mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BEBIII-koliko dni po ET pa boš naredila, a e 9 dan? Ali ni možno, da pokaže pluske, ker smo itak skozi na hormonih? Ne vem...... Ja točno na 9 dan- v ponedeljek Možno pa je vse, kaj pa bo res, bomo videli , sem 100%, če mi ne priteče do ponedeljka, da mi je uspelo, ma že sedaj se tako počutim BABIII- ja super ti čisto verjamem. Jaz sem pri prvem čutila že takoj, pa me še niti menstra ni zamujala. Tako da.....the best.juhuuu že vnaprej. Mislim nate. Jaz sem danes pa drugi dan, in me kar nekaj špika tam spodaj. Malce sem imela izcedka danes in morda je bila to vgnezditev-upajmo pozitivno. Naj bi katera pove, ali bi menstruacijo morali dobiti normalno po ciklusu, ali se to zdaj malce drugače računa A si ti prve tri dni skozi ležala? Kateri dan si imela ET 3- ali 5?, če si imela 5, je lahko vgnezditvena Sedaj za niti sama nevem kdaj priteče, po mojih izkušnjah prihajam v lih kritične dneve, če mi ne priteče v par dneh, lahko rečem, da sem zmagala, ker 1-et mi je pritekla 7 dan, 2-et-8 dan, 3-et-9 dan, upam, da mi sedaj sploh ne priteče Jaz sem točno 3 dni počivala, dobro lih ležala nisem, ampak, sem bila doma skozi, niti ven nisem šla in se razvajala Sedaj pa že hodim na kratke sprehode s psičko, pa še na kavico skočim Jaz mislim, da so prvi dnevi po ET zelo pomembni, zato ti svetujem da počivaš Želim ti, da zagledaš Kje je še ta moj -bo še preteklo kar nekaj časa in čakanja in upanja in.....ti si pa že na več kot tričetrt poti in še si prepričana da ti je ratala, potem ti je sigurno. Kakšen filing pa imaš? Ja ET sem imela 5 dan po punkciji, tako da vse je možno. Počivanje je zame strup, jaz sem čisti hiperaktivec in je to hudič, ker ne dam mira. In zdaj-seveda vse za naše pikce ki jih grejemo pod srčkom. Povej mi, koliko so ti jih vstavii, enega ali dva?
|