Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:02:07
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ja, saj boš ti prej šla not, če greš že v nedeljo!!! Ti boš že frišna, ko bom jaz šele zakomirana!!! No, pa sem le dubla žegen Samo še Ajflčk potrdi, pa sem zmagala Pol se pa v četrtek vidiva, te priskakljam obiskat A že v četrtek??? Jaz bom takrat še na intenzivni! No, sem ti mislila kako fajn infuzijo zrihtat, ampak ok Če boš pa za infuzijo poskrbela, pol pa welcome!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:04:40
|
|
|
|
vekybel
|
jessy zmenjeno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:05:17
|
|
|
|
vekybel
|
jessy kaj boš kuhala ju3?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:06:33
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy kaj boš kuhala ju3? Nič. Bom le pogrela. Tašča mi je dostavila segedin, tako da bom lahko spet celo dopoldne prespala. Pa ti?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:06:43
|
|
|
|
vekybel
|
rožca26 nam ni nič povedala kako je sara in kdaj gre domov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:07:42
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel rožca26 nam ni nič povedala kako je sara in kdaj gre domov Mislim, da so povsod po CR po 5 dni notri, razen v PO, kjer si 7 dni.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:07:50
|
|
|
|
vekybel
|
kako lepo da ni treba kuhat ne? Jz jo imam en štuk nižje pa ona večinoma kuha za vse
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:08:45
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: vekybel rožca26 nam ni nič povedala kako je sara in kdaj gre domov Mislim, da so povsod po CR po 5 dni notri, razen v PO, kjer si 7 dni. na Ptuju je tudi 7 dni, sem danes gledala v baby book.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:09:22
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz pa nisem ravno ljubiteljica njene hrane, ampak v teh dneh mi je tudi to ok, pa po prihodu iz P mi bo tudi ok, dokler ne pridem malce k sebi. Pri meni je pa v sosednji hiši doma.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:10:03
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: vekybel rožca26 nam ni nič povedala kako je sara in kdaj gre domov Mislim, da so povsod po CR po 5 dni notri, razen v PO, kjer si 7 dni. na Ptuju je tudi 7 dni, sem danes gledala v baby book. Čak, saj ona je tudi nekje gor v P, a ne???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:10:15
|
|
|
|
vekybel
|
Ja nič grem tudi jz počasi ajo ajo, še malo TV gledat pa spat, ker jutri imam pregled pa to....končno. Nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:10:56
|
|
|
|
Jessy
|
Lepo spi! Nočko!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:11:30
|
|
|
|
vekybel
|
Ja sara je na Ptuju v P in je blizu mene doma, ene 5km stran, če se temu reče blizu,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:12:18
|
|
|
|
Jessy
|
Zdaj, ko nobene več ni nikjer, grem pa še jaz pod tušek, potem počakam, da se mi bunde operejo, da dam sušiti, zatem pa še vodoravno.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 23:12:47
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Ja sara je na Ptuju v P in je blizu mene doma, ene 5km stran, če se temu reče blizu, Ja, to je blizu!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 6:47:33
|
|
|
|
*pupsa*
|
dobro jutro...al nej rečem že kr dober dan moja Ema se je odločla d bo ustala ob petih ker bi rada gledala luno predenj pride sonček...in sva ustali, zdej pa ona gleda risanke namesto lune še dobr d sm bla jst že naspana ob štirih zjutri tko d mi ni blo težko ustat...sam k bosta pa dve tkole bo pa luštno pestro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 6:59:59
|
|
|
|
NM
|
Dobro jutro! Kot vsak dan sem tudi danes odpravla moža v službo, si privoščila miren zajtrk in zdaj grem nazaj v posteljo. Čeprav sem šla samo 1x na WC, je od polnoči do šestih premalo, je treba še do kakšnih 11.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 7:48:31
|
|
|
|
*pupsa*
|
ja pa kje ste vse dones....ste šle rodit?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 8:27:22
|
|
|
|
lucika
|
jutro! kje so vse? ja spijo, če so pa včeraj lumpale sred noči:)))) moja dva sta danes šla uro pozneje od doma. pa je bilo tako lušno, mali se je zbudil sam od sebe, nasmejan, super, sonček je že sijal...res fino:))) nosecka24, če si še tu, daj se oglasi. bi ti dala svojo telefonsko, pa da mi mal poročaš, kaj ti bodo povedali v p. ker jaz sem čist adijo, prestrašena in cela živčna...od enega samega zapisa v materinsko:( aygo pa je verjetno že na vrsti ,a ne? držim pesti... tak lepi sonček imamo, da bi šla kar ven kaj delat.... imam delo, celo parcelo drekov mora nekdo pobrat, zdaj ko je sneg skopnel...pa saj ne vem, če bi jih jaz, sem le visoko noseča:)))) eh, bom šla raje samo zvončke občudovati...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 8:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
..
< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 25.2.2010 8:44:41 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 8:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
lucika... še sem tukaj ja, okol 10h grem v P, pol bomo pa vidli kako in kaj. Počutim se čisto super, nič slabše kot ponavadi, zdle imam tolk energije da bi šla komot na en daljši sprehod. Sem za vsak slučaj na Pušenjakov forum vprašala, kakšni se mu zdijo rezultati preiskav, pa je rekel da niso kritični oz. drastično povečane vrednosti, samo pritisk je pa res mal višji. Res ne vem kaj je s temi ginekologi. Eni so flegma (recimo moja), drugi panični (ta ki je včerej mojo nadomeščala), pol pa vedi, kaj je boljše . Mah pokazat se bom šla, pa upam na najboljše. Me je to včerej tolk zasekiralo, da sem cel večer jokala, pa se sekirala...pol pa vedi od kod visok pritisk . Bom poročala kako bo, v najboljšem primeru bom jutri doma, ker na napotnici piše 1 dan, internet imam pa tud vedno s sabo na telefonu .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 9:06:48
|
|
|
|
Zvezdici
|
Dobro jutro punce. Jaz sem danes spala za en ''drek''. Križ me boli, da sem komaj vstala. Ko stara babica res . Zbujala sem se pa vsake pol ure. Potem sem se ob 4h zbudila in nisem mogla več zaspat nazaj . Potem mi je pa končno ratala. Seveda spet za pol ure . nosečka - dobro opravi danes. Saj bo vse ok! Držim pestke . Pa le sporoči kako je s tabo! lucika - kaj ti je pa napisala v materinsko? Saj najbrš si že napisala, pa sem spregledala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 9:07:27
|
|
|
|
lucika
|
kje te imaš ti zs? a nimaš? kam pa greš v bolnico, sem pozabila od kod si...? ja ja, na napotnici piše 1 za 1 mesec po moje:) ti si kr lepo spakiraj:) ti želim, da te spustijo domov takoj, ja... mene v prvo pač niso, zato zdaj nočem not. saj se ne spomnim, one nogice na sliki niso bile tvoje, pač pa od naty, a ne? zdaj sem že malo zmešana...a zatekaš kaj? če ti ne bo preteško, se javi...lahko tud na sms (070853254), če ne na forum. ker me res zanima, kaj bodo pa tam zapaničarli...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 9:08:46
|
|
|
|
lucika
|
H- ne želi; pod opombe:(
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 9:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem kaj je z mojim ZS bom pogledala... Fora je v tem, ko jaz čisto nič ne zatekam. Res da vseskozi nosim kompresijske najlonke, pa ponoči si pod noge dam blazino, ampak o zatekanju ne duha ne sluha. Sem pa iz okolice Kranja, tako da grem v P Kranj, pa res upam da ne za en mesec, ker rok imam čez 3 tedne . Upam da res ne bom tja do 18. notri
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?