|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
24.2.2010 21:30:51   
kiara24
Marta- to so fore, k jih ima zavod. Ker dobijo delodajalci keš od njih in pol se raje odločijo za to varianto.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 21:31:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
24.2.2010 21:32:27   
sonček33
Bejbe, a ve kaj kupujete oblačila zase preko spleta? Kje pa?
kje pa sicer kupujete?

meni je edina fajn trgovina street one..sam kaj ko je treba v ljuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 878
24.2.2010 21:34:07   
khurde
kiara, mi je žal, da je to zate občutljiva tema user posted image sej bo. čimbolj pozitivno in čimmanj obremenjeno user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 879
24.2.2010 21:34:32   
Ploha
kiara sej veš kaj si mislim...sem ti zadnjič napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

khurde: ma kaki za meto...me ubije user posted image user posted image za nasledno štruco...sem že medvedu napovedala pa se ni mogu nehat smejat...user posted image

ulla: svaka čast...pa še šolo zravn...dobra si user posted image user posted image držim pesti za mato user posted image user posted image

farfala: ah kje, vam bi kuj povedala..ne želim da kdo drug tak prebere tuki, ki bi to vse ščvekal kle pri nas...za 1x doma še ne vejo...sej je še čas user posted image user posted image no moja mami ve, itak user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 880
24.2.2010 21:35:12   
khurde
sonček, nič ne kupujem prek spleta. kak new yorker. ostalo se mi pa že ne de več hodit okol

pospravljam hladilnik.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 881
24.2.2010 21:37:40   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

pospravljam hladilnik.

jest sm ga tud....in to v želodc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 882
24.2.2010 21:37:46   
sonček33
sonček, nič ne kupujem prek spleta. kak new yorker. ostalo se mi pa že ne de več hodit okol

ja, sej meni tudi ne

pospravljam hladilnik.

pridi še k nam

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 883
24.2.2010 21:38:22   
sonček33
jest sm ga tud....in to v želodc

ma sem ti fovš, k maš uržah

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 884
24.2.2010 21:38:26   
farfala
ploha glej, da ne boš zdaj samo pri avgustovkah čepelauser posted image user posted image , pa z dieto si definitivno zaključlauser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 885
24.2.2010 21:38:31   
kiara24
Hvala vam punce, samo nekater ne veste zakaj sem žalostna, nekaj pa jih ve. Pa vseeno hvala vsem.
Saj upam, da bo kmalu bolje in da vse skupaj prebolim čimprej.....user posted image

Ploha- ja vem kaj si napisala. Sam da se poberem, bova šli na kavo, če boš imela kaj časa.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 886
24.2.2010 21:39:57   
sonček33
Kiara, čas bo prinesel pomiritev.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 887
24.2.2010 21:42:26   
Ploha
sonček: ne kupujem prek spleta...ker ne znam  pa še upam ne...kaj veš kako bo na men pol stal...raj v živo vidm...je pa tko...odkar sem bla z meto noseča in ves ta čas ko nisem bla pa zdej spet, nosim nosečniške hlače, ker so mi najbolj udobne in v predelu ledvic imajo tisto elastiko in to mi je kul, da mi ne piha vse zadej...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 888
24.2.2010 21:45:11   
sonček33
nosim nosečniške hlače, ker so mi najbolj udobne in v predelu ledvic imajo tisto elastiko in to mi je kul, da mi ne piha vse zadej...

ah, plohca, ti mi pa res pomagaš user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 889
24.2.2010 21:45:59   
kiara24
sonček- jaz sem edino kar sem kupovala preko spleta je bilo da sem si naročila pižamo in bikini v Neckermannu, vse ostalo pa kupujem po trgovinah, kot so H&M,Orsy, S.Oliver,C&A... Sicer pa zadnje čase kupujem samo za Klaro zase nič.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 890
24.2.2010 21:48:38   
kiara24
No da vam še mal težim, povejte kam naj oddam, še prošnjo za delo. Jaz ne vem več kam naj jo dam povsod je negativno, pa tolk sem jih že napisala.

Jutri- me je pa kar groza, k bova s Klaro sami, ker gre moj delat, nemore bit več doma, jaz pa še vedno nisem kul.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 891
24.2.2010 21:53:59   
sonček33
Jutri- me je pa kar groza, k bova s Klaro sami, ker gre moj delat, nemore bit več doma, jaz pa še vedno nisem kul.

kiara, jaz imam napovedan obisk prijateljice iz Primorkse, sicer bi vaju povabila na Bled...na vozičkanje in kavo

pojedla tiramisu...zdej pa gledat smučanje

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 892
24.2.2010 21:55:10   
VRTNICA84
Ploha vse iskrene čestitke tudi iz moje strani za tvojo user posted image . Kdaj pa imaš rok, če nisem preveč radovedna? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kiara tudi sama te popolnoma razumem. Imam za seboj grenko izkušnjo ampak je ne bom tu  razlagala po forumu. Zaradi katere se nočem odločit za drugega in se še en lep čas ne bom. Lahko pa ti povem, da mi je večkrat zelo hudo. Ti pa pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image . In upam, da ti bo hitro uspelo. Če te pa moja zgodba zanima pa mi pošlji zs pa ti bom razložla.

Sedaj pa ena vesela novica za na seznamček, Ana je danes shodla pri 12 mesecih in 3 tednih. Pa že full govori Ati, Mama, Deda, Baba, Ga ga, Avto, Opica, Ki ki , Ti (tri), Teta , Ana. Pa ve kje je ura, Kak dela avto, kje je metul, muca itd. Da lupčka, pokaže kak je mamina. Pa pleče na ringa ringa raja. Pa na sploh full pleše. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 893
24.2.2010 21:56:30   
khurde
ploha, za čist male je bil men najbolj fajn sling z obroči. je tud dolgo uporaben, če grem na hit v trgovino, jo kar not namontiram. sej si videla v kranju. lepo se zategne, čist mali ma lepo oporo z vseh strani itd. ostalih vreč ne poznam, sklepam pa, da je lažje otroka not dat, ker ni treba vedno znova zlagat. sam ko enkrat ta z obroči zalaufa tut ni panike.user posted image zdej jo večinoma nosim v mei taiu, od nekje 7. meseca dalje (ko je začela samostojno sedet). je fajn, ker je opora čez križ in obe rami trpita, ne sam ena. zdej bi pa počas še kako nosilko kupila. mam sicer še trak, sam sem samo parkrat probala, mi je mei tai lažji za montiranje.

kaj pa ti iščeš?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 894
24.2.2010 22:04:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica, me mika...samo...nič ne obljubim

naj te še mal zamika....sonček, kavica, lepi otroci, dobra družba....jastuser posted image user posted image user posted image

zvezdica, kaj si pa pol študirala? jaz na začetku nisem vedela, kaj bi s tem faksom počela, res.

ekonomija....user posted image še zdaj nisem diplomirala pa vprašanje kdaj bom:(

sonček, kupujem kupujem, skor vse, velik pri cle cle, ma povsod :)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 895
24.2.2010 22:15:00   
khurde
uf, ekonomija pa tut zame ni... imam še dolg za drugi letnik user posted image pa me te krivulje in teorije prav nič ne mikajo

kaj sem zdele brala... mi grejo kar kocine pokonci, ko razmišljam, da bi iso tko najdla... http://www.ringaraja.net/forum/m_4962891/mpage_1/key_/tm.htm user posted image jaz sam upam, da bo ta mamica res kaj ukrepala user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 896
24.2.2010 22:21:44   
marta82
Evo slikice. Nisem ravno veliko slikala, ker sem kar malo pozabila na to, nekaj pa le je.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še eno zelooooo utrujeno delim z vemi...user posted image user posted image user posted image
user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 897
24.2.2010 22:23:54   
kiara24
Vrtnica- zs

Sonček- havla ti za povabilo, vendar kljub temu bi bilo te zelo težko ko sem na nogah, sem še vedno švoh.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 898
24.2.2010 22:24:46   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Jaz priznam da je tema zame zelooo občutljiva, na žalost.user posted image

user posted image user posted image če bi se rada pogovorila mi lahko pišeš tudi na zs.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 899
24.2.2010 22:25:49   
kiara24
Marta- joj kako ste luštkaniuser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.