Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:36:51
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit Saj sem predvidevala,da je to razlog.Mah,upam da se ti res poštima to. Mogoče bo boljše,ko bo malo lepše vreme,pa bolj toplo in bomo lahko zunaj sedele.Tak,ko smo nazadnje,ko smo se vidle.Takrat je bil priden. jaz še je sploh ne poznam Elevitka daj sliko gor...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:38:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit Saj sem predvidevala,da je to razlog.Mah,upam da se ti res poštima to. Mogoče bo boljše,ko bo malo lepše vreme,pa bolj toplo in bomo lahko zunaj sedele.Tak,ko smo nazadnje,ko smo se vidle.Takrat je bil priden. jaz še je sploh ne poznam je zlo fajn baba
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:38:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit Saj sem predvidevala,da je to razlog.Mah,upam da se ti res poštima to. Mogoče bo boljše,ko bo malo lepše vreme,pa bolj toplo in bomo lahko zunaj sedele.Tak,ko smo nazadnje,ko smo se vidle.Takrat je bil priden. jaz še je sploh ne poznam Saraya... nič nisi zamudila zaj sem tak živčna razvalina ..... če se moje dete kaj zbrihta... bom priletela na kavo... saj me matcar zvesto obvešča ko se dobite Ja,moram,kaj pa če se kaki čudež zgodi,pa bi lahko prišla? Vedno vse obvestim za kofetkanje!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:38:47
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,nič ni postavo postavke.Samo da mi zaenkrat,ker je pač začetek,več kot 3 eur ne more dat.Pa sem mu rekla čez čas,da mi I da 4,50 na uro,samo da pri njej ostanem,pa ga ni ganlo.Te pa nič.Za taki dnar pa nem delala.Čistilke dobijo več na uro. aja..si mu že rekla..pol okej ja...ker res malo plača glede na to,ja Ja,seveda.Ker je htel,da še v sobotah delam,pa sem mu rekla,da te ok,samo da mi da I več,samo da ostanem pri njej.Pa je reko,da več ne more dat.Za 2 min pa mi reče,da imamo novo,ko bo za vikende samo delala,pa da se mu smili in da ji je dal 3,50 na uro.Haloooo? Jaz pa mu vse moram rihtat,pa kao vodit.Pa ne bom se več za taki dnar mantrala,res. Pa kaj se sekiraš kaj si bo on mislil???? klinc ga gleda... gnar ne raste na drevi !!! Pojdi tja kjer dobiš več.... in mu to tud povej da greš ker si dobila bolje plačano delo!!! pa malo sarkazma: reči mu da se sama sebi smiliš
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:39:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit Saj sem predvidevala,da je to razlog.Mah,upam da se ti res poštima to. Mogoče bo boljše,ko bo malo lepše vreme,pa bolj toplo in bomo lahko zunaj sedele.Tak,ko smo nazadnje,ko smo se vidle.Takrat je bil priden. jaz še je sploh ne poznam je zlo fajn baba Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:39:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,moram,kaj pa če se kaki čudež zgodi,pa bi lahko prišla? Vedno vse obvestim za kofetkanje! Pridna matcar.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:39:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nočko Saraya matcar bi z veseljem prišla verjemi... sam ko moje dete tuli vsake tolko ko slon ... ker mu skoz kaj ne paše ... nevem po kom ma to (oba z starim sma bla vun pesja froca) ko grem na sprehod z njim v vozu kr švicam kdaj bo začel tulit Saj sem predvidevala,da je to razlog.Mah,upam da se ti res poštima to. Mogoče bo boljše,ko bo malo lepše vreme,pa bolj toplo in bomo lahko zunaj sedele.Tak,ko smo nazadnje,ko smo se vidle.Takrat je bil priden. Elevitka daj sliko gor... Nebo... da vsi pobegnejo iz RR ? al pa še celo mam kero v albumu... nevem morem it gledat jaz še je sploh ne poznam
< Sporočilo je popravil elevitka -- 24.2.2010 21:40:34 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:40:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,nič ni postavo postavke.Samo da mi zaenkrat,ker je pač začetek,več kot 3 eur ne more dat.Pa sem mu rekla čez čas,da mi I da 4,50 na uro,samo da pri njej ostanem,pa ga ni ganlo.Te pa nič.Za taki dnar pa nem delala.Čistilke dobijo več na uro. aja..si mu že rekla..pol okej ja...ker res malo plača glede na to,ja Ja,seveda.Ker je htel,da še v sobotah delam,pa sem mu rekla,da te ok,samo da mi da I več,samo da ostanem pri njej.Pa je reko,da več ne more dat.Za 2 min pa mi reče,da imamo novo,ko bo za vikende samo delala,pa da se mu smili in da ji je dal 3,50 na uro.Haloooo? Jaz pa mu vse moram rihtat,pa kao vodit.Pa ne bom se več za taki dnar mantrala,res. Pa kaj se sekiraš kaj si bo on mislil???? klinc ga gleda... gnar ne raste na drevi !!! Pojdi tja kjer dobiš več.... in mu to tud povej da greš ker si dobila bolje plačano delo!!! pa malo sarkazma: reči mu da se sama sebi smiliš Ja,saj bom to naredla ju3.v petek bo že prepozno.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:41:30
|
|
|
|
arabela*
|
grem ležat
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:41:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nebo... da vsi pobegnejo iz RR ? al pa še celo mam kero v albumu... nevem morem it gledat jaz še je sploh ne poznam Zakaj pa to? Saj si čis vredu.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:42:13
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:43:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem ležat Nočko,Saraya! Pa porihtaj ledvico!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:45:18
|
|
|
|
nebo
|
Jaz tudi odhajam, čao bao mao...cmok, pok..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:45:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nebo... da vsi pobegnejo iz RR ? al pa še celo mam kero v albumu... nevem morem it gledat jaz še je sploh ne poznam Zakaj pa to? Saj si čis vredu. Itak!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:45:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz tudi odhajam, čao bao mao...cmok, pok.. Nočko,Nebo!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:46:02
|
|
|
|
ly117
|
Nočko nebo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:46:58
|
|
|
|
elevitka
|
Evo pridem jaz na RR... pa vse babe pobegnejo nočko Saraya in Nebo
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:48:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Evo pridem jaz na RR... pa vse babe pobegnejo nočko Saraya in Nebo Jaz sem še tu,zaenkrat!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:49:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Evo pridem jaz na RR... pa vse babe pobegnejo nočko Saraya in Nebo Jaz sem še tu,zaenkrat! Jaz tudi, sem še tu.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:50:47
|
|
|
|
elevitka
|
Ja, ponavadi vas je blo tu kr nekaj... nisi folgal brat pa odgovarjat ker je vmes letelo po 5 postov pa te na drugo stran vrglo...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:52:10
|
|
|
|
ly117
|
Zadnje čase se je vse umirilo. Se vidi da se počasi porodniške iztekajo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:53:07
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zadnje čase se je vse umirilo. Se vidi da se počasi porodniške iztekajo. joj Ly... nena me spominjaj, mi je kr slabo ko se spomnim da bo kmalu treba it spet delat
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:53:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zadnje čase se je vse umirilo. Se vidi da se počasi porodniške iztekajo. jAP,PA SAJ BOMO SPET TAK ČVEKALE.sAMO DA RITEM VLOVIMO PRAVI,PA BO PO STAREM! Ups,črke!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:54:08
|
|
|
|
matcar
|
Sem si drznila kr novi del odpret,tak da nas že čaka!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 21:54:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zadnje čase se je vse umirilo. Se vidi da se počasi porodniške iztekajo. joj Ly... nena me spominjaj, mi je kr slabo ko se spomnim da bo kmalu treba it spet delat Meni se izteče drudi mesec.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?