Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 13:09:52
|
|
|
|
arabela*
|
....da nas malo prestavim.......
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 13:24:29
|
|
|
|
vitabella
|
mah saraya jaz sploh ne dvomim da ti mature ne bi naredila-pa ti ne govorim zato, da bi šla z nami namesto na predavanja na kafe. lej narediš vse izpite v roku, kolikor vidim ti ne dela noben predmet težav, edino v glavi si še moraš rečt da je to keks. jaz mislim da je ta matura bolj en psihični pritisk ko bavbav-ko narediš ga nikjer več ni. jaz vem da so nas strašili po dolgem pa širokem, pol pa smo poleteli mimo, meni so ble res osnove od osnov. zato cheer up!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 13:32:17
|
|
|
|
arabela*
|
nič se mi ne da danes...samo se potikam po stanovanju ......................pa kafe bi spila,pa sem ga pozabla prej kupit. .upam,da mi do večera ne raznese glave
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 13:33:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mah saraya jaz sploh ne dvomim da ti mature ne bi naredila-pa ti ne govorim zato, da bi šla z nami namesto na predavanja na kafe. lej narediš vse izpite v roku, kolikor vidim ti ne dela noben predmet težav, edino v glavi si še moraš rečt da je to keks. jaz mislim da je ta matura bolj en psihični pritisk ko bavbav-ko narediš ga nikjer več ni. jaz vem da so nas strašili po dolgem pa širokem, pol pa smo poleteli mimo, meni so ble res osnove od osnov. zato cheer up! hmmm...matematika mi bo itak vse plane spomešala....pa interpretacija drugače pa............
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 13:34:26
|
|
|
|
arabela*
|
Nič..grem joto jest....se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 18:48:39
|
|
|
|
marta82
|
Dan punce. Evo nas nazaj. Sva oba s Tinejem malo prehlajena (polno otrok pa te hitro kakšen virus oplazi), imeli smo se pa super, načfotali, naigrali,...uživali smo. Za otroke imajo res super urejeno. Pa prosim kratko obnovo zadnjih dni, ker ne morem vsega prebrat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 19:37:48
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 19:38:22
|
|
|
|
arabela*
|
o....marta...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 19:39:01
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem divja ko ris...so mi pred bajto dali na avto obvestilo redarstva...na lastnem parkingu....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 19:57:45
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 19:58:39
|
|
|
|
ly117
|
Marta samo da ste uživali pa da se čimprej rešita prehlada.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 19:59:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem divja ko ris...so mi pred bajto dali na avto obvestilo redarstva...na lastnem parkingu.... Ja to so pa čari našega redastva, men so požrli ogromno živcev in dnara mater jim .
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:00:05
|
|
|
|
marta82
|
Ly daj ti si dobra za obnove...kaj se je dogajalo te dni, ko me ni bilo?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:07:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem divja ko ris...so mi pred bajto dali na avto obvestilo redarstva...na lastnem parkingu.... Ja to so pa čari našega redastva, men so požrli ogromno živcev in dnara mater jim . ma ni šans glej..mi jih kličemo sem,da dajo kazen tistim lepim osebkom,ki delajo po mestu in vsak dan pušajo avto pred mojim hofom....ono budalo pa ga prilepi na moj avto...saj grem jutri tja,samo dvomim,da bom kaj porihtala.....čeprav jih poznamo,ker je kao kazen že izdana...ne vem...predvidevam
< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.2.2010 20:08:11 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:07:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly daj ti si dobra za obnove... Ki si te ti to zdaj vzela. Nisi nič zamudla. Ker smo bolj netipkale ko tipkale. Edino z vitabello sma določle da bo v petek kafe popoldan z . Vabljeni vsi.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:09:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem divja ko ris...so mi pred bajto dali na avto obvestilo redarstva...na lastnem parkingu.... Ja to so pa čari našega redastva, men so požrli ogromno živcev in dnara mater jim . ma ni šans glej..mi jih kličemo sem,da dajo kazen tistim lepim osebkom,ki delajo po mestu in vsak dan pušajo avto pred mojim hofom....ono budalo pa ga prilepi na moj avto...saj grem jutri tja,samo dvomim,da bom kaj porihtala.....čeprav jih poznamo,ker je kao kazen že izdana...ne vem...predvidevam Pomoje boš teško kaj dosegla, lahko pa probaš.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:54:02
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:54:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem divja ko ris...so mi pred bajto dali na avto obvestilo redarstva...na lastnem parkingu.... Ja to so pa čari našega redastva, men so požrli ogromno živcev in dnara mater jim . ma ni šans glej..mi jih kličemo sem,da dajo kazen tistim lepim osebkom,ki delajo po mestu in vsak dan pušajo avto pred mojim hofom....ono budalo pa ga prilepi na moj avto...saj grem jutri tja,samo dvomim,da bom kaj porihtala.....čeprav jih poznamo,ker je kao kazen že izdana...ne vem...predvidevam Pomoje boš teško kaj dosegla, lahko pa probaš. Ti kr idi,pa porihtaj.Samo pomoje boš mogla ugovor napisat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:55:11
|
|
|
|
matcar
|
Za petek jaz tudi pridem na kafe.samo kam mi povejte pa uro!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:55:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:55:48
|
|
|
|
matcar
|
Marta,lepo da ste že nazaj.Nahod pa bo tudi hitro mimo.Samo da ste uživali!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:56:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za petek jaz tudi pridem na kafe.samo kam mi povejte pa uro! Nisma še dorekle.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:56:47
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa že 2 dni študiram,pa si razbijam glavo,kak naj šefu povem,da me ne bo več z naslednjim tednom.Pa samo 2 dni cajta še imam.Please,help me!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 24.2.2010 20:57:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za petek jaz tudi pridem na kafe.samo kam mi povejte pa uro! Nisma še dorekle. Ja,pol pa dorečita.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?