|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
24.2.2010 22:07:05   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Pravijo nekatere, kakšen prag bolečine imaš pri menstruaciji da imaš take tudi pri popadkih. Se pravi če te ob menstri full boli te bodo tudi popadki in obratno, zdej koliko je res ne vem.

Uff, pol pa jaz nobene EA ne rabim, ker M me sploh ne bolijo, se prav, da bi bil porod manj boleč kot velika potreba?!?! user posted image user posted image user posted image

jaz bi pa prej rekla, da če si navajen vsak mesec imet te grozne bolečine, te pol popdki ne presenetijo - ker imaš itak že malo dvignjen prag bolečine.... no, nočem nobene strašit, ampak vse ki imajo boleče M, so imele dokaj manj bolče porode - vsaj te,ki jih jaz poznam!user posted image

No, ta teorija mi je že bolj všeč user posted image Samo mi je bila svetovana epiduralna, tako da ne vem, če bom lahko v praxi sprobala.

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
24.2.2010 22:08:06   
Jessy
Zoey, a imaš v avatarju frišno slikco???

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
24.2.2010 22:09:08   
Jessy
Nobena mi ni včeraj razložila, kam date prenosnike, če ste v dnevni na kavču? Jaz ga na trebuh ne morem dat, če dam na kolena pa tipkat ne morem čez trebuh.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
24.2.2010 22:09:20   
zoey

Frišna od včeraj, drugače je pa to mulči z začetka decembra.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
24.2.2010 22:09:42   
mammamia
Jaz sem k sreći ćisto ok, samo mi ni vseeno ker so nekatere tu na slabšem kot jaz pa se jim ako godi. Mislim, da će si že v bolnišnici, bi se ti pa res lahko kak zdravnik posvetil vsaj 2 minuti na dan. Ko vidiš da te kr tako odpikajo pa še psiha naredi svoje....itak so vse user posted image bolj obćutljiva sortauser posted image

Zdaj pa grem spat, ker sem že utrujena od celodnevnega nedela in ležanja.....

Ampak sestre so res uredu!!!-da zakljućim optimistićno.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
24.2.2010 22:09:43   
7lina7

7lina7, to kar ti opisuješ, sem jaz skoraj v enakem scenariju dajala skozi v času, ko sem šele dobila prve menstruacije. Takrat sem dobila ketonal forte tabletke, ki so mi pomagale, ampak ko sem začela s kontracepcijskimi tabletkami, je meni vsa bolečina izginila in se nikoli več ni vrnila. Se pa spomnim, da je bilo res hudo takrat.
In ti to še vedno prenašaš??? A je vsakič tako hudo?

jap! že od 10 leta dalje...edino po porodu je bil kako leto in pol mir,pol pa se je spet začelo... zato tak pouser posted image ,ko vidim reklame za vložke - joj, kak je fajn, komaj čakam te dneve... bla,bla,,.... user posted image

veš kaj mi še pomaga - pivo!! mi je že foter v najstniških letih rekel, da dobro, da to ni bolj pogosto-ker bi bla pol kronik.. takrat mi je G šibala boscopan, pa ni pomagalo ma ništa,pa če bi celo škatlo pojedla... pa sem 1x čisto slučajno -ker so mi hoteli podvalit rdeče vino,ki ga nisem hotla pit pa tud če ne vem kak pomaga- spila 2dcl piva- EUREKA!!! tak da, če nimam Ketonala - pivo.

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
24.2.2010 22:09:50   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Si jo že enkrat imela v avatarju, kajne???

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
24.2.2010 22:10:34   
zoey

Nobena mi ni včeraj razložila, kam date prenosnike, če ste v dnevni na kavču? Jaz ga na trebuh ne morem dat, če dam na kolena pa tipkat ne morem čez trebuh.

Jaz ga imam na stegnih, pa imam zadost dolge roke, da mi grejo okol trebuha do tipkovnice user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
24.2.2010 22:11:24   
Jessy

7lina7, to kar ti opisuješ, sem jaz skoraj v enakem scenariju dajala skozi v času, ko sem šele dobila prve menstruacije. Takrat sem dobila ketonal forte tabletke, ki so mi pomagale, ampak ko sem začela s kontracepcijskimi tabletkami, je meni vsa bolečina izginila in se nikoli več ni vrnila. Se pa spomnim, da je bilo res hudo takrat.
In ti to še vedno prenašaš??? A je vsakič tako hudo?

jap! že od 10 leta dalje...edino po porodu je bil kako leto in pol mir,pol pa se je spet začelo... zato tak pouser posted image ,ko vidim reklame za vložke - joj, kak je fajn, komaj čakam te dneve... bla,bla,,.... user posted image

veš kaj mi še pomaga - pivo!! mi je že foter v najstniških letih rekel, da dobro, da to ni bolj pogosto-ker bi bla pol kronik.. takrat mi je G šibala boscopan, pa ni pomagalo ma ništa,pa če bi celo škatlo pojedla... pa sem 1x čisto slučajno -ker so mi hoteli podvalit rdeče vino,ki ga nisem hotla pit pa tud če ne vem kak pomaga- spila 2dcl piva- EUREKA!!! tak da, če nimam Ketonala - pivo.

Zakaj si omenila pivo???? user posted image  Zdaj ga pa moram dobit en kozarec!!!!

Sej hvala Bogu, če ti kaj pomaga!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
24.2.2010 22:11:24   
mammamia
Nobenga z masko ni bilo....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
24.2.2010 22:12:29   
zoey

Nope. Ne morem verjet, da si mojga otroka zamenjala z enim drugim?!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
24.2.2010 22:12:45   
Zvezdici

Kaj pa če se daš na bok in potem gor računalnik? user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
24.2.2010 22:13:01   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Nobenga z masko ni bilo....

user posted image user posted image user posted image  Še sreča!!! Moj G me je namreč včeraj sprejel z masko na obrazu in ta prvo kar sem pomislila je bilo, če slučajno gre tak v PO porodnišnico, ker se ga bodo vsi ustrašili. Vem, da je bil nekaj bolan, zato je najbrž tudi imel masko, da nas ne bi s čim okužil.
Se pravi, da je očitno ostal doma. user posted image

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
24.2.2010 22:13:48   
Jessy

Nope. Ne morem verjet, da si mojga otroka zamenjala z enim drugim?!? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Se mi je skoraj zaletelo ob tvoji izjavi! Ampak se mi je zdelo, da sem tvojga Ajfla že nekje videla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
24.2.2010 22:14:49   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Kaj pa če se daš na bok in potem gor računalnik? user posted image

Bom zdaj jaz šla sprobat, če mi bo šlo na kavču. Imam eno posebno mizico za na kolena. Morda bo šlo.
Eeeee, pa moj user posted image  se me je usmilil in šel v klet po eno piksno pira. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
24.2.2010 22:15:09   
7lina7

Zakaj si omenila pivo???? user posted image  Zdaj ga pa moram dobit en kozarec!!!!

Sej hvala Bogu, če ti kaj pomaga!

veš kaj bi jaz dala za eno ledeno hladno rosno stekleničko Bavarije....!!!????!!! ah..........

lušta se mi že..uh... za silvestrovo sem si eno privoščila! luxuz!! no, tak mi je bilo dobro, da sem po požirkih pila od 20-24h tistih 2,5deci..vmes pa dajala v hladilnik, da je bilo skozi hladno!! user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.2.2010 22:15:48   
lucika
mamamia, drži se. upam, da te kaj bolj resno vzamejo. tam te pač imajo, pod kao nadzorom...če slučajno kaj pride, bodo pa skakali...

sem se pa pravkar malo potolažila ob prebranem...sem se kr sekirat začela ob doktorjevi opombi, da ne želim v bolnico. in mi noben ne more pomagat, ker je to samo moja odločitev. in ni lahka, ker mi noben ne reče, to je ok, ali to ni... da pa grem tja in me mrcvarijo teden ali dva, na koncu pa še porod sprožijo, da se me rešijo...medtem pa tam ležiš in te skoraj ne povohajo....katastrofa. zato nočem it. ampak, če bo kaj bom sama kriva...

a vsaj ctg ti delajo? to meni so, ko sem prvič not ležala, vsakodnevno. pa menda že po tistem vidijo, če vse štima...

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
24.2.2010 22:15:53   
zoey

Reklame za vložke so zakon, poglej kaj vse takrat znaš in lahko delaš, npr. kotalkaš, skačeš čez potoke ipd. stvari, k jih jaz drugače sploh ne!!!!
Tale s pivom mi je pa všeč, moram pa reči, da še nisem sprobala... Jaz sem za Guinnessa, mmmm ga pogrešam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
24.2.2010 22:17:53   
Zvezdici
Nič čveke, jaz bi še veliiko pisala, pa mi moja tazadna ne pusti. Pravi, da jo moti stol user posted image .

Uživajte še naprej v čvekanju!
Pa danes očitno ni bilo nobenega svežega marčka.. ali pa še ne vemo user posted image . Mogoče bo jutri kaj drugače.

Čaw pupe!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.2.2010 22:18:37   
vekybel
jessy jz si ga dam na mizico ki jo imam v dnevni.

zvezdici hvala za nasvet. user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
24.2.2010 22:20:19   
7lina7

Tale s pivom mi je pa všeč, moram pa reči, da še nisem sprobala... Jaz sem za Guinnessa, mmmm ga pogrešam user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa smo s lušti po krofih prešaltale na pivo!! user posted image user posted image user posted image

a maš torej črno pivo raje? fino. men je Bavarija zakon - zlata rezerva pa Heineken. sem pa prej,dokler se je še dalo dobit pri nas pila America BUD! kaj pa ko se malo slinim.... user posted image

Lin@

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
24.2.2010 22:23:36   
7lina7
tak med nami...

ko grem v trgovino,se sprehodim do police s pivom, pa ga gledam par sekund, vzdihnem....pa grem dalje! mi user posted image pravi, če sem šla na pir? user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
24.2.2010 22:24:58   
7lina7
jessy, a te valijo na bok?? al še na pir čakaš?? user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
24.2.2010 22:27:59   
zoey

no, pa smo s lušti po krofih prešaltale na pivo!! user posted image user posted image user posted image

a maš torej črno pivo raje? fino. men je Bavarija zakon - zlata rezerva pa Heineken. sem pa prej,dokler se je še dalo dobit pri nas pila America BUD! kaj pa ko se malo slinim.... user posted image

Bi lahko imele temo Marčevski pirčki user posted image user posted image user posted image
Drugače mi pa temen sede, jaaaaaaa.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
24.2.2010 22:28:40   
Jessy
Drage moje sotrpinke....ne morem verjeti kakšnemu udobju sem se odrekala, ko sem bila v kabinetu na stolčku....zdaj sem lepo na sedežni, z dvignjenimi nogami in z malim pivičkom v želodčku.
Moram rečt, da je moje priljubljeno pivo Heiniken, na morju pa spijemo Bavario v steklenički. Trenutno pa sem bila deležna Laškega, saj je bil edini na zalogi. Sem ga pa skoraj zeksala, mojemu pa privoščila le par požirkov.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?