|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
25.2.2010 9:08:22   
nony
Dobro jutro...jaz imam eno vprašanje za vas ...jutri imam prvo kontrolo pri ginrkologu in mr zanima kaj naj naredim ker imam vsake toliko časa še vedno malo svetlo ampak res svetlo rdečeka izcedka sploh takrat ko dojim...a naj vseno grem ali naj počakam...

Upanje ostaja....

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
25.2.2010 9:15:09   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Punce sploh ne folgam biti tule na forumu - vidim pa da ste ful pridne...
No druga posvetovalnica je za nami, naša biba se razvija dobro. Sva na Novalac hrani, ki jo poje do 150ml na obrok - in tako se hranimo na 4-6ur, piti morava tudi čajek 30-50ml na dan. Glede na to da je prej rojena je z njo vse vredu. Uz kolkov nimava pri treh mesecih,ker sem rodila v Celju in oni to nardijo samo enkrat in če je vse ok nič več. Namesto AD3 kapljic pa sva dobile Plivit D3 in danes ji bom dala prvič - dajo se po dve kapljice - ampak so tako grenke,da ji bom dala na žličko s čajem. Upam da je po teh ne bo zvijalo.
Če katera želi kupiti pestunjo - prodam novo - nič rabljeno rdečo - za ceno in ostalo mi pišite na Zs.

lep dan vam želim - pri nas je sonček in sedaj čakam da se biba zbudi,da se previjeva in nahraniva in gasa ven

Kaj se ti noče nosit v pestunji?

ni to da se ne bi hotla nosit v pestunji - meni nikakor ne sede tale pestunja.....user posted image Jo bom raje v kengurujčku okrog nosila....

Neposredna povezava do sporočila: 1452
25.2.2010 9:37:27   
Kika99
Jutro

Anja je danes dopolnila 2 meseca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

je hitro minilo. jaz imam pa pregled pri G.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
25.2.2010 10:18:37   
grahek85
Živjo čveke!

Evo tudi tukaj v Lj se dela fantastičen sonček! Samo mi smo pa včeraj voziček pozabili v avtu, tako da ga ma oči s seboj v službi user posted image Nič ne bo s sprehajanjem.

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
Mi smo ga že kupili v Ikei, je ful poceni in ga pohvalijo. Je čisto preprost, fini za očistit user posted image Če nam ne bo odgovarjal, mamo pa tudi v mislih takega, da se pritrdi na mizo. Evo slikca:
user posted image

Tud mi smo imeli tega in se je full obnesel. Ko je bil pa star kakšno leto in pol smo mu pa trip trap dali, da sam spleza gor in se usede.

user posted image user posted image user posted image To je pa lepo slišat! Upam, da bo nam tudi dobro služil user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica76
Imam pa še eno vprašanje jaz kr ne znam sedaj uravnavti spanja, ker do sedaj sem jo budila na 3 ure kot so mi naročili v P, sedaj pa mi je pediatrinja rekla da je ne rabim budit, ker smo se lepo zredili. Sedaj pa me zanima a to jih podojite oz. jim date flašo potem pa jih date spat in ko se zbudijo zopet jejo. Mi to kr nekak ne gre, ker do sedaj sem jaz imela ritem user posted image , sedaj pa imamo vse ure nekam zmedene.

Zanima me še npr. danes smo zaspali ob 20:00, drugače bi jo zbudila ob 23:00 potem smo jedli in spet spali 3 ure in spet jedli. sedaj pa ne vem kaj naj naredim, ali jo pustim ali jo zbudim ali si naštimam uro in jo zbudim okrog 1 ure, če se sama prej ne bo. Prosim za kakšen nasvet. Včerja sem jo npr. ob polnoči zbudila smo jedle potem pa se je sama zbudila ob 5:30.

Tako je bilo tudi pri nas user posted image Čez dan mi je rekla, da naj ga vseeno ne pustim spati več kot 3 ure od zadnjega dojenja (kar se sicer zgodi zelo zelo zelo redko), ponoči pa naj mu kar pustim spati. No pa mi je enkrat spal 7 ur v kosu in me je skoraj kap, zize sem mela ko dve lubenice in majico čisto mokro. Tako da od takrat mam jaz pač budilko na recimo 4 ali 5 ur (odvisno, kdaj in koliko nazadnje zizava), ampak pogosto mali budilko enostavno prehiti ali pa je takrat, ko zvoni, že na 3/4 zbujen in lačen.

IZVIRNO SPOROČILO: nony
Dobro jutro...jaz imam eno vprašanje za vas ...jutri imam prvo kontrolo pri ginrkologu in mr zanima kaj naj naredim ker imam vsake toliko časa še vedno malo svetlo ampak res svetlo rdečeka izcedka sploh takrat ko dojim...a naj vseno grem ali naj počakam...

Komot lahko greš na pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Anja je danes dopolnila 2 meseca!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Čestitke mali princeski  user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

Neposredna povezava do sporočila: 1454
25.2.2010 10:46:19   
majčyca
Hej!
Midve sva danes kar dobro spale, ker sva včeraj obe imeli čuden dan user posted image Pia je bila kar jokava, nič ji ni odgovarjalo, jaz pa sem tudi bila cel dan tečna, sploh ne vem kaj nama je bilo. Verjetno se je to razpoloženje prenašalo iz ene na drugo in sva zato obe bile takšne. No, glavno da je danes boljše.
Sem pa kar malo žalostna, ker sem mislila, da se bova v soboto lahko spet kopale (zaradi popka), ampak se je danes spet pojavil tak rjav izcedek iz popka in ne bo še nič s kopanjem user posted image
Nekaj dni nazaj je ena pisala o tem, da ko so ukinili kapljice proti krčem, so krči tudi izginili. In sem to probala tudi jaz in je pri nas enako - Pia skoraj nima krčev že 2 dni odkar ji ne dajem nobenih kapljic user posted image user posted image hvala za idejo (ne spomnim se katera je to pisala) user posted image user posted image

Meni pa je čudno to, da čišče nimam že cca. 14 dni, se mi je pa včeraj pojavil rjav izcedek in ga imam še danes. Kaj bi naj to bilo? user posted image user posted image Se je še kateri to zgodilo? Pregled pri G pa imam komaj 10.3.

Stolček za hranjenje pa bomo mi verjetno kupili takšnega, ki se kasneje, ko je otrok že večji, spremeni v stolček z mizico. Se mi zdi ful udoben, ker je fajn oblazinjen in pa tudi praktičen, ker ima otrok kasneje svojo mizico, da se lahko igra in tudi je tam.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
25.2.2010 10:50:45   
marijaa
nony Kar pojid na pregled, meni se tudi občasno pojavi še kakšna drobna sled izcedka na vložku ali papriju in sem včeraj šla.
S tianom sem bila na kontroli pri P. Njegova angina jemlje slovo, je grlo že skoraj o.k, a mu še moram 10 dni dajta ospen, da ne pride do ponovitve. Ko sem bila pri zdravniku se je soseda z Alino sprehajala v bližini ZD, da je bila saj ona malo na zraku. Z obema še danes ne upam na sprehod, čeprav Tian nima vročine.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
25.2.2010 10:59:20   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Meni pa je čudno to, da čišče nimam že cca. 14 dni, se mi je pa včeraj pojavil rjav izcedek in ga imam še danes. Kaj bi naj to bilo? user posted image user posted image Se je še kateri to zgodilo? Pregled pri G pa imam komaj 10.3.

Hm to je lahko že začetek prve menze, ki je prva zmeraj čudna. Jaz sem to dobila tak temno rjav izcedek po prvem porodu  ene 3 tedne po zaključku čišče, torej kakih 7 tednov po porodu. Izcedek je trajal 3 dni nato izginil, prvo pravo menstruacijo sem dobila šele dobrih 6 mesecev kasneje, sem pa dojila. Kolegica je isto dobila podoben izcedek nekaj tednov po zaključku čišče in je tudi dojila. Taqko, da nimaš razloga za skrb.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
25.2.2010 11:38:38   
anita goitan
Čimprej me oblečite, če ne sledi..saj veste kajuser posted image user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
25.2.2010 12:45:37   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Pri meni podobno...čišče nimam že cca 3 tedne, v torek se je pojavil krvavkast izcedek in kasneje normalna menstrualna krvavitev. Sem bila že malo panična ker polno dojim, vendar menda to ni nič narobe.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
25.2.2010 14:10:02   
alex17
ojla! hiter pozdravček, potem pa še enkrat podojit tamalga in drugo rundo vozičkanja, ko je tak krasen dan! user posted image

mi bomo kupili nastavljiv lesen stolček (trip-trap al kako že user posted image ), ker v jedilnici okrog mize ni veliko placa pa še baje da se fajn obnese in mali je lepo zraven ostalih družinskih članov. uni ogromni plastični stolčki so mi sicer ful lepi za videt, samo baje da niso ok fajn... user posted image

eno vprašanje-kdaj naj bi se prešaltalo iz lupinice na avtosedež?? naš je že tako skrčen v lupinici, da prav dolgo ne bo več šlo, bo treba očitno po avtosedež, samo takega, ki je tudi za majhne user posted image če prav razumem? imam pa še precej bonov BC pa BTC, tako da ne bo treba zapravljat user posted image

pa kengurujčka bova nabavla ker ga misli moj veliko nosit, za pestunjo oz. sling se pa nekak nismo odločili, si ne predsta vljam kako bi ga notri stlačila in nosila po stanovanju... pa potem seveda bo nahrbtnik veliko v igri, ker bomo hodili v hribe ipd.

lepo pozdravček!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
25.2.2010 14:11:15   
alex17

Jutro

Anja je danes dopolnila 2 meseca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

je hitro minilo. jaz imam pa pregled pri G.

čestitam!!! user posted image user posted image
mi bomo pa danes teden user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
25.2.2010 15:08:02   
MMMojca
Čestitke - mi pa čez štiri dni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
25.2.2010 15:11:13   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Čimprej me oblečite, če ne sledi..saj veste kajuser posted image  user posted image

user posted image

Ja ja, vemo kaj, poznamo tudi pri nas user posted image Mamo pa enake previjalne podlage user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
25.2.2010 15:26:15   
nincrli
Pozdravček!

poopek mene kolki ne bolijo, me pa boli levo koleno skos od poroda user posted image user posted image user posted image
user posted image pa mi2 zdaj ene 3 tedne, je tak sam za vikend doma pa je takrat bolj sladko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: somic

me pa boli križ za ponoret!!!

mene tudi že 3 dni . komaj sedim

Mene takrat, ko ga umivam, ker sem sklonjena pa mam bano na stojalu, sam je vseen mal premajhna.

ja, pri meni je toako tudi že tri dni, samo krivim to ker sem dobila tudi za povrhu.

tiste ki ste že dobile po porodu, je kaj drugače kot pred nosečnostjo?

mene so tokrat full dajali krči, zelo boleče in kar precej močna je bila. upam, da se stanje umiri in da bo resnično boljše- vsaj tako so mi obljubljali da bo po porodu

Pri men je bila  boleča, veliko je je blo pa trajala je en teden, čeprav je en dan vmes ni blo več pol pa je spet blo mal... Je pa blo pred porodom skor isto, tak da če je po porodu bolje bo super...

Glede mleka, moj je na am pa je lačen na 3 ure al pa 2,5. Ima pa novalac proti krčem in je mogoče bolj prebavljivo kot drugauser posted image

čestitke kika, naš pa ne vem kak bo mel 2 meseca, ker ima feb. samo 28.dni, rojen pa je 31ga user posted image user posted image user posted image -hec!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
25.2.2010 16:31:48   
poopek
živjo drage moje!user posted image

danes je pa tako lep in sončen in topel in oh in sploh dan :) user posted image smo bli 2x celo na sprehodu, vmes šli domov rito previt in dojit. user posted image oh, jutri pa spet dež! user posted image

no, ko ste tak govorile o rutini in razvajanju sem mogla mal sprobat hihi user posted image , je naša biba včeraj prvič sama spala v svoji sobici in morem rečt da se je dobro odrezala. user posted image 2x sem jo podojila ponoči, sicer je šla spat ob 23h, če bi šla prej bi blo verjetno še enkrat za dojit. user posted image tako da bomo še naprej to prakticiral, pa še men je  pasalo ko sem se ponoči stiskala z možekom! user posted image
mi mamo tud kr velik bonov za BC za porabit, pa sem mislila kupit ležalnik, kakšne pa mate?! kaj priporočate?? tiste, ki mate pa starejše otroke, do katere starosti ste ležalnik uporabljale?? a so otroc radi noter?? me skrbi, da nebo kot s pestunjo! namreč sem jo kupila in mala noče bit noter več kot morebiti 2 minute, pa še tak čudna mi je.. user posted image
jz nevem kakšen naj vzamem stolček za hranjenje.. user posted image bom morala mal razmislit..

naj povem še to, da so se tud naši pojavle temence, sicer čist neki malega, pa sem kr kupila mustelo peno in moram rečt da že po 1x umivanju je že boljše. tako da mogoče še nocoj pa ne bo več??? user posted image
mi smo pa danes stari 30 dni!!! user posted image user posted image user posted image kako čas beži..

pozdravčki!

anita kako lepa pupika!!! user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
25.2.2010 16:36:52   
Oren
Marijaa mi prosim poveš kak je kaj Tian jedel ko je bil bolan...oziroma koliko je pojedel ko je bil zdrav in koliko ko je bil bolan. Naša pupika nekaj kašlja, vročine nima, kri so ji vzeli pa je blo vse OK, grlo tudi in pljuča ampak ji je ful padel apetit pa me malo skrbi.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.2.2010 17:21:39   
naja6
Glede mleka, moj je na am pa je lačen na 3 ure al pa 2,5. Ima pa novalac proti krčem in je mogoče bolj prebavljivo kot druga
Pri nas je enako,kolkio pa mu daješ in koliko je star?Zgleda da je to mleko res bolj prebavljivo

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
25.2.2010 17:52:05   
Kika99
Ojla mamice

hvala za čestitke, evo eno slikco naše 2 mesečnice user posted image
user posted image

Bila sem tudi pri G in je vse ok user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
25.2.2010 18:30:24   
alex17
kika99, zelo luškana punčka! user posted image
kako pa daš tu na forum slikco, sem mal pozabla user posted image   jih mam sam v albumu na RR.

sva se s tamalim skoraj 2 uri vozičkala po kosilu, kak lep dan, prav vohala sem pomlad user posted image
potem je bil pa ful pokakcan in lačen kot volk user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
25.2.2010 18:45:26   
nincrli
naja6 dajem mu 120 pri vsakem obroku, če pa ne vsega poje pač bek vlijem, poje pa v večini primerov vse. Kakokrat 90 al pa 60. Star je pa 1mesec 3tedne 4dni. Kolk pa tvoj poje?

Pa še moj  Natanieluser posted image user posted image user posted image

user posted image

alex17 potegnit moraš sliko iz albuma tu not, sem zdaj ugotovila... copy paste mi ne gre...

< Sporočilo je popravil nincrli -- 25.2.2010 18:47:29 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
25.2.2010 18:48:14   
nincrli
pa še ko spančkamo

] [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147015#imageShow][/link]

mah zaj pa mi ne gre več user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 25.2.2010 18:53:09 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
25.2.2010 18:49:05   
somic

Ojla mamice

hvala za čestitke, evo eno slikco naše 2 mesečnice user posted image
user posted image

Bila sem tudi pri G in je vse ok user posted image

čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

KOLK JE LUŠTKANA!!!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
25.2.2010 18:52:00   
somic
pri nas je bil tudi lep dan, smo izkoristili in se zapeljali na otočec in se tam malo sprehajali.

vprašanje... kaj dajete svojim malčkov vedno kapice na glavo ko ste notri??? mene vsi nekam čudno pogledajo, če mu ne dam kapice na glavo in poslušam samo to... zdaj pa ne vem. prosim, povejte mi, jaz nisem pametna user posted image

pa še to... koliko mora biti izmerjena temparatura pri otročku (v ušesku), da se že smatra pod vročino in kakšni so prvi ukrepi

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
25.2.2010 18:54:55   
nincrli

kaj dajete svojim malčkov vedno kapice na glavo ko ste notri??? mene vsi nekam čudno pogledajo, če mu ne dam kapice na glavo in poslušam samo to... zdaj pa ne vem. prosim, povejte mi, jaz nisem pametna user posted image

Nikol! V P so eno ful kregali ko je dala kapo tamali, so rekli da nikol v zaprtih prostorih kape... Ne vem zakaj so jim včasih tolk tiščali te kape na glavouser posted image user posted image user posted image

Aja dam samo takrat, ko ga umijem za pol urce

< Sporočilo je popravil nincrli -- 25.2.2010 18:55:26 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
25.2.2010 19:17:52   
ALEXI M.
Noter nikoli ne dam kapice gor...naš se takoj krega če mu je prevroče :)

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.