Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:30:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo me. Kero oceno dobim? si že začela? haha čaki, a nisi šla lase prat?? sem že zrihtala so že skor suhi , še obrvi sem si spedenala o, pol si pa ful lepa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:34:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Koki, obrvi sem si pa mogla porihtat, da ne bom delala konkurenco Frediju Milerju,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:34:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo me. Kero oceno dobim? si že začela? haha čaki, a nisi šla lase prat?? sem že zrihtala so že skor suhi , še obrvi sem si spedenala o, pol si pa ful lepa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:36:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo me. Kero oceno dobim? si že začela? haha čaki, a nisi šla lase prat?? sem že zrihtala so že skor suhi , še obrvi sem si spedenala o, pol si pa ful lepa. to pa itak študiram , da se bom prijala na miss >Universe
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:37:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps to pa itak študiram , da se bom prijala na miss >Universe dobiš moj glas!!! Zagotovo¨!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:38:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, punce moje, saj še znate ubogati. Najaa- kako je bilo v torek? Kdo je bil vse? dobro je blo, sej veš čvekanje in kofetkanje. Ble smo Lolita, Nobady, ... in jaz. Aha, sem mislila, da vas je bilo več. Super, da je bilo lepo! mene ni blo Me prav zanima, kaj si napisala, preden si popravila. isto, sam citirala nisem prav
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:38:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps to pa itak študiram , da se bom prijala na miss >Universe dobiš moj glas!!! Zagotovo¨! Mojega tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:38:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, punce moje, saj še znate ubogati. Najaa- kako je bilo v torek? Kdo je bil vse? dobro je blo, sej veš čvekanje in kofetkanje. Ble smo Lolita, Nobady, ... in jaz. Aha, sem mislila, da vas je bilo več. Super, da je bilo lepo! mene ni blo Me prav zanima, kaj si napisala, preden si popravila. isto, sam citirala nisem prav eeeee, ti lisica ti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:40:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps to pa itak študiram , da se bom prijala na miss >Universe dobiš moj glas!!! Zagotovo¨! pa menda edini
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:41:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps to pa itak študiram , da se bom prijala na miss >Universe dobiš moj glas!!! Zagotovo¨! Mojega tudi. te pa dva zmagala bi pa ziher v točki Katera ima največ celulita
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:41:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps to pa itak študiram , da se bom prijala na miss >Universe dobiš moj glas!!! Zagotovo¨! pa menda edini ne še od Naje Če pa boš spala s kom od komisije pa boš tak v finalu že (joke)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:42:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps to pa itak študiram , da se bom prijala na miss >Universe dobiš moj glas!!! Zagotovo¨! pa menda edini ne še od Naje Če pa boš spala s kom od komisije pa boš tak v finalu že (joke) te bi še voljo do met, te bi si že kk šiht tud zrihtala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:45:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps te bi še voljo do met, te bi si že kk šiht tud zrihtala ti si prava ej. Pa ne prehitevaj, če zmagaš v finalu tak ne rabiš nič delat, na potovanje greš pa rečeš da bi najraje videla MIR na zemlji
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:47:10
|
|
|
|
Najaa
|
Peace on earth.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:48:13
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:49:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Peace on earth. ja, res je... večer Nina, kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:49:54
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Kako kaj? Mi smo preživeli enodnevno virozo, je imel vročino 38.5, danes pa je že okej. Danes sva imela tudi posvetovalnico, zato sporočam nove mere: T: 9500g V: 77cm Cepljen bo drugič. Če še sploh katera ureja seznam. lepo raste V.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:49:57
|
|
|
|
spps
|
Zdaj pa grem počasi spat, se moram še mal možu posvetit, da bo MIR Lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:51:17
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Peace on earth. ja, res je... večer Nina, kako? Danes odlično. Sem bila na lepem sprehodu in dobrem kosilu v super družbi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:52:17
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Zdaj pa grem počasi spat, se moram še mal možu posvetit, da bo MIR Lahko noč Pametno. Tudi to je treba
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:52:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Peace on earth. ja, res je... večer Nina, kako? Danes odlično. Sem bila na lepem sprehodu in dobrem kosilu v super družbi tak se to dela, ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:53:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Zdaj pa grem počasi spat, se moram še mal možu posvetit, da bo MIR Lahko noč Mir v hlačah, ne na zemlji. A ti bo službo zrihto ? NOČKO spps, spočij se!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:54:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, jaz tudi grem,sem rekla da bom danes ob 21h v pojsli pa vidim, da bom spet zamudila. Grrr NOČKO!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:55:15
|
|
|
|
Nina00
|
Persida upam, da ste že kaj boljši Mi še vedno čakamo, da kak zobek ven pokuka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 21:55:53
|
|
|
|
Nina00
|
NOČKO!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?