![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:30:51
|
|
|
|
kiara24
|
Marta- to so fore, k jih ima zavod. Ker dobijo delodajalci keš od njih in pol se raje odločijo za to varianto.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2010 21:31:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:32:27
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbe, a ve kaj kupujete oblačila zase preko spleta? Kje pa? kje pa sicer kupujete? meni je edina fajn trgovina street one..sam kaj ko je treba v lj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:34:07
|
|
|
|
khurde
|
kiara, mi je žal, da je to zate občutljiva tema sej bo. čimbolj pozitivno in čimmanj obremenjeno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:34:32
|
|
|
|
Ploha
|
kiara sej veš kaj si mislim...sem ti zadnjič napisala khurde: ma kaki za meto...me ubije za nasledno štruco...sem že medvedu napovedala pa se ni mogu nehat smejat... ulla: svaka čast...pa še šolo zravn...dobra si držim pesti za mato farfala: ah kje, vam bi kuj povedala..ne želim da kdo drug tak prebere tuki, ki bi to vse ščvekal kle pri nas...za 1x doma še ne vejo...sej je še čas no moja mami ve, itak
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:35:12
|
|
|
|
khurde
|
sonček, nič ne kupujem prek spleta. kak new yorker. ostalo se mi pa že ne de več hodit okol pospravljam hladilnik.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:37:40
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde pospravljam hladilnik. jest sm ga tud....in to v želodc
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:37:46
|
|
|
|
sonček33
|
sonček, nič ne kupujem prek spleta. kak new yorker. ostalo se mi pa že ne de več hodit okol ja, sej meni tudi ne pospravljam hladilnik. pridi še k nam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:38:22
|
|
|
|
sonček33
|
jest sm ga tud....in to v želodc ma sem ti fovš, k maš uržah
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:38:26
|
|
|
|
farfala
|
ploha glej, da ne boš zdaj samo pri avgustovkah čepela , pa z dieto si definitivno zaključla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:38:31
|
|
|
|
kiara24
|
Hvala vam punce, samo nekater ne veste zakaj sem žalostna, nekaj pa jih ve. Pa vseeno hvala vsem. Saj upam, da bo kmalu bolje in da vse skupaj prebolim čimprej..... Ploha- ja vem kaj si napisala. Sam da se poberem, bova šli na kavo, če boš imela kaj časa.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:39:57
|
|
|
|
sonček33
|
Kiara, čas bo prinesel pomiritev.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:42:26
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: ne kupujem prek spleta...ker ne znam pa še upam ne...kaj veš kako bo na men pol stal...raj v živo vidm...je pa tko...odkar sem bla z meto noseča in ves ta čas ko nisem bla pa zdej spet, nosim nosečniške hlače, ker so mi najbolj udobne in v predelu ledvic imajo tisto elastiko in to mi je kul, da mi ne piha vse zadej...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:45:11
|
|
|
|
sonček33
|
nosim nosečniške hlače, ker so mi najbolj udobne in v predelu ledvic imajo tisto elastiko in to mi je kul, da mi ne piha vse zadej... ah, plohca, ti mi pa res pomagaš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:45:59
|
|
|
|
kiara24
|
sonček- jaz sem edino kar sem kupovala preko spleta je bilo da sem si naročila pižamo in bikini v Neckermannu, vse ostalo pa kupujem po trgovinah, kot so H&M,Orsy, S.Oliver,C&A... Sicer pa zadnje čase kupujem samo za Klaro zase nič.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:48:38
|
|
|
|
kiara24
|
No da vam še mal težim, povejte kam naj oddam, še prošnjo za delo. Jaz ne vem več kam naj jo dam povsod je negativno, pa tolk sem jih že napisala. Jutri- me je pa kar groza, k bova s Klaro sami, ker gre moj delat, nemore bit več doma, jaz pa še vedno nisem kul.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:53:59
|
|
|
|
sonček33
|
Jutri- me je pa kar groza, k bova s Klaro sami, ker gre moj delat, nemore bit več doma, jaz pa še vedno nisem kul. kiara, jaz imam napovedan obisk prijateljice iz Primorkse, sicer bi vaju povabila na Bled...na vozičkanje in kavo pojedla tiramisu...zdej pa gledat smučanje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:55:10
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Ploha vse iskrene čestitke tudi iz moje strani za tvojo . Kdaj pa imaš rok, če nisem preveč radovedna? Kiara tudi sama te popolnoma razumem. Imam za seboj grenko izkušnjo ampak je ne bom tu razlagala po forumu. Zaradi katere se nočem odločit za drugega in se še en lep čas ne bom. Lahko pa ti povem, da mi je večkrat zelo hudo. Ti pa pošiljam veliko . In upam, da ti bo hitro uspelo. Če te pa moja zgodba zanima pa mi pošlji zs pa ti bom razložla. Sedaj pa ena vesela novica za na seznamček, Ana je danes shodla pri 12 mesecih in 3 tednih. Pa že full govori Ati, Mama, Deda, Baba, Ga ga, Avto, Opica, Ki ki , Ti (tri), Teta , Ana. Pa ve kje je ura, Kak dela avto, kje je metul, muca itd. Da lupčka, pokaže kak je mamina. Pa pleče na ringa ringa raja. Pa na sploh full pleše.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:56:30
|
|
|
|
khurde
|
ploha, za čist male je bil men najbolj fajn sling z obroči. je tud dolgo uporaben, če grem na hit v trgovino, jo kar not namontiram. sej si videla v kranju. lepo se zategne, čist mali ma lepo oporo z vseh strani itd. ostalih vreč ne poznam, sklepam pa, da je lažje otroka not dat, ker ni treba vedno znova zlagat. sam ko enkrat ta z obroči zalaufa tut ni panike. zdej jo večinoma nosim v mei taiu, od nekje 7. meseca dalje (ko je začela samostojno sedet). je fajn, ker je opora čez križ in obe rami trpita, ne sam ena. zdej bi pa počas še kako nosilko kupila. mam sicer še trak, sam sem samo parkrat probala, mi je mei tai lažji za montiranje. kaj pa ti iščeš?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 22:04:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica, me mika...samo...nič ne obljubim naj te še mal zamika....sonček, kavica, lepi otroci, dobra družba....jast zvezdica, kaj si pa pol študirala? jaz na začetku nisem vedela, kaj bi s tem faksom počela, res. ekonomija.... še zdaj nisem diplomirala pa vprašanje kdaj bom:( sonček, kupujem kupujem, skor vse, velik pri cle cle, ma povsod :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 22:15:00
|
|
|
|
khurde
|
uf, ekonomija pa tut zame ni... imam še dolg za drugi letnik pa me te krivulje in teorije prav nič ne mikajo kaj sem zdele brala... mi grejo kar kocine pokonci, ko razmišljam, da bi iso tko najdla... http://www.ringaraja.net/forum/m_4962891/mpage_1/key_/tm.htm jaz sam upam, da bo ta mamica res kaj ukrepala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 22:21:44
|
|
|
|
marta82
|
Evo slikice. Nisem ravno veliko slikala, ker sem kar malo pozabila na to, nekaj pa le je. Pa še eno zelooooo utrujeno delim z vemi...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 22:23:54
|
|
|
|
kiara24
|
Vrtnica- zs Sonček- havla ti za povabilo, vendar kljub temu bi bilo te zelo težko ko sem na nogah, sem še vedno švoh.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 22:24:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Jaz priznam da je tema zame zelooo občutljiva, na žalost. če bi se rada pogovorila mi lahko pišeš tudi na zs.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 22:25:49
|
|
|
|
kiara24
|
Marta- joj kako ste luštkani
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.