Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:11:27
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel naty28 zelo lepo previjalno imaš pa še mislim da višina je čisto ok. Te pa tak super, saj bom vidla ko jo bom uporabljala, če pa mi bo visoka, pa jo bomo pač odrezali malo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:13:01
|
|
|
|
Jessy
|
Naty, zelo mi je všeč previjalna. Po moje ti ne bo previsoka! SAra, prelepo deklico imaš!!! Je pa podobna sestrici!!! Vekybel, lepe slikce sta nalepila! Pupsa, kaj še delaš doma? Pejdi se pokazat!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:15:13
|
|
|
|
naty28
|
Sara, lepa je deklica, pa ful velika Pupsa- jaz bi tudi šla v P. ali vsaj poklicala in povedala kak je!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:23:33
|
|
|
|
naty28
|
Aja to sem vas še hotla vprašat, mi2 še zaenkrat nimava svojega stanovanja(ga delava že), pa imava pač svojo sobo, v kateri spiva in imava računalnik in televizijo. Zaj pa me zanima, kaj ve mislite, da morma dat računalnik nujno ven iz sobe, ko pride dojenčiča?? Ker si mi2 sicer ne znava niti predstavljat tega, da nebi mela več računalnika v sobi, kaj pravite, to res škodi, kot eni govorijo?? Ker bo seveda ona spala v najini sobi v zibelki. Kak mate ve to zrihtano?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:30:45
|
|
|
|
*pupsa*
|
No zdej sm klicala....full prijazna zdravnica mi je obrazložila, da je v drugi nosečnosti vse možno in normalno...dokler ni neke velike količine krvi, sluzi ali pa popadkov, da ni treba paničariti...da če imam občutek, da bi bilo pametno se pridit pokazat naj se pridem ker mi preko telefona težko reče kaj je...full je bila res prijazna in me pomirila....glede na to, da mi trebuh sicer otrdeva ampak d to niso popadki...ker vem kakšni so mislim, da se bom šla rajš na kavč stiskat k možeku kokr pa v P....malo v bušiju čutim še zelo močno pa tud še čas je do PDP....če se bo pa kaj začelo vam pa sporočim hvala vam za podporo...sm se vsaj opogumila in poklicala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:32:40
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Aja to sem vas še hotla vprašat, mi2 še zaenkrat nimava svojega stanovanja(ga delava že), pa imava pač svojo sobo, v kateri spiva in imava računalnik in televizijo. Zaj pa me zanima, kaj ve mislite, da morma dat računalnik nujno ven iz sobe, ko pride dojenčiča?? Ker si mi2 sicer ne znava niti predstavljat tega, da nebi mela več računalnika v sobi, kaj pravite, to res škodi, kot eni govorijo?? Ker bo seveda ona spala v najini sobi v zibelki. Kak mate ve to zrihtano? Kaj vse ljudje ne govorijo, da škoduje. Potemtakem bi morali iz sten potegniti vso električno napeljavo. Meni ne pade na pamet, da bi dala računalnik stran ali pa mikrovalovko ali pa kar koli drugega. Veliko ljudi ima na razpolago le majhno sobo ali garsonjero, kjer imajo v enem prostoru vso elektroniko, pa so otroci vsi lepo zrastli.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:34:18
|
|
|
|
Jessy
|
Pupsa, pridna, da si vsaj poklicala!!! Tako boš lahko mirna, me pa tudi!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:36:05
|
|
|
|
*pupsa*
|
Če smo že pri temu kaj škodi otroku mislim, da bi se prej mogli vprašat kakšno hrano jemo...polno hormonov in raznih pesticidov in tako naprej, kakšen zrak dihamo....računalnik mislim, da je zadnja skrb da bi škodil...to je moje mnenje....če bi hoteli obvarovati pred vsem, potem bi mogli živeti v komori brez bacilov, sevanj, onesnaženja,....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:46:34
|
|
|
|
naty28
|
To pomeni, da imate ene računalnik v sobi, kjer spite ve in dojenček?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:48:07
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Aja to sem vas še hotla vprašat, mi2 še zaenkrat nimava svojega stanovanja(ga delava že), pa imava pač svojo sobo, v kateri spiva in imava računalnik in televizijo. Zaj pa me zanima, kaj ve mislite, da morma dat računalnik nujno ven iz sobe, ko pride dojenčiča?? Ker si mi2 sicer ne znava niti predstavljat tega, da nebi mela več računalnika v sobi, kaj pravite, to res škodi, kot eni govorijo?? Ker bo seveda ona spala v najini sobi v zibelki. Kak mate ve to zrihtano? Jaz sem ravno zaradi tega nabavila prenosnik, da bom tudi potem lahko (predvsem zvečer) delala seminarje na računalniku. Nisem pa razmišljala o tem, da lahko dojenčici škodi. V mislih sem imela samo to, da neki red mora biti ter, da jo svetloba računalnika ne bo motila. pupsa - super, da si vsaj poklicala. Si imela srelo, da je bila prijazna in te je pomirila. Jaz ko sem nazadnje tja klicala me je sestra spravila v jok . le pojdi se stiskat, ter če sama misliš, da ni panike, ne skrbi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:49:23
|
|
|
|
ursa_p
|
Cer! Jaz sem se vedno doma. Danes sva bila z Galom naprej s kolesom naokoli, potem s traktorjem, ob 4-ih pa smo bili povabljeni na rojstni dan Galovega prijatelja. Malo prej smo prisli domov, sedaj pa se bova pocasi z dragim odpravila (samo se domov mora prit iz sestanka) na verjetno zadnji druzabni vecer pred porodom. Sem si danes zazelela, da bi imeli en druzabni vecer, pa so imeli prijateli tocno enake misli, tako da smo bili takoj vsi za. Edino en par bo manjkal, ker nima varstva (ps: to sta tistidve, ki me redno tukaj cekirata, ce sem se doma ) Mi je dragi ukazal, da do nedelje ne smem rodit, ker je se finale hokeja. Zoey ... me veseli, da si se opogumila glede fotkanja. Pa pokazi nam fotke, ko bodo pripravljene. Sicer pa res ni bilo pametno skakanje, lahko da si si pretegnila kako misico. Meni se to dogaja, kadar se prevec smejim ali pa ko kasljam in kiham. Res ni fajn, pa boli ko hudic. Ampak zdej je prepozno za popravek ... upam, da te kmalu neha bolet!!! Sem te pa ze zadnjic hotla vprasat. Kje pa dela tvoj dragi, ker vidim, da ima precej fotk iz modnish pist. Al so to tudi tvoje fotke. Super so. Naty28 ... racunalnik ... jaz ga ne bi odstranila, ampak bi ga pa prizigala le, ko bo to potrebno, ne pa da bi bil cel dan prizgan. To ze mene v dnevni sobi moti, da mi cel dan brni, pa v bistvu ga sploh ne slisis, dokler ga ne ugasnes. Otrocki ... same lepe otrocke imamo. Ne vem ali je Tjasa ze pokazala Urbana, ampak jaz sem ga videla na fb-ju in v zivo ... kako krasni otrocki so. Se ostale jih lahko pokazete. Lep vecer, Ursa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:49:30
|
|
|
|
MiaSophia
|
Živjo punce, res ste pridne in kar lepo klofate svoja dogajanja , bom še potem šla prebrat za nazaj. Pri meni nič posebnega, razen, da z ponedeljkom nastopim porodniško, da imam še eno rundo belih cotk za oprat in zlikat, da tamala princeska goni neko trmo (že spet al še kar ), da je moj dragi zelo pozoren do naju obeh (male in velike) , pa da se nisem mogla upret delu(nisem pretiravala...) na cvetličnem in zeliščnem vrtu danes, ko pa je tako lepo sijalo sonce . Čestitke vsem puncam, ki ste rodile in srečno vsem, ki nas to še čaka Lepo ajite, baj
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:51:18
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 To pomeni, da imate ene računalnik v sobi, kjer spite ve in dojenček? Jaz imam na razpolago samo svojo sobo, tako da ja vse je v moji sobi. Računalnik in televizija ostaneta. Ne se preveč sekirati glede tega. Se strinjam s pupso. Glede hrane je večji problem, sem tudi sama tega mnenja. Vedno manj je naravnega.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:55:36
|
|
|
|
Jessy
|
MiaSophia, lepo, da si se javila! Upam, da se boš od zdaj naprej pogosto javljala. Naty, mi nimamo računalnika v sobi, ker imamo celo stanovanje na razpolago, ampak če bi ga pa imela, ga vseeno ne bi dala ven.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 20:57:19
|
|
|
|
Jessy
|
Ursa_p, super, da ste speljali še en družaben večer! Bravo za energijo!!! Jaz je nimam več! Ne da se mi nikamor, noge mi full zatekajo in mi ni do obiskov ali obiskovanja drugih. Moj mi je danes že drugič rekel, da sem nekam tečna ratala. Pa se samo zasmejem in pritrdim. Kaj pa čem, ko vem, da sem res. Nisem za naokrog, res ne.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 21:04:08
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: naty28 To pomeni, da imate ene računalnik v sobi, kjer spite ve in dojenček? Jaz imam na razpolago samo svojo sobo, tako da ja vse je v moji sobi. Računalnik in televizija ostaneta. Ne se preveč sekirati glede tega. Se strinjam s pupso. Glede hrane je večji problem, sem tudi sama tega mnenja. Vedno manj je naravnega. Joj hvala vam za vaša mnenja, ker jaz (pa predvsem moj) sma čisto obupana da boma mogla bit brez računalnika oz. da bo v drugi sobi, kjer sploh nisva navajena bit. Eni smo pač odvisneže od računalnikov Če bo tu, kjer je zaj računalnik, potem previjalna miza in sem mojemu rekla, da zaj ko mama previjalno doma, da bi dala računalnik ven in previjalno tja , da si jaz vse lepo zložim tak ko more bit, pa je reko, da bo on to preselil komaj takrat, ko bom jaz v bolnici, da nebo kje par dni prej brez računalnika No zaj pa sem jaz najšla eno varijanto, da bo ob previjalni še en meter prostora ostalo in bi tam lahko mela potem še naprej računalnik, samo pač eno manjšo mizico računalniško si morma nabavit.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 21:04:45
|
|
|
|
Zvezdici
|
ursa_p - uživajta . Glede računalnika je pa res. Pri meni enako. Šele ko ga ugasnem, vidim kako glasen je.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 21:08:18
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy MiaSophia, lepo, da si se javila! Upam, da se boš od zdaj naprej pogosto javljala. Naty, mi nimamo računalnika v sobi, ker imamo celo stanovanje na razpolago, ampak če bi ga pa imela, ga vseeno ne bi dala ven. Ja saj razumem, če maš celo stanovanje, ker mi2 boma pol v svojem stanovanju tudi mela spalnico posebej, kjer bo samo televizija not, računalnik pa bo v dnevni, kjer boma mela tak kotiček naret, ko neko pisarno. Zaj pa ko smo še v eni sobi, ki je spalnica, dnevna, pisarna in previjalnica obenem, pa res ni neke izbire.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 21:14:47
|
|
|
|
naty28
|
Kaj pa to, zaj gledam eno odajo na discoveryju, z naslovom-nisem vedela da sem noseča. Ko so ženske, ko sploh ne vejo, da so noseče, dokler ne dobijo popadkov in grejo rodit Kak je te to možno, mi ni jasno
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 21:53:20
|
|
|
|
Jessy
|
Naty, jaz imam v svojem kabinetu točno 1 meter prostora, kamor sem dala mizico, ki sem jo kupila v Ikei za 35€, gor pa imam laptopa, ampak bi tudi klasičen računalnik šel brez problema. A ti imaš to oddajo na discoveryju? Jaz pa na travel. Zanimivo! Ja, drugače je ta oddaja vsako soboto ob 21h in kaže ženske, ki šele ko gre za res, izvedo, da so noseče. Meni to ne gre v glavo, ampak očitno se tudi to dogaja.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 21:58:23
|
|
|
|
Jessy
|
joj, drugače sem vam pa hotela že parkrat povedat, da gledam tisto slikco z njoki na desni strani, pa mi vsakič izgledajo kot porezani človeški prsti. Bljak....ko bi vsaj kak njok več dali na krožnik, da bi bilo bolj normalno za videt. Da vam še povem, kaj vse razmišlja moja deklina. Danes je slišala, da sem omenjala, da premalo brca in da če ne bo dovolj migal, da bova šla v P. Tekom dneva je potem večkrat vprašala, če miga ali ne in če bom danes šla v porodnišnico. Prej jo pospremim v posteljo in ona meni reče: " Mami, a če ponoči ne bo migal, bosta šla v P?" In ji pritrdim, da če bo treba, da bova šla. Pa ona spet: "Ja, sam to pomeni, da bom potem jaz sama doma in to ponoči!" Sem ji potem razložila, da ne bo sama, da smo z nono dogovorjeni, da jo pridemo poklicat in bo prišla spat k nam, tako da ne bo sama. Nakar mi reče :"Prav, pojdi ti rodit, pa nono pozdravi, ko jo boš šla zbudit!"
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 22:02:49
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Naty, jaz imam v svojem kabinetu točno 1 meter prostora, kamor sem dala mizico, ki sem jo kupila v Ikei za 35€, gor pa imam laptopa, ampak bi tudi klasičen računalnik šel brez problema. A ti imaš to oddajo na discoveryju? Jaz pa na travel. Zanimivo! Ja, drugače je ta oddaja vsako soboto ob 21h in kaže ženske, ki šele ko gre za res, izvedo, da so noseče. Meni to ne gre v glavo, ampak očitno se tudi to dogaja. Ja saj jaz tudi mam na travel & living to oddajo, zaj je fertik glih, dobena ni nič pisala od te ko se je začela, tak da zgleda, da so vse gledale
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 22:04:10
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy joj, drugače sem vam pa hotela že parkrat povedat, da gledam tisto slikco z njoki na desni strani, pa mi vsakič izgledajo kot porezani človeški prsti. Bljak....ko bi vsaj kak njok več dali na krožnik, da bi bilo bolj normalno za videt. Da vam še povem, kaj vse razmišlja moja deklina. Danes je slišala, da sem omenjala, da premalo brca in da če ne bo dovolj migal, da bova šla v P. Tekom dneva je potem večkrat vprašala, če miga ali ne in če bom danes šla v porodnišnico. Prej jo pospremim v posteljo in ona meni reče: " Mami, a če ponoči ne bo migal, bosta šla v P?" In ji pritrdim, da če bo treba, da bova šla. Pa ona spet: "Ja, sam to pomeni, da bom potem jaz sama doma in to ponoči!" Sem ji potem razložila, da ne bo sama, da smo z nono dogovorjeni, da jo pridemo poklicat in bo prišla spat k nam, tako da ne bo sama. Nakar mi reče :"Prav, pojdi ti rodit, pa nono pozdravi, ko jo boš šla zbudit!" Ja res so ko prsti, samo kaka porcija, to mam jaz komaj za probo prej ko začnem jest
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 22:05:57
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem gledala le 2x. Mi nekako ne potegne, ker se kar ne morem sprijazniti s tem, da ženska do poroda ne ve, da je noseča. Raje sem imela porodne zgodbe, ki so bile na Zone reality ob 11.20, ampak imajo zdaj drugo oddajo, kjer rešujejo življenja dojenčkov.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 22:06:43
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Ja res so ko prsti, samo kaka porcija, to mam jaz komaj za probo prej ko začnem jest Še za probat je premal.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.