|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
26.2.2010 21:32:39   
čebelica01
ja mam kar češ , jaz sem tud nora na dobre grozljivke

PARANORMAL , je že gledau , noro dobro res.

zdej moj sam še poje pol pa via zofa , čipičips in pivo

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
27.2.2010 7:32:34   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

danes sem na fb- ju našla moje dva soseda ( najboljša) brat in sestra in mi je on poslav sliko  glejte TOLE. tale tavažna sem jaz na rdečemu poniju user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dobri stari časi,meni je bilo tako lepoooo s temi poniji pa dirkalciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
27.2.2010 7:38:35   
TRIŠ
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3203
27.2.2010 8:16:02   
rea27
ja princeska zbrisano...mam pa jst flis, ki sem ga zadnjič naročila in bo pri nas v uporabi kot jaknica prehodna..

rea27

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
27.2.2010 9:25:20   
Mala_princeska
Rea thanks :-)

Kater flis si pa naročila? No sej ga ne mislim še zdej naročat, samo da vidim kje jih najdeš, ker nisem nič našla ko sem iskala user posted image user posted image
jst bom šla verjetn kar v H&M in v C&A malo pogledat sredi marca, pa upam da bo kaj lepega in frišnega :-)

Nič bejbike moje - danes se nakofetkajte, načajčkajte, pa kak kos tortice si privoščite - midva z mojim greva v en klanc vozičkat po kosilu..... :-)
See you next time.....

Aja pa da ne boste spet fotiča pozable......čebeli u akcijo in potem na raport user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
27.2.2010 9:30:51   
štrumfek
hellow

kot kaže se dans vidmouser posted image no prideva pa obe z Tajo. Je reku oči d naj kr gremo, da se bomo načvekale (tokrat brez njegovega "kdaj pridš") user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3206
27.2.2010 9:55:33   
vaney
Sem gledala VS...a mi hoče katera ba hitro povedat, koliko € znese 30 dolarjev? Imam nekaj ogledano, pa nimam pojma, koliko je to v evrih, za brskat pa glih nimam energije...

Uživajte na kavici, sem vam kar malo fovšuser posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
27.2.2010 11:43:11   
cukr07
Punce mene danes ne bo na kavico.
Ima mož frej vikend po enem mesecu in bomo tale sonček izkoristili za družinsko potepanje.user posted image Fajn se načvekajte, pa se vidimo kdaj drugič.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
27.2.2010 11:44:39   
cukr07
Aja, pa poslikejte se kej, da vas bom naslednjič prepoznala.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
27.2.2010 12:43:33   
čebelica01
se vidjamo , babe žabe . no super , da ste me spomnle za fotkič tkoj ga dam v taško user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
27.2.2010 19:15:20   
vaney
Nikjer nobene...tale kavica se je pa zavleklauser posted image

mene pa tole mika:

http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=GK-218409&page=1&cgname=OSSALBLOZZZ&rfnbr=6673

in tele hlače:
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=GK-254529&page=1&cgname=OSSALSPNZZZ&rfnbr=6675

pa ne vem, če bi mi ustrezale po dolžini...a se katera spozna na njihove številke? Jaz sem visoka 174 cm in imam 59 kg (no, sem imela, zdaj nimam pojma, koliko imamuser posted image ). So mi pa res lepe...
Pa koliko naj bi velikost srajčke, tudi nimam pojmauser posted image Rea, ti si že naročala, ne? In je S precej velika, praviš? Samo ti si bolj med drobčkanimi, kolikor se jaz spomnim...jaz imam pa precej velike prsi (obseg 98) in še nekaj trebuščka mi je zdaj ostalo, tako da ne vem, ali bi bila S dovolj, najbrž ne bi, ne? Kakšen predlog?

Upam, da ste uživale na kofetkanju, jaz sem čisto crknjena, ker je bil danes Anže ultra naporen, Daša tudi ni bila najboljše volje in smo že vsi pri hiši malo tečni, tako da se bomo probali kar spat spravit kmalu.

Lepo spite.

Neposredna povezava do sporočila: 3211
27.2.2010 19:36:39   
rea27
vaney evo, mal je trajalo..30 eur je $ 40.8. Samo potem moraš prištet še 8,5% carine in 20% davek..tako da je to vse skupi: 59,16 EUR.

kar se tiče velikosti je pa tako, jaz sem naročala le pižame. In res sem naročila S in ja tut to je res da so bile ogrooomne. Je pa res da sem jaz bolj majhna tako, da..ja..hmm..Je pa verjetno tudi to posredi da gre za pižame...ki naj bi bile bolj komot..Ne vem.. Ne bi ti rada nič sugerirala..Odloči se sama..Jaz vem zase, da če bi naročala bi vzela večjo in jo potem že ene dvakrat fliknla v sušilca če bi bilo takoooo preveliko... Sicer pa imaš nekje celo size chart tako, da najbolje da se zmeriš pa bo :)

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
27.2.2010 19:56:54   
vaney
aha, hvala, reauser posted image to bo pa potem vse skupaj preveč riskantno zame, pa še za cifro ne vem točno...se bom s tem ukvarjala, ko bom bolj pri močeh in volji...hvala vseeno, ker si mi razložila, ampak tokrat bom preskočila...

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
27.2.2010 20:42:03   
Mala_princeska
Čer....a ste uživale na user posted image ??? user posted image user posted image user posted image Poročilo prosim user posted image user posted image user posted image

Nič......moja škratka spi...dec hrešči(beri spi in smrči) ob tv-ju user posted image - smo bili na turi z vozičkom in to v klanec na Vrhtrebnje - gor smo hodili cca. 1,5 ure, dol pa malo manj, se je vleklo kot čreva, a zakon bit na zraku user posted image in stran od hrupa in razne gužve user posted image .
Tavelika je pa od včeraj na smučanju in se jutri vrne.

Sedaj pa čičam in čakam in upam da nam Valenčič prismuča kolajno na OI. Po prvi vožnji je 2. :-)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
27.2.2010 21:26:39   
štrumfek
Hej

kavica uspelauser posted image user posted image user posted image

Lepo vas je bilo spet vidt.
Bile smo čebelica, Rea. zmajčica(in Laura), majch(+možek in Živa), živka in jst(+Taja)

Je čebelica vse dokumentirala (beri digitalc), tako, da bo nalimala, ko bo mela časuser posted image

Princesi user posted image user posted image user posted image za sprehod

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 27.2.2010 21:27:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 3215
27.2.2010 21:52:09   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Hej

kavica uspelauser posted image user posted image user posted image

Lepo vas je bilo spet vidt.
Bile smo čebelica, Rea. zmajčica(in Laura), majch(+možek in Živa), živka in jst(+Taja)

Je čebelica vse dokumentirala (beri digitalc), tako, da bo nalimala, ko bo mela časuser posted image

Princesi user posted image user posted image user posted image za sprehod

user posted image user posted image user posted image za srečanje in vse udeleženke/ce - to ste gotovo celo čajarno zasedli po številu sodeč user posted image
Majch če bi vedla, da še tvoj možek pride - bi še moj po zraku poletel tja v Nm user posted image in bi mi reku, ja kaj še čakaš, greva pa namest v klanc, na kofe user posted image .

No čebeli, vzemi si čas in se priporočamo za fotke.

Nč....mene je tud zrak zmatral, sam čakam slalom.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
28.2.2010 10:04:42   
BBAJA
Ojla..

včeraj spet nisem utegnila prit do čajarne:(..sm pa skos do zadnje minute misnla,da mi bo ratalo,pa je blo tolk enih stvari čez dan,da ni šlo..pa naš Jurij je še kar ves boščkan:(

Glede VS bom pa tud jst preskočila..moram obleko v živo vidt,pa seveda probat,da vidm,če je to res to..

Vsem želim lepo nedeljo!

Neposredna povezava do sporočila: 3217
28.2.2010 11:23:44   
valentinčica30
Pozdravljene, po dolgem času.

Rea imam vprašanje, za kolegico bi rada kupila za darilo jantarjevo zapestnico ali ogrlico, ali je to možno še naročit preko tebe?

Sicer pa mi rastemo in smo se v 3 tednih zredili za 1400g, ker je mali pravi požerušček. Imamo pa srečo ker super lepo spi in zaenkrat sodi med tiste pridne dojenčke ki zlo malo jokajo.
user posted image

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 28.2.2010 11:24:58 >

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
28.2.2010 11:26:31   
čebelica01
viii kaki cuker prava bajsika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
28.2.2010 11:27:54   
valentinčica30

viii kaki cuker prava bajsika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hočeš reči bajsekuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3220
28.2.2010 11:32:21   
vaney
kakšen lepi fantuser posted image pol pa res pridno papca, po kilaži sodeč...samo naj je, priden fant. Saj ga bom prišla kaj pogledat, ko bom bolj pri močeh...

Aja, pa sem šla vseeno premerit svoje noge in preračunat v inče in še dobro, da sem, ker bi mi sfalilo 20cm hlač od VS, če bi jih naročila...a so Američani tako majhni ali imam pa jaz tako dolge nogeuser posted image vse štima, samo dolžina nog mi sfaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
28.2.2010 11:37:10   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

hočeš reči bajsekuser posted image user posted image

sorry pravi bajskon , se oproščam user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
28.2.2010 11:44:03   
čebelica01
evo  slikice

rea , se nam je dobro skrila

aja rea hvala za pijačko , tortice in €€€€€€ user posted image user posted image user posted image user posted image  smo pa veliko spile user posted image user posted image user posted image

naslednjič ne uideš objektivu , jaz ne vem kaj sem delala ampak jaz definitivno nisem za fotografa user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3223
28.2.2010 12:30:12   
rea27
hehehe, čebeli..tudi tebe nisem nikjer zasledila..hehehuser posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3224
28.2.2010 12:31:17   
rea27

evo  slikice

rea , se nam je dobro skrila

aja rea hvala za pijačko , tortice in €€€€€€ user posted image user posted image user posted image user posted image  smo pa veliko spile user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ahahahhahaha!!!! ahahhahhahaha!!! ahahhah!!user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.