
|
|
naja6
|
ALEXI M.;imamo čez dan enake probleme,in še ugotavljamo recept,včasih ne morem niti kosila nardit,kaj šele kaj sćistit,za razliko od danes,ko je že skoraj cel dopoldan v stolčku,sma pa bila zjutraj že zunaj,tak da mogoče svež zrak?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 13:13:53
|
|
|
|
Kika99
|
Živjo mamice Mi smo iz pregleda podatki za seznamček 4850g in 57 cm, za obseg glavice pa sem pozabila mislim da je 37 cm. Dobila je tudi prvo dozo za rota virus, prosila pa sem tudi, da mi predpiše kapljice D3 brez A -ja . Zdaj smo prišli malo noter ker smo že od 11 ure zunaj ob 15 gremo pa še eno rundo na zrak, Anji zelo ustreza
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 13:14:15
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Živjo mamice Mi smo iz 2. pregleda podatki za seznamček 4850g in 57 cm, za obseg glavice pa sem pozabila mislim da je 37 cm. Dobila je tudi prvo dozo za rota virus, prosila pa sem tudi, da mi predpiše kapljice D3 brez A -ja . Zdaj smo prišli malo noter ker smo že od 11 ure zunaj ob 15 gremo pa še eno rundo na zrak, Anji zelo ustreza
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 13:52:48
|
|
|
|
Oren
|
Pozdravljene punce! Naša pikica ima že 5 dni neko virozo, ima povečan izcedek iz noska pa kašlja. Vendar je kar pridna za hrano, lepo je, pa spi tudi brez problema. Komaj čakam da se pozdravi. Nama je zdravnica predpisala samo izpiranje noska z fiziološko in zadrževanje na svežem zraku. Drugeče pa lepo spimo, prvo rundo od 21.00-22.00 pa do 4.00-5.00, takrat se napapcamo pa previjemo, potem pa še potegne do 9.00, tako da si čist lepo odpočijem:)
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 14:10:55
|
|
|
|
alex17
|
mi smo danes imeli drugo posvetovalnico (tri dni pred 2. mesecem) in smo zeeelo napredovali: teža 5720g, dolžina 61 cm, obseg glavice 38,5 cm tako da naša domača vaga očitno premalo kaže pa pohvalila je, da tako napreduje samo ob dojenju je sicer vse OK, naslednjič imamo pa 12.4., ko bo tudi cepljenje proti 5 boleznim, pa verjetno bova dala tudi proti rota virusu. je bil zelo priden pri zdravnici, nič jokal, potem pa med vožnjo zaspal v lupinici in smo ga kar pustili v njej malo na sončku, se je prav z užitkom sončil (pa naužil D vitamina ). potem gremo pa še z vozičkom ven. kdaj jih boste pa kaj dale v športni del vozička? sem v ZD prej vidla eno mamico, ki je imela majhno punčko, ziher ne več kot 2 meseca, že v športnem delu, rahlo dvignjenem, pa ne vem, a se že sme kokr vidm, našmu ful bolj paše pokončen položaj kot čisto znak na hrbtu... košara oz. ravna površina naj bi se morala uporabljati do 3. meseca, kokr sem brala...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 1.3.2010 14:12:46
|
|
|
|
felicia
|
glede aptamila me zanima zato, ker jaz kupujem v mullerju in obstajata dve aptamil 1, ena je kao lažje prebavljiva druga pa bolj nasitna. Zato sem spraševala. Sem pa tudi pri prvem kupovala v mullerju se mi zdi da je bolj prenašal to iz mullerja pa še boljša oz. bolj praktična pakunga se mi zdi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.