bridget3
|
Joj, koliko ste napisale, saj ne vem kaj naj napišem nazaj na vse to Bom pa malo zašla z vaše teme (oblačilca ...) in z vami delila veselje, ki sem ga danes doživela ob ogledu vozička ( http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-coletto-austin-3-zelen-potovalni-komplet-i557.shtml ) ; NAVDUŠENA SEM!!! Pred tem sem šla pogledat enega rabljenega, ki je bil kar ugoden (280€ 3 v 1), ampak je imel precej obrabljena kolesa in nekoliko je marsikaj štekalo pri snemanju -razstavljanju ... Ko pa sem videla in preizkusila tega novega, pa sem bila prav prijetno presenečena - vse se naredi zelo enostavno, praktično ... Kolesa so velika in napihljiva, voziček enostavno vodljiv in zložjiv ... V glavnem, odločila sem se, da ga vzamem - planiram še kakšnega otročka po tem, tako da bo ga še tale uspešno prevažal. Če še katera ni odločena za voziček in ji je vizualno tale všeč, res priporočam ogled v živo in se same lahko odločite. Tudi drugi so super (npr. Implast), ampak mi2 res gledava tudi na ceno, zato sva ostala pri Colletu (zdaj je 425€ - ker pa sem se menila že prej za ta voziček, ga dobim še 30€ ceneje, po stari ceni). Sončni žarek - a prekinili so ti bolniško???? Kje pa si zaposlena, če lahko tu poveš? Joj, jaz grem zdaj prvič na komisijo in me je prav strah, da bi me zavrnili ... Imam nenadne slabosti (kot da bi skoraj skupaj padla), bolečine v križu ... delam pa v šolstvu z najmlajšimi, ki zahtevajo od mene veliko energije, tako psihično in fizično sem bila vsa izčrpana ... trebuh je vedno večji, v šoli pa gužva, množice-virusi, otroci so nepredvidljivi, na hodniku ne hodijo tamali, ampak tekajo (pač, otroška energija) ... bomo videl kaj bo ... Zdaj sem doma in sem prav sproščena in veliko bolj spočita kot v službi ... Aja, še tole ... Enkrat sem že vprašala, pa ni bilo glih odziva, pa bom probala še enkrat: V spalnici imamo kar prostorno stisko in posteljice ne morem dati zraven najine postelje - kaj menite tiste, ki že imate otroke: bi bilo kaj narobe, če bi prvi mesec ali dva ponoči dojenček spal v košari od vozička? Že poznam nekoga, ki je prostorsko stisko rešil tako, zato sem začela še sama razmišljati o tem. Pozneje, ko se malce utečem v novi vlogi, pa bi dojenček spal v svoji sobici v posteljici. Mogoče prej ni bilo odziva, ker je bila katera od vas "ogorčena" , ampak vseeno - bi bila vesela različnih odgovorov, tudi takšnih, ki ne grejo temu v prid - seveda argumentirano ... Prijetno druženje jutri! Mislim, da je prav, da se dobite, pa čeprav vas bo manj. Tudi jaz bi prišla, če bi mogla ... Zato pa naj katera sladkosneda poje kak košček tortice še zame. Pozdravček.
|