|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
25.2.2010 21:20:36   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

... meni so šli pa včeraj v Atlantisu vsi tisti parčki v vodi ZELO na živce. So se na veliko lizali, pa zganjali svašta, samo da jo je tip lahko kam prijel..... jaz sem poskušala tam vmes nekaj plavati, pa sem se stalno bala za svoj trebuh, da me ne bi kdo kam butnil.... Na koncu sem vse že prav grdo gledala in si mislila - vidva se kar "zezita" potem bo pa ona kot jaz - en kit, z velikim trebuhom. Breja. Grdo, žleht, ne?

Neka_noč, mene si prav nasmejala, grdo gor ali dol Hodiš drugače na kako vodeno vodno vadbo za nosečke?

Krtkova, čestitam za avto user posted image

Vidim, da imate pestro okoli kuhinj - meni je bilo to prihranjeno, ker sem se samo vselila v na novo opremljeno stanovanje. Sva pa mislila letos prizidek delati, vendar zdaj ne veva ali naj 'malo' počakava ali ne, tako da bo tudi kuhinjo treba malo predelati ...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
25.2.2010 21:29:48   
marjanaj
krtkova user posted image avtocek bo, avtocek bo user posted image kdaj ga pa dobita?

mkbk kako pa to, da gre tvoj mali cez 14 dni v vrtec? A prej ga nisi imela v vrtcu?

midva imava pa vozicek user posted image sva k dva mala otrocka, ki sta dobila novo igraco user posted image joj kolk je leeeeeeeep...

kuhinja pa mene se caka user posted image jaz uzivam v takih nacrtovanjih, samo, ko sva pred vec kot 3 leti kupila to stanovanje, sva ga v bistvu cisto razabila, samo kuhinja in kopalnica sta ostale isti. Ker se mi je zdelo brezveze se to vlagat, ce je pa se dobro. Ampak tako ali tako imava v planu v roku dveh let postavit si hisko in takrat bo zabavno user posted image ko bomo planirali vse skupaj user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
25.2.2010 21:37:00   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

mkbk kako pa to, da gre tvoj mali cez 14 dni v vrtec? A prej ga nisi imela v vrtcu?

Ne, jst sm mela pa tri mesce podaljšane porodniške, potem pa moja mami še en mesec pa pol dopusta, pa nekaj še tašča, da je bil še malo doma, zdaj smo pa izkoristli vse karte, ga bo pa treba dat, HB, da je že skoraj konec zime (zarad viroz mislim).SIcer pa itak vrtec plačujemo že od srede decembra in to na polno... ej teli vrtci res tko skubejo, potem ti pa grejo zdej še nekaj pravilnike spreminjat, da se mi bo po možnosti tako izšlo, da bota otroka vsak v svojem vrtcuuser posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.2.2010 21:38:52 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
25.2.2010 21:41:44   
mkbk
a tole pride za kero nosečko v poštev?

http://www.jana.si/aktualno/ljudje/Ne-stradam-jem-prano.html

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
25.2.2010 21:45:24   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Huh, meni to ne uspe ... user posted image

midva imava pa vozicek sva k dva mala otrocka, ki sta dobila novo igraco joj kolk je leeeeeeeep...

Za katerega sta se pa odločila?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
25.2.2010 21:54:28   
krtkova
Mkbk - avto bo ganz neu!!!!! Pride konec aprila!!user posted image  Zdej moram svojga prodat. Mogoče bi mi bcljka tuki kej pomagala!!user posted image user posted image user posted image

Telovadba - če pa ni tebe!user posted image  Ne resno, skoz mam neki, al mi je pa slabo al pa kej podobnega.
Me je pa 5 min nazaj moj isto vprašal. Drug teden začenm z MŠ in se bojim, da ne bom mogla v Fužine.user posted image  Bom vidla kakšen bo urnik mš, pa bom pol vidla, kako s telovadbo. Kako je pa to "dopoldne"??

Men je tok slabo!!!!user posted image  Že cel teden, sploh ne vem, kaj naj nardim.user posted image  Po mojem je to psiha (stres v službi).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.2.2010 21:57:11   
krtkova
Še neki!!

Neka noč in bcljka - obvezno se prosim javita, da slučajno že ne spita!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker je še mal prezgodnja!!!user posted image user posted image user posted image  Ponoč vama bo dolgčas, verjemta!!user posted image user posted image user posted image

Malo heca, pa brez zamere (zadnje čase moram biti bolj previdna, vsi mi neki zamerjo ostri jezikuser posted image )

A sm vam že povedala višek ironije?? Če Lado Bizovičar in Jure Zrnec povabita Petro Majdič v oddajo " a si ti tud not padu?"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Majdičeva je zakon, da ne bo pomote!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.2.2010 22:01:00   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mkbk - prosim ozdravi in pojdi malo med ljudi, ker menim, da se ti že blede!!!user posted image user posted image user posted image kje si pa ta člank najdla!!?? KOnc!! Dej sam poglej jo vešo posušeno, pa kakšne naklada. Sm prebrala sam prvih nekaj stavkov, pa mi je že slabo postalo (oz. še bolj kot prej) in mislim, da so se mi tud neki izpuščaji nenadoma naredili na desnem licu!!user posted image user posted image user posted image

Sam še Aglaio čakam, da ga pokomentira!! AGLAIA KOMENTIRAJ PROSIM TA ČLANEK!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.2.2010 22:02:33   
krtkova
grem!user posted image  Ker se sama s sabo lahko tud pred ogledalom pogovarjam!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.2.2010 22:05:16   
petrca2507

kuhinja pa mene se caka user posted image jaz uzivam v takih nacrtovanjih, samo, ko sva pred vec kot 3 leti kupila to stanovanje, sva ga v bistvu cisto razabila, samo kuhinja in kopalnica sta ostale isti. Ker se mi je zdelo brezveze se to vlagat, ce je pa se dobro. Ampak tako ali tako imava v planu v roku dveh let postavit si hisko in takrat bo zabavno user posted image ko bomo planirali vse skupaj user posted image

Midva sva tud tukaj v stanovanju imela kuhinjo in kopalnico, ostalo sva kupila. Zdej sva pa kupila v 3. pod. gr. fazi in in se zdej dela. Imamo zaenkrat kr delavce najete, ki so dost pocen. Naju z materialom in delom pride tolk, kot če bi sama material kupovala.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.2.2010 22:07:12   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Mkbk - avto bo ganz neu!!!!! Pride konec aprila!!user posted image  Zdej moram svojga prodat. Mogoče bi mi bcljka tuki kej pomagala!!user posted image user posted image user posted image

men gre to odlično... še posebi (tega vam še nisem povedala) k sm prodajala avto letnik 2003 kar pa sploh ni bil! bil je 2002!!! user posted image user posted image user posted image sam prva registracija je bla januarja 2003... user posted image user posted image user posted image in mi je že prejšn tedn model reku da se mu šipe ne ujemajo z letnikom... pa sm mu rekla da loh prometno pogleda, pa je reku da vrjame da je 2003... user posted image user posted image user posted image no in pol ta k ga je kupu se je ful nasmeju, ženska pač... mi je pokazu kje piše leto izdelave user posted image user posted image user posted image sm mu dala pol 300eur popusta user posted image user posted image user posted image

Še neki!!

Neka noč in bcljka - obvezno se prosim javita, da slučajno že ne spita!!!!!  Ker je še mal prezgodnja!!!  Ponoč vama bo dolgčas, verjemta!!

Malo heca, pa brez zamere (zadnje čase moram biti bolj previdna, vsi mi neki zamerjo ostri jezik )

A sm vam že povedala višek ironije?? Če Lado Bizovičar in Jure Zrnec povabita Petro Majdič v oddajo " a si ti tud not padu?"

Pa Majdičeva je zakon, da ne bo pomote!

evo me, evo me... mogoče sm nrdila napako k sm pila ob 7ih zvečer belo kavo, sam mi je res sedla user posted image user posted image user posted image tko da dons bo še zabavna noč...
če nam mogla zaspat, pa glede na to da nimam cd-ja... bom kr sesalc v spalnici prklopla... mogoče pa deluje user posted image user posted image user posted image

višek ironije sm pa lajkala že na FB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.2.2010 22:21:31   
bcljka

grem!user posted image  Ker se sama s sabo lahko tud pred ogledalom pogovarjam!user posted image user posted image

ti pa hitr obupaš!!!user posted image predstavli si kako je nama z neko_noč-jo k sva same samcate vsaka ob svoji uri zgublene sred RR kjer ni čisto nikogar... user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.2.2010 22:36:52   
marjanaj
bcljka ta je bila pa pametna... pijes kavo zvecer user posted image ja bravo user posted image no bo imela vsaj neka_noc druzbo ne pa monokomedije ponoci user posted image a si rekla potem temu k je kupu avto: "da bi blond in nisi vedla" user posted image ta izgovor vedno pali user posted image

božička09 kupila sva Implast Bolder 3: http://www.mimovrste.com/artikel/4030031819/otroski-vozicek-implast-bolder-3-olivno-zelen-215 men je cist hudddddd user posted image user posted image

petrca kolk to kar naenkrat znese enih stroskov, a ne? A vsaj uzivas v vsem nacrtovanju? user posted image

mkbk tebi se bo pa res ze odpeljalo... pejt mal med ljudi, samo dobrohoten nasvet: ne jih sprasevat ce jejo prano user posted image nas tukaj lahko, ker smo vse malo za cez luno user posted image in te vsaj razumemo user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 23:26:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.2.2010 23:46:44   
Božička09

božička09 kupila sva Implast Bolder 3: http://www.mimovrste.com/artikel/4030031819/otroski-vozicek-implast-bolder-3-olivno-zelen-215 men je cist hudddddd user posted image user posted image

Oooo, luškan je user posted image Daj povej, se da športni del tudi tako obrnit, da mali tebe gleda?

Hehe, komaj čakaš, da ga boš uporabljala, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
26.2.2010 5:57:50   
MaliMišek

Dobro jutro srake sračkaste,

vidim da to noč ni bilo nočnih pohodov...kako to bcljka, neka_noč....user posted image

mkbk jst sm imela namen prebrat članek, ampak ko sem pa vidla sliko, sem se ustrašla in rajš zaprla stran user posted image user posted image user posted image user posted image

Krtkova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....super avto......bravo!!!!! No pa še petek je danes, teden je HB za tabo, zdej pa relax, pa dobr se zmen v ponedeljek.

Marjanaj ful lep voziček....upam, da ne bosta že zdaj prevažala noter kakšnega medvedka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Cojka dobra si, da se lahko zadržiš user posted image user posted image ...jst namreč v nosečnosti sploh nisem tolerantna, bleknem vse kar mi pade na pamet user posted image , dobro, da imam okrog sebe ljudi, ki to razumejo user posted image user posted image user posted image user posted image (upam).

Petrca nice kuhinja........jst pa zdele ne bi mogla rihtat še gradnje in izbire notranje opreme....user posted image ...imam sama s sabo preveč dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3916
26.2.2010 7:17:50   
bcljka
jutro!!!

evo, se vam javljam iz vaj na faksu... mamo metodologijo v kineziologiji - vaje v računalniški učilnici... kr fajn (kokr je loh tok zgodi fajn) k si loh skos na internetu user posted image user posted image user posted image

drgač pa sporočam da sm odlično spala... očitno je recept številka 2 pitje kave ob 18:30 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
26.2.2010 7:21:09   
neka_noč
Dobro jutro  srakice user posted image

Krtkova user posted image vse je ok. Moram te malo dražit. user posted image Katalog pa vseeno prinesi. user posted image Ti ga bom vrnila - potrebujem le kontakt. (Glavniček dela čudeže... user posted image   Upam, da jih danes dobim. user posted image )
Ostrega jezika pa nimaš ravno. Meni se stalno nekaj opravičuješ. Si mi prav čudna ratala. user posted image user posted image
Pa hvala na skrbi, da ne spiva z Bcljk.... Nisem še spala, sem se pa odpravljala v posteljo. Sem se pa spet zbudila ob 1-ih, šla na wc in zaspala nazaj. user posted image Ob 05.40 sva pa z user posted image imela "sestanek" glede očetovskega dopusta... kdaj naj bi prišla k nam moja mami, glede velikega sina kako in kaj ker gredo v Škratkovo deželo ravno takrat ko jaz pridem iz porodnišnice,...   Sovina javljanja in monologi še bodo. Žal. Bi raje spala.
.... sem študirala, da bi se ponoči, namesto da visim na rr, ubadala s hranjenjem prane... user posted image  

Prana - to bom zdaj jaz prakticirala - sem tako "višje" bitje. Od zdaj naprej sem "pranojedka".
Moram vam povedat, da sem se ravnokar napokala Čokolešnika...  Me je prav zabil nazaj na realna tla.

Bcljka tebe tudi prosim za kataloge. Katere oz. od kje jih pa imaš? Direktno od proizvajalca/-ev?

Božička hvala.user posted image Bila sem samo enkrat na vodeni za nosečke v Atlantisu in mi je bilo zelo všeč, a kaj , ko me je pričelo spodaj po tistem boleti. Tisti gibi - noge narazen, ko greš levo in desno mi, očitno niso nič odgovarjali. Pričele so me boleti kosti zaradi mehčanja, kaj pa vem. Ni mi odgovarjalo. Sem komaj hodila. Zato se potem nisem odločila, da bi hodila. Imam le rizično nosečnost in moram biti bolj previdna. Hodi pa Marjanaj v Atlantis na nosečke.

Marjanaj zelo lep voziček imaš/-te. Barva mi je pa itak huda. user posted image

grem!  Ker se sama s sabo lahko tud pred ogledalom pogovarjam!

ti pa hitr obupaš!!! predstavli si kako je nama z neko_noč-jo k sva same samcate vsaka ob svoji uri zgublene sred RR kjer ni čisto nikogar...

Ja, potem se pa (vsaj jaz) delam norca iz sebe.... Drugega mi itak ne preostene. Prične vplivat na možgane in potem neumnosti stresam... user posted image

Cojka veš, v prvi nosečnosti sem se stalno motila in govorila, da sem breja. Sem moral prav pošteno možgančke vklopit, da ne bi spet komu, ki smo se srečali, rekla da sem breja namesto noseča. Moj se mi je stalno smejal.  Se mi je poznalo, da smo prej imeli le mačke in pse. Tudi breje. Ti HB nimaš teh problemov, ker si že noseča, Čojka pa sterilizirana. Sem se pa v Atlantisu spomnila prav tega izraza, ko sem gledala tisto potrebno in slinasto mladino. Bek!  Sem si mislila, jao kaka bo voda jaz pa noseča ..... pejta raje domov to delat.... user posted image
Res, ne vem kaj je z mano, zdaj ko sem noseča, teh "zaljubljenih" (beri potrebnih) izrazov na obrazih in še kje , ne prenesem. user posted image Sem drugače čisto normalen človek, ampak zdaj pa ne prenesem. user posted image

Mali Mišek/Hrabri Mišek - sorry ne morem si pomagat... si kar pojem....
Bili so nočni pohodi, bili, samo nisem želele delat monokomedije. user posted image

Še eni sem dolžna en odgovor - pred nosečnostjo sem bila "normalna" kar se tiče spanja. Čisto drug bioritem. Spat sem hodila med 22-23-o uro - odvisno kdaj sem morala zj. vstati. 2x/teden sem vstajala ob 04.45, ker sem bila ob 05-ih že pri odjemalki, potem pa nabava,.... Sicer pa sem vstajala ob 06.20 . Spala sem brez prekinitve - bp. . Zdaj imamo pa kot imamo. Zdaj sem SOVA. user posted image

Mkbk - ti še napišem..... mali se je zbudil....

Neposredna povezava do sporočila: 3918
26.2.2010 7:34:43   
bcljka

Bcljka tebe tudi prosim za kataloge. Katere oz. od kje jih pa imaš? Direktno od proizvajalca/-ev?

ne vem kateri so na pamet (zdej se valajo na kupu revij med Novami in Storyi)... prnesla jih je tašča iz otroškega sejma v Nemčiji... so pa direktno od proizvajalca z nabavnimi cenami tm k so sploh cene zravn... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
26.2.2010 7:37:06   
petrca2507
Dobro jutro srake user posted image

petrca kolk to kar naenkrat znese enih stroskov, a ne? A vsaj uzivas v vsem nacrtovanju? user posted image

Jst ful uživam v tem. Preden sem se odločila za študij matematike, sem hotla it na arhitekturo. Sem v času srednje šole starše celo shecala, da sta mi plačevala tečaje arhitekturnega risanja user posted image . Že od malih nog sm ful uživala v risanju stavb, načrtovanju, opremljanju, ... Kot otrok sem imela celo škatlo lego kock, da sem lahko sestavljala. V času počitnic sem bila pa pri starih starših, kjer je bil moj dedek mizar. Enkrat mi je kupil malo kladivo in žebljičke ter mi dal koščke lesa, pa sem delala hiške (no ja...takrat je vse bolj tko-tko skupaj stalo) user posted image  . Važno, da sem bila vesela, babi in dedi sta imela pa mir user posted image
Nekje doma imam še vedno narisano mojo sanjsko hišo. Ampak dvomim, da bo kdaj zgrajena user posted image  . Razen, če čudežno zadanem na lotu user posted image

marjanaj...ful dober voziček. Midva se tud k Implast bolderju nagibava. Sta vidva vzela tudi lupinico?

cojka...kaj pa inštruiraš? Fiziko? Jst sm nekaj časa delala kot inštruktor matematike na izobraževalnem stredišču (zadaj za Kolinsko). Morš imet kr dobre živce za vse otroke, še boljše pa za starše. Tam se je pojavilo ogromno otrok, ki so jih starši pripeljali na inštrukcije za izboljšanje ocen (3 ali 4 nista bili dobri, je moglo bit 5).

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
26.2.2010 7:43:34   
krtkova
Jutro!!

Za mano je ogabna noč!! Celo noč sm sanjala službo, se neki zbujala, hkrati pa me je tko zgaga pekla,da se mi je mešalo. Mi je šlo kr na jok, tok sm bla na koncu že nemočna!!!user posted image user posted image

Neka noč - zakaj pa ti tko zbiraš te kataloge? A boš odprla trgovino za otročke? In zakaj je nisi že pred kakšnim letom, da bi zdaj vse nakupovale pri tebi????user posted image  A da se ti skoz neki opravičujem???user posted image  Ha ha, nisem se tega zavedala. Prov, se pa nam več!!

ša danes punce, še danes.....pol se bom pa upam, da malo spočila.

MM - da ne boš pozabila, da greva v ponedeljek na MŠ!! Se bova kaj slišali prej!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
26.2.2010 7:47:36   
petrca2507
ktrkova...zdej se je na radiu zavrtela ena reklama, ki me je spomnila nate:

"Slaba novica: s 1. marcem se bodo podražila vsa nova vozila. Dobra novica: še je čas, da ujamete dobrega Renaulta"  user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
26.2.2010 8:28:04   
MaliMišek

Mali Mišek/Hrabri Mišek - sorry ne morem si pomagat... si kar pojem....
Bili so nočni pohodi, bili, samo nisem želele delat monokomedije. user posted image

user posted image komi čakam naseldnje srečanje....mi boš zapela, a ne user posted image ?

MM - da ne boš pozabila, da greva v ponedeljek na MŠ!! Se bova kaj slišali prej!!

user posted image upam da ne bom pozabila user posted image , si ne upram napisat da definitivno ne bom pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image . Se slišva! Je pa ob 18:15...a ne??

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

ktrkova...zdej se je na radiu zavrtela ena reklama, ki me je spomnila nate:

"Slaba novica: s 1. marcem se bodo podražila vsa nova vozila. Dobra novica: še je čas, da ujamete dobrega Renaulta" 

In krtkovi je uspelo user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
26.2.2010 8:51:21   
krtkova
user posted image user posted image  Kok huda fora tole z reklamo!!!!!! user posted image user posted image

MM - ti še zvezek rihtam za MŠ, da bova imeli enakega (kuli mava že enak!!)user posted image user posted image user posted image  A ni ob 18h???

Sm pa dons doma pozabila kartico za bankomat in se grozno počutim (da ne omenjam, da imam samo 5 eur v denarnici - kar je pravzaprav ogromno, ker ponavadi nimam nič!!). Pa sm hotla iti mal v trgovino po hrano!! No, bo pa MasterCard pel!!user posted image  

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
26.2.2010 8:58:27   
MaliMišek

user posted image user posted image  Kok huda fora tole z reklamo!!!!!! user posted image user posted image

MM - ti še zvezek rihtam za MŠ, da bova imeli enakega (kuli mava že enak!!)user posted image user posted image user posted image  A ni ob 18h???

Sm pa dons doma pozabila kartico za bankomat in se grozno počutim (da ne omenjam, da imam samo 5 eur v denarnici - kar je pravzaprav ogromno, ker ponavadi nimam nič!!). Pa sm hotla iti mal v trgovino po hrano!! No, bo pa MasterCard pel!!user posted image  

user posted image user posted image user posted image sej ne bo noben vedu kje delava... a ne user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jst se samo spomnim, da je prvič 15 minut kasnej (no al pa prej user posted image ) kokr bodo pol vsa ostala predavanja.... jst bom itak mal prej tm, ker morm najdt še vhod user posted image , to se zna pa pr men zavlečt user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst ponavad pri nas v bifeju pijem in jem na puf user posted image ,ker sem zadnje čase tolk pozabljiva, da nikol ne vem če imam naloženega dovolj denarja na kartici, oziroma je službena kartica največkrat kar doma user posted image user posted image user posted image . V denarnici pa itak nimam druzga kakor samo račune user posted image user posted image , pa jih noče noben odkupt user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......