Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:06:46
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Čer matcar... si zrihtala pri šefu (mislim če si mu povedla) Nop! Je pa danes ena na razgovor prišla in začne z pondeljkom delat,tak da sma se z mojim zmenla,da še bom naslednji teden delala,da se ona malo navadi,pol pa bom mu rekla.Nimam srca kr tak grdo naredit.Pa še dnar nucam. Čer Matcar.. Pravilno si se odločila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:07:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kaj sta ble z Vitabello tam na kavi,ko smo me tudi že ble,ko je izhod ven? Jap.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:07:48
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m LAHKOOO NOOOOČČČČ, grem spat. Jutri bo baje dež te pa moram imet energije na pretek.. Nočko, kaki dež neki, pri nas že ne...grem zjutraj vun..priji še ti..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:09:11
|
|
|
|
nebo
|
Aja za kofe žal smo jutri cela femili povabljeni na en obisk, tako da... že pa....pa kak mi nikak ne znese
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:10:00
|
|
|
|
nebo
|
NE GOVORITE O MORJU, KER TAKOJ PO MORJU GREM JAZ DELAT!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:10:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Aja za kofe žal smo jutri cela femili povabljeni na en obisk, tako da... že pa....pa kak mi nikak ne znese Se bomo že enkrat doble.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:11:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo NE GOVORITE O MORJU, KER TAKOJ PO MORJU GREM JAZ DELAT!!!!!!!!!!!!!!!! Naju z L vzameš zraven?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:11:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo NE GOVORITE O MORJU, KER TAKOJ PO MORJU GREM JAZ DELAT!!!!!!!!!!!!!!!! Naju z L vzameš zraven? Misla sem na morje.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:11:59
|
|
|
|
elevitka
|
matcar... Medulin (kopat pa na kamenjak) nebo.... nena se meni... jaz bi mogla že pred morjem it Ve kdo za kako službo... jaz si bom novi šiht začela iskat ... je na starem mestu ful vse v riti
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:13:17
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo NE GOVORITE O MORJU, KER TAKOJ PO MORJU GREM JAZ DELAT!!!!!!!!!!!!!!!! Naju z L vzameš zraven? Misla sem na morje. Ja ni problema, gremo v Biograd na moru, kjer imamo svojo prikolico in sem bom namakala dobrih 20 dni, tako da samo pridita, prostora je dovolj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:13:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte no, mam še 7 min. marta pusti zdaj ice cream, meni se Kak je T. že hodi? Ne, še vedno samo ob opori. Si je vzel čas...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:14:06
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka matcar... Medulin (kopat pa na kamenjak) nebo.... nena se meni... jaz bi mogla že pred morjem it Ve kdo za kako službo... jaz si bom novi šiht začela iskat ... je na starem mestu ful vse v riti Halo ljubica povsod v službah je trenutno nočna mora...mene je kar groza no!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:15:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne, še vedno samo ob opori. Si je vzel čas... pravilno, saj se mu nikamor ne mudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:16:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja ni problema, gremo v Biograd na moru, kjer imamo svojo prikolico in sem bom namakala dobrih 20 dni, tako da samo pridita, prostora je dovolj. ne afnaj se
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:16:36
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: elevitka matcar... Medulin (kopat pa na kamenjak) nebo.... nena se meni... jaz bi mogla že pred morjem it Ve kdo za kako službo... jaz si bom novi šiht začela iskat ... je na starem mestu ful vse v riti Halo ljubica povsod v službah je trenutno nočna mora...mene je kar groza no!! taka kot pri nas ne ... vsak dan enega odpusti ker se ji tak zazdi... plač ni že nevem kak dolgo, lanskega regresa tud nismo dobli, pa še pod nadzorom inšpekcije smo ... NE HVALA raje hajzle pučem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:16:59
|
|
|
|
marta82
|
Punce nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:17:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Nočko, kaki dež neki, pri nas že ne...grem zjutraj vun..priji še ti.. če pa je napovedan! Vsak dan sem zunaj, ko je tako lepo vreme tak da ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:17:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: elevitka matcar... Medulin (kopat pa na kamenjak) nebo.... nena se meni... jaz bi mogla že pred morjem it Ve kdo za kako službo... jaz si bom novi šiht začela iskat ... je na starem mestu ful vse v riti Halo ljubica povsod v službah je trenutno nočna mora...mene je kar groza no!! taka kot pri nas ne ... vsak dan enega odpusti ker se ji tak zazdi... plač ni že nevem kak dolgo, lanskega regresa tud nismo dobli, pa še pod nadzorom inšpekcije smo ... NE HVALA raje hajzle pučem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:17:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce nočko. nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:17:40
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja ni problema, gremo v Biograd na moru, kjer imamo svojo prikolico in sem bom namakala dobrih 20 dni, tako da samo pridita, prostora je dovolj. ne afnaj se Povem kar je res...pridi še ti...ni kunšta...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:18:34
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: elevitka matcar... Medulin (kopat pa na kamenjak) nebo.... nena se meni... jaz bi mogla že pred morjem it Ve kdo za kako službo... jaz si bom novi šiht začela iskat ... je na starem mestu ful vse v riti Halo ljubica povsod v službah je trenutno nočna mora...mene je kar groza no!! taka kot pri nas ne ... vsak dan enega odpusti ker se ji tak zazdi... plač ni že nevem kak dolgo, lanskega regresa tud nismo dobli, pa še pod nadzorom inšpekcije smo ... NE HVALA raje hajzle pučem Pri nas tudi fuull odpuščajo, je pa vsaj plača in regres... Kriza no, ni kaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:18:56
|
|
|
|
elevitka
|
nočko marta
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:19:36
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nočko marta Nočko Marta..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:20:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: elevitka matcar... Medulin (kopat pa na kamenjak) nebo.... nena se meni... jaz bi mogla že pred morjem it Ve kdo za kako službo... jaz si bom novi šiht začela iskat ... je na starem mestu ful vse v riti Halo ljubica povsod v službah je trenutno nočna mora...mene je kar groza no!! pri nas pa ne ... pa si ne morem privoščit tega .. ker moj je spet brez tak da polonic mi nebo sosed pokril (ko bi le) taka kot pri nas ne ... vsak dan enega odpusti ker se ji tak zazdi... plač ni že nevem kak dolgo, lanskega regresa tud nismo dobli, pa še pod nadzorom inšpekcije smo ... NE HVALA raje hajzle pučem Pri nas tudi fuull odpuščajo, je pa vsaj plača in regres... Kriza no, ni kaj...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 21:20:17
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?