Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.2.2010 21:40:09
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj zdaj in vse tiho je bilo pa lahko noč pa take. Sej sem hotla načet debato. Niste resne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.2.2010 22:48:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj zdaj in vse tiho je bilo pa lahko noč pa take. Sej sem hotla načet debato. Niste resne. Oj! glih komaj še pridem do compa :S, pa še takrat mam druge stvari za rihtat, iščen namreč novo službo, ker se mi bo v tej po 14 dneh odkar delam zapeljalo, če bo šlo tako naprej... ma drugače smo vredu, otroci so zdravi :D Pa pri vas? Je sploh katera tu?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.2.2010 9:45:19
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.2.2010 16:25:54
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps glih komaj še pridem do compa :S, pa še takrat mam druge stvari za rihtat, iščen namreč novo službo, ker se mi bo v tej po 14 dneh odkar delam zapeljalo, če bo šlo tako naprej... ma drugače smo vredu, otroci so zdravi :D Joj, tako hudo Upam, da najdeš hitro kaj boljšega. Mene tudi že stiska zaradi službe. Me skrbi, če mi bo uspelo vse naredit v osmih do devetih urah, ker po letu dni sem res že ven iz rutine in bom za vsako stvar rabila malo več časa. Mislim, da bo prvi mesec kar kriza. Pa naša dnevna logistika me malo skrbi, ker bosta otroka vsak na svojem koncu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.2.2010 16:27:56
|
|
|
|
Nina00
|
Ja, tele naše razgovore je pa vedno lažje sledit, ko so tako "dolgi". Ne bo problem niti, ko bom že v službi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.2.2010 17:21:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Ja, tele naše razgovore je pa vedno lažje sledit, ko so tako "dolgi". Ne bo problem niti, ko bom že v službi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.2.2010 20:51:29
|
|
|
|
trezika
|
Dans bo kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.2.2010 20:51:45
|
|
|
|
trezika
|
aja, dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.2.2010 21:10:50
|
|
|
|
trezika
|
eh, niste zanimive..... se grem raje h dragemu stiskat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 7:43:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika eh, niste zanimive..... se grem raje h dragemu stiskat si verjetno mela več od tega, kot pa tu čakala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 7:43:30
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro, Lija spi, ata v službi, mama na netu...kaj hoočeš lepšega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 7:47:06
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 14:26:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Kako kaj? Mi smo preživeli enodnevno virozo, je imel vročino 38.5, danes pa je že okej. Danes sva imela tudi posvetovalnico, zato sporočam nove mere: T: 9500g V: 77cm Cepljen bo drugič. Če še sploh katera ureja seznam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 17:46:24
|
|
|
|
leo**tia
|
dan "čveke" mi smo vredu,tia tud že tako hitro raste,visoka je že 78cm,kako čas gre.pa tako žže zdaj 2 dni leta zunaj po travi,čisto sama gre vse do sosede,sploh jo ne motijo jame,nič ne pade je pridna,lepo papa,nagaja tud kaj,ampak vse to gre zraven.ponoč tud spi brez zbujanja pa tud sama že papa,jaz ji na vilico napičim hrenovko in sama nese v usta,pa tud na žličko sama papa,ma res je angelček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 19:21:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia dan "čveke" mi smo vredu,tia tud že tako hitro raste,visoka je že 78cm,kako čas gre.pa tako žže zdaj 2 dni leta zunaj po travi,čisto sama gre vse do sosede,sploh jo ne motijo jame,nič ne pade je pridna,lepo papa,nagaja tud kaj,ampak vse to gre zraven.ponoč tud spi brez zbujanja pa tud sama že papa,jaz ji na vilico napičim hrenovko in sama nese v usta,pa tud na žličko sama papa,ma res je angelček BRAVO za res samostojno pupo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 19:22:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa, dober večer! Bomo kako rekle? Ja, ja...sanja svija o ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 21:17:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa, dober večer! Bomo kako rekle? Ja, ja...sanja svija o ... Bomo,bomo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 21:27:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
No evo.Pri naši hiši se borimo z vročino.Utrujena nonstop ,sitna ko hudič ,ja nekaj se pripravlja ni druge. Imam občutek ,da bo spet grlo ,ker občutno manj jesta oba. Dlesni čohamo ko pri norcih Anžetu gredo kar 3je zobki ven tako ,da zobe umivamo brez problemov .Blažena ko hudič kot bi bla jaz ,če bi me kdo zmasiral . Drugač ,pa so postala zanimiva vrata,pa stikala,pa vse kar visi na zidu.Tako ,da imamo pri hiši,vodovodarja,mehanika,računalničarja,električarja,telefonista, pa pleskarja ,ker kar naprej tipata po porisanih stenah .Kar je pospravljeno mora biti zloženo na tleh.Bog ne daj ,da zvoni telefon kaj šele ,če se mami želi pogovarjat.Ja redno skrbita ,da mami ne bi imela prevelik račun. ....jah ni nam dolgčas ne,ne,........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 21:38:04
|
|
|
|
Najaa
|
Na tej strani se pa skoz neki režite kot da imate vsaj tri pire v riti. No men se tud smeje. Ko mačke ni doma miši plešejo tak da sedim za mizo od mojega in pijem cunra libre. O hudo, kok je dobra! Sem že skoraj pozabila kak okus ima alkohol. Bomo kako rekle? Mi mal seka danes.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 21:38:48
|
|
|
|
Najaa
|
Persida, Nika bo tud dobila še en zob se mi zdi. Ima vse napeto po ustih, tečna je in kakala je danes ene 5x.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.2.2010 22:10:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - a še maš kaj viška za ruknit ,ker jaz bi tudi nekaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 14:50:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
DAn!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 19:20:54
|
|
|
|
trezika
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 19:33:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer leo*tia tvoja Tia pa je res samostojna. Moja še je daleč od tega Kokica čestitke za mere Persida... ni ti dolg cajt vidim, da uživaš dvojno mero Trezika večer. Sem ti na FB na zid pisala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.2.2010 20:33:08
|
|
|
|
spps
|
Da ne bom kvarla povprečja po postih Čer in nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?