|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
25.2.2010 16:17:13   
Rakica_80
Urshy78, tukaj imašuser posted image
http://www.ivf.ca/calcu.htm

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
25.2.2010 16:24:53   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

BEBIII, to že vem, samo nevem kateri datum vpisati noter user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
25.2.2010 16:25:43   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

BEBIII, to že vem, samo nevem kateri datum vpisati noter user posted image user posted image datum ET???

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
25.2.2010 16:28:30   
Rakica_80
Jaz mislim da datum ETuser posted image nisem pa sigurna.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.2.2010 16:30:13   
Urshy78
hvala, sej se men tut zdi, pa tut nisem ziher user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.2.2010 16:30:15   
bit

BEBIII, to že vem, samo nevem kateri datum vpisati noter user posted image user posted image datum ET???

datum punkcije.... pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.2.2010 16:31:20   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: bit

datum punkcije.... pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bit, o, hvala. ti bom verjela, glede na to, da si že user posted image user posted image
pa hvala za čestitke user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.2.2010 18:30:10   
HANYBANY
Punce helou... jutri mam punkcijo pa mam ene čudne blodnje po glavi... eno smešno vprašanje ampak vseen pričakujem vaše resne odgovore user posted image user posted image user posted image
Ali morem bit za punkcijo čist "gola" kot npr. za laparaskopijouser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.2.2010 18:35:26   
Rakica_80
HANYBANY,sej je prav da vprašaš, ne ne rabiš bit gola,lahko imaš zgoraj kakšno svojo majco oblečeno, kopalni plašč dobiš tam, vzami si copate in mogoče kakšen vložek.
Želim ti vso srečo in čim več zrelih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa javi nam jutriuser posted image
Pa pa

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
25.2.2010 18:42:45   
HANYBANY

HANYBANY,sej je prav da vprašaš, ne ne rabiš bit gola,lahko imaš zgoraj kakšno svojo majco oblečeno, kopalni plašč dobiš tam, vzami si copate in mogoče kakšen vložek.
Želim ti vso srečo in čim več zrelih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa javi nam jutriuser posted image
Pa pa

o hvala BEBIII, sam mene bl zanima če morem bit na nulo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1910
25.2.2010 18:57:15   
Rakica_80
Kako misliš na nulouser posted image  V čakalnici boste vse punce že čakale v kopalnem plašču, spodaj imaš kot sem ti rekla majco, spodaj pa lahko imaš kakšno krilo, kasneje, ko boš notri, itak da moraš biti spodaj naga v nulouser posted image user posted image Kot pri ginekološkem pregledu!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
25.2.2010 18:58:20   
Rakica_80
Aaaaaaa, zdej te razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image ja nimaš kaj, kasno palimuser posted image user posted image user posted image
Ne ne rabišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
25.2.2010 19:03:12   
HANYBANY
Aaaaaaa, zdej te razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image ja nimaš kaj, kasno palimuser posted image user posted image user posted image
Ne ne rabišuser posted image

ja ja ja BEBIII to sem mislna user posted image user posted image user posted image he he, se nisve najbl zastople user posted image user posted image user posted image
aja pa hvala za odgovoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1913
25.2.2010 19:11:04   
Urshy78
hany bany, želim ti čim manj bolečo in uspešno punkcijo jutri user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
25.2.2010 19:15:37   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

BEBIII-koliko dni po ET pa boš naredila, a e 9 dan? Ali ni možno, da pokaže pluske, ker smo itak skozi na hormonih? Ne vem......

Ja točno na 9 dan- v ponedeljekuser posted image  Možno pa je vse, kaj pa bo res, bomo videliuser posted image , sem 100%, če mi ne priteče do ponedeljka, da mi je uspelo, ma že sedaj se tako počutimuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
25.2.2010 19:19:15   
jona klara
hanybany-držim pesti, da bi čimmanj bolelo, pa upam na čimveč dobrih celicuser posted image user posted image
drži se, mene že zdaj skrbi ta punkcija, joj zakaj ne dajo v lj splošne anestezije tako kot v mb, jaz bi se takoj odločila zanj.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
25.2.2010 19:32:35   
HANYBANY
ja hvala punce,
neki ne pričakujem preveč, ker mam itak sam en folikel, tok da če pa bo, bom pa toliko bolj veselauser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
25.2.2010 20:07:01   
špica84
mene ze samo spikanje skrbi.kje je se punkcija :)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
25.2.2010 20:27:26   
mojškra
user posted image

BEBIII-koliko dni po ET pa boš naredila, a e 9 dan? Ali ni možno, da pokaže pluske, ker smo itak skozi na hormonih? Ne vem......

Ja točno na 9 dan- v ponedeljekuser posted image  Možno pa je vse, kaj pa bo res, bomo videliuser posted image , sem 100%, če mi ne priteče do ponedeljka, da mi je uspelo, ma že

sedaj se tako počutimuser posted image

BABIII- ja superuser posted image ti čisto verjamem. Jaz sem pri prvem čutila že takoj, pa me še niti menstra ni zamujala. Tako da.....the best.juhuuu že vnaprej. Mislim nate.

Jaz sem danes pa drugi dan, in me kar nekaj špika tam spodaj. Malce sem imela izcedka danes in morda je bila to vgnezditev-upajmo pozitivno.user posted image

Naj bi katera pove, ali bi  menstruacijo morali dobiti normalno po ciklusu, ali se to zdaj malce drugače računauser posted image   A si ti prve tri dni skozi ležala?

Neposredna povezava do sporočila: 1919
25.2.2010 20:32:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Punce helou... jutri mam punkcijo pa mam ene čudne blodnje po glavi... eno smešno vprašanje ampak vseen pričakujem vaše resne odgovore user posted image user posted image user posted image
Ali morem bit za punkcijo čist "gola" kot npr. za laparaskopijouser posted image

Če imaš v LJubjlani je takole. Prideš tja, greš k sestri, potem greš v slačilnico, tam te čaka spalna srajčka in halja. Spodnje hlače še pustiš gor. Potem greš k  k drugi sestri dobiš inekcijo v tazadnjo (proti bolečini), in potem greš v čakalnico za punkcijo. Ko prideš na vrsto, preden zležeš na ginekološki stol še dalš gatke dol, in se zbašeš na visok stol in potem se začne. Pa veliko sreče, brez strahu, ni nič groznega. Pa javi juter.user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
25.2.2010 20:53:08   
Rakica_80

user posted image

Ja točno na 9 dan- v ponedeljekuser posted image  Možno pa je vse, kaj pa bo res, bomo videliuser posted image , sem 100%, če mi ne priteče do ponedeljka, da mi je uspelo, ma že

sedaj se tako počutimuser posted image

BABIII- ja superuser posted image ti čisto verjamem. Jaz sem pri prvem čutila že takoj, pa me še niti menstra ni zamujala. Tako da.....the best.juhuuu že vnaprej. Mislim nate.

Jaz sem danes pa drugi dan, in me kar nekaj špika tam spodaj. Malce sem imela izcedka danes in morda je bila to vgnezditev-upajmo pozitivno.user posted image

Naj bi katera pove, ali bi  menstruacijo morali dobiti normalno po ciklusu, ali se to zdaj malce drugače računauser posted image   A si ti prve tri dni skozi ležala?

Kateri dan si imela ET 3- ali 5?, če si imela 5, je lahko vgnezditvenauser posted image user posted image user posted image
Sedaj za user posted image  niti sama nevem kdaj priteče, po mojih izkušnjah prihajam v lih kritične dneve, če mi ne priteče v par dneh, lahko rečem, da sem zmagala, ker 1-et mi je pritekla 7 dan, 2-et-8 dan, 3-et-9 dan, upam, da mi sedaj sploh ne pritečeuser posted image
Jaz sem točno 3 dni počivala, dobro lih ležala nisem, ampak, sem bila doma skozi, niti ven nisem šla in se razvajalauser posted image Sedaj pa že hodim na kratke sprehode s psičko, pa še na kavico skočimuser posted image Jaz mislim, da so prvi dnevi po ET zelo pomembni, zato ti svetujem da počivašuser posted image
Želim ti, da zagledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
25.2.2010 22:32:20   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Če imaš v LJubjlani je takole. Prideš tja, greš k sestri, potem greš v slačilnico, tam te čaka spalna srajčka in halja. Spodnje hlače še pustiš gor. Potem greš k  k drugi sestri dobiš inekcijo v tazadnjo (proti bolečini), in potem greš v čakalnico za punkcijo. Ko prideš na vrsto, preden zležeš na ginekološki stol še dalš gatke dol, in se zbašeš na visok stol in potem se začne. Pa veliko sreče, brez strahu, ni nič groznega. Pa javi juter.user posted image

S sabo si vzemi tudi kake copate, da ne letaš v škornjih in halji user posted image user posted image , pa kake nogavičke, te imaš lahko gor, da te ne zebe ....

SREČNO !!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.2.2010 22:34:11 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
25.2.2010 23:05:02   
gospodarica
babuške kaj pravite,če bi jaz jutri zjutraj naredila test?ali raje počakam do nedelje?
punkcijo sem imela v petek,et pa v nedeljo....torej drugi dan al kako se to šteje???
mislite da bi jutri že pokazalo realni rezultat??

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
26.2.2010 6:36:36   
Rakica_80
Dobro jutrouser posted image

user posted image

Gospodarica, danes si komaj 5 dan po ET, zato ti svetujem, da še malo počakaš.Vem da si nestrpna, tudi jaz sem in vse punce, ki čakamo po transferju.
Jaz pa sem vstala že zelo zgodaj ob 5....sem šla na wc in nisem mogla več zaspatuser posted image user posted image , pa sem gledala olimpijske igreuser posted image
Želim vam prijeten petekuser posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
26.2.2010 6:43:06   
Rakica_80
Petek, 26.02.
HANYBANY - punkcija
vrtnica.m - UZ
TittyK - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo opravite, HANYBANY,tebi želim čim manj bolečo punkcijo in čim več zrelih celicuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?