|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
28.2.2010 12:37:45   
čebelica01
jaz sem šla pa po med , za na tortice user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
28.2.2010 12:48:10   
majch
oooooooo bejbeuser posted image

moj bo ful vesel, da je njegova slika na enem babjem forumuuser posted image user posted image user posted image . Drgač pa, čbelca, kako si to slikala, da si reo sfalila??? Te bojo babe odpustile kot fotografauser posted image

V glavnem, hvala za kofe, bomo vrnili. Bejbe, super vas je blo spoznat, upam, da še kdaj. In po možnosti kmalu.

Princeska, pa kaj se ne bi vi kar tako za foro enkrat pa oglasili pri nas? Po moje se mata najina dva gospoda še ziher kaj za zmenit.

Valentincicauser posted image za korenjaka.  Ful je cartkan.

Vaney, kako kaj ti?

BBaja, škoda da te ni blo...

Al bo treba enkrat ko bo bolj toplo zorganizirat en konkreten piknik za dolenjke, pa udeležba obvezna, brez pardona.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
28.2.2010 12:48:13   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaz sem šla pa po med , za na tortice user posted image user posted image user posted image

aaajaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , točno!! hehehehehuser posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
28.2.2010 12:49:23   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

oooooooo bejbeuser posted image

moj bo ful vesel, da je njegova slika na enem babjem forumuuser posted image user posted image user posted image . Drgač pa, čbelca, kako si to slikala, da si reo sfalila??? Te bojo babe odpustile kot fotografauser posted image

V glavnem, hvala za kofe, bomo vrnili. Bejbe, super vas je blo spoznat, upam, da še kdaj. In po možnosti kmalu.

Princeska, pa kaj se ne bi vi kar tako za foro enkrat pa oglasili pri nas? Po moje se mata najina dva gospoda še ziher kaj za zmenit.

Valentincicauser posted image za korenjaka.  Ful je cartkan.

Vaney, kako kaj ti?

BBaja, škoda da te ni blo...

Al bo treba enkrat ko bo bolj toplo zorganizirat en konkreten piknik za dolenjke, pa udeležba obvezna, brez pardona.

nč nč..pri meni bomo naredile baby shower, a?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
28.2.2010 12:50:42   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Pozdravljene, po dolgem času.

Rea imam vprašanje, za kolegico bi rada kupila za darilo jantarjevo zapestnico ali ogrlico, ali je to možno še naročit preko tebe?

Sicer pa mi rastemo in smo se v 3 tednih zredili za 1400g, ker je mali pravi požerušček. Imamo pa srečo ker super lepo spi in zaenkrat sodi med tiste pridne dojenčke ki zlo malo jokajo.
user posted image

ii kolk je luški puški..heheh..pravi mali pušeljček :) Ja, lahko naročim, a za mami al za bebeja

rea27

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
28.2.2010 12:52:49   
čebelica01
sej sem rekla jaz pa fotograf , sem mojega napizdila ,kaj mi ni dol snev vse slike, pa pravi , sej sem ti, še po dvakrat user posted image user posted image user posted image  in grem gledat in ne vem kaj sem počela, ampak rea sorry . uglavnem da sem slikala tvojo polno taško €€€€€€ , čin čin . pa tvojo glavo user posted image user posted image user posted image user posted image . bom ponovila in bo sam rea na sliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
28.2.2010 12:53:28   
valentinčica30
Za njeno pupo bi rabla, pa me zanima, al je možno, v kolikor je to zapestnica, da kak delček konča v otrokovem trebuščku.
Napiši mi ceno za ogrlico in zapestnico, v kolikor lahko?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
28.2.2010 13:17:22   
Alex01
valentinčica  - user posted image kakšen lep fantek, pa kako frizuro imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kavico, men ni zneslouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3233
28.2.2010 13:27:19   
Alex01
rea - sm že prepozna to rundo za NEXT? 

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
28.2.2010 14:03:39   
Alex01

Če nisem še prepozna bi naročila:

TOLE,     velikost 12-18 mesecev (19 EUR)
TOLE,      velikost 10 let (14 eur)

Skupaj 33 EUR+poštnina.
Če pa sem zamudila pa ni panike!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
28.2.2010 15:49:15   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Če nisem še prepozna bi naročila:

TOLE,     velikost 12-18 mesecev (19 EUR)
TOLE,      velikost 10 let (14 eur)

Skupaj 33 EUR+poštnina.
Če pa sem zamudila pa ni panike!

hojla mati alex po dooolgem času. NIsi prepozna, naročala bom danes zvečer ali pa jutri dopoldan ko bom imela malček več časa.. Zdejle se moja žaba igra z metlo in je prov hecna..ji moram samo še pokazat kako se jo pravilno uporablja hahhahaha :) pa bo mamici pomagala.
Ej, babe moje, sem tako zmatrana ko Kristut..oprala 3x, likala, sesala, pomivala, obešala, no na kosilo smo pa pri tašči pristali kar tudi ni švoh..
Me pa danes na en tak malo bolj beden dan neki hoče glava bolet...hmmm..

Victoria Secret - anyone?ali samo me s čebeli? Nya si zraven ali ne? Bi jutri naročile?

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
28.2.2010 15:50:46   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Za njeno pupo bi rabla, pa me zanima, al je možno, v kolikor je to zapestnica, da kak delček konča v otrokovem trebuščku.
Napiši mi ceno za ogrlico in zapestnico, v kolikor lahko?

cena za zapestnico je 5 EUR + POŠTNINA
cena za ogrlico je 9 EUR + POŠTNINA

TAKO..THAT'S IT..

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3237
28.2.2010 15:59:06   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Victoria Secret - anyone?ali samo me s čebeli? Nya si zraven ali ne? Bi jutri naročile?

jaz seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
28.2.2010 16:23:14   
Alex01
REA,  hvala.
pa še tele dvoje hlače HLAČE, velikost 12-18 mesecev (14 EUR).
Evo, sem rekla, da ne bom nič naročila, na koncu pa skor največuser posted image user posted image

Rea, pridna siuser posted image . Samo ne pretiravaj, čuvaj sebe in user posted image . Evica je pa prava punca, naša 2 fanta pa samo daljinci od TV zanimajouser posted image user posted image user posted image .
Mene je pa nek prehlad ulovil user posted image user posted image user posted image user posted image , mi z nosa teče da kar ni res, pa glava me boli in kiham ko norc

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 28.2.2010 16:24:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3239
28.2.2010 16:56:01   
čebelica01
rea

TOLE    18,79 € št ( 12-14 ) L

TOLE  20,63€     ( 12- 14 ) L

TOLE  25,06€    XL

ti pa še to meni pol zračunaj in povej kako je pol z to carino bla bla bla , hvala ker podpiraš mojo lenobo user posted image user posted image

64,48€ plus dodatki , ki so ne vem kulko user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 28.2.2010 17:06:19 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
28.2.2010 19:35:43   
valentinčica30
Rea, zapestnico in ogrlico mi naroči pa na ZS mi pošlji TTR, da ti nakažem za vse skupi. Pa dej vračunej tut poštnino do mene, da s ne bomo lovile s prevzemom in mi boš oboje poslala po pošti.

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 3241
28.2.2010 19:41:45   
Alex01
eno vprašanje:
-do kdaj se dajejo kapljice D3?

Neposredna povezava do sporočila: 3242
28.2.2010 19:45:49   
čebelica01
ja čisto odvisno eni rabijo več teh kapljic eni manj . mi smo prenehali kmalu , ker se je na glavici lepo celila lobanja ali delček kosti nad čelom ) veš kaj mislim , če potipaš glavico boš čutila mehko . včasih je blo to tko , zdaj pa nimam pojma al je še isto mi smo kmalu prenehal , predno sta dopolnila eno leto

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 28.2.2010 19:46:29 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
28.2.2010 20:04:27   
majch
d3 je pri nas rekla do 1 leta, sem pa slišala neke nove smernice do 18 leta (ne meseca).user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3244
28.2.2010 20:10:21   
Alex01
HVALA punceuser posted image
Nam jih je zmanjkalo, pa imamo naslednji pregled šele sredi aprila. Bom šla potem kar v ZD do pediatra, da mi napiše nov recept. 

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
28.2.2010 20:14:56   
rea27

rea

TOLE    18,79 € št ( 12-14 ) L

TOLE  20,63€     ( 12- 14 ) L

TOLE  25,06€    XL

ti pa še to meni pol zračunaj in povej kako je pol z to carino bla bla bla , hvala ker podpiraš mojo lenobo user posted image user posted image

64,48€ plus dodatki , ki so ne vem kulko user posted image user posted image user posted image

zapisano, jst pa jutri pokličem pa te obvestim :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3246
28.2.2010 20:22:39   
čebelica01
ok zlata reauser posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
28.2.2010 20:59:46   
rea27

ok zlata reauser posted image user posted image

kaaaj, če je pa reees...heheheh..user posted image user posted image user posted image user posted image

grem pred tv, ker je naša princeska zapančkala, sem sicer misla next naročevat, pa SPET ne dela..grem pa mal noge v luft dvignt, ker mam že kr mal zatečene...hmmmuser posted image user posted image

Valentinčica..do kdaj pa to rabiš?

Madona se počutm že ko prava trgovka, next, jantar, vs...heheheh..sem očitno falila poklic..oz. stroko heheheh..

Alex tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš..

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3248
28.2.2010 21:02:06   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Alex tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš..

Hvala. Ma res ne vem kje sem staknila tole "šmrkanje"

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
28.2.2010 21:07:11   
rea27

TOLE  25,06€    XL

okej, pogledala, dala v košarico, je pa ena težavica..tam pri pižamah..am..tolk (cca $34) pride sam en kos pižame..v kateri barvi ti naročim?

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.