khurde
|
marta, faca je sonček... jedilnik... midve zjutraj vstaneva okol 7-8, kako uro po tem imava zajtrk (najprej se morva zrihtat itd. - babe, pač ). običajno kosmiče + jogurt + suho sadje, sem probala s kruhom ipd., pa ji ni - ne poje nič konkretnega. kaki dve, tri ure po tem je malica - jabolko, kaka suha marelica ali sliva, včasih kak jogurt ali malo skute, pa kak rižev vafelj. pol običajno okol 12-13 rata zaspana in se doji, da zaspi. ob ene treh je kosilo, za "malico" je kako grizljanje vafla - da lažje počaka na večerjo, okrog 17-18 večerja (polenta + jogurt, gres, mlečni riž, prosena kaša - nekaj v tem stilu), uro po večerji se še doji. pol ponoč pa enkrat ali dvakrat dojenje, včasih pa nenormalna želja po crkljanju in visenje na joški čeprav dons sva pa imeli kosilo že bo enih, ker je že ob 10 zaspala - sva šli že pred osmo ven in jo je očitno zmatralo. tko da isto probam jutri, ker mi je tko bolj všeč. imava več od dneva kot pa če spi od 12 ali 13 do 14 ali 14:30 in šele pol kosilo... jancci, a pol ma meta tut rada na glavo postavljen pogled na svet dobro, da vem, da ni isa edina taka, ker včas prav čudno zgleda, ko jo nosim, ona pa visi čez in se ji fajn zdi lep dan je bil danes. sva ga lepo izkoristili. 2x po 2 uri zunaj, super se mi kr zdi, da se me je mal sonce prijel, k ga skor celo zimo nisem videla aja. kaj kej kuhate, da je ultra hitro narejeno oz. kaj prej pripravite? ker če je tak dan, pa še ne veš, kdaj se bo pooblačilo in bi človek rad izkoristil priliko za lep sprehod, se mi ne da kaj preveč pacati.