Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:28:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nočko. Tička kaj ti še ne spiš? ne še, ker mi je malo pira še ostalo in če ga do jutri pustim bo se zlufto Ja maš prav. Stran vlivali pa ne bomo. bog vari,recesija pa take...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:29:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka o bog kaj sem zdaj naredla ... Kaj,kaj??? mali se je drl (el. varuška na 5. stopnji utripala) jaz pa krilim in vžgem po flaši piva ... zalila sem mačko na stolu polek sebe... da vidiš ti to špuro (je reva spala nič hudega sluteč)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:29:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mali se je drl (el. varuška na 5. stopnji utripala) jaz pa krilim in vžgem po flaši piva ... zalila sem mačko na stolu polek sebe... da vidiš ti to špuro (je reva spala nič hudega sluteč) boga mačka, te pa ni čudno ko na kafe pridem da je ni blizu...si verjetno misli da bom še kofe na njo vlila, če pride v kuhno zaj bi se lahko po dolgem času spet kaj ˝prisvetla˝
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:30:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,malo se pa moramo! pa vete kake lušte mi delate..moja škrija pa prazna Moja tudi! Samo zaj vsaj mam placa,kolko čem,tak da se bo počasi pri nas tudi kaj takega našlo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:31:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,malo se pa moramo! pa vete kake lušte mi delate..moja škrija pa prazna Moja tudi! Samo zaj vsaj mam placa,kolko čem,tak da se bo počasi pri nas tudi kaj takega našlo. ma spožrla sem sladoled...sedaj pa bi ga amala
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:31:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,ne se sekirat za šiht.Išči si,imaš še malo časa do konca porodniške.Do takrat pa ga boš ziher najdla že. eh pa če jaz nebi delala v svojem fohu ... sucks to Kaj pa bi delala? ma nevem... sam da me ne psihira nekdo vsak dan (že mam enga takega doma) pa da je dobro plačano Hmmmm,kaj bi te blo to?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:31:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,malo se pa moramo! pa vete kake lušte mi delate..moja škrija pa prazna Moja tudi! Samo zaj vsaj mam placa,kolko čem,tak da se bo počasi pri nas tudi kaj takega našlo. ma spožrla sem sladoled...sedaj pa bi ga amala Mi je znano to.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:32:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,ne se sekirat za šiht.Išči si,imaš še malo časa do konca porodniške.Do takrat pa ga boš ziher najdla že. eh pa če jaz nebi delala v svojem fohu ... sucks to Kaj pa bi delala? ma nevem... sam da me ne psihira nekdo vsak dan (že mam enga takega doma) pa da je dobro plačano Hmmmm,kaj bi te blo to? kafič
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:32:50
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nočko. Tička kaj ti še ne spiš? ne še, ker mi je malo pira še ostalo in če ga do jutri pustim bo se zlufto Ja maš prav. Stran vlivali pa ne bomo. Točno tako...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:33:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,ne se sekirat za šiht.Išči si,imaš še malo časa do konca porodniške.Do takrat pa ga boš ziher najdla že. eh pa če jaz nebi delala v svojem fohu ... sucks to Kaj pa bi delala? ma nevem... sam da me ne psihira nekdo vsak dan (že mam enga takega doma) pa da je dobro plačano Hmmmm,kaj bi te blo to? kafič
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:34:41
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,ne se sekirat za šiht.Išči si,imaš še malo časa do konca porodniške.Do takrat pa ga boš ziher najdla že. eh pa če jaz nebi delala v svojem fohu ... sucks to Kaj pa bi delala? ma nevem... sam da me ne psihira nekdo vsak dan (že mam enga takega doma) pa da je dobro plačano Hmmmm,kaj bi te blo to? kafič joj tu sem jaz bolj tak ... se zeeelooo hitro razkurim... in pol se nikoli ne konča dobro (po izkušnjah govorim) ker se ziher najde kdo ki ga preveč cukne pa je al gobčn al ma duge prste al pa se ne zna domu spravit ko se zapre kafana
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:36:04
|
|
|
|
nebo
|
Jojojojo jaz bom p.... moj se neprestano zbuja.... Dajte mi povedat kaj vaši malčki ležijo na ravnem jogiju ali imajo pojšter??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:36:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zaj bi se lahko po dolgem času spet kaj ˝prisvetla˝ nimam svetilke še popravljene boma se mogoče jutri z Lijo oglasle. Ne vem če mi mami pride na obisk, če ne pa se lahko kaj slišima ja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:36:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jojojojo jaz bom p.... moj se neprestano zbuja.... Dajte mi povedat kaj vaši malčki ležijo na ravnem jogiju ali imajo pojšter?? ravnem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:37:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jojojojo jaz bom p.... moj se neprestano zbuja.... Dajte mi povedat kaj vaši malčki ležijo na ravnem jogiju ali imajo pojšter?? moj ma pojšter ... tanki (za dojenčke )
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:37:48
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zaj bi se lahko po dolgem času spet kaj ˝prisvetla˝ nimam svetilke še popravljene boma se mogoče jutri z Lijo oglasle. Ne vem če mi mami pride na obisk, če ne pa se lahko kaj slišima ja.. zmenjeno... če ne pa drug teden keri dan
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:38:33
|
|
|
|
ly117
|
Mi še tudi nimamo pojštrov oz. ga L nima.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:39:32
|
|
|
|
nebo
|
Zaj pa me še zanima kaj kupiti dečku za krst, če seveda nisem botra???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:39:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jojojojo jaz bom p.... moj se neprestano zbuja.... Dajte mi povedat kaj vaši malčki ležijo na ravnem jogiju ali imajo pojšter?? na ravnem...A še sedaj,pa ima skoraj 5 let..je baje fajn tako navadit zarad hrbtenice..jaz sem tudi celo otroštvo tako....m pa ima tisti vzglavnik proti polivanju..oziroma smo ji ga nabavili,ko je polivala in ga še vedno ima..je super
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:41:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Zaj pa me še zanima kaj kupiti dečku za krst, če seveda nisem botra??? hmmm... keš na varčevalno knjigo če imajo seveda...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:42:16
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jojojojo jaz bom p.... moj se neprestano zbuja.... Dajte mi povedat kaj vaši malčki ležijo na ravnem jogiju ali imajo pojšter?? na ravnem...A še sedaj,pa ima skoraj 5 let..je baje fajn tako navadit zarad hrbtenice..jaz sem tudi celo otroštvo tako....m pa ima tisti vzglavnik proti polivanju..oziroma smo ji ga nabavili,ko je polivala in ga še vedno ima..je super Ja jaz sem do sedaj imela zko neko odejico spodaj, da je bil malo dvignjen zaradi polivanja, samo sedasj pa se je začel obračat in si vleče ta pojšter nekam, tako da se bojim, da ne ušpiči kaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:42:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zaj bi se lahko po dolgem času spet kaj ˝prisvetla˝ nimam svetilke še popravljene boma se mogoče jutri z Lijo oglasle. Ne vem če mi mami pride na obisk, če ne pa se lahko kaj slišima ja.. zmenjeno... če ne pa drug teden keri dan tudi lahko ja, mi še bolj paše. Kak torek, ker v Pon. imam puno letanja po mestu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:44:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Zaj pa me še zanima kaj kupiti dečku za krst, če seveda nisem botra??? € v voščilnico pa mogoče kakšnega angelčka, da ti pol skup zaranžirajo. Tak midva dava ko grema na kakšne taka praznovanja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:44:47
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zaj bi se lahko po dolgem času spet kaj ˝prisvetla˝ nimam svetilke še popravljene boma se mogoče jutri z Lijo oglasle. Ne vem če mi mami pride na obisk, če ne pa se lahko kaj slišima ja.. zmenjeno... če ne pa drug teden keri dan tudi lahko ja, mi še bolj paše. Kak torek, ker v Pon. imam puno letanja po mestu. ja ja ja tako kot je k meni prišla na čokoladnega, pusti ti tičke so prebrisane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:45:32
|
|
|
|
elevitka
|
lakom ama... grem hladilnik izropat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?