|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
1.3.2010 11:50:53   
Urša08
Tamika spet te niuser posted image user posted image user posted image user posted image najbrž pospravljaš, pa kuhaš,... 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
1.3.2010 11:55:44   
Urša08
A ni nobene nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image Sama pijem kavo user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
1.3.2010 12:08:03   
MIHAILO
user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
1.3.2010 12:09:06   
MIHAILO
Ursa tu sem,nalagam slikice gre nekaj pocasi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
1.3.2010 12:12:55   
MIHAILO
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
1.3.2010 12:16:34   
MIHAILO
slike se tko pocasi nalgajo,da res ne vem ce jih bomsupela pokazat ...se bo prejmihailu zbudu

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
1.3.2010 12:20:45   
MIHAILO
user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
1.3.2010 12:22:27   
Urša08
Pojedla špinačo in jajčka. Sej je kar šlouser posted image

Mihailo pa sej vi ste mel pravo ohcet user posted image user posted image user posted image user posted image Kolk vas je pa bilo? A to ste šli v gostilno?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
1.3.2010 12:23:11   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Z Roksičem greva spet dohtarju....vročina še kr prbija, verjetno naju bojo poslal v laboratorij.......zutri sva Majkla pelala v vrtec so mel slikanje, so na brzino še Roksota pofotkal, pa eno skupi z Majklom in upam d bo ratala kakšna dobra slikca.

Zdele spi, ga morm zbudit, vmes mi je ratal pospravt po celem štuku, ker, ko smo šli od doma je blo  taaaaaako razmetano d ni blo več normalnouser posted image

Kosilo še ne vem....Rokso itak nč ne je razn par žlic orto pasirenga sadja, kakšen deci mleka ali aktimela, čaja pa spije na hektolitre.

ajde uživajte, mi zgleda ta teden še ne bomo glihuser posted image

uf, mate pa res pestro...naj hitro mine!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš je bil na juhcah..čim bol redkih in čaju...mislim, da je to normaln ene par dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
1.3.2010 12:26:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm sta se nasprehodkala z Majem? Pa drugače - kako? 

o, sva sva...je blo lušno...je bil k bubica uro in pol čis pridkan...sva vse sončne kotičke prevozilauser posted image

drugač kr gut, tdej sva z mojmu neki na gut valovni...si morš mislituser posted image ...mi je pa hudo..k dons ne bo Jančita ob pol2h..po moje bo kr mal preveč tišine, še dobr da imamo zdej še Maja k je ta prava čvekicauser posted image user posted image user posted image

pa vi...kak ste kaj na ta sončen dan??? O vidm, da ste se tud že nasončkali!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
1.3.2010 12:27:32   
MIHAILO
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
1.3.2010 12:27:51   
sjmm

Mihailo pa sej vi ste mel pravo ohcet user posted image user posted image user posted image user posted image Kolk vas je pa bilo? A to ste šli v gostilno?

Vau, to pa res....ta mala ohcetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kok enih daril, ma sej bo komaj ponosil in zapravil do 2. roj dneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...super!!! Pa ful lepe slikce in tortica, mali je pa itak frajerček...joj, bo zlomljenih user posted image user posted image user posted image ....user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
1.3.2010 12:29:15   
petrušk_
bravo za žurko....nč čudnga da j tolk "pokasiral"user posted image user posted image
kolk je pa fešta stala??

lp

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
1.3.2010 12:32:40   
MIHAILO

Hehe,ja pravi zur smo imeli...bilo nas je 35..bili smo ve enem prostoru ki je za take zadeve hrana je bila pa iz restovracije...isti sef je restovracije in ma ta prostor za taksne stvari in pol prinesejo hrano oni in postrezejo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
1.3.2010 12:33:29   
sunny24
Dan!
Gajči pančka, jst sem bla vmes na firmi...Sm se malo sprehodla po sončku...Pasalo! Počakam, da se madam zbudi in šibamo ven z mojo mamo ko konča delat.

Ne boste verjele, tudi jst sem danes začela z dieto, sam z ločevalno...Bi rabla enih 8 kil minimum dol spravt, lahko še kako več, da pridem nazaj pod 60 kil...Upam, da rata! user posted image
mihailo, uuu, to pa je bla fešta!!! user posted image user posted image user posted image   za vsa darila!

kolumbo, fajn zrihtejte pr dohtarju! Pa naj se Rokso hitro pozdravi!!! Kako kaj buši?user posted image

claud, kdaj greste stanovanje gledat?

Grem eno banano pojest...Neki kruli! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
1.3.2010 12:33:38   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

bravo za žurko....nč čudnga da j tolk "pokasiral"user posted image user posted image
kolk je pa fešta stala??

lp

Festa je stala okrog 900e...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
1.3.2010 12:33:44   
sjmm
Naš mali spava....ga je zrak premamil...je pojedel sadje, naredil lepo dišečo tortico in še flašo mleka pa sva se lepo pocrkljala...zdej ajčka

še pol urce pa bo Mihec doma, morm mal sadja pripravit, juhca je že prištimana...dons imamo por, zelje in korenček pa prosena kaša zakuhana...ena Majevih naj župc, pol bomo pa malo praženega krompirja....moramo izkoristit, ker Jan to bol s težavo je, ostali pa imamo radi, zraven bodo ribice z rožmarinom in oljčnim oljem, kar v pečici spečene, pa pesa

potem pa je ata reku, da je šoping popoldan...mal zaloge nafilat in pa moj dragi je zdele tok hlač "prerastu", da lahk sam še v trenirki okol hod, tko, da greva v Peeka in pa HM pogledat, če imajo kej pametnega, kakšne kargo hlače al pa kak fajn đins, pa kako majčko, da bo spet mal lep in novuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
1.3.2010 12:34:50   
Urša08
Sjmm res paše tale sonček neuser posted image Pa čist verjamem da ti bo Jan kar falil, ampak on zdej uživa na snegcu, petek bo pa itak kmalu tuuser posted image A to je šel v šolo v naravi? A majo vsak let šolo v naravi? Kolk pa kej pride? No če ni skrivnost. Pa super da se stvojim dobr štekata te dniuser posted image user posted image user posted image user posted image Midva tud uživava, je pa včerej moj rekel, da mi bo mogu mal pomagat začet - je sam pogruntal k sem zvečer še cunje zlagala, sicer je koj pripomnil da ne bi ravno pri cunjah pomagal, da rajši kej posesa, pomije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
1.3.2010 12:35:09   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

kolk je pa fešta stala??

lp

Festa je stala okrog 900e...

ma ohcet, ni kejuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
1.3.2010 12:35:27   
MIHAILO
SJJM hvala za taksne pohvaleuser posted image Mihiailo je eno svojo lubico tko objel da smo vsi rekli ooooooooooo....ne mors verjet pravi osvajac ...sej smo mal slikal ampak na kameri se bo bolj videlo in se bo pol iz tega naredilo nekaj slikic...jih bom prilimala,ko bojo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
1.3.2010 12:39:54   
MIHAILO
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
1.3.2010 12:42:27   
sjmm

Sjmm res paše tale sonček neuser posted image Pa čist verjamem da ti bo Jan kar falil, ampak on zdej uživa na snegcu, petek bo pa itak kmalu tuuser posted image A to je šel v šolo v naravi? A majo vsak let šolo v naravi? Kolk pa kej pride? No če ni skrivnost. Pa super da se stvojim dobr štekata te dniuser posted image user posted image user posted image user posted image Midva tud uživava, je pa včerej moj rekel, da mi bo mogu mal pomagat začet - je sam pogruntal k sem zvečer še cunje zlagala, sicer je koj pripomnil da ne bi ravno pri cunjah pomagal, da rajši kej posesa, pomije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja šolo v naravi....v 5tem je letna...tam ene 180e..grejo v Strunjan, v 6tem pa zimska....280e + oprema, seveda, drgač pa imajo v preostalih letih pa tabore...v raznih domovih in centrih za šolske in obšolske dejavnosti tam od 3-5 dni...odvisno od triade...to je pa ceneje...tam 50-80e

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je tvoj ponudil pomoč, ej,moj je tud z Janom v soboto malega skopal...zdej mu je že fajn k se že lahk afna....Maj je itak afnicauser posted image , no, pa sem jz lahk vse cote do konca speglala....sam moti me le to, da mi ta velka prov nič ne pomaga, je zadnje čase tok neki trmasta in jezikavauser posted image ...ona misl, da je že kao čist odrasla in bo lahk že vse po svoje, pa da mi lahk kr odgovarja in pametuje...je imel moj včeri cel govor okol tega..upam, da bo kej zaleglouser posted image ....je bla pol čist užaljena, sam rekla pa ni nič...ker bi blo pa fajn, da kake brisače zloži, pa nogavice...to Jan že vse dela, pa pomivalca sprazne al pa mal Maja zabava...pa je vse čist pretežko za miss...sam mal migat pa more, pa ven tud ne gre nič...sam komjuter, msn...pa na rit sedet al pa kavč peglet...jok brate odpade!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
1.3.2010 12:43:11   
sjmm

SJJM hvala za taksne pohvaleuser posted image Mihiailo je eno svojo lubico tko objel da smo vsi rekli ooooooooooo....ne mors verjet pravi osvajac ...sej smo mal slikal ampak na kameri se bo bolj videlo in se bo pol iz tega naredilo nekaj slikic...jih bom prilimala,ko bojo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailo...ti si naš!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
1.3.2010 12:43:53   
sjmm

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

navseh ste zelo kjut!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
1.3.2010 12:44:09   
MIHAILO
user posted image

"Pridi lubica moa,date malo objamem"user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?