|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
25.2.2010 10:48:06   
Jessy
Lucika, po moje so spremembe pri odpiranju iz ure v uro, tako da upanje še vedno ostaja!!! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
25.2.2010 10:49:02   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Drugače sem pa takoj vedela, da je Jassika imela rok ZA menoj, ker vse rojevajo s poznejšimi roki!!! Jassika, iskrene čestitke za Oskarja!!!

Sem brala pri februarkah, da se fantkom bolj mudi... user posted image user posted image

Nič ne verjamem! user posted image  Imam fantka, pa kar noče nikamor. Ne vem, a se boji, da bo moral najemnino plačevat, ko bo na prostosti, al kaj.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
25.2.2010 10:53:49   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

povejte mi...včeraj na pregledu sem bila še zaprta. oziroma, za konico prsta od zunaj not odprta, kao nič skoraj... a to pomeni, da še dolgo ne bom rodila, ali se lahko to iz danes na jutri spremeni in začne odpirat? tak sem si včeraj mislila, eh, pol pa še to ne bo nič...danes pa razmišljam, kaj pa če...
trebuh me boli spodaj, kot bi bila fuuuul zaprta. pa grem vsak dan na potrebo ,tak da to ni to...
ampak, glede na vse kaj je že mene bolelo, špikalo, zategovalo, otrdevalo, rezalo in še kaj...pa ni bilo nič....bolj zmedena kot sem, ne bi mogla biti.

Ve ste vsaj imele preglede (no nekatere), da vam je povedal, če ste že kaj odprte.. Mene moja čudna G sploh nič ni več pregledala. Še zadnjič, ko mi je pri njej občutno otrdeval trebuh in sem ji pokazala, da me je pretipala po trebuhu, ni nič iniciative pokazala... user posted image Sem dobila samo napotnico za CTG in za rodit... Zdaj pa vedi...

Kar se pa tiče špikanja in zbadanja in vsega ostalega... Pri meni je enako. Možno je, da je samo psiha... Se tudi bojim, da v ponedeljek pridem na CTG, pa nič ne bo... Čeprav po drugi strani se bojim tudi, da bi notri ostala... user posted image Mah kaj pa vem, malo me dajejo živčki... Sem si včeraj zavrtela od Pantarja CD (Sproščanje za nosečnice in Hipnoza pred porodom) in me je fuuuuuuuuuul sprostilo. Res!! Priporočam vsem, res da malo pozno, ampak nikoli ni prepozno user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
25.2.2010 10:54:02   
Zvezdici
najemnino

Drugače sem pa takoj vedela, da je Jassika imela rok ZA menoj, ker vse rojevajo s poznejšimi roki!!! Jassika, iskrene čestitke za Oskarja!!!

Sem brala pri februarkah, da se fantkom bolj mudi... user posted image user posted image

Nič ne verjamem! user posted image  Imam fantka, pa kar noče nikamor. Ne vem, a se boji, da bo moral najemnino plačevat, ko bo na prostosti, al kaj.

Mogoče pa res. user posted image
Ampak vedno manj nas je tukaj. Me že res postaja strah, da bom sama ostala user posted image .
Pa novo temo za mamice, ki smo odprli ni še nobena mamica tja pisala user posted image . Tjaša27.. daj saj ti tam kaj napiši user posted image .

Jaz sem včeraj čisto preterala s pospravljanjem. Me danes tako neznosno križ boli. Kot staro babico user posted image . Sem ponoči komaj vstala s postelje, se usedla na wc in potem ponovno vlegla. To vajo sem ponovila 5x .. in vsakič z zvočnim efektom aaauuuvaa ali uuff .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
25.2.2010 10:54:17   
t_anja
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

moja bejba (Lea) v trebuščku je pa dons od štirih zjutri celo dvakrat brcnila....pa se mi zdi to full malo...a je to normalno...ponavad je full živahna dons se mi pa zdi d sploh ni...paničarim brezveze?user posted image

Pr meni je kakšn dan zelo aktivna, kakšn dan pa se zelo malo premika. Mi je pa včeraj ginekolog reku, da naj štejem gibe in sicer jih more bit v 12h deset. In če je karkoli narobe nč klicat v porodnišnico ampak jit direk tja in se pokazat.

Nosečka24 - da bi ti hitro minilo in da bi šla domou počakat do 18.3. user posted image

Jessika - čestitke malemu user posted image Oskarju. Vse lepo celi družinici.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
25.2.2010 10:57:49   
Jessy
Zvezdici, mene G že po 30. tednu ni nič spodaj gledal. Meni se zdi čisto normalno, da ne gledajo, ker itak, če se bo odprlo, bomo dobile popadke in bomo rodile, zato so mi izjave v porodnišnicah čisto na mestu, da je brez veze gledat, če nimaš popadkov.
Drgač je pa meni čisto ok, da nič ne šarijo spodaj, ker mi je vsakič bilo zoprno. user posted image

t_anja, meni je G isto rekel kot tebi. Včeraj sem pozabila šteti, danes pa že rišem črtice, ker po moje bom čez dan pobrkljala te številke, čeprav niso velike. user posted image

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
25.2.2010 11:00:22   
t_anja

Ve ste vsaj imele preglede (no nekatere), da vam je povedal, če ste že kaj odprte.. Mene moja čudna G sploh nič ni več pregledala. Še zadnjič, ko mi je pri njej občutno otrdeval trebuh in sem ji pokazala, da me je pretipala po trebuhu, ni nič iniciative pokazala... user posted image Sem dobila samo napotnico za CTG in za rodit... Zdaj pa vedi...

Mene ginekolog včeraj tud ni nč pogledau kako je "tam spodaj", še če mu jst ne bi omenila CTG-ja vprašanje če bi mi dau napotnico.

Ali si mogla poklicat za CTG, da ti dajo točen datum in uro? Ker meni je reku naj grem čez 14 dni na CTG. Pa sem gla pozabila vprašat, če morem prej v P Po poklicat.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
25.2.2010 11:02:21   
Jessy
t_anja, po moje ne rabiš nič klicat. Imajo tam zadost ctg-jev, da ti ga naredijo.  Jaz še pri mojem G ne dobim nobene ure za ctg, ampak lahko pridem kadar hočem v tistem dnevu.

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
25.2.2010 11:03:47   
Zvezdici

Zvezdici, mene G že po 30. tednu ni nič spodaj gledal. Meni se zdi čisto normalno, da ne gledajo, ker itak, če se bo odprlo, bomo dobile popadke in bomo rodile, zato so mi izjave v porodnišnicah čisto na mestu, da je brez veze gledat, če nimaš popadkov.
Drgač je pa meni čisto ok, da nič ne šarijo spodaj, ker mi je vsakič bilo zoprno. user posted image

Ja saj se strinjam.. pa vseeno mene zanima. user posted image NO saj brez skrbi.. pri G itak ne bom nič dosegla tako kot sedajuser posted image .
Mi je pa super, ker mi bo v ssredo spet delala UZ in se bom lahko spet malo nagledala user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
25.2.2010 11:04:15   
lucika
moj g je pa super. vedno naredi uz, na kratko, da vidi če je vse ok...
vaginalni pregled pa, če se mi zdi, da imam kaj preveč izcedka. pa mi je ful čudno bilo, ker sem imela to sluz, prozorno in gosto, kot da bi šel čep, kak dan je bila pa rumena. pa sem rekla naj raje pogleda, kot da grem s kakim nezdravljenim vnetjem rodit, tist mora bit super... no, zato me je pogledal...
ž

meni pa ni jasno, kaj naj grem v porodnišnico vsak dan mal se pokazat, doooobeeer daaaan, ura je šest, mali pa ne brca že celo popoldne. in rečejo, ja, kr vležite se...kaj ne brca, poglejte ga.  evo, glih sem sprobala. ne brca nič..če držim roko gor, minuto dve, pa se mal premakne..tak da, madona, to bi lahko zdaj samo ležale in polagale rokice in čakale če se bo kaj premaknilo. za sebe si mislim, da tričetrt gibov sploh ne čutim na ven.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
25.2.2010 11:06:00   
lenčy

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image sicer mam pa js že skos tak občutek, da bo prej... k res ne bi rada na 1.aprila rodilauser posted image
Jassika čestitke za malega Oskarjauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
25.2.2010 11:11:26   
naty28
jaz pa grem ju3 še na individualen razgovor za epiduralnouser posted image , danes dobim previjalnouser posted image user posted image , zadnja runda plenic, ki sem jih še včeraj kupila, se pere,  vse ostale cotike zlikane in zložene v omari, tak da jutri po razgovoru bom čisto pripravljena  za rodit, ju3 po 17 uri lahko kar user posted image rodituser posted image user posted image user posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
25.2.2010 11:11:51   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: t_anja

Mene ginekolog včeraj tud ni nč pogledau kako je "tam spodaj", še če mu jst ne bi omenila CTG-ja vprašanje če bi mi dau napotnico.

Ali si mogla poklicat za CTG, da ti dajo točen datum in uro? Ker meni je reku naj grem čez 14 dni na CTG. Pa sem gla pozabila vprašat, če morem prej v P Po poklicat.

Ne vem, kako je pri vas, ampak pri nas (na Jesenicah) je potrebno prej poklicat, da ti dajo uro. Meni je sicer G dala napotnico za 8.3., ampak sem se jaz v P zmenila kar za 1.3. ravno zaradi otrdevanja trebuha. Pri nas je tako, da na CTG naročajo zelo zgodaj zjutraj (jaz sem naročena že ob 7h), ker greš potem z vsemi izvidi s porodnega oddelka še h G, ki pregleda izvide in te pregleda (če oceni, da je to potrebno). Za nosečnice namreč začnejo delat ful prej, ker se zna ful zavlečt, tako da ne čakamo predolgo..
Mogoče je dobro, da pokličeš in povprašaš...

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
25.2.2010 11:12:46   
Jessy

meni pa ni jasno, kaj naj grem v porodnišnico vsak dan mal se pokazat, doooobeeer daaaan, ura je šest, mali pa ne brca že celo popoldne. in rečejo, ja, kr vležite se...kaj ne brca, poglejte ga.  evo, glih sem sprobala. ne brca nič..če držim roko gor, minuto dve, pa se mal premakne..tak da, madona, to bi lahko zdaj samo ležale in polagale rokice in čakale če se bo kaj premaknilo. za sebe si mislim, da tričetrt gibov sploh ne čutim na ven.

Tudi jaz vedno manj! Saj sem že včeraj rekla, da me je še pred dvema dnevoma tako nažigal na desno stran, včeraj pa nič več. Gibi so čist nežni oin jih čutim le, ko se popolnoma umirim. user posted image  Ampak sem jih danes že 5 naštela, tako da očitno je vse ok, ker do 8h je še dolga. user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
25.2.2010 11:17:38   
lucika
kot sem že rekla, 5 dni skoraj nič...v čakalnici pri g pa skoraj ven skočil. haha, se je sestra prav smejala.
je pa tud res, da tale internet in nedelo in še kaj...sprožijo marsikatero nepotrebno negativno razmišljanje in premlevanje.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
25.2.2010 11:41:42   
Jessy

kot sem že rekla, 5 dni skoraj nič...v čakalnici pri g pa skoraj ven skočil. haha, se je sestra prav smejala.
je pa tud res, da tale internet in nedelo in še kaj...sprožijo marsikatero nepotrebno negativno razmišljanje in premlevanje.....

Ja, to je čista resnica, sploh če si malce v dvomih.

Ma, jaz kar zaupam svojemu G, čeprav se prav vedno ne strinjam z njim. Glede na to, da dela tudi v porodnišnici, ravno slab ne more biti, kajne? user posted image  Tako, da jaz se kar opiram na njegove izjave in to z i-neta vzamem zelo z rezervo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
25.2.2010 11:42:45   
zoey
user posted image user posted image user posted image Jassika, čestitke za Oskarja user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte!!!
Hm, tale teorija, da se user posted image bolj mudi, nekak ne drži user posted image Jaz sem že ob 9h en skoraj polurni marš do kave udarla, pa nič. Lahko bi se kak čep začel luščit, noooo. Drugače sem spet mal pobedela od 4h do pol 7h, mi zgleda ustreza ta ura za igranje igrc user posted image . Lubo je dans doma, ker je nekaj švoh, se zgleda pripravlja na porod user posted image . In zdaj čakava patronažko, da se spoznamo in si skočimo v objem. Tašča skrbi za moževo mamo, ki je že eno leto in pol rastlinca in k njim hodi patronažna in seveda je tašča takoj razglasila, da sva mi2 noseča in je njihova p. dala cifro od naše in sem zdaj par mesecev poslušala, če sem že poklicala in seveda nisem, ker res ne vidim nobenega smisla v tem predhodnem srečanju, ampak zdaj je user posted image klonil in jo on poklical .... In zamuja user posted image JAz pa tako hitela s kofetka user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
25.2.2010 11:52:11   
Jessy
zoey, nič ti ne zavidam tega položaja. Meni je to čist odveč, da hodi patronažna pred user posted image  na dom. Saj itak vidi, ko pride na nego, če imaš vse.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
25.2.2010 12:01:52   
Zvezdici
Ali katera kaj ve, če se kaj z uršo_p dogaja? Se ni še nič javila.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
25.2.2010 12:03:16   
zoey

zoey, nič ti ne zavidam tega položaja. Meni je to čist odveč, da hodi patronažna pred user posted image  na dom. Saj itak vidi, ko pride na nego, če imaš vse.

Zunanji pritiski user posted image user posted image Bom kar user posted image prepustila pogovor user posted image user posted image user posted image Ga zdajle mal masiram, kaj jo bo kaj vprašal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
25.2.2010 12:04:15   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Ne user posted image Pa Rožca je tudi sumljivo tiho. Pa obema se je čep odluščil, men pa še neeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
25.2.2010 12:09:12   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Ne user posted image Pa Rožca je tudi sumljivo tiho. Pa obema se je čep odluščil, men pa še neeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rožca ima danes pregled v P. Sva si prej pisale. Pa je rekla, da ctg in kri ni vredu, pa še čaka. Se lahko zgodi, da bo ostala notri. Bom sporočila, ko izvem kaj novega.
Saj od urše imam tudi št.. samo nočem težiti user posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
25.2.2010 12:16:55   
girl79
čestitke Jassika za Oskarja!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja punce kolk ste pridne, vsak dan katera poskrbi za kakšno malo  predčasno presenečenje, no danes bo to aygo, no pa mogoče še katera.... Jaz sem pa tudi ena tistih, ki ne bi rodila še februarja, ne vem mi je nekako marec bolj všeč, še posebej 3.3. me mika user posted image user posted image   Sicer imam pa tudi jaz namen brez epiduralne rodit, no saj zdaj sem pogumna, pol bomo pa videli kako bo user posted image , ampak me pa vseeno ni nič kaj strah poroda, se mi zdi pomembno da pozitivno razmišljaš pa je potem veliko boljše...no če bo pa pozitivno razmišljanje res kaj pomagalo, vam pa povem po porodu..user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
25.2.2010 12:19:28   
vekybel
Dan!

Danes je pa spet tako lep sončen dan in mislim da bom kr okna šla pomit ker so zamazana. user posted image

Evo me iz pregleda in: težki smo 3550g, sem pozitivna na streptokok, kar pomeni da mi bodo med porodom dali antibiotik, kri je zelo dobra, oddala sem tudi vodo za beljakovine, če bi morda kaj pokazalo, pritisk je tudi dober, a teža je sedaj na +17kg user posted image , me je skoraj kap, ma dobro ni važno, je rekel G da je z otročkom vse uredu tako da me ostalo ne zanima kaj preveč.

Naslednji pregled ali CTG imam kar v P in to je 5.03.

Tako da se z mojim G ne vidim več, ker je rekel da me oni v P vodijo do poroda in mi zaželel srečo ter da pridno in lepo predihavam.

< Sporočilo je popravil vekybel -- 25.2.2010 12:25:39 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
25.2.2010 12:19:53   
lucika
sem pojedla zelenjavno juhico. in na vrh pol paketa čokoladnih rozin. pa mi je bilo še kr slabo, zdaj pa še 4 pomaranče na vrh...pa mi še vedno ni dobro...mislim, kaj še naj, spijem kaj?

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!