Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:46:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zaj bi se lahko po dolgem času spet kaj ˝prisvetla˝ nimam svetilke še popravljene boma se mogoče jutri z Lijo oglasle. Ne vem če mi mami pride na obisk, če ne pa se lahko kaj slišima ja.. zmenjeno... če ne pa drug teden keri dan tudi lahko ja, mi še bolj paše. Kak torek, ker v Pon. imam puno letanja po mestu. ja ja ja tako kot je k meni prišla na čokoladnega, pusti ti tičke so prebrisane je kompas zgubla če bo htela bo prišla...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:46:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lakom ama... grem hladilnik izropat pa dober tek! Jaz mam tatarsko če ti paše Sem jo delala po tistem receptu in je FUUUULLLLL dobra, res! Ly kje si ti? Kaj si na FB??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:47:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lakom ama... grem hladilnik izropat pa dober tek! Jaz mam tatarsko če ti paše Sem jo delala po tistem receptu in je FUUUULLLLL dobra, res! Ly kje si ti? Kaj si na FB?? nič nisem na okno dobla... ti ti
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:47:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ja ja ja tako kot je k meni prišla na čokoladnega, pusti ti tičke so prebrisane ja, no...prišla nisem tvojega čokoladnega pa sem vseeno probala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:48:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lakom ama... grem hladilnik izropat pa dober tek! Jaz mam tatarsko če ti paše Sem jo delala po tistem receptu in je FUUUULLLLL dobra, res! Ly kje si ti? Kaj si na FB?? nič nisem na okno dobla... ti ti čaki ti zdaj vržem Sam jaz nebom okna pucala, da neboš ki mislila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:49:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly kje si ti? Kaj si na FB?? Sem še tu. neke slike nalagam te pa mi gre vse bolj počasi. In ne nisem še na FB. Kaj bi že mogla bit?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:49:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lakom ama... grem hladilnik izropat pa dober tek! Jaz mam tatarsko če ti paše Sem jo delala po tistem receptu in je FUUUULLLLL dobra, res! Ly kje si ti? Kaj si na FB?? nič nisem na okno dobla... ti ti čaki ti zdaj vržem Sam jaz nebom okna pucala, da neboš ki mislila bo pa Tai ... z rokavom
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:50:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly kje si ti? Kaj si na FB?? Sem še tu. neke slike nalagam te pa mi gre vse bolj počasi. In ne nisem še na FB. Kaj bi že mogla bit? seveda !
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:51:20
|
|
|
|
ly117
|
Babe zdaj pa mi povejte če to ni pocukrano do konca. Moja dva sta tak zaspala in zdaj že nekaj časa tak spita.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:52:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly kje si ti? Kaj si na FB?? Sem še tu. neke slike nalagam te pa mi gre vse bolj počasi. In ne nisem še na FB. Kaj bi že mogla bit? seveda ! Zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:55:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe zdaj pa mi povejte če to ni pocukrano do konca. Moja dva sta tak zaspala in zdaj že nekaj časa tak spita. lepoooo to ti je ljubezen...očitno Luka še ni na punce pripravljen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:55:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly kje si ti? Kaj si na FB?? Sem še tu. neke slike nalagam te pa mi gre vse bolj počasi. In ne nisem še na FB. Kaj bi že mogla bit? seveda ! Zakaj? da imaš ti kaj vprašat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:56:23
|
|
|
|
tasa_m
|
Pir sem spila, zeha se mi full, grem spat! NOČKO VSEM!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:58:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m [/quote očitno Luka še ni na punce pripravljen Očitno res.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:59:19
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:01:43
|
|
|
|
arabela*
|
.....sem si večerjo prinesla......... makarono narastek..njami ami kak je to dobro ..in zeleno-radič solato.................
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:02:30
|
|
|
|
ly117
|
Saraya dober tek.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:05:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja jaz sem do sedaj imela zko neko odejico spodaj, da je bil malo dvignjen zaradi polivanja, samo sedasj pa se je začel obračat in si vleče ta pojšter nekam, tako da se bojim, da ne ušpiči kaj... nabavi si ta vzglavni...je res super...pa nič ni mehki,tak da si nima kaj naredit...nimam nobene fotke trenutno
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:06:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe zdaj pa mi povejte če to ni pocukrano do konca. Moja dva sta tak zaspala in zdaj že nekaj časa tak spita. lepa sta
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:07:42
|
|
|
|
arabela*
|
tak veliki krožnik imam,da niti na to mizo ne gre....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:08:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe zdaj pa mi povejte če to ni pocukrano do konca. Moja dva sta tak zaspala in zdaj že nekaj časa tak spita. kak cart
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:10:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak veliki krožnik imam,da niti na to mizo ne gre.... Ti požeruh.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:11:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak veliki krožnik imam,da niti na to mizo ne gre.... Ti požeruh. priznam
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:13:36
|
|
|
|
elevitka
|
tak... napokala sem se da mam ziher kako kilo hcoj... zdaj pa se grem stisnit k mojemu čmrleku malemu nočko punce
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 22:18:37
|
|
|
|
ly117
|
Nočko elevitka.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?