Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 8:20:48
|
|
|
|
legenda_m
|
ja se pridružujem , mene bl skrbi da me bo pol minil
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 8:25:41
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 pa zadnje cajte zeloo...skos bi sam ..haha...sej dragemu to fuul ugaja. ..še katero tako razganja?? ha ha ha, jaz sem tud že vso nosečnost čisto nora, sploh ne vem, kaj se dogaja ja isto sam zdej odkar sm na bolniški ne smeva no bom počakala jutrišnji pregled ap da vidimo kaj bo G rekla, bi blo fajn še mal do poroda
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 8:37:52
|
|
|
|
amelie
|
he he he, legenda m, mene je tudi strah, da me ne bo potem minilo. sploh zato, ker se med ne upam glih najbolj sprostit, pa se potem greva vse sorte alternativ, ampak bi si rada dala pol duška, ko ne bom imela nobenih zadržkov mi gre pa najbolj na živce, ko me moj kaj razpi***, pa sem istočasno jezna in khm khm - in potem khm khm prevlada
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 8:46:37
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jaz sem mislila, da bom včeraj kaj naredila za , pa sem bolj ležala in počivala...križ boli kot , pritiska mi dol, pa nekake bolečine kot da me na wc tišči, pa me mine...ta teden dam še kri za tokso in še za nekaj, pa vodo, v torek je pregled, pa mislim, da imam CTG... danes pa imam še MŠ, grem malo osvežit spomin čeprav bi rada že rodila, pa vseeno upam, da še naš malo počaka, da mami vse opere in uštima, potem pa lahko takoj pride ...samo bo treba malo pospešit zadeve
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 9:21:28
|
|
|
|
tropical
|
Kako veste kdaj dobite denar iz CSD
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 9:21:59
|
|
|
|
legenda_m
|
ma tud men je smotan k se ne sprostiš čist, jst sm pol nekje še prebrala, da penetracija ne sme bit predolga in tist dan je blo porazno, sva se pa zmenla, da če ne bo prehiteval, da teden prej al pa dva da mal bl na polno .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 9:24:34
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Kako veste kdaj dobite denar iz CSD na strani CSD pride objavljen datum nakazil.baje bo 15.marca(ni še nič obljavljeno)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 9:25:13
|
|
|
|
legenda_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Kako veste kdaj dobite denar iz CSD hm ja če ne druzga bom vidla, k bo več dnarja na kartici, pa verjetno bo pisal na izpisku iz banke. zaenkrat sm dobila sam odločbo, da sm upravičena do enkratne denarne pomoči....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 9:29:26
|
|
|
|
photo
|
tropical: spremembe za seznamcek Photo (33) LJ (2. ,0. ) +9'8 N.P.: 11.03. ____________________________________________ Zdaj sem čisto nestrpna kaj bo danes na pregledu. Imam šele ob 12h. Če bo kaj več plodovnice. Sem bila pridna ves vikend in veliko počivala in veliko pila. To naj bi pomagalo. Res si sploh ne predstavljam, da bi me napotili kar na porod. Upam da bo vse OK. Aja, a katero srbi popek? Samo popek, notri in čisto malo okrog? Mene zdaj že kakšen teden. Prav neznosno. Se mi pa še ni okrog obrnu, a je to mogoče s tem povezano??
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 9:44:38
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m ma tud men je smotan k se ne sprostiš čist, jst sm pol nekje še prebrala, da penetracija ne sme bit predolga in tist dan je blo porazno, sva se pa zmenla, da če ne bo prehiteval, da teden prej al pa dva da mal bl na polno . he he he, isto
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Bleh, kako noč sem preživela Sploh brezveze, da sem šla v spalnico, bi bilo boljše, če bi se celo noč čohala po rit, ker nisem NIČ spala Zjutraj sem šla že v laboratorij dat kri za tokso, upam, da se nisem okužila. 5x me je špiknila. Ni našla žile Sem se na koncu že čisto tresla, potem me je pa skoraj kap, ker mi je 4 epruvetke vzela iz zapestja Upam, da bo tudi tako kri v redu in, da mi je ne bo več potrebno dati Danes bom zdrgnila previjalno mizo, pa v kuhinji si bom naredila prostor v eni omarici oz. bom kar reskirala celo omarico, da bom notri zložila stvari za - čajčke, kake dude, flaške, prsno črpalko itd.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:02:24
|
|
|
|
čebelca25
|
Hej punce! Naj se spet vam malo javim.Upam, da ste v redu. Najprej iskrene čestitke NAX in njenemu fantka. Sem res vesela, obenem pa me je malo stisnilo..rok je imela 2dni pred mano Tako da sem se odločila,da ta teden pričnem s pranjem cunjc in s pripravo torbe Getreal: meni so že na CSD povedali, da bo nakazilo 15.3. Levinjica: moj je imel točno pri 32ted 1800g. Če ti je kaj v pomoč. Pa še podatki za seznam: NP 8.3, KG +13,5 Vsem skupaj še naprej želim lep dan..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:04:46
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Lepo vam, da vam odgovarja v nosečnosti Jaz iz zdravstvenih razlogov zelo dolgo nisem smela, sedaj pa me skrbi, da bi lahko s tem že ki porod sprožla Tako, da itak se ne morem sprostit in mi je čisto brezveze sploh nekaj začenjat, če pol nič ni od tega. Tako, da bogi moj... Midva sva tako pridno in aktivno delala , da lahko imava zdaj malo pavze Imam pa vseeno malo pomisleke kako bo po porodu. Saj vem da dva meseca tako ne, ampak potem. Če še bo to kdaj tak občutek kot je bil, ali bo vse raztegnjeno , ali še ki boleče Pa tudi neprespane noči verjetno ne pripomorejo k pestremu nočnemu življenju. včeraj sm ravno v eni oddaji slišala, da so otroci najboljša kontracepcija Mamika 25 in cojka, to pri vama bi pa lahko verjetno bili že kaki popadki..Jaz bi tak ziheraš kot sem, verjetno šla raje na kak ctg, da se vidi če je to to... Ampak to sm pač jaz Upam, da bo vse vredu. Ne zdaj vse hitet za nax, saj še imamo čas
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: photo Aja, a katero srbi popek? Samo popek, notri in čisto malo okrog? Mene zdaj že kakšen teden. Prav neznosno. Se mi pa še ni okrog obrnu, a je to mogoče s tem povezano?? Jaaa, mene srbi ko , in ko srbi si nakapljam mandljevega olja gor pa masiram. Mi pomaga. Probaj (s kakim oljem al pa kremico) mogoče bo boljše.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:11:50
|
|
|
|
Kepica83
|
Hej punce! Jaz sem pri mojih starših. Čakam da bo ura ob 12 da grem k G pa kri dat za toksoplazmozo. Čeprav sem ob 14ih naročena grem raje prej da se rešim. Občutek imam da mi odteka plodovnica. Včerja že cel dan sem imela tak filing. Ampak ker imam vedno vložek se bolj slabo vidi ali je izcedek ali plodovnica. Pa sem zvečer se lepo stuširala, oprala lase in si oblekla roza spodnje hlačke. Tam se lepo vidi če je kaj. Pa ni bila minuta, pa sem imela hlačke ornk mokre. Tekočina je bila brez barve in vonja. Izcedek imam ponavadi rumeno rjav. No in si grem oblečem sive boksarce, tudi tam se lepo vidi. In spet mokro. Pol sem dala vložek in šla ajat. Bom vidla kaj bo danes na pregledu. Ji bom kar omenla to. Babe kako lep dan je danes. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Na sončku ni za zdržat v dolgih rokavih.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:12:30
|
|
|
|
babyloverka
|
hej babike vidim da imate že navsezgodaj debato o tudi mene mika kar pogosto ampak pol se med slončkanjem kar malo ustrašim za bejbija pa ni to to. no zdaj bova te dni malo izkoristla ker sva sama v hiši danes sem tudi jaz slabo spala, ob petih sem se zbudila s takimi bolečinami v nogah in potem se vležem na hrbet in podložim noge pa me začne križ bolet mislim ej kak je to brezveze da te že zjutraj vse boli. sem pa bila že pridna, mam zdaj malo več dela ko staršev ni doma. sem nahranila živali, en stroj perila se mi že pere, potem bom oprala še tetra pleničke, lazanjo bom skuhala ker jo ima lubi ful rad. je pa tako lepo vreme zunaj
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:14:25
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Hej punce! Jaz sem pri mojih starših. Čakam da bo ura ob 12 da grem k G pa kri dat za toksoplazmozo. Čeprav sem ob 14ih naročena grem raje prej da se rešim. Občutek imam da mi odteka plodovnica. Včerja že cel dan sem imela tak filing. Ampak ker imam vedno vložek se bolj slabo vidi ali je izcedek ali plodovnica. Pa sem zvečer se lepo stuširala, oprala lase in si oblekla roza spodnje hlačke. Tam se lepo vidi če je kaj. Pa ni bila minuta, pa sem imela hlačke ornk mokre. Tekočina je bila brez barve in vonja. Izcedek imam ponavadi rumeno rjav. No in si grem oblečem sive boksarce, tudi tam se lepo vidi. In spet mokro. Pol sem dala vložek in šla ajat. Bom vidla kaj bo danes na pregledu. Ji bom kar omenla to. Babe kako lep dan je danes. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Na sončku ni za zdržat v dolgih rokavih. kepica83 res???? torej je to to, če ti odteka plodovnica? joj bejba upam da boš ok. potem boš kmalu cartala? jaz sem čist v šoku zdaj pa res grem torbo pakirat
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2010 10:15:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:21:10
|
|
|
|
Kepica83
|
Bbayloverka ma veš da nevem kaj bi to lahko blo izcedek vem da ni, ker ga imam že celo nosečnost in tega hudiča prepoznam na 500m . Ta izcedek oz. tekočina pa je brez barve in vonja. Pa sem probala spodaj samo z roko obrisat pa je bilo kot navadna voda. Izcedek je ponavadi lepljiv. Ma bom vidla kaj bo moja "super" G rekla
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:23:03
|
|
|
|
babyloverka
|
cojka nam so v mš sestre in ginekolog rekle, da nekje 6 tednov zna trajat čišča, ne sicer krvavitev ves čas ampak še izcedek in vse. in da naj nekje prvih 10 tednov po porodu ne bi, ker se še krčijo mišice maternice. sicer ne vem kako je s tem v praksi ampak jaz imam občutek, da itak nimaš neke neverjetne želje po spolnosti glede na to da se ti more spodaj vse v stare tire spravit. mene malo skrbi če bo po porodu enako zadovoljstvo v spolnosti? ali se kaj spremeni? kaj pravite tiste ko ste že mamice?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:24:07
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka - kaj res 2 meseca po porodu ne smeš. Jaz sem msilila kake 3 tedne Do 6 tednov krvaviš... Čišča....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:24:38
|
|
|
|
Bobek75
|
Živjo, NAX- čestitke . Sem mislila, da bodo moje taprve, glede na to, da totalno mirujem zaradi krčev in popadkov že dobre 3 mesece. Vidim, da ste v večini imele težave ta vikend. Sem pa mislila, da sem samo jaz bolj lunina. Izgleda, da nas je vse vozila polna luna . Samo v vednost- naslednja je 30. marca . No, se vam pridružujem v jamranju in bolečinah . Medenične kosti , trebuh- obrnem se samo, če trebuh podprem z rokami - pa sem komaj polnih 33 t, kolki , zgaga , hrbet . Ampak pomlad je že skoraj tu in naši aprilčki pridejo tudi kmalu . Lep dan!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:26:18
|
|
|
|
babyloverka
|
Kepica83 če se popoldne ne javiš potem vemo da so te kar v porodnišnico poslali. Tvojo *super* G pa kar na realna tla postavi al pa zamenjaj, saj ni edina. sem ravno govorila s sestrično, ki je imela med drugim tudi nosečniško sladkorno in G sploh ni nekaj ukrepal glede tega, da ne govorim o tem da je morala urgentno rodit in prezgodaj, ker ni dobro spremljal njene nosečnosti. je zdaj zamenjala G in je dosti bolj zadovoljna. nočem vas strašit ampak možnost imate zamenjat in na slabšega težko naletite če že s tem niste zadovoljne. Madoniš sem klepetava danes bom mogla it na kafe, samo ne vem kdo me bo poslušal
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:27:13
|
|
|
|
NATAŠA35
|
kepica po moje ti res plodovnica uhaja, bodo ti na pregledu povedali...če pa danes rodiš, boš rodila na prečudovit dan, ker lepo sonček sije mi tudi malo štrajkamo , ker mene potem tak otrdi trebuh in boli, da raje ne delamo to, moj dragi je prav bogi...ne rečem, da mi ne paše, samo bolečine so prehude.... po porodu ne smeš vsaj 8 tednov do prvega pregleda pri G, ki ti potem svetuje kako pa kaj
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 10:27:33
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka mene malo skrbi če bo po porodu enako zadovoljstvo v spolnosti? ali se kaj spremeni? kaj pravite tiste ko ste že mamice? Nočem strašit, ampak meni je bilo grozno po porodu - pa sem imela Cs. Me je vse bolelo, nič se ni navlažilo... Sva imela kar probleme. Ne vem zakaj, glede na Cs bi moralo biti vse ok tam doli. Tokrat samo upam, da ne bo isto, ker.... to je . Vpliva na odnos. Pri nama je. Sva dala vse hudo skozi, sedaj veva kaj naju (lahko spet) čaka, upam pa, da tokrat bo drugače. Tudi nosečnost je tokrat drugačne. Boljša.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?