|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
17.2.2010 16:57:54   
sonček85
ČAKAMO PLUSEKE
GBDXCBVBHJNMNBBVCCXDDXCCVVCV-Aleks je pisal

nadka:srečno jutri in le sporoči kako bo.Čakamuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
17.2.2010 17:02:50   
Kliki
Sonček Aleks pa obvlada sem vse zastopla kaj mi je povedal.user posted image
Pluski pa bodo seveda kmalu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
17.2.2010 22:09:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Sonček Aleks pa obvlada sem vse zastopla kaj mi je povedal.user posted image
Pluski pa bodo seveda kmalu.
user posted image user posted image user posted image user posted image no lepo ,ker ni in ni dal mira ko sem šla malo na pc.Seveda sem mogla na hitro napisat in se šla igrat.Zdaj je vsaka sekunda še bolj dragocena ,kern isem več 24h zraven njega.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
18.2.2010 13:50:30   
nadka30
hay hay

še tukaj najprej čestitke zvesti za njeno punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa sem dolžna še na svoje poročilo iz nuhalne; bilo je super, bila sem na nuhalni v velenju, in nuhalna je trajala kar eno uro tako da sem se svojega bejbija nagledala da se reče.Srček lepo dela, videt je vse tako kot mora, spola nismo videli, sma se pa oba z atijem nagledala našega bejbija na ekrano.SEm bila full presenečena da je nuhalna trajala kar eno uro, dobila sma na ducat slikic, super nama je razložla izvid, tako da nimam pripomb. V glavnem meni se je z današnjim dnevom odvalil eno tono težko breme od srca, sedaj bom končno lahko začela malo lažje dihat.
Rok imamo sedaj 6.9, velik je cca 5 cm, v glavnem vse je ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rada bi se vam zahvalila za vso podporo in za vse spodbudne besede. Sedaj pa navijam za vas in za vaše pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
18.2.2010 15:35:39   
tanjusi

še tukaj najprej čestitke zvesti za njeno punčko
Sedaj pa sem dolžna še na svoje poročilo iz nuhalne; bilo je super, bila sem na nuhalni v velenju, in nuhalna je trajala kar eno uro tako da sem se svojega bejbija nagledala da se reče.Srček lepo dela, videt je vse tako kot mora, spola nismo videli, sma se pa oba z atijem nagledala našega bejbija na ekrano.SEm bila full presenečena da je nuhalna trajala kar eno uro, dobila sma na ducat slikic, super nama je razložla izvid, tako da nimam pripomb. V glavnem meni se je z današnjim dnevom odvalil eno tono težko breme od srca, sedaj bom končno lahko začela malo lažje dihat.
Rok imamo sedaj 6.9, velik je cca 5 cm, v glavnem vse je ok.

Rada bi se vam zahvalila za vso podporo in za vse spodbudne besede. Sedaj pa navijam za vas in za vaše pluske [/quote]
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kJE SI PA BILA NA NUHALNI, pri kateri ginekologinji?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
18.2.2010 16:01:48   
nadka30
tanjusi bila sem pri G. BISERKA ŠTAJERC. MARTIN upam da sem prav napisala, sem bila kar presenečena ker je nuhalna trajala kar celo uro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
18.2.2010 16:18:38   
tanjusi
aha jaz pa hodim k Levakovi in ona tudi nuhalno opravlja zato vprašam ima pa ordinacijo blizu Martinove...

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
18.2.2010 16:20:29   
nadka30
ti pa moram priznat da sem morala kar iskat, kje ima ordinacijo, po enih stopnicah gor, po drugih dol, pol pa že sam ne veš več kje si.
In kako si tanjusi?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
18.2.2010 16:53:55   
tanjusi
No pisala sem že da sta bila zadnja dva cikla zelo kratka, tokrat sem si takoj po zadnji nekaj dni merila bt , vendar je bila dokaj nizka 36,8 zraven smo tudi pridno , potem sem merjenje opustila , danes pa sem več kot po enem tednu spet izmerila bt zjutraj in bila je visoka 37,2, torej je ta mesec o bila kasneje, vsaj tako sklepam , sedaj vsaj upam da so plavalčki preživeli kakšen dan in da smo kljub vsemu bili uspešni , po drugi starni pa sem vesela da me ne bo skrbelo tisto o čemer sva debatirali z iso da kratki cikli niso dobri zaradi zgodnje o ... bomo videli kaj bo .
Sedaj sem prilepila kar sem že napisala na eni drugi temi , ja drugače pa saj se navadiš velenjskega zdravstvenega domauser posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
18.2.2010 18:31:22   
tanjusi
tanjusi bila sem pri G. BISERKA ŠTAJERC. MARTIN upam da sem prav napisala, sem bila kar presenečena ker je nuhalna trajala kar celo uro 

Pa še to kako pa poteka nuhalana - kljub temu da imam dva otroka je jaz še nisem imela user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
18.2.2010 19:09:52   
nadka30
tanjusi jaz pri nadji tudi nisem bila na nuhalni, sploh se ne spomnim da bi mi kdo rekel da naj grem nanjouser posted image
Skratka ko sma prišla me je najprej vprašala nekaj podatkov, kdaj sem rojena, ZM,... in potem mi je razložila kakšen pregled je nuhalna, povedala mi je nekaj besed glede dowsovnega sindroma, mal o kromosomih, tveganji,....
Potem pa sem se vlegla na posteljo ona mi je čez trebuh dala gel ter delala ultrazvok, vmes je merila otročička(hrbtenica, razmik pri vratu, potem če se vidi nosna kost, vsi prsti, roka, noga, če je zaprta trebušna votlina), v glavnem razne pomembne podrobnosti in ko se je lepo videl otročiček je naredila tudi slikice, mislim da sma jih dobila cca 10,zraven je tudi razlagala kaj vidi, tukaj predvsem očetom,..
Midva sma bila notri cca 1 uro in res sma se nagledala najinega otročička, na koncu nama je dala še meritve, ki jih je opravila ter razložila kakšno je tveganje za bolanega otroka.Ta izvid pa bom sedaj nesla svoji g.Nam je res full lepo razložila vse glede izvida, bila je zelo prijazna in naju skoz spraševala če naju še kaj zanima.V glavnem nimam pripomb.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
18.2.2010 20:16:18   
Teni_
Čestitke zvesti za pupiko.

No vidiš, Nadka, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image

Meni pa še kaka dva dni manjkata do user posted image , ki srčno upam, da je ne bo, čeprav nimam nekega občutka.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
18.2.2010 20:21:18   
sonček85
nadka:jupiiiiiiiii ,no zdaj pa le zares uživaj v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image

teni:navijamo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
18.2.2010 20:53:55   
tanjusi
Meni pa še kaka dva dni manjkata do , ki srčno upam, da je ne bo, čeprav nimam nekega občutka.

Mogoče nama bo pa ratalo čeprav tako kot praviš ti ...nekih oh in sploh občutkov nimam, na trenutke ja, samo kaj , ko je lahko to tudi pms, ali pa kaj drugega... bova videli ... držim pesti teniuser posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
18.2.2010 22:50:19   
frufru
user posted image puser posted image rišla z 1 tedensko zamudo (sem glih testek kupila) pol se je pa ponoči ulilouser posted image no saj nismo načrtno user posted image , sva se prepustila toku. je pa mali začel navijat. Je zadnjič prijavil, da gremo v baby center vozička in dojenčka kupit, pol sva ga pa spomnila na knjigico iz vrtca in je prijavil: oči daj takoj mamici pikico user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
19.2.2010 9:28:13   
nadka30
punce hvala za vso podporo, sedaj pa gremo uživat to nosečnost, sedaj je pa že čas da tudi mi uživamo in se veselimo, včeraj sma nadji povedala da bo velika sestrica in ona je bila full happy, cel čas je hotela božat trebušček, ga lupčkat, gledat slikice, sproti sem ji razlagala kaj vidi na slikicah, povedala sma ji da na morfologijo bo šla z nama gledat dojenčak in ko jo vprašam kako bo dojenčku ime ona meni reče da bo KEKECuser posted image pa sploh ne vemo kaj bo ali punčka ali fantek.
Prav prisrčno jo je bilo gledat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Teni, tanjusi, kliki, frufru močno navijam za vaše pluske, da se bom z vami veselila, ne obupat, včasih nas to kaj sploh ne pričakujemo presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
19.2.2010 11:49:33   
sonček85
Če katera potrebuje DM kupone naj mi piše,veljajo do 31.3.2010

Maybelline kremni puder cena 10,95 s popoustom 5,47
Nivea gel za umivanje baby 250ml prihranek 0,90€
2x Hipp baby negovalna otroška krema za obraz in telo 75ml prihranek 0,50€(za vsakega)
Bubchen otroško vlažilno mleko za telo 200ml prihranek 1,00€
Nivea baby nežno negovalno mleko za telo 200ml  prihranek 0,90€Weleda baby krema iz ognjiča 75ml prihranek 1,00€
NUK 25% popust na celoten nakup
TOSAMA 25% popust na celoten nakup
Johnson's olje za lahko noč 200ml  prihranek 0,70€
Balea ognjičeva krema 150ml prihranek 0,68€
Kinder keks od 8m dalje 150g prihranek 0,50€

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
19.2.2010 17:07:58   
tanjusi
sonček 85 jaz sem bila danes v dm in sem kupila clear blue test, sem po tihem planirala da ga čez vikend porabim, samo ko sem videla ceno sem se odločila da počakam raje malo dlje... če ne bo prej grenka žalost... user posted image
Zato sem gledala in ugotovila da teh testov ni na seznamuuser posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
19.2.2010 18:42:43   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne teh testekov pa res ni na zalogi za kupončke.user posted image user posted image user posted image Držim pa pesti ,da ko a boš kupila da bo plusek.Ej pa sej majo une ko sta dva pakirana mislim da za 3€ pa še nekaj.Men so pokazal točno takrat ,sam sem šla za ziher ker vseeno nisem verjela še CB kupituser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
19.2.2010 18:46:37   
tanjusi
Ej pa sej majo une ko sta dva pakirana mislim da za 3€ pa še nekaj.Men so pokazal točno takrat ,sam sem šla za ziher ker vseeno nisem verjela še CB kupit

Saj vem ampak jaz sem do sedaj vedno clear blue uporabila , tak da sem ga že navajenauser posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
19.2.2010 18:55:10   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

hay hay

še tukaj najprej čestitke zvesti za njeno punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Rok imamo sedaj 6.9, velik je cca 5 cm, v glavnem vse je ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rada bi se vam zahvalila za vso podporo in za vse spodbudne besede. Sedaj pa navijam za vas in za vaše pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej čestitke ZVESTI za pupo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka sedaj pa na polno uživaj v nosečnosti in seveda očka in Nadja tudi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
19.2.2010 19:00:14   
nadka30
kliki hvala za vso podporo sedaj pa vračam in držim pesti za plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
19.2.2010 19:11:30   
Kliki
Nadka hvala. Ravno danes se je M dokončno poslovila in sedaj bo akcija na polno.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
19.2.2010 19:19:29   
nadka30
bravo za tečko da je šla in sedaj ne rabi najmajn eno leto hodit, naj gre na en dolg dopust in se orng spočije, sedaj si pa že zasluži en lep dopust

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
19.2.2010 19:22:04   
Kliki
Sedaj si ga pa res že zasluzi pa meni bi tudi prav prišlo da jo ne bi bilo in bi postala SREČKA user posted image .

Kako pa kaj tvoje počutje? Si v službi tudi že povedala da si user posted image ?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?