Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:19:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? Kaj se smeješ? Če pa je res!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:20:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? matcar... kaj ti to šihte talaš ?...daj meni tudi kaj
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:21:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? matcar... kaj ti to šihte talaš ?...daj meni tudi kaj Če verjameš,da sem na tebe danes tudi študirala.Resnično!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:23:15
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? matcar... kaj ti to šihte talaš ?...daj meni tudi kaj Če verjameš,da sem na tebe danes tudi študirala.Resnično! a zato je mene tak kolcalo rabi kdo računovodske usluge ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:23:36
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:23:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? Kaj se smeješ? Če pa je res! Smajliji so bili bolj na tasin post sam sem kr tebe citirala. Je pa tasa trofla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:24:04
|
|
|
|
elevitka
|
Čer Saraya
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:24:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:25:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? matcar... kaj ti to šihte talaš ?...daj meni tudi kaj Če verjameš,da sem na tebe danes tudi študirala.Resnično! a zato je mene tak kolcalo rabi kdo računovodske usluge ? Ja,zakaj pa misliš,da sem na tebe študirala,hanza,če ne za to? Veš,da bom rabla to tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:26:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:26:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:27:53
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa pozabla sem povedat,da je lokal velik 80 kvad.m.,pa eno sobo ima posebej.Tak,da bo to najbrž kr igralnica.Če bo ratalo seveda!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:28:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Ja.. pa taščpa ma računovodski s.p. sam strank premalo za obe
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:28:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Naša Elevitka je računovodkinja!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:29:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Ja.. pa taščpa ma računovodski s.p. sam strank premalo za obe Pa stranke se ful lahko dobijo.Bomo ti že zrihtali,brez brige!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:31:46
|
|
|
|
elevitka
|
Matcar se dobijo ja ... takih ko ne plačajo je puno ... zato jih je skenslala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:31:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Ja.. pa taščpa ma računovodski s.p. sam strank premalo za obe aha...mi z našim računovodjo nismo glih zadovoljni..pa malo iščemo včasih varjante
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:33:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Matcar se dobijo ja ... takih ko ne plačajo je puno ... zato jih je skenslala. To pa bi verjela,ja.Malo morje je folka,ko ne plačuje nič,ne samo računovodij.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:34:21
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Ja.. pa taščpa ma računovodski s.p. sam strank premalo za obe aha...mi z našim računovodjo nismo glih zadovoljni..pa malo iščemo včasih varjante kako dejavnost pa opravljate ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:35:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kako dejavnost pa opravljate ? sp imamo..prevozi
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:37:48
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kako dejavnost pa opravljate ? sp imamo..prevozi aham .. no če bo potreba ... bom vesela :)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:38:15
|
|
|
|
arabela*
|
grem fižol posadit
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:38:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kako dejavnost pa opravljate ? sp imamo..prevozi aham .. no če bo potreba ... bom vesela :)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:38:55
|
|
|
|
elevitka
|
grem nekaj pojest pa T. nahranit pa dat spat (če mi bo uspelo) se nacrtam nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:39:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kako dejavnost pa opravljate ? sp imamo..prevozi aham .. no če bo potreba ... bom vesela :) Ja,pa na mene tudi moraš računat!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?