|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
25.2.2010 10:20:28   
noranate
Pri naši hiši je cel živalski vrt. Začnemo z ribo, bik, oven, dvojček, rak. Same ubojite kombinacije. Vojnaaaa na vidikuuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
25.2.2010 10:20:38   
Arwenko
Madela, a maš kakšno fotko oziroma jo najdeš na netu, pa mi daš link, sem resen interesent prosim, pa seveda povej koliko bi imela za njega...

Aja, pa ne mi ovenčkov šimfat, jaz sem čistokrvni ovenček, moj pa škorpijon drugače user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
25.2.2010 10:21:35   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: madela
Je tudi tako pametno tiho in čaka,da se vse sama spomniš,kaj bi on želel?user posted image

Ne vem sicer, če je to pametno, ampak ne bo se oglasil, dokler ni res nujno. Jaz naj bi bila pa vedežavalka, ja, pa kaj še. Že en lep čas prakticiram čisto kmečko logiko - če kaj hočeš, povej. Če ne poveš, se pa ne pi*di, če ni narejeno. In če te moti, da ni narejeno, naredi sam al' se pa je*i... z mano, jasno. user posted image  Kakorkoli obrnem, sem jaz v profitu.

Ej,moj je isti...res user posted image
Sam jaz prakticiram vedeževanje zraven njega user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
25.2.2010 10:22:17   
Kerensa*
Pri nas je pa Pubertetnik tehtnica (res je en je*iveter user posted image ), Mladič pa strelec.

Mogoče na vhodna vrata stanovanja ne bom nalepila svojega novega priimka, ampak kar napis "Luda kuča". user posted image  Pa naj si poštar misli, kar hoče.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
25.2.2010 10:22:33   
noranate
Arwenko, ti bom na svojga še mašnico privezala , pa ti pošljem tako opevanega ovna. user posted image Mater trmast je pa za 3 bikauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
25.2.2010 10:22:55   
Anonimen

Pri nas je pa Pubertetnik tehtnica (res je en je*iveter user posted image ), Mladič pa strelec.

Mogoče na vhodna vrata stanovanja ne bom nalepila svojega novega priimka, ampak kar napis "Luda kuča". user posted image  Pa naj si poštar misli, kar hoče.

hahaha! dobra fora!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4681
25.2.2010 10:23:42   
noranate
Luda kuča, dobro ime, bi k nam večkrat pasal ta napis.

Očitno je moj v resnici bik, oven pa mu je sam v jajca usekaluser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
25.2.2010 10:23:50   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
moj pa škorpijon

Pred daaavnimi, daaavnimi časi sem imela enega škorpijona. Sva šla raje narazen, kakor, da bi drug drugega pokopala. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
25.2.2010 10:24:45   
madela
Arwenko,grem pogledat za slikico na netu,ker jaz sem fotoaparat le poslala na popravilo.

Oven+škorpijon...zelo zanimiva kombinacija user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
25.2.2010 10:26:25   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Arwenko, ti bom na svojga še mašnico privezala , pa ti pošljem tako opevanega ovna. user posted image Mater trmast je pa za 3 bikauser posted image

Sam ovni niso toliko trmasti,bolj biki user posted image
Morda pa je glih na meji rojen,pa mu je bik podletel spodaj user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
25.2.2010 10:27:03   
Kerensa*
Očitno je moj v resnici bik

Bila sem zatrapana v enega bika... prepotenten, aroganten, samozavest serijsko, istočasno pa full pameten, pogled tak, da se ti zašibijo kolena, znal me je pa tako okrog obračati, da zase nisem vedela... no, na koncu sem ugotovila, da ni bik samo v horoskopu. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
25.2.2010 10:28:28   
hektorina

no, na koncu sem ugotovila, da ni bik samo v horoskopu. user posted image [/color]

Tota pa je dobrauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
25.2.2010 10:29:27   
Kerensa*
Hja, Hektorina... skapiral je, da sem vsa blesava na njega in posledično ni bilo težko, da me je uporabil za svojo korist. user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
25.2.2010 10:31:05   
madela
http://www.najdipredogled.si/trident/quickpreview.jsp?q=dect+telefon+columbo&qpts=33&rn=16276958

Arwenko,tukaj je telefon user posted image Več pa na zs,če te interesira!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
25.2.2010 10:32:28   
noranate
Živeli moški biki, ki so to v resnici, jih je lahk okol prnašatuser posted image .

mRRhe, razlika med 6, 16, 26 in 36 letnico?

- 6 letnico neseš v posteljo in ji prebereš prevljico,
- 16 letnici poveš pravljico, da jo lahk odneseš v posteljo,
- 26 letnica je pravljica v postelji,
- 36 letnica pa kriči: ne govori mi pravljic in se spravi v posteljo!
Joj, kako mi je ta zadnja podobnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
25.2.2010 10:33:49   
hektorina

Hja, Hektorina... skapiral je, da sem vsa blesava na njega in posledično ni bilo težko, da me je uporabil za svojo korist. user posted image

Mi verjamete, če vam povem, da nikoli v življenju nisem bila zatrapana. Pa ne vem če je to dobro al slabo. Z mojim (levom) jaz škorpion pa sva skupaj že 21 let (ja, 21, nisem se zmotila. Pa bi rada včasih, da bi mi kdo spodmaknil tla, kot temu pravijo. Očitno sem res racionalist, kot mi pravijo. O.K. decembra 08 sem dobila fanta, ki me "mota" okrog prsta, ampak njemu pustim, ker je moje dete...user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
25.2.2010 10:34:10   
Anonimen
Dan! Mi smo pa dvojček( jaz), kozorog ( mož), tehtnica (sin).Dve dvolični osebi, pa eden z rogovi.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4692
25.2.2010 10:35:23   
noranate
Hektorina, saj je boljš bit na trdnih tleh, kot pa vsak dan spodnešen.  Razen, ko se spusti noč, takrat paše, da ti zmanjka tal pod nogamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4693
25.2.2010 10:35:48   
resnično srečna

Toooo Ko bom kupovala bom sigurn imitacijo usnja (al pa pravo), kaj druzga pa ne , k je sam prahuser posted image .

foltelje imamo usneje...kavč pa en klik, na katerega vedno dam jogi rjuho in jo tedensko operem...pa lahko se malo z barvami igram...so pa fotelji mrzli za usest za popenit...se z mojim vedno za kavč grebeva he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
25.2.2010 10:36:30   
madela

Očitno je moj v resnici bik

Bila sem zatrapana v enega bika... prepotenten, aroganten, samozavest serijsko, istočasno pa full pameten, pogled tak, da se ti zašibijo kolena, znal me je pa tako okrog obračati, da zase nisem vedela... no, na koncu sem ugotovila, da ni bik samo v horoskopu. user posted image

user posted image user posted image user posted image
Baje so moški biki dobri v postelji user posted image
Drži ali ne drži??

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
25.2.2010 10:36:52   
hektorina

Hektorina, saj je boljš bit na trdnih tleh, kot pa vsak dan spodnešen.  Razen, ko se spusti noč, takrat paše, da ti zmanjka tal pod nogamiuser posted image

Sem pa baje sedaj v nevarnosti, ko sem gospa v srednjih letih... Daj bog da bi se tud men kdaj pojavil kak metulj, al pa vsaj gosenca v trebuhuuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
25.2.2010 10:37:32   
Klemy82
Dan. Kaj imate danes na tapeti? HoRRoskop?user posted image

Jst.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
25.2.2010 10:38:07   
noranate
jaz sem tud molja veselauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4698
25.2.2010 10:38:12   
Kerensa*
- 6 letnico neseš v posteljo in ji prebereš prevljico,
- 16 letnici poveš pravljico, da jo lahk odneseš v posteljo,
- 26 letnica je pravljica v postelji,
- 36 letnica pa kriči: ne govori mi pravljic in se spravi v posteljo
!

Kam naj se pa jaz dam pri 31-ih letih, k 26-letnicam ali k 36-letnicam? user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Pa bi rada včasih, da bi mi kdo spodmaknil tla, kot temu pravijo

O, mater... pazi, kaj si želiš, da ne boš na koncu tega res dobila. Pa a veš, zakaj? Ker ponavadi je tako, da ti noge spodnese ravno tisti, ki ti je nedosegljiv. And belive me, it's not nice.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
25.2.2010 10:39:05   
noranate
Klemy, horoskop, bike takšne in drugačne, metulje v želodcu,.... hormoni kar frčijo po zrakuuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?