Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 8:37:06
|
|
|
|
claud
|
SM POZABLA VSEM DIETKARCAM PESTI DRŽIM DA VAM USPE!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 8:39:04
|
|
|
|
baki
|
kam ste spizdi....e
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 8:39:23
|
|
|
|
Urša08
|
Claud a to greste stanovanje pogledat? Kolk veliko pa? A novogradnja? Sm firbčna ane Dobro opravte Glede likanja je pa tako, da hočem nočem moram določene cunje likati, vse kar možek nosi v službi, pa jaz vse majčke polikam, hlače, ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 8:39:53
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki kam ste spizdi....e pa kaj sm jst....duh---..?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 8:41:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud a to greste stanovanje pogledat? Kolk veliko pa? A novogradnja? Sm firbčna ane Dobro opravte Glede likanja je pa tako, da hočem nočem moram določene cunje likati, vse kar možek nosi v službi, pa jaz vse majčke polikam, hlače, ... Ja stanovanje gremo gledat. Letnik 2005, 78kvadratov+20 kvadratov terase, pa not ostane kuhinja in kopalnica drugace je pa to duplex...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 8:44:45
|
|
|
|
baki
|
sem dala stroj cot prat.sem začela malo migat.nimam čikov čakam da mi jih moj prinese.tej ko hujšam pa malo več pokadim.morem zapolnit praznino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 8:46:26
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: baki kam ste spizdi....e pa kaj sm jst....duh---..? sorry sem mislila da ste vse šle.upam da boš najdla fajn stanovanje po ugodni ceni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 9:02:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud SM POZABLA VSEM DIETKARCAM PESTI DRŽIM DA VAM USPE!!!!!!!!!!!!! ooo hvala.... ta teden sem izgubila 2,3 kg še vedno se nisme prekršila ne s sladkarijami ne s prigrizki.... sploh pa ne z mesom včaraj sma celo prjatle na kosilo povabla (polnjeni lignji s sirom, tenstan krompirček, zelena solata in mešana solata in je blo super drgač pa vikend ej minil zelos trestno in potojoče v soboto smo šli 2 hiški gledat in nobena nam ni všeč ena je sicer vse super tudi ugodna ampak je cel dan v senci si ne predstavljam ker zdej smo cel dan v soncu tko da odpade..... po temeljitem premisleku pa grema dons gledat eno stanovanje (3 sobno v prtličju in z garažo ) upam, da nam bo všeč in da nam bo vse odgovarjalo je pa 30 minut z avtom od tle......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 9:05:50
|
|
|
|
Katjusa
|
sem zdej pogledala predzadnjo stran in se vidla da nas je kr več k kg zbijamo veliko uspeha vsem in da nam rata pol željeno težo tudi vzdrževat..... zdle sem si zobe umila in zdej mi je tok slabo da bom zobno pasto bruhala komi zadržujem.... grem neki v usta dat če bo pomagalo, da se znebim okusa po zobni pasti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 9:06:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud SM POZABLA VSEM DIETKARCAM PESTI DRŽIM DA VAM USPE!!!!!!!!!!!!! ooo hvala.... ta teden sem izgubila 2,3 kg še vedno se nisme prekršila ne s sladkarijami ne s prigrizki.... sploh pa ne z mesom včaraj sma celo prjatle na kosilo povabla (polnjeni lignji s sirom, tenstan krompirček, zelena solata in mešana solata in je blo super drgač pa vikend ej minil zelos trestno in potojoče v soboto smo šli 2 hiški gledat in nobena nam ni všeč ena je sicer vse super tudi ugodna ampak je cel dan v senci si ne predstavljam ker zdej smo cel dan v soncu tko da odpade..... po temeljitem premisleku pa grema dons gledat eno stanovanje (3 sobno v prtličju in z garažo ) upam, da nam bo všeč in da nam bo vse odgovarjalo je pa 30 minut z avtom od tle...... za vse zgoraj napisano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 9:08:59
|
|
|
|
petrušk_
|
bravo katjuša za -kg stanvanje pa držim pesti da vam ga uspe najt, tacga k vam bo odgovarjal lp
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 9:26:33
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sem zdej pogledala predzadnjo stran in se vidla da nas je kr več k kg zbijamo veliko uspeha vsem in da nam rata pol željeno težo tudi vzdrževat..... zdle sem si zobe umila in zdej mi je tok slabo da bom zobno pasto bruhala komi zadržujem.... grem neki v usta dat če bo pomagalo, da se znebim okusa po zobni pasti si zanosla al kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 9:31:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sem zdej pogledala predzadnjo stran in se vidla da nas je kr več k kg zbijamo veliko uspeha vsem in da nam rata pol željeno težo tudi vzdrževat..... zdle sem si zobe umila in zdej mi je tok slabo da bom zobno pasto bruhala komi zadržujem.... grem neki v usta dat če bo pomagalo, da se znebim okusa po zobni pasti si zanosla al kaj ne ne sem šele po M oz. še kr traja, pa ne vem kdaj se je začela V bistvu mi neki M zeza sem jo mela pa je par dni ni blo in zdej že 3 dni spet čist po malem mislim, da vse skupi že od oko 17. Urša kdaj si imela ti zadnjo ker sem jst tud dobla al tist dan al pa en dan kasneje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 9:38:20
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sem zdej pogledala predzadnjo stran in se vidla da nas je kr več k kg zbijamo veliko uspeha vsem in da nam rata pol željeno težo tudi vzdrževat..... zdle sem si zobe umila in zdej mi je tok slabo da bom zobno pasto bruhala komi zadržujem.... grem neki v usta dat če bo pomagalo, da se znebim okusa po zobni pasti si zanosla al kaj ne ne sem šele po M oz. še kr traja, pa ne vem kdaj se je začela V bistvu mi neki M zeza sem jo mela pa je par dni ni blo in zdej že 3 dni spet čist po malem mislim, da vse skupi že od oko 17. Urša kdaj si imela ti zadnjo ker sem jst tud dobla al tist dan al pa en dan kasneje dej naredi test mogoče pa je kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 9:49:47
|
|
|
|
sjmm
|
Dan! Naš mali kr lepo spal...sam 3x dudica do pol petih, pol mleko in še mal dremanja do 8h...zdej je tko fajn volje...sigurn sonček..no, sej sm jz tud...so se solzice ob Janovem odhodu že posušile. zdej sva z malim pojedla vsak svojo jutranjo dozo, jz mislije, on kuskus na mleku, pa mal čokoladice gor naribane, zdej pa tlele tv štela, pa v soboto je eno želvico, ki poje dobil od gostov in je čist navdušen, pa še ena lučka utripa in skoz upije..luč. luč....lučke so ga trenutno čist obsedle Vau, ste pogumno zaštartale kg zbijat, no, mogoče pa se še jz pridružim, sej imam tud kr neki +, se je po porodu nabralo, ko smo nehal dojit, sem šla rodit glih s tok kilam, imam pri 170cm tam nekje 76kg...moja naj teža je tam nekje 65-68, no, če tja do 70 pridrsam bom kr ....seveda pa navijam za vse, ki ste se podale na tole predpoletno hujšanje....sej dons bo zihr fajn šlo k je tak sonček seveda pa navijam tudi za vse, ki iščete svojo streho nad glavo....naj bo uspešno!!!!!
< Sporočilo je popravil sjmm -- 1.3.2010 9:50:05 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 10:13:11
|
|
|
|
baki
|
tk jst kuham lazanjo.zrezke za zvečer sem tudi dala že iz skrinje,lazanje bom pač majn naredla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 10:24:06
|
|
|
|
baki
|
hallo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 10:26:14
|
|
|
|
Katjusa
|
jst pa sem včeraj skuhala za danes ... bom pa potem zvečer kuhala za ju3
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 10:47:30
|
|
|
|
Katjusa
|
evo sonček se zbuja s egrema oblečt najest in na sprehod
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 11:17:38
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo se nasprehodili po tem lepem sončku . Je pasalo Sedaj sem dala jajčka kuhat, pa špinačo. Žigcu dam zdele eno skutkico in ga dam spančkat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2010 11:25:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 11:33:24
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo ojoj bogi Rokso držte se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 11:36:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...ZURKA super minla...imeli smo se krasno i fullllllll smo festali do 4h ...Mihailo in otrocki so tudi uzivali ,se igrali z baloncki...dobil je velikoooo daril...600e,ful kavbojk,trenerk,majck jaknico,srajcke-in vse je iz Zare in Benetona...in stevilke so 12-18m tko da mu je se preveliko...dobil je tudi full igrac tko da midva z ocijem sploh ne veva kaj mu bova kupla za rd,ker ima igrac zdj fulll,oblacil se prevec,dinarckov tudi ampak bomo nekaj tuhtali...zdaj grem pa slikice nalozite da se vam kiro pokazem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 11:47:51
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo superca za praznovanje in darila in cunce pa everčke Jaz sem si zdele eno kavico skuhala, jo popijem v miru, potem pa mal stanovanje zrihtam ker je totalna bomba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 11:50:21
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm sta se nasprehodkala z Majem? Pa drugače - kako?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?