|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
24.2.2010 11:23:40   
Isabelle
Moja mala je imela že ko se je rodila ful lask in zdej ji kr rastejo,je prou smešna k ji vse u luft štrli. user posted image

Je pa zgleda zamenjala dan za noč. user posted image Danes je bila prva noč da ni spala popolnoma nič, mogoče kakšna urca v celi noči...potem je ob 6 zaspala, ob 10 sem jo pa mogla previt, spucat nosek in nest v dnevno na kavč in ji malo nagajat da sem jo zbudila da je jedla.In zdej spet spi ku bomba.
Kako naj jo čez dan vsaj malo ohranim budno?Kaj pa obredi ob isti uri (kopanje, hranjenje, spat) pri vas delujejo?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
24.2.2010 12:07:54   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Moja mala je imela že ko se je rodila ful lask in zdej ji kr rastejo,je prou smešna k ji vse u luft štrli. user posted image

Je pa zgleda zamenjala dan za noč. user posted image Danes je bila prva noč da ni spala popolnoma nič, mogoče kakšna urca v celi noči...potem je ob 6 zaspala, ob 10 sem jo pa mogla previt, spucat nosek in nest v dnevno na kavč in ji malo nagajat da sem jo zbudila da je jedla.In zdej spet spi ku bomba.
Kako naj jo čez dan vsaj malo ohranim budno?Kaj pa obredi ob isti uri (kopanje, hranjenje, spat) pri vas delujejo?

Pri nas deluje že pri drugem otroku samo to, ista ura vsak dan in ista rutina brez pardona, pa je sedaj imela živa tudi pobrkan dan in noč in sem v par dnevih to rešila. Se je pa res treba držati ko pijanc plota, s kakšno izjemo ki res pade tu pa tam.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
24.2.2010 12:11:53   
Isabelle
Ja to že, sam ona čez dan spi in pol ponoči ni zaspana.Zdej sem jo probala zbudit, ampak se ne pusti motit.Zbudim jo samo s previjanjem in pucanjem noska (in še to se mi je prej komaj zbudila), ko sem jo pa nahranla je že trdno spala.Kako vam jih uspe ohranit vsaj malo budne?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
24.2.2010 12:21:46   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

ugi jaz tud nonstop preverjam, če še diha. Me na čase prav paranoja grabi...sploh ko smo že imeli tiste probleme in sva bila na pediatriji.

Ne vem pa, kako bi uvedli to rutino zvečer. Ker Anej ima tak ritem, da spi 4 ure potem je 2 uri buden...potem spet spi 4 ure...in tako nekje se ponavlja čez cel dan. Edino ponoči takoj zaspi nazaj. Ampak vseeno se čez dan te ure budnosti in spanja menjujejo. Npr. zdaj mi je zaspal...in bo ura okrog polnoči, ko se bo spet zbudil. Včasih pa zaspi ob 22ih in spi do 2eh zjutraj. Mi pa nekak ni, da bi ga vmes budila, zato da ga grem umivat in pripravljat za nočno spanje.

Kako ve to rešujete? Al so vsi malčki več budni in potem gre to normalno speljat?

Kika99 kaj tvoja mala že od začetka prakticira to dolgo nočno spanje?user posted image  Se dojita al sta na umetnem mleku? Ni nič lačna vmes? Uff...kaj bi jaz dala za to, da bi spala v takem kosuuser posted image

ojla

na začetku je spala 3 - 4 ure pol se je zbudila ker je bila lačna. To dolgo spanje  je začela prakticirati kake 14 dni nazaj. Dajem ji pa Aptamil 1. Danes smo spali od 23 do 6.30 in od 7 do 11 sem jo nahranila in zdaj naprej spančka user posted image

user posted image - midva kar redno (dost je blo čakanja user posted image ), ju3 mam prvi pregled pri G da si uredim še kontracepcijo.

laski - najina bejba ima bolj svetle, ker sva oba svetla. Bomo pa vedeli, če bo tako tudi ostalo user posted image , ponavadi kasneje malo potemnijo.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
24.2.2010 12:24:36   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Tako počasi se odpravljam h ginekologu. Mala dva bom odnesla k sosedi, ker moj dela. Že pripravljena in nahranjena dremata notri. Noč je bila malo boljša kot prejšnji 2. Sem spala skoraj 4 ure v kosu.
lasje Moja 2 sta se rodila skoraj plešasta in takšna sta še.
Nekaj me še zanima a ve že kaj razmišljate kakšne stolčke za hranjenje boste kupile? Jaz imam nujno za porabit bone od BC, tako, da bova jutri jih vnovčila in doplačala, mi je brez veze, da bi kakšne cote, ker jih imata trenutno dovolj, poletnih pa še itak ni na polcah, te bo0m že kupila, ko bo čas. Mojemu so všeč dumboti, meni pa ne, pa tudi nekatere mamice so mi jih odsvetovale. Imamo enega od Bevi, ki je bil Patrikov, a je tk glomazen, pa tud maral ga glih ni. Na začetku je v njem drsel na stran, ko je bil pa večji, se je pa v njem drl in plezal ven Trip trap mi tud ni glih najbolj všeč, nava v eni gostilni Patrika pri 10 mescih ni uspelo stalčit vanj. Sem pa gledala ene plastične od chicota, ki se pritrdijo na mizo, se mi zdijo ful fajn. A je katera kaj podobnega imela za starejšega otroka?
Hm pa še neo bolj intimno vprašanje imamuser posted image . Se veselo hvalite, da že pridno user posted image , midva še nisva ćakam na zeleno luč danes. Res že oba komaj čakava, saj že 8 mescev nisva. A vas je prvič kaj bolelo zlasti za tiste z CR me zanima. Jaz sem prvič rodila naravno, bila sem pa šivana ful, ker se mi je pri porodu pretrgal presredek in ko sva prvič po 5 teddnih probala, me je tako bolelo, da je mogel nehat in še enih par tednov ni bilo mogoče normalno. Šele kakšne dobre 3 mesce po porodu me je nehalo bolet pri spolnih odnosi. Tk, da me je tokrat kar malo strah kako bo nocoj.
Zdaj pa šibam k sosedi in nato dalje.

Mi smo imeli za Luka trip-trap stolček in mi je všeč, ga bomo tudi za Laro imeli, ker Luka je že tako velik, da lahko sedi tudi na navadnem stolu, eno blazino mu dam, pa je. Drugač je pa moja mami imela tiste stolčke od chiccota, ki se pritrdijo za mizo za naju z bratom. Sva tudi dvojčka. user posted image Sam ne vem če niso samo za čisto male.

Glede user posted image pa mene ni nič bolelo, sem pa rodila naravno in tudi nisem bila veliko šivana.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
24.2.2010 12:29:57   
alex17
ojla čveke! user posted image
mi smo kar fajn spali, naš mali je tudi uvedu en svoj ritem spanja-prvo rundo skoraj brez izjeme spi 3-4 ure, potem pa so ti sklopi vse krajši, tako da proti jutru spi 1- 2 uri skupaj, ob 5h pa ni hotel več zaspati in sem ga obdržala pri nama v postelji in sva potem lepo skupaj stisnjena pančkala, je bil čist pomirjen user posted image in smo spali do pol 9h prav lepo. me niti ne moti to skupno jutranje spanje, celo noč pa nočem, ker malo me je le strah pa slabše se naspim.
imam pa ca 10 cm dvignjeno vzglavje posteljice in je fajn, ker ponoči skoraj nič ne poliva, pa mu ne podiram kupčka.
rihtamo se pa okrog 21.30, potem sledi papanje in spat gremo okrog 22.30-23.30, smo bolj ponočnjaki. si ne predstavljam, da bi že ob 21h ali še prej spat hodila, ker nikoli nisem.

laske ima naš prav hecne-ob straneh pri ušesih in zadaj daljše, da mu prav štrlijo če se zaleži, drugje pa krajše in svetle, mu samo malo izpadajo, še ni pleško user posted image samo prav gostih pa niti ni imel. bo bolj blondek, po očiju user posted image

bova šla po kosilu k nam domov, bomo z mami malo vozičkale, potem pa bo mami spekla miške, mi jih obljublja že od pusta user posted image v nedeljo bo pa menda ful sonček in 11'C in bomo šli skup z očijem verjetno nekam na izlet, mogoče na Bled. ima še katera kako fajn idejo, kje se da luštn vozičkat pa kaj videt?

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
24.2.2010 12:31:08   
ugi

Moja isto, ima pa bolj temno rjave,  pa te k spodi rastejo, so tudi temni. Je imela pa že od začetka ful lask in tudi zelo dolge, so se že v P hecali, da ji bom lahko kmal kitke delala. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
24.2.2010 12:32:18   
alex17

Ja to že, sam ona čez dan spi in pol ponoči ni zaspana.Zdej sem jo probala zbudit, ampak se ne pusti motit.Zbudim jo samo s previjanjem in pucanjem noska (in še to se mi je prej komaj zbudila), ko sem jo pa nahranla je že trdno spala.Kako vam jih uspe ohranit vsaj malo budne?

naš podnevi ne spi veliko, več kot 3 ure skupaj nikoli, pa kar hitro se zbudi, tako da s tem nimamo težav. ga pa zbudi podiranje kupčka pa previjanje.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
24.2.2010 12:39:18   
polho3006
Midva sva iz posvetovalnice.

Mali princ je težak 6050g in dolg 60cm, Obseg glavice 42cm

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
24.2.2010 12:49:25   
Žaži
Pri nas sta tudi samo še dva nočna obroka v 12 urah spanja, poje ob 21h in gre spat, naslednjič je okoli 2h, nato okoli 6h in spi še do 9h ko jo celo zrihtam in nato je okoli 10h, ker sva na 4 urnem ritmu razen ponoči, ko potegne. Sva pa na Hipp AM, samo se mi nekako zdi, da ti ki niso dojeni dlje in hitreje v kosu spijo kot dojeni otroci, ker mi tudi podnevi brez težav zdrži po 4 ure, včasih še več.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
24.2.2010 13:07:57   
alex17
točno tako, ker je materino mleko hitreje prebavljivo kot adaptirano mleko in posledično  user posted image prej postane spet lačen. pa tudi zaradi samega dojenja ne bi bilo fajn, če bi bili vmes med podoji tako dolgi presledki, ker se nabere preveč mleka in potem vse teče, da ne omenjam možnosti mastitisa. pri sebi vidim, da če ne dojim vsaj na 4 ure, ratajo dojke prav neprijetno trde in "curljajoče" user posted image
to je pač "slabost" dojenja, da se dojenček večkrat zbuja, samo če to vzameš v zakup, je dojenje prav super in tudi to preživiš oz. se navadiš user posted image tako da upam, da bom dojila vsaj tja do 5. meseca, ko se začne uvajati gosta hrana, ker ne bi rada vmes nič na AM šaltala.

midva sva včeraj drugič user posted image in je bilo dosti manj boleče, ko sva prvič me je potem kako uro spodaj rahlo bolelo. sem pa bila kar precej šivana in imela oteklino. vaja dela mojstra, kaj ne? user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
24.2.2010 13:45:43   
poopek
živjo čvekice!

midve sva ponoči bolj slabo spale.. do polnoči super, pol pa krčki, pa frajerka bi se kr pogovarjala :) no, ko je končno zaspala, pa jamranje in stokanje ob krčkih... ufff!

midva z možom še ne prakticirava user posted image , prvi pregled mam šele čez dva tedna user posted image , vendar po pravic povedam mene pa sploh neki ne vleče... user posted image sploh mi ni do tega, moj pa seveda komi čaka user posted image . nimam potrebe, me pa tud skrbi kako bo, sem po CR.. Čiščo mam še zmer, vendar sam za tist posran dnevni vložek da nosim user posted image . me pa je začel špikat v nožnici, pa sem pomislila kva a zdej bo pa že menzes?! user posted image
če pa preveč delam me pa tak rana začne bolet.. kaj češ, preveč sem občutljiva. user posted image
vprašala bi vas, a še kakšno kolki kdaj pa kdaj bolijo???? mene vsake toliko, sploh nevem zakaj koker ko sem bla noseča.. svašta! user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
24.2.2010 14:44:10   
ellie
poopek mene tud koli bolijo na čase...me med nosečnostjo sploh niso, zdaj pa. Opažam, da me bolijo, ko malega dosti nosim pa ko ga dojim leže...ker mi je taka čudna poza.

Midva bova menda tud končno lahko začela user posted image . Že komaj čakamuser posted image  sem do zdaj imela še neke izcedke. Zdaj pa je zgleda res konec.

Zakaj pa vas je toliko strah tega po CR? Mene bi bilo bolj, če bi normalno rodila. Zdaj je pa spodaj vse v takem stanju kot je bilo...ker se niti ni rabilo nič razširituser posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
24.2.2010 16:23:41   
poopek
ellie mene skrbi zarad rane, ker že od malo naprezanja me začne rana bolet.. pravi moj, sej ti ni treba nič delat, haha, ja kot kos lesa naj ležim al kaj?! user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
24.2.2010 18:06:22   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

gledala Hm pa še neo bolj intimno vprašanje imamuser posted image . Se veselo hvalite, da že pridno user posted image , midva še nisva ćakam na zeleno luč danes. Res že oba komaj čakava, saj že 8 mescev nisva. A vas je prvič kaj bolelo zlasti za tiste z CR me zanima. Jaz sem prvič rodila naravno, bila sem pa šivana ful, ker se mi je pri porodu pretrgal presredek in ko sva prvič po 5 teddnih probala, me je tako bolelo, da je mogel nehat in še enih par tednov ni bilo mogoče normalno. Šele kakšne dobre 3 mesce po porodu me je nehalo bolet pri spolnih odnosi. Tk, da me je tokrat kar malo strah kako bo nocoj.
Zdaj pa šibam k sosedi in nato dalje.

Sem rodila s CR in ni nilo še nikoli tako VAUUUU kot sedaj po porodu. BOŽANSKO!!!!

jp, se strinjam

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
24.2.2010 18:09:01   
somic
jaz sem kupila za patrika originalni trip trap stolček od stokke, sem vidla pri prijateljici, ki je imela originalnega, da je full velika razlika od tistega od novolesa, ki ga je imela moja nečakinja. tisti stolček ki je pa za pritrdit na mizo pa bo imel kasneje ko bo že večji, ga pa tudi že imam.

ja, po cr sva midva kar pohitela z user posted image , pa je malček bolelo, ampak je bilo za zdržat user posted image

me pa boli križ za ponoret!!!user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
24.2.2010 18:52:12   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: somic

mene tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image že 3 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . komaj sedimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
24.2.2010 20:01:52   
mimikica
hej

evo nas iz 1 posvetovalnice

za na seznam velik 56cm, težek 4560, obseg glavice 37
dobili smo tudi kaplice d3, upam da ne bo imel fejst krčkov

imam vprašanje za tiste ki dojite in dodajate--- kako dolgo dojite ( časovno), in koliko pol dodajate?

ja še nekaj bi vprašala,  malo hecno, user posted image user posted image ,  no imam vprašanje kaj so to temenca  ( izraza res ne poznam, ne vem mogoče mi temu pravimo kako drugaće)????????????

jaa jutri pa imamo še UZ glavice,  ja me je ful strah , upam da je vse ok

glede spanja--- spat gremo nekje okoli22,   22:30  ( do takrat se pa malo jokamo in smo sitni),  pol spimo do 1:30 ali pa 2:30, odvisno ,  pol se napapamo in spimo do 5, nato se spet napapamo, potem pa se nam več ne da spati do 7,  polj spet zaspimo in to traja tako na vsake 3  ure,  vedno isto.
spat pa gremo tako da vedno zaspi na rokah ( to je atijovo maslouser posted image user posted image user posted image )

zdaj pa lepo in mirno nočko vse skupaj

< Sporočilo je popravil mimikica -- 24.2.2010 20:02:53 >

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
24.2.2010 20:58:49   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: somic

mene tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image že 3 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . komaj sedimuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, pri meni je toako tudi že tri dni, samo krivim to ker sem dobila tudi user posted image za povrhu.

tiste ki ste že dobile user posted image po porodu, je kaj drugače kot pred nosečnostjo?

mene so tokrat full dajali krči, zelo boleče in kar precej močna je bila. upam, da se stanje umiri in da bo resnično boljše- vsaj tako so mi obljubljali da bo po porodu

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
24.2.2010 21:08:19   
grahek85
Čer! Še malo na hitro poklepetam user posted image

Nekaj me še zanima a ve že kaj razmišljate kakšne stolčke za hranjenje boste kupile?
Sem pa gledala ene plastične od chicota, ki se pritrdijo na mizo, se mi zdijo ful fajn. A je katera kaj podobnega imela za starejšega otroka?

A vas je prvič kaj bolelo zlasti za tiste z CR me zanima.

Mi smo ga že kupili v Ikei, je ful poceni in ga pohvalijo. Je čisto preprost, fini za očistit user posted image Če nam ne bo odgovarjal, mamo pa tudi v mislih takega, da se pritrdi na mizo. Evo slikca:
user posted image

Jaz sicer nisem mela CR, je bilo pa tako... Mogoče na začetku malo čudno, ampak je hitro minilo in mi potem sploh ni bilo nič drugače kot prej.

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
točno tako, ker je materino mleko hitreje prebavljivo kot adaptirano mleko in posledično  user posted image prej postane spet lačen. pa tudi zaradi samega dojenja ne bi bilo fajn, če bi bili vmes med podoji tako dolgi presledki, ker se nabere preveč mleka in potem vse teče, da ne omenjam možnosti mastitisa. pri sebi vidim, da če ne dojim vsaj na 4 ure, ratajo dojke prav neprijetno trde in "curljajoče" user posted image
to je pač "slabost" dojenja, da se dojenček večkrat zbuja, samo če to vzameš v zakup, je dojenje prav super in tudi to preživiš oz. se navadiš user posted image tako da upam, da bom dojila vsaj tja do 5. meseca, ko se začne uvajati gosta hrana, ker ne bi rada vmes nič na AM šaltala.

Se podpišem! In dodajam user posted image , da se mamino mleko v manjših količinah prebavi tudi že po 90 min.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 24.2.2010 21:10:13 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
24.2.2010 22:12:26   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Mi smo ga že kupili v Ikei, je ful poceni in ga pohvalijo. Je čisto preprost, fini za očistit user posted image Če nam ne bo odgovarjal, mamo pa tudi v mislih takega, da se pritrdi na mizo. Evo slikca:
user posted image

Tud mi smo imeli tega in se je full obnesel. Ko je bil pa star kakšno leto in pol smo mu pa trip trap dali, da sam spleza gor in se usede.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
24.2.2010 22:24:46   
soncnica76

Pozdravljene,

danes sem zopet malo prebirala za nazaj, pa bi še enkrat vprašala naslednje:

Pediater v Celju: Tiste, ki ste iz Celja, ali ste že bile v posvetovalnici, mi jo imamo v ponedeljek. Ali ste že izbrale pediatra? Prosim za kakšen nasvet, kateri je v redu v Celju - smo bolj novi v Celju, tako da nič ne poznamo.

Drugače pa smo imeli prvo posvetovalnico težki smo 4160 g, veliki 54 in obseg glavice 36,5 cm. Imam pa še eno vprašanje jaz kr ne znam sedaj uravnavti spanja, ker do sedaj sem jo budila na 3 ure kot so mi naročili v P, sedaj pa mi je pediatrinja rekla da je ne rabim budit, ker smo se lepo zredili. Sedaj pa me zanima a to jih podojite oz. jim date flašo potem pa jih date spat in ko se zbudijo zopet jejo. Mi to kr nekak ne gre, ker do sedaj sem jaz imela ritem user posted image , sedaj pa imamo vse ure nekam zmedene.

Zanima me še npr. danes smo zaspali ob 20:00, drugače bi jo zbudila ob 23:00 potem smo jedli in spet spali 3 ure in spet jedli. sedaj pa ne vem kaj naj naredim, ali jo pustim ali jo zbudim ali si naštimam uro in jo zbudim okrog 1 ure, če se sama prej ne bo. Prosim za kakšen nasvet. Včerja sem jo npr. ob polnoči zbudila smo jedle potem pa se je sama zbudila ob 5:30.

Lepo se cartajte

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
24.2.2010 22:48:52   
marijaa
Jee nocoj bo akcija! Bila pri g in je vse o.k. Dogovorila sem se, da ko dobim prvo menstruacijo pridem zadnji dan po mireno. Čakam, da bo ura 23h, da dam malemu zdravilo. Pa upam, da med user posted image ne bo motenj iz otroških postelj user posted image .
Jaz dojim tudi na približno 3 ure do 3 ure in pol čez dan. Tian, ko je bil zdrav med 23-5 h ni jedel, Alina pa. Ja no morda je ponoči malo bolj naporno ali pa tudi ne, vstat pa le ni treba in it flaše pripravljat. Pa se mi zdi, da dojenje poglablja vez med mamo in otrokom, zato sem jaz na začetku vztrajala pri dojenju, ko sem imela malo težav in se je obrestovalo. Hm pa še cenejše je dojenje, no če ne gre pa pač ne gre, zrastejo glih tak. Jaz tudi upam, da bom čim dlje dojila, zaenkrat nič ne dodajam.
Ja sem tudi jaz že videla te stolčke na netu in pri sosedi, tudi sem že pomislila, da bi šla po nje, a ne vem kaj naj vzamem za 150 € bonov, da bi mi propadli mi je pa žal, do konca mesca moram porabit. Vse ostalo pa imam.
Grem po zdravilo in čaj v flašo nalit.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu soncnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
25.2.2010 8:07:35   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (30)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5850g, 60cm, 

19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm
2.mesec: 4780g, 54,5cm, obseg glavice 37,5cm

1.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
1.mesec: 4500g, 54cm, obseg glavice 39cm
2.mesec: 5670g, 58cm, obseg glavice 41cm

22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)
2.mesec: 6050g, 60cm, obseg glavice 42cm

25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA                2860g        49cm
1.mesec: 4150g, 55cm, obseg glavice 37cm

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA              4010g        53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g      47cm
1.mesec: 3255g, 55cm, obseg glavice (?)

01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g     50cm
1.mesec: 3960g, 53,5cm, obseg glavice 36cm

02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
1.mesec: 3740g, 52,5cm, obseg glavice 35,5cm

03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g     47cm
1.mesec: 3695g, 51,5cm, obseg glavice 37cm

03.01.10  grahek85 (24)  03.01.10  BENJAMIN     3160g      50cm
1.mesec: 4250g, 53,5cm, obseg glavice 37cm

04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN              3670g    54cm
1.mesec: 4500g, 56cm, obseg glavice 37cm

06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g      49cm
1.mesec: 3220g, 51cm

07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
1.mesec: 4800g, 56,5cm

07.01.10  TiSta(26)       14.01.10 BINE             3080g         55cm
1.mesec: 4890g, ?, ? 

09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
5 tednov: 5000g, 56cm, obseg glavice 39cm

11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA              2360g      45cm
1.mesec: 2980g, 51cm 

11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g       51cm
                                                     TIAN             2950g        50cm
1.mesec: 4270g, 55cm in 3820g, 55cm

12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK        3440g     51cm
1.mesec: 4020g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  nony(27)           03.01.10  LORIN            3800g        53cm 
1.mesec: 4990g, 57cm, obseg glavice 38cm

12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
1.mesec: 4300g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
1.mesec: 3980g, 54cm, obseg glavice 36,5cm

14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA         3000g       52cm
1.mesec: 4100g, 56cm, obseg glavice 37cm

14.01.10  Naty_ka (29)     09.01.10     ERIK           3580g        50cm
1.mesec: 4430g, 55,5cm, obseg glavice 36cm

18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ      3530g        52cm
1.mesec: 4490g, 54cm, 38cm

18.01.10  ALEXI M. (?)        08.01.10    MARCEL       3980g         54cm
1.mesec: 5100g, 57cm, obseg glavice 40cm

18.01.10  sončnica76 (32)  23.01.10    ALJA            3040g        49cm
1.mesec: 4160g, 54cm, 36,5cm

19.01.10  anita goitan(31)  15.01.10       ULA      3970g         56cm
4 tedni: 5000g, 57cm, 38,5cm

21.01.10  ellie (27)              25.01.10      ANEJ         3180g         48cm
1.mesec: 4190g, 54cm, obseg glavice (?)

22.01.10  mimikica(?)          21.01.10   ANEJ            3400g         50cm           
1.mesec: 4560g, 56cm, obseg glavice 37cm

24.01.10  tinncyka (20)      15.01.10   TAJA             3080g         49cm
1.mesec: 4080g, 52cm, obseg glavice 37,5cm

27.01.10  Encijan(39)         20.01.10      BLAŽ          3070g          46cm
3 tednih: 3820g, 52cm

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
25.2.2010 8:12:26   
Ksantipa77

Jee nocoj bo akcija! Bila pri g in je vse o.k. Dogovorila sem se, da ko dobim prvo menstruacijo pridem zadnji dan po mireno. .

Ja sem tudi jaz že videla te stolčke na netu in pri sosedi, tudi sem že pomislila, da bi šla po nje, a ne vem kaj naj vzamem za 150 € bonov, da bi mi propadli mi je pa žal, do konca mesca moram porabit. Vse ostalo pa imam.
Grem po zdravilo in čaj v flašo nalit.

Marijaa, a si tud prej imela Mireno? Jaz sem jo imela, pa se mi zdi, da mi je rekel G,da ti le na tolk let pripada, zdaj me pa zanima, če mogoče kaj veš.

A boni ti propadejo? Jaz jih imam tud doma, pa je prazno tam, kjer piše, da bon velja do....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.