|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
26.2.2010 6:58:40   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Dobro jutrouser posted image

user posted image

Gospodarica, danes si komaj 5 dan po ET, zato ti svetujem, da še malo počakaš.Vem da si nestrpna, tudi jaz sem in vse punce, ki čakamo po transferju.
Jaz pa sem vstala že zelo zgodaj ob 5....sem šla na wc in nisem mogla več zaspatuser posted image user posted image , pa sem gledala olimpijske igreuser posted image
Želim vam prijeten petekuser posted image

bebii....malo sem smešno napisala.jaz sem imela et za valentinovo, torej 14.2
danes sem 12 dan po et......

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
26.2.2010 7:10:46   
Rakica_80
Jaaaaaaaaa hodi delat testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zlepi nam gor slikico, za stimulacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem mislila, sedaj v nedeljo da si imelaETuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
26.2.2010 7:13:37   
gospodarica

Jaaaaaaaaa hodi delat testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zlepi nam gor slikico, za stimulacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem mislila, sedaj v nedeljo da si imelaETuser posted image

samo.....če sem imela punkcijo 12.2 et pa 14.2....to je drugi dan a ne?
torej če sem mela et na drugi dan,je mogoče danes še prehitro?!
starh me je.....itak pa sem skoraj 90% da tudi tokrat ni ratalo:(

Neposredna povezava do sporočila: 1928
26.2.2010 7:13:27   
Anonimen
Jutro. user posted image

hanybany, želim ti nebolečo punkcijo in lepo celico, ki naj se lepo oplodi, deli in te pričaka 5 dan!! user posted image user posted image user posted image

gospodarica, kaj pa vem.. pomoje bi že lahko pokazal realno stanje.. user posted image

Punce, mene pa zanima kateri dan po ET ste dobile M?? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1929
26.2.2010 7:15:10   
D0aisy
Mi lahko katera pomaga. Zmanjkalo mi bo Puregona in to le za 20-25 enot. Dobila sem eno še zapakirano dozo in eno načeto, v načeti naj bi bilo zdravila za 2 injiciranja, pa mi je zmanjkalo čisto malo (jemljem 100 enot). Sem namreč iz MB in se mi zdi brezveze za 20 enot hoditi v Lj k Rešu. Grem pa v torek na prvi UZ.  Če je kateri kaj ostalo se toplo priporočam.
Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1930
26.2.2010 7:37:38   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

samo.....če sem imela punkcijo 12.2 et pa 14.2....to je drugi dan a ne?
torej če sem mela et na drugi dan,je mogoče danes še prehitro?!
starh me je.....itak pa sem skoraj 90% da tudi tokrat ni ratalo:(

Ja drugi dan jeuser posted image  tudi jaz sem imela drugi danuser posted image  Naredi test, mislim da ti mora že pokazat +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1931
26.2.2010 7:39:27   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Punce, mene pa zanima kateri dan po ET ste dobile M?? user posted image user posted image

Prvič- 7 dan,2- 8 dan in 3-9 danuser posted image user posted image
Ti niti ne razmišljaj o tečki. ker si naša nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
26.2.2010 7:42:29   
Anonimen
No, pri meni je danes 10 dan in je še vedno belina. user posted image Razmišljam, da bi šla kar na krvnega, da ne izgubljam živcev doma s testi.. user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.2.2010 7:43:56   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Mi lahko katera pomaga. Zmanjkalo mi bo Puregona in to le za 20-25 enot. Dobila sem eno še zapakirano dozo in eno načeto, v načeti naj bi bilo zdravila za 2 injiciranja, pa mi je zmanjkalo čisto malo (jemljem 100 enot). Sem namreč iz MB in se mi zdi brezveze za 20 enot hoditi v Lj k Rešu. Grem pa v torek na prvi UZ.  Če je kateri kaj ostalo se toplo priporočam.
Hvala!

Meni žal ni ostalo nič, kako pa ti lahko zmankauser posted image   Pa sej praviš, da imaš še eno zapakiranouser posted image  Nevem, mogoče te slabo razumem...itak greš v torek na UZ in tam boš dobila še zdraviluser posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.2.2010 7:46:26   
Anonimen
bebiii, d0aisy, najbrž misli, da ji ga bo zmanjkalo že pred torkom.  

Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.2.2010 7:46:39   
Rakica_80

No, pri meni je danes 10 dan in je še vedno belina. user posted image Razmišljam, da bi šla kar na krvnega, da ne izgubljam živcev doma s testi.. user posted image  user posted image  

Pa sej imaš doma test, zakaj ga ne narediš takoj in vidiš na čem si?Itak da siuser posted image user posted image  Brezveze ti je sedaj hodit porabljat denar, čez 4 dni te to čaka.
Deeeeej polepšaj nam petek, že ker je tako deževenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.2.2010 7:47:59   
Rakica_80

bebiii, d0aisy, najbrž misli, da ji ga bo zmanjkalo že pred torkom.  

Ajaa, ne ne bo zmanjkalo, tudi jaz sem imela tak občutekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.2.2010 7:56:58   
D0aisy
Bebii, danes sem že odprla zadnjo-zapakirano dozo ( v njej naj bi bilo zdravila za tri injiciranja) in si injicirala 20-25 enot. Tako da so sedaj do torka še trije dnevi, jaz imam pa malenkost premalo zdravila. Saj vem, da ful nerazločno razlagam. Ti je zdaj kaj bolj jasno? :)
Kdaj pade tvoj test? Jaz imam občutek da bo pozitiven.

Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.2.2010 8:18:53   
Rakica_80
D0aisy, ma ti čisto vredu razlagaš, samo jaz bolj slabo razumemuser posted image
Zakaj ne bi ti poklicala Reša, pa ga vprašala, jaz mislim, da zaradi tako male doze ne bo nek bau bau. Moj prvi test pade v ponedeljek z BC in hvala na pozitivnih občutkihuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz imam sedaj tudi dober občutekuser posted image , ampak ko me kej notri zašaraufa,sem takoj žalostnauser posted image potem imam občutek, da se bo takoj vlilauser posted image user posted image  
Pozitivno edino je, da imam dosti bolj občutljive prsi in bradavičke me pečejo, drugače prej so mi usahnile 2 dni preduser posted image , tako da se pustimo presenetituser posted image

Suzi, kaj je novega?????user posted image Navijaaaaaam ko noraaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz že sanjarim, kako bova čvekale na Novemberčki 2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.2.2010 8:21:43   
mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

user posted image

BEBIII-koliko dni po ET pa boš naredila, a e 9 dan? Ali ni možno, da pokaže pluske, ker smo itak skozi na hormonih? Ne vem......

Ja točno na 9 dan- v ponedeljekuser posted image  Možno pa je vse, kaj pa bo res, bomo videliuser posted image , sem 100%, če mi ne priteče do ponedeljka, da mi je uspelo, ma že

sedaj se tako počutimuser posted image

BABIII- ja superuser posted image ti čisto verjamem. Jaz sem pri prvem čutila že takoj, pa me še niti menstra ni zamujala. Tako da.....the best.juhuuu že vnaprej. Mislim nate.

Jaz sem danes pa drugi dan, in me kar nekaj špika tam spodaj. Malce sem imela izcedka danes in morda je bila to vgnezditev-upajmo pozitivno.user posted image

Naj bi katera pove, ali bi  menstruacijo morali dobiti normalno po ciklusu, ali se to zdaj malce drugače računauser posted image   A si ti prve tri dni skozi ležala?

Kateri dan si imela ET 3- ali 5?, če si imela 5, je lahko vgnezditvenauser posted image user posted image user posted image
Sedaj za user posted image  niti sama nevem kdaj priteče, po mojih izkušnjah prihajam v lih kritične dneve, če mi ne priteče v par dneh, lahko rečem, da sem zmagala, ker 1-et mi je pritekla 7 dan, 2-et-8 dan, 3-et-9 dan, upam, da mi sedaj sploh ne pritečeuser posted image
Jaz sem točno 3 dni počivala, dobro lih ležala nisem, ampak, sem bila doma skozi, niti ven nisem šla in se razvajalauser posted image Sedaj pa že hodim na kratke sprehode s psičko, pa še na kavico skočimuser posted image Jaz mislim, da so prvi dnevi po ET zelo pomembni, zato ti svetujem da počivašuser posted image
Želim ti, da zagledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje je še ta moj user posted image -bo še preteklo kar nekaj časa in čakanja in upanja in.....ti si pa že na več kot tričetrt poti in še si prepričana da ti je ratala, potem ti je sigurno. Kakšen filing pa imaš?

Ja ET sem imela 5 dan po punkciji, tako da vse je možno. Počivanje je zame strup, jaz sem čisti hiperaktivec in je to hudič, ker ne dam mira. In zdaj-seveda vse za naše pikce ki jih grejemo pod srčkom. Povej mi, koliko so ti jih vstavii, enega ali dva?

Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.2.2010 8:31:27   
Rakica_80

Kje je še ta moj user posted image -bo še preteklo kar nekaj časa in čakanja in upanja in.....ti si pa že na več kot tričetrt poti in še si prepričana da ti je ratala, potem ti je sigurno. Kakšen filing pa imaš?

Ja ET sem imela 5 dan po punkciji, tako da vse je možno. Počivanje je zame strup, jaz sem čisti hiperaktivec in je to hudič, ker ne dam mira. In zdaj-seveda vse za naše pikce ki jih grejemo pod srčkom. Povej mi, koliko so ti jih vstavii, enega ali dva?

Mojškra mojauser posted image  sej nisem prepričana, jaz se prepričujemuser posted image user posted image user posted image , to zelo pomaga, samo pozitivne misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Filing-strah me je, če ti povem po resniciuser posted image , verjetno ponovnega razočaranja....ma tokrat ima da nam vsem ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi drugače zelo hiperaktivnauser posted image . Meni so vstavili 2 dan po punkciji Morulo, izgledala je kot rožicauser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.2.2010 8:39:25   
mojškra

D0aisy, ma ti čisto vredu razlagaš, samo jaz bolj slabo razumemuser posted image
Zakaj ne bi ti poklicala Reša, pa ga vprašala, jaz mislim, da zaradi tako male doze ne bo nek bau bau. Moj prvi test pade v ponedeljek z BC in hvala na pozitivnih občutkihuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz imam sedaj tudi dober občutekuser posted image , ampak ko me kej notri zašaraufa,sem takoj žalostnauser posted image potem imam občutek, da se bo takoj vlilauser posted image user posted image  
Pozitivno edino je, da imam dosti bolj občutljive prsi in bradavičke me pečejo, drugače prej so mi usahnile 2 dni preduser posted image , tako da se pustimo presenetituser posted image

šRAUFANJE-to je dober znak, ne slabi, tako da punca user posted image . Pa še prsi in bradavičke-jeee.  Zdaj se moraš še posebej čuvati, da ne boš počela neumnosti. Če misliš da si noseča, ne dviguj težkih stvari, ne smeš se niti preveč stegovati, pretegovati-SKRATKA ČUVAJ SE ŠE BOLJ KOT PREJ. En prepoznavni znak, (ki sem ga jaz imela) da se ti je ugnezdilo je tudi, da imaš približno 10 cm pod popkom bolj trdo-na sredini, levo ali desno.

Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.2.2010 8:42:44   
loremi
Dobro jutro!

Bebiii o šment, kera slastna kavica! Hvala
Itak pa sej veš, da navijam, da tokrat tovja Muser posted image  izostane za 9 mesecev! user posted image  Nč bit žalostna, če kej zašraufa, mene je šraufalo, kot da bo M še v 10. tednu, tko da v misli dat "bo"! Ti znaki so itak kr neki, ker so lahk čist podobni prihodu M. Hiperaktivnost pa vsej do testa na stran, itak lahko potem vse nadoknadiš, ko bo čas za to.
skuštrana suzi tebi želim isto! user posted image  go girls! Zaenkrat kaže dobrooooo! user posted image

Stella Rosa kako corti vnuček user posted image . Upam, da si ok, da se imaš lepo.

Miklarom še malo ... pa greš po pikice, jupi!
HANYBANY naj folikelček v sebi nosi celico in naj se ta lepo oplodi in zraste v blastocisto! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara
loremi-kako si pa ti?user posted image user posted image

Včeraj sem spet krvavela user posted image , zdej se še neki poceja, počas bo spet prešlo v izcedke pa boli me. Ma poskušam čimbolj pozitivno mislit, kaj pa čem.

gospodarica a si imela ti stop injekcijo? Lahko test narediš že prej kot pred, recimo, 10. dnem po ET, samo se ne zanašaj čist na izid na testu, najboljš je, da se test dela vsej po 10. dnevu. Srečno!
v primeru pozitivnega testa (po odvzemu kri za beto) avtomatsko dobiš bolniško do prve kontrole pri svojem gin.

aha super.. tega pa tud jst nism vedla! kam pa bolniski list potem neses? jst mam npr svoj s.p. in nimam pojma kako nej si to uredim, ker do zdej nism se nikol bla na bolniski... user posted image
si sama vodiš knjigovodstvo ali imaš kakšen računov.servis oz. koga, ki to opravlja zate? Če imaš, potem bolniški list odnesi tja in na podlagi tega ti bodo do 30 delovnih dni obračunali znižano plačilo prispevkov zarad bolniške (tko kot pri plači, ko je manjši bruto in posledično manjši prispevki). Če pa sama oddajaš prispevke prek edavkov, pa moraš na obrazcu po tednih navest boleznino, pa ti potem izračuna vse. Kako je pa po 30 del.dneh, pa žal ne vem, bi blo pa treba vprašat durs in zzzs oz. ti bo povedal tisti, ki ti vodi knjige. Želim ti, da bi uspelo in bi bil plusek! user posted image

Dekleta na "čakanju" navijaaaam! user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 26.2.2010 8:43:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.2.2010 8:53:43   
mojškra

Mojškra mojauser posted image  sej nisem prepričana, jaz se prepričujemuser posted image user posted image user posted image , to zelo pomaga, samo pozitivne misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Filing-strah me je, če ti povem po resniciuser posted image , verjetno ponovnega razočaranja....ma tokrat ima da nam vsem ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi drugače zelo hiperaktivnauser posted image . Meni so vstavili 2 dan po punkciji Morulo, izgledala je kot rožicauser posted image

Ne se preveč obremenjevati, le čuvaj se zdaj, a prav? user posted image Če si slučajno noseča, se čuvaj kolikor se da. Vem da je hudo, in vem kako se počutiš, jaz sem to doživljala pri prvem otroku 5 let, vsak mesec isto, tako da je najin odnos z možem potem že začel šepati- saj veš, seks na ukaz -brezveze. No potem pa sem se ga enkrat napila (za božič), in sva naredila spontano najinega Aljaža, ki ga že malce razganjajo hormoniuser posted image .

Da raje prebrodim vse te težave razmišljam v tej smeri, da če gre kaj narobe, če se ne razvija dober, bo narava izločila. Po eni strani je tako bolje, da se izloči prej, kot pa da bi šlo kaj narobe. Žal smo tako narejeni, in nam je hudo.

Ne vem ali sem te s tem naredila še bolj živčno, ali pa sem ti pomagala, da ti bo lažje. Vsaka drugače prenaša realnost našega življenja.user posted image  Ženske kar občutimo kdaj smo noseče, tako da glavo pokonc in si reči, KAJ BO PA BO, VEM DA BO user posted image .

sorči če sem preveč napisala 

Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.2.2010 8:53:49   
miklarom
jutro !user posted image

evo moje poročilo danes, je ovulacijski test močno pozitivenuser posted image user posted image user posted image , tako da po drugi uri moram poklicati v MB da mi povejo kdaj zdaj pridem po pingota, jeeeee komaj čakam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
26.2.2010 8:56:31   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jutro !user posted image

evo moje poročilo danes, je ovulacijski test močno pozitivenuser posted image user posted image user posted image , tako da po drugi uri moram poklicati v MB da mi povejo kdaj zdaj pridem po pingota, jeeeee komaj čakam

BRAVOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
26.2.2010 9:06:03   
mojškra

Misliš, da ti ga bodo naredili? Jaz moram komaj 15 dan tja na test. Ali si mislila samoplačniško? Če misliš, da ga bodo naredili, pejdi in držimo pestiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
26.2.2010 9:10:46   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jutro !user posted image

Miklca mojaaaa, jeeeeeee, jupiiii jupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kmalu boš dobila tudi ti v varstvouser posted image user posted image Kako sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj te angelčki čuvajouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
26.2.2010 9:15:23   
Rakica_80

Misliš, da ti ga bodo naredili? Jaz moram komaj 15 dan tja na test. Ali si mislila samoplačniško? Če misliš, da ga bodo naredili, pejdi in držimo pestiuser posted image .

Suzi naša, kam pa si zginilauser posted image user posted image user posted image če si šla delat krvnega javiiiiiiiuser posted image
Mojškra, mislim, da ne gre tam dati krvnega, saj ji nebi naredili tako zgodaj.
Pri nas lahko greš v zdravstveni dom v laboratorij, ki je zelo blizu mene, mogoče pa bom šla delat tudi jaz krvnega, bom bolj 100% user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
26.2.2010 9:19:30   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

Če si danes 12 dan bi čisto kamot naredila test. Če pogledaš tisti link, za izračun, meni izračuna da bi se mogla kri dati že 10 dan (vpiše pa se datum punkcije-pridobivanja jajčec). Tako da JA, pejdi in nam javi lepo novičkouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 26.2.2010 9:20:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?