|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
25.2.2010 9:28:06   
noranate
Eh Madela, po mojem ne bo šlo tako lahko čez. Sploh, ker je že enkrat dala iskazuser posted image . Poklič, pa boš vedela iz prve roke.

Kaj boste počele danes? Mene je zares zagrabila prenova dnevne sobe, bi šla kar barvat steneuser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
25.2.2010 9:29:56   
Anonimen
Kaj boste počele danes? Mene je zares zagrabila prenova dnevne sobe, bi šla kar barvat steneuser posted image

mislim, da bom jst to v kratkem delalauser posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
25.2.2010 9:31:17   
Anonimen
pa ne bluzite!
mRRhe ne bojo umrle!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4628
25.2.2010 9:32:18   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Eh Madela, po mojem ne bo šlo tako lahko čez. Sploh, ker je že enkrat dala iskazuser posted image . Poklič, pa boš vedela iz prve roke.

Kaj boste počele danes? Mene je zares zagrabila prenova dnevne sobe, bi šla kar barvat steneuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Madonca,sem jezna. Sploh mi je ni zavozit,pa ženska niti več ne ve kaj se je zgodilo,itak je to že toliko let nazaj user posted image
Nekaj bom probala,pa makar grem do njenega dohtara,pa mi napiše,da je kot priča nezanesljiva.
Saj moram še k dohtaru noter v ambulanto z njo,ker sproti pozabi,kaj vse mora povedat user posted image

Pa ne mi prosim govorit o plesakanju sten,ker komaj čakam poletje,da se ga lahko lotim. Stene imam grozne. Popackane,počečkane user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
25.2.2010 9:32:56   
noranate
Toooo Miška, to se tražiuser posted image . Zdrav duh v zdravem telesuuser posted image .

Miška sam so te sedežne fuuuulllll drage. Ko bom kupovala bom sigurn imitacijo usnja (al pa pravo), kaj druzga pa ne , k je sam prahuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
25.2.2010 9:33:03   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
Ej,a katera ve,če se lahko na kak način izogneš vabilu na sodišče,kot priča?

Pošlješ pisni dopis z opravičljivim izgovorom (vnaprej napovedana odsotnost zaradi družinskih ali službenih obveznosti, bolezen itd.), ampak to ne bo dolgoročno učinkovito, saj lahko sodnik samo predtavi obravnavo. Večno pač ne boš bolan ali odsoten, poleg tega pa te mora še delodajalec po zakonu spustiti z delovnega mesta zaradi takšne stvari. Bolje, da gre in pove, da je minilo že toliko časa, da se nič več ne spomni. To bodo zabeležili in bo mir (beri: nekoristna priča user posted image ). In kot priča lahko zahteva še povrnitev vseh stroškov, ki jih je imela s prihodom na sodišče (potni stroški in izpad dohodka).
Kaj boste počele danes?

Čez dan čisto nič. Popoldan pa do konca spakiram nahrbtnike za moje tri moške in jih zvečer, nekje v času dnevnika na POP-u, brcnem ven iz stanovanja. Gredo na Hrvaško za do nedelje zvečer, jaz pa ostanem doma kot varuška za go. Pes in kot dežurna pobiralka pošte iz dveh nabiralnikov ter zalivalka taščinih klinčevih rož. Razmišljam, da bi naredila kakšen ženski pižama-party.

Miška, kako je s čiki? Jaz jih veselo uničujem. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
25.2.2010 9:34:09   
Anonimen
kerensa, jebeno....

sam se že 5 eurov blizje novi sedezniuser posted image user posted image
pa slabo mi je...pa ksljam ko konj. pa mislim da so prebavne motnje na obzorjuuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4632
25.2.2010 9:34:10   
madela
Miška,tudi jaz stiskam pesti,da ti uspe prenehat kadit user posted image
Kako ti uspeva do sedaj?

Jaz sem se parkrat odločila,da neham,pa ni šlo. To pa zato,ker itak nimam volje nehat.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
25.2.2010 9:35:17   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
jerensa, jebeno....

Je*ala te Jerensa! user posted image  A ti lahko malce zbijem motivacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
25.2.2010 9:39:38   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ej,a katera ve,če se lahko na kak način izogneš vabilu na sodišče,kot priča?

Pošlješ pisni dopis z opravičljivim izgovorom (vnaprej napovedana odsotnost zaradi družinskih ali službenih obveznosti, bolezen itd.), ampak to ne bo dolgoročno učinkovito, saj lahko sodnik samo predtavi obravnavo. Večno pač ne boš bolan ali odsoten, poleg tega pa te mora še delodajalec po zakonu spustiti z delovnega mesta zaradi takšne stvari. Bolje, da gre in pove, da je minilo že toliko časa, da se nič več ne spomni. To bodo zabeležili in bo mir (beri: nekoristna priča user posted image ). In kot priča lahko zahteva še povrnitev vseh stroškov, ki jih je imela s prihodom na sodišče (potni stroški in izpad dohodka).

Ko je bila prvič je dobila nazaj celih 12€ za prihod iz Sl. Konjic,pa do Maribora user posted image
Zaposlena pa itak več ni,je v penziji. Mislim,pa kje jim je logika,za pričo kličejo žensko staro skoraj 70 let user posted image Itak je že vse pozabila.
Jah,ne vem. Jutri grem do nje,pa bom drug teden poklicala na sodišče,če se da kako jo ven vzet iz pričuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
25.2.2010 9:39:44   
noranate
MIška, jaz vem , da ti bo ratalouser posted image . Pa daj se zamisli, če maš zdaj takšne težave, kakšne bodo čez leta brez čikov, pa tud z njimi. Maš pa tri otroke, samo nanje pomisliuser posted image .

Kerensa, a fish family pa ne rab varuške? OOOO, ti bo lepo, uživala boš, udri brigu na veseljeuser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
25.2.2010 9:41:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

jerensa, jebeno....

Je*ala te Jerensa! user posted image  A ti lahko malce zbijem motivacijo?

sorry!

neeeeeeeeeee! sem ze razmisljala, da ti prepovem vstop na mojo temo. ker vem da si sposobna v šusu napisat 10 razlogov zakaj NI pametno nehat kadituser posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
25.2.2010 9:41:35   
madela
Uh,meni bi tudi pasalo en vikend samote user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
25.2.2010 9:42:58   
Kerensa*
Kerensa, a fish family pa ne rab varuške?

Načeloma ne, ker obstajajo tiste počasi razpadajoče kocke hrane za cel teden. user posted image  
udri brigu na veselje

Oču, oču user posted image ... g. Moža pa skrbi, da si bom kakšnega ljubimca pripeljala. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
25.2.2010 9:43:14   
Anonimen
ej!
moja tamala ze 2 uri spi!!!!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4640
25.2.2010 9:45:08   
Kerensa*
sem ze razmisljala, da ti prepovem vstop na mojo temo. ker vem da si sposobna v šusu napisat 10 razlogov zakaj NI pametno nehat kadituser posted image user posted image

Saj me tudi brez tega ni tam, ker vse, kar je anti-smoke, pač ni zame. user posted image  Ampak glede na to, kot kakšno sem te spoznala, imam pač svoje mnenje okrog tega tvojega prenehanja kajenja. Vendar ga, na tvojo željo, ne bom napisala. user posted image
Uh,meni bi tudi pasalo en vikend samote user posted image

Otroke pusti možu za en večer in pridi k meni. Pižama party, vodka, dobri filmi, dobra muzika, pa še prespati imaš kje, da se strezniš. Petek ali sobota - po želji. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
25.2.2010 9:50:43   
noranate
Ahhh, pižama party, babji čvek, pivo v rok,....user posted image   Zame pobožne želje al pa lepe sanje. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
25.2.2010 9:51:14   
madela
Hmmm,ne morem user posted image
Mojga bi pobralo,da odidem in bi moral sam spat user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
25.2.2010 9:51:41   
madela

Ahhh, pižama party, babji čvek, pivo v rok,....user posted image   Zame pobožne želje al pa lepe sanje. user posted image

Pol pa ti pejt h Kerensiuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
25.2.2010 9:52:19   
hektorina
Če mRRhasta tema "crkne" bo moja samozavest šla pa pa. Glih mi je malo zalaufalo, ve pa kar nekaj o tem, da bo hinuser posted image .

Kerensa, ti pa noge v luft... Z dodatkom al pa brezuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
25.2.2010 9:54:30   
madela
Ej,a katera rabi nov telefon? user posted image

Sem ga kupila dva tedna nazaj,pa ga prodajam naprej,ker sem ugotovila,da nima imenika user posted image
Vrnit pa ga ne morem,ko je bil že 1x polnjen in ni original zaprt,še škatlo sem vstran zabrisala,opica jaz user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
25.2.2010 9:55:00   
noranate
Madela, si pozabila, da je moj g. mož zrcalna podoba tvojgauser posted image . sam spat, on, ha ha.... Kje je večji carkelj na tem svetuuser posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
25.2.2010 9:55:16   
Kerensa*
Kerensa, ti pa noge v luft... Z dodatkom al pa brezuser posted image

Problem je samo v tem, ker ni nobenega solidnega dodatka na dosegu rok. Edini, ki pa sicer je, ga pa ne zanimam. user posted image
Mojga bi pobralo,da odidem in bi moral sam spat user posted image

Evo - dve muhi na en mah! user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
25.2.2010 9:56:16   
Kerensa*
Ej,a katera rabi nov telefon? user posted image

A hišni? Nope, nimam fiksnega telefonskega priključka. Ga ne potrebnujem pri treh mobitelih. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
25.2.2010 9:57:34   
Kerensa*
Ej, Colt, če se boš kaj priklatil sem... especially for you (80%-na glasnost na mojem hi-fiju trenutno):

www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=Nr9UhnoozAk&v=VOyWCimUlj4

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?