Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.2.2010 16:57:54
|
|
|
|
sonček85
|
ČAKAMO PLUSEKE GBDXCBVBHJNMNBBVCCXDDXCCVVCV-Aleks je pisal nadka:srečno jutri in le sporoči kako bo.Čakam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.2.2010 17:02:50
|
|
|
|
Kliki
|
Sonček Aleks pa obvlada sem vse zastopla kaj mi je povedal. Pluski pa bodo seveda kmalu.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.2.2010 22:09:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Sonček Aleks pa obvlada sem vse zastopla kaj mi je povedal. Pluski pa bodo seveda kmalu. no lepo ,ker ni in ni dal mira ko sem šla malo na pc.Seveda sem mogla na hitro napisat in se šla igrat.Zdaj je vsaka sekunda še bolj dragocena ,kern isem več 24h zraven njega.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 13:50:30
|
|
|
|
nadka30
|
hay hay še tukaj najprej čestitke zvesti za njeno punčko Sedaj pa sem dolžna še na svoje poročilo iz nuhalne; bilo je super, bila sem na nuhalni v velenju, in nuhalna je trajala kar eno uro tako da sem se svojega bejbija nagledala da se reče.Srček lepo dela, videt je vse tako kot mora, spola nismo videli, sma se pa oba z atijem nagledala našega bejbija na ekrano.SEm bila full presenečena da je nuhalna trajala kar eno uro, dobila sma na ducat slikic, super nama je razložla izvid, tako da nimam pripomb. V glavnem meni se je z današnjim dnevom odvalil eno tono težko breme od srca, sedaj bom končno lahko začela malo lažje dihat. Rok imamo sedaj 6.9, velik je cca 5 cm, v glavnem vse je ok. Rada bi se vam zahvalila za vso podporo in za vse spodbudne besede. Sedaj pa navijam za vas in za vaše pluske
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 15:35:39
|
|
|
|
tanjusi
|
še tukaj najprej čestitke zvesti za njeno punčko Sedaj pa sem dolžna še na svoje poročilo iz nuhalne; bilo je super, bila sem na nuhalni v velenju, in nuhalna je trajala kar eno uro tako da sem se svojega bejbija nagledala da se reče.Srček lepo dela, videt je vse tako kot mora, spola nismo videli, sma se pa oba z atijem nagledala našega bejbija na ekrano.SEm bila full presenečena da je nuhalna trajala kar eno uro, dobila sma na ducat slikic, super nama je razložla izvid, tako da nimam pripomb. V glavnem meni se je z današnjim dnevom odvalil eno tono težko breme od srca, sedaj bom končno lahko začela malo lažje dihat. Rok imamo sedaj 6.9, velik je cca 5 cm, v glavnem vse je ok. Rada bi se vam zahvalila za vso podporo in za vse spodbudne besede. Sedaj pa navijam za vas in za vaše pluske [/quote] kJE SI PA BILA NA NUHALNI, pri kateri ginekologinji?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 16:01:48
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi bila sem pri G. BISERKA ŠTAJERC. MARTIN upam da sem prav napisala, sem bila kar presenečena ker je nuhalna trajala kar celo uro
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 16:18:38
|
|
|
|
tanjusi
|
aha jaz pa hodim k Levakovi in ona tudi nuhalno opravlja zato vprašam ima pa ordinacijo blizu Martinove...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 16:20:29
|
|
|
|
nadka30
|
ti pa moram priznat da sem morala kar iskat, kje ima ordinacijo, po enih stopnicah gor, po drugih dol, pol pa že sam ne veš več kje si. In kako si tanjusi?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 16:53:55
|
|
|
|
tanjusi
|
No pisala sem že da sta bila zadnja dva cikla zelo kratka, tokrat sem si takoj po zadnji nekaj dni merila bt , vendar je bila dokaj nizka 36,8 zraven smo tudi pridno , potem sem merjenje opustila , danes pa sem več kot po enem tednu spet izmerila bt zjutraj in bila je visoka 37,2, torej je ta mesec o bila kasneje, vsaj tako sklepam , sedaj vsaj upam da so plavalčki preživeli kakšen dan in da smo kljub vsemu bili uspešni , po drugi starni pa sem vesela da me ne bo skrbelo tisto o čemer sva debatirali z iso da kratki cikli niso dobri zaradi zgodnje o ... bomo videli kaj bo . Sedaj sem prilepila kar sem že napisala na eni drugi temi , ja drugače pa saj se navadiš velenjskega zdravstvenega doma
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 18:31:22
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjusi bila sem pri G. BISERKA ŠTAJERC. MARTIN upam da sem prav napisala, sem bila kar presenečena ker je nuhalna trajala kar celo uro Pa še to kako pa poteka nuhalana - kljub temu da imam dva otroka je jaz še nisem imela
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 19:09:52
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi jaz pri nadji tudi nisem bila na nuhalni, sploh se ne spomnim da bi mi kdo rekel da naj grem nanjo Skratka ko sma prišla me je najprej vprašala nekaj podatkov, kdaj sem rojena, ZM,... in potem mi je razložila kakšen pregled je nuhalna, povedala mi je nekaj besed glede dowsovnega sindroma, mal o kromosomih, tveganji,.... Potem pa sem se vlegla na posteljo ona mi je čez trebuh dala gel ter delala ultrazvok, vmes je merila otročička(hrbtenica, razmik pri vratu, potem če se vidi nosna kost, vsi prsti, roka, noga, če je zaprta trebušna votlina), v glavnem razne pomembne podrobnosti in ko se je lepo videl otročiček je naredila tudi slikice, mislim da sma jih dobila cca 10,zraven je tudi razlagala kaj vidi, tukaj predvsem očetom,.. Midva sma bila notri cca 1 uro in res sma se nagledala najinega otročička, na koncu nama je dala še meritve, ki jih je opravila ter razložila kakšno je tveganje za bolanega otroka.Ta izvid pa bom sedaj nesla svoji g.Nam je res full lepo razložila vse glede izvida, bila je zelo prijazna in naju skoz spraševala če naju še kaj zanima.V glavnem nimam pripomb.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 20:16:18
|
|
|
|
Teni_
|
Čestitke zvesti za pupiko. No vidiš, Nadka, da je vse ok. Meni pa še kaka dva dni manjkata do , ki srčno upam, da je ne bo, čeprav nimam nekega občutka.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 20:21:18
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:jupiiiiiiiii ,no zdaj pa le zares uživaj v nosečnosti teni:navijamo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 20:53:55
|
|
|
|
tanjusi
|
Meni pa še kaka dva dni manjkata do , ki srčno upam, da je ne bo, čeprav nimam nekega občutka. Mogoče nama bo pa ratalo čeprav tako kot praviš ti ...nekih oh in sploh občutkov nimam, na trenutke ja, samo kaj , ko je lahko to tudi pms, ali pa kaj drugega... bova videli ... držim pesti teni
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.2.2010 22:50:19
|
|
|
|
frufru
|
p rišla z 1 tedensko zamudo (sem glih testek kupila) pol se je pa ponoči ulilo no saj nismo načrtno , sva se prepustila toku. je pa mali začel navijat. Je zadnjič prijavil, da gremo v baby center vozička in dojenčka kupit, pol sva ga pa spomnila na knjigico iz vrtca in je prijavil: oči daj takoj mamici pikico
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 9:28:13
|
|
|
|
nadka30
|
punce hvala za vso podporo, sedaj pa gremo uživat to nosečnost, sedaj je pa že čas da tudi mi uživamo in se veselimo, včeraj sma nadji povedala da bo velika sestrica in ona je bila full happy, cel čas je hotela božat trebušček, ga lupčkat, gledat slikice, sproti sem ji razlagala kaj vidi na slikicah, povedala sma ji da na morfologijo bo šla z nama gledat dojenčak in ko jo vprašam kako bo dojenčku ime ona meni reče da bo KEKEC pa sploh ne vemo kaj bo ali punčka ali fantek. Prav prisrčno jo je bilo gledat. Teni, tanjusi, kliki, frufru močno navijam za vaše pluske, da se bom z vami veselila, ne obupat, včasih nas to kaj sploh ne pričakujemo preseneti
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 11:49:33
|
|
|
|
sonček85
|
Če katera potrebuje DM kupone naj mi piše,veljajo do 31.3.2010 Maybelline kremni puder cena 10,95 s popoustom 5,47€ Nivea gel za umivanje baby 250ml prihranek 0,90€ 2x Hipp baby negovalna otroška krema za obraz in telo 75ml prihranek 0,50€(za vsakega) Bubchen otroško vlažilno mleko za telo 200ml prihranek 1,00€ Nivea baby nežno negovalno mleko za telo 200ml prihranek 0,90€Weleda baby krema iz ognjiča 75ml prihranek 1,00€ NUK 25% popust na celoten nakup TOSAMA 25% popust na celoten nakup Johnson's olje za lahko noč 200ml prihranek 0,70€ Balea ognjičeva krema 150ml prihranek 0,68€ Kinder keks od 8m dalje 150g prihranek 0,50€
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 17:07:58
|
|
|
|
tanjusi
|
sonček 85 jaz sem bila danes v dm in sem kupila clear blue test, sem po tihem planirala da ga čez vikend porabim, samo ko sem videla ceno sem se odločila da počakam raje malo dlje... če ne bo prej grenka žalost... Zato sem gledala in ugotovila da teh testov ni na seznamu
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 18:42:43
|
|
|
|
sonček85
|
ne teh testekov pa res ni na zalogi za kupončke. Držim pa pesti ,da ko a boš kupila da bo plusek.Ej pa sej majo une ko sta dva pakirana mislim da za 3€ pa še nekaj.Men so pokazal točno takrat ,sam sem šla za ziher ker vseeno nisem verjela še CB kupit
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 18:46:37
|
|
|
|
tanjusi
|
Ej pa sej majo une ko sta dva pakirana mislim da za 3€ pa še nekaj.Men so pokazal točno takrat ,sam sem šla za ziher ker vseeno nisem verjela še CB kupit Saj vem ampak jaz sem do sedaj vedno clear blue uporabila , tak da sem ga že navajena
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 18:55:10
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 hay hay še tukaj najprej čestitke zvesti za njeno punčko Sedaj pa sem dolžna še na svoje poročilo iz nuhalne; bilo je super, bila sem na nuhalni v velenju, in nuhalna je trajala kar eno uro tako da sem se svojega bejbija nagledala da se reče.Srček lepo dela, videt je vse tako kot mora, spola nismo videli, sma se pa oba z atijem nagledala našega bejbija na ekrano.SEm bila full presenečena da je nuhalna trajala kar eno uro, dobila sma na ducat slikic, super nama je razložla izvid, tako da nimam pripomb. V glavnem meni se je z današnjim dnevom odvalil eno tono težko breme od srca, sedaj bom končno lahko začela malo lažje dihat. Rok imamo sedaj 6.9, velik je cca 5 cm, v glavnem vse je ok. Rada bi se vam zahvalila za vso podporo in za vse spodbudne besede. Sedaj pa navijam za vas in za vaše pluske Najprej čestitke ZVESTI za pupo. Nadka sedaj pa na polno uživaj v nosečnosti in seveda očka in Nadja tudi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 19:00:14
|
|
|
|
nadka30
|
kliki hvala za vso podporo sedaj pa vračam in držim pesti za plus
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 19:11:30
|
|
|
|
Kliki
|
Nadka hvala. Ravno danes se je M dokončno poslovila in sedaj bo akcija na polno.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 19:19:29
|
|
|
|
nadka30
|
bravo za tečko da je šla in sedaj ne rabi najmajn eno leto hodit, naj gre na en dolg dopust in se orng spočije, sedaj si pa že zasluži en lep dopust
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.2.2010 19:22:04
|
|
|
|
Kliki
|
Sedaj si ga pa res že zasluzi pa meni bi tudi prav prišlo da jo ne bi bilo in bi postala SREČKA . Kako pa kaj tvoje počutje? Si v službi tudi že povedala da si ?
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?