neka_noč
|
Dobro jutro srakice Krtkova vse je ok. Moram te malo dražit. Katalog pa vseeno prinesi. Ti ga bom vrnila - potrebujem le kontakt. (Glavniček dela čudeže... Upam, da jih danes dobim. ) Ostrega jezika pa nimaš ravno. Meni se stalno nekaj opravičuješ. Si mi prav čudna ratala. Pa hvala na skrbi, da ne spiva z Bcljk.... Nisem še spala, sem se pa odpravljala v posteljo. Sem se pa spet zbudila ob 1-ih, šla na wc in zaspala nazaj. Ob 05.40 sva pa z imela "sestanek" glede očetovskega dopusta... kdaj naj bi prišla k nam moja mami, glede velikega sina kako in kaj ker gredo v Škratkovo deželo ravno takrat ko jaz pridem iz porodnišnice,... Sovina javljanja in monologi še bodo. Žal. Bi raje spala. .... sem študirala, da bi se ponoči, namesto da visim na rr, ubadala s hranjenjem prane... Prana - to bom zdaj jaz prakticirala - sem tako "višje" bitje. Od zdaj naprej sem "pranojedka". Moram vam povedat, da sem se ravnokar napokala Čokolešnika... Me je prav zabil nazaj na realna tla. Bcljka tebe tudi prosim za kataloge. Katere oz. od kje jih pa imaš? Direktno od proizvajalca/-ev? Božička hvala. Bila sem samo enkrat na vodeni za nosečke v Atlantisu in mi je bilo zelo všeč, a kaj , ko me je pričelo spodaj po tistem boleti. Tisti gibi - noge narazen, ko greš levo in desno mi, očitno niso nič odgovarjali. Pričele so me boleti kosti zaradi mehčanja, kaj pa vem. Ni mi odgovarjalo. Sem komaj hodila. Zato se potem nisem odločila, da bi hodila. Imam le rizično nosečnost in moram biti bolj previdna. Hodi pa Marjanaj v Atlantis na nosečke. Marjanaj zelo lep voziček imaš/-te. Barva mi je pa itak huda. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova grem! Ker se sama s sabo lahko tud pred ogledalom pogovarjam! ti pa hitr obupaš!!! predstavli si kako je nama z neko_noč-jo k sva same samcate vsaka ob svoji uri zgublene sred RR kjer ni čisto nikogar... Ja, potem se pa (vsaj jaz) delam norca iz sebe.... Drugega mi itak ne preostene. Prične vplivat na možgane in potem neumnosti stresam... Cojka veš, v prvi nosečnosti sem se stalno motila in govorila, da sem breja. Sem moral prav pošteno možgančke vklopit, da ne bi spet komu, ki smo se srečali, rekla da sem breja namesto noseča. Moj se mi je stalno smejal. Se mi je poznalo, da smo prej imeli le mačke in pse. Tudi breje. Ti HB nimaš teh problemov, ker si že noseča, Čojka pa sterilizirana. Sem se pa v Atlantisu spomnila prav tega izraza, ko sem gledala tisto potrebno in slinasto mladino. Bek! Sem si mislila, jao kaka bo voda jaz pa noseča ..... pejta raje domov to delat.... Res, ne vem kaj je z mano, zdaj ko sem noseča, teh "zaljubljenih" (beri potrebnih) izrazov na obrazih in še kje , ne prenesem. Sem drugače čisto normalen človek, ampak zdaj pa ne prenesem. Mali Mišek/Hrabri Mišek - sorry ne morem si pomagat... si kar pojem.... Bili so nočni pohodi, bili, samo nisem želele delat monokomedije. Še eni sem dolžna en odgovor - pred nosečnostjo sem bila "normalna" kar se tiče spanja. Čisto drug bioritem. Spat sem hodila med 22-23-o uro - odvisno kdaj sem morala zj. vstati. 2x/teden sem vstajala ob 04.45, ker sem bila ob 05-ih že pri odjemalki, potem pa nabava,.... Sicer pa sem vstajala ob 06.20 . Spala sem brez prekinitve - bp. . Zdaj imamo pa kot imamo. Zdaj sem SOVA. Mkbk - ti še napišem..... mali se je zbudil....
|