Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:07:47
ly117
Čer!
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:08:52
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Elevitka kakšne NIKE sta mu kupila? Mi imamo takšne: http://www.superge.si/html/svn/7323068-AA.shtml samo modre! Zdaj si pa važna.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:11:05
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj si pa važna. čist malo
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:12:48
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj si pa važna. čist malo Saj prav tak.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:23:07
marta82
Čer. Mislim da bom napadla čokoladni sladoled...
_____________________________ BE NICE! I could be your boss someday.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:23:27
tasa_m
Ni mi za nič...sem imela v planu naredit rižev narastek zdaj zvečer pa mi nekako ni, pa omaro bi si mogla pospravit pa mi tud ni. Hmmm se moram mal zamislit nad sabo Bom jutri, ko bo baje dež. Bo mi Lija pomagala omare pospravit v to sploh ne dvomim
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:24:14
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Elevitka kakšne NIKE sta mu kupila? Mi imamo takšne: http://www.superge.si/html/svn/7323068-AA.shtml samo modre! mi tudi sam mi smo jih kupili v šport 2000 v Slovenski Bistrici (za 20 €
_____________________________ Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:25:24
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Mislim da bom napadla čokoladni sladoled... ...ali veš?
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:26:11
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Elevitka kakšne NIKE sta mu kupila? Mi imamo takšne: http://www.superge.si/html/svn/7323068-AA.shtml samo modre! mi tudi sam mi smo jih kupili v šport 2000 v Slovenski Bistrici (za 20 € mi pa v Planet Tuš v Massu za 25€. Mater, boom jih nazaj nesla pa se v Bistrico zapelala
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:27:33
elevitka
Grem tečko spat spravit... že orng tuli ... zizo pa mi borazneslo ... še pridem nazaj
_____________________________ Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:28:56
ly117
Tasa če ti za nič ni se pa lepo dol vsedi in delaj nič.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:29:56
ly117
Marta dobra ideja. jaz ga morem tudi kmalu napast.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:31:41
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa če ti za nič ni se pa lepo dol vsedi in delaj nič. saj trenutno to delam sam me križ boli
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:33:03
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta dobra ideja. jaz ga morem tudi kmalu napast. jaz bi ga tudi pa ga nimam! Grem zdaj napast :
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:33:36
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa če ti za nič ni se pa lepo dol vsedi in delaj nič. saj trenutno to delam sam me križ boli Te se pa idi ležat.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:36:14
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta dobra ideja. jaz ga morem tudi kmalu napast. jaz bi ga tudi pa ga nimam! Te pa pridi k meni. Pa nazdravje.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:39:18
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa če ti za nič ni se pa lepo dol vsedi in delaj nič. saj trenutno to delam sam me križ boli Te se pa idi ležat. ob 21h grem, ok mama? A sem lahko še malo gor? Pliiiiisssss
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:39:42
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa pridi k meni. Pa nazdravje. kaj te nisi tega popoldan omenla al pa kuj cuj prnesla ?!
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:40:40
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa če ti za nič ni se pa lepo dol vsedi in delaj nič. saj trenutno to delam sam me križ boli Te se pa idi ležat. ob 21h grem, ok mama? A sem lahko še malo gor? Pliiiiisssss Ja si še lahko malo gor.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:41:35
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa pridi k meni. Pa nazdravje. kaj te nisi tega popoldan omenla al pa kuj cuj prnesla ?! Ker nisi ti nič omenala.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:42:49
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja si še lahko malo gor. HVAAAALAAAA ¨!!
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:43:37
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Mislim da bom napadla čokoladni sladoled... ...ali veš? Zdaj definitivno vem.
_____________________________ BE NICE! I could be your boss someday.
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:44:24
elevitka
jooj ste mi lušte naredle grem jaz tud en pir nagnit
RE: Mariborčanke 10.del 25.2.2010 20:44:41
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker nisi ti nič omenala. Tumpa jaz ja...
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdo naj vstaja ponoči - mamica ali očka? Če oče vsak dan hodi v službo, ali to pomeni, da mu ponoči ni potrebno vstajati, ko se dojenček zbudi in ga je potrebno ...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas someon Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA