![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:36:55
|
|
|
|
farfala
|
ploha Čestitke Kako se počutiš? Pa dobro , katere še??????
< Sporočilo je popravil farfala -- 24.2.2010 20:37:20 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:37:47
|
|
|
|
sonček33
|
Danes sem imela malega zunaj nekaj časa kar brez kape. Sonce in brez vetra Pa prve zvončke sem videla Kaj je mogoče prišla POMLAD????!!!!! farfalal jaaaaaaaaaaaaaa juhej
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:38:19
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ploha Čestitke Kako se počutiš? Pa dobro , katere še?????? še kar v redu...hvala ja dejmo zdej, kera še
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:39:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea Ploha - čestitke!!!! Super novica!!!! hvala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:39:48
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Danes sem imela malega zunaj nekaj časa kar brez kape. Sonce in brez vetra Pa prve zvončke sem videla Kaj je mogoče prišla POMLAD????!!!!! farfalal jaaaaaaaaaaaaaa juhej Pri nas tudi Pa še to... malček palček danes ni nič jokcal v vrtcu. Celo pohvaljen je bil. Srček moj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:40:09
|
|
|
|
Ploha
|
aja pa ne to na FB-ju pravt...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:40:58
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: farfala ploha Čestitke Kako se počutiš? Pa dobro , katere še?????? še kar v redu...hvala ja dejmo zdej, kera še na mene ne računajte. Jaz sem svoje končala Sonček??
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:41:23
|
|
|
|
sonček33
|
Pa še to... malček palček danes ni nič jokcal v vrtcu. Celo pohvaljen je bil. Srček moj nea super, priden Erik Ploha, ja to pa ne moreš od nas zahtevat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:41:28
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Danes sem imela malega zunaj nekaj časa kar brez kape. Sonce in brez vetra Pa prve zvončke sem videla Kaj je mogoče prišla POMLAD????!!!!! farfalal jaaaaaaaaaaaaaa juhej Pri nas tudi Pa še to... malček palček danes ni nič jokcal v vrtcu. Celo pohvaljen je bil. Srček moj super
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:42:11
|
|
|
|
sonček33
|
Pa dobro , katere še?????? ammmmm
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:42:12
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde zdej ti en bomo dale miru ... glede faksa imaš pa prav..večina gre po liniji najmanjšega napora... redki ne ... amapk vačsih je na teh blesavih faksih res boljše vzet nekej an izi pa je, ker se ti prav nikjer en pozna, da si se trudil ja, sej je res, da se ne pozna, sam npr. mene ful zanimajo človekove pravice in pa nevladni in neprofitni sektor. in mam ogromno delovnih izkušenj, prostovoljnih, večinoma, na tem področju. in bi enkrat tut rada delala v tem, ko bi bila zaposlena. pol mam pa na našem faksu možnost izbirnih kot so npr. "mednarodno varstvo človekovih pravic", pa "evropsko varstvo človekovih pravic", "upravljanje nevladnih in neprofitnih organizacij", pogoj za une človekove pravice je pa predmet "mednarodni odnosi". pol se mi pa zdi, da "temelji prava" nikoli ne škodijo, če jih malo poznaš, pa da so "temelji evropske unije" za družboslovce v današnjem času skoraj mus... in smo tam... pri nekaterih teh predmetih je tudi do 4x (in še več) več dela kot na kakem drugem predmetu na fdv-ju. in se mi zdi skor bolj pametno to vzet, ker me zanima in ker bi v tej smeri tudi službo iskala en dan kot pa en predmet, kjer bom pol semestra poslušala (mal pretiravam), kako se na forum logirat. sej pol me niti ne čudi, da je toliko enih "negativnih" mnenj o fdv-ju, če je pa taka razlika med predmeti - res, ful ogromna razlika v količini dela in študija, kreditnih točk ti pa isto prinesejo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:42:49
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pa še to... malček palček danes ni nič jokcal v vrtcu. Celo pohvaljen je bil. Srček moj nea super, priden Erik Ploha, ja to pa ne moreš od nas zahtevat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:44:40
|
|
|
|
Ploha
|
khurde: če te zanima, pa pridna si zeloo potem pač te imej...jest vem da grem po liniji najmanjšega odpora,...sej to ni dobro...pa zdej je že mem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:44:55
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pa dobro , katere še?????? ammmmm Pa daj sonček, ti tud? Paa to je pravi baby boom. ne bom mogla zaspat danes.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:45:32
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, zase študiraš, tako da - prav imaš...se bo obrestovalo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:46:40
|
|
|
|
marta82
|
Čestitke nosečkam! Uživajte pa čimmanj nosečniških težavic. Ploha a se men sam zdi al tole pr teb ni lih frišn?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:46:49
|
|
|
|
khurde
|
erik, bravo ploha, super sem te že dlje časa mela na sumu midve sva pa z gospodično šle danes prvič malo peš. in je prehodila ene 300 metrov. lepo, počasi, pa je šlo. vmes je hotela vsak kanal mal pregledat in v par drekov pobrskat, ampak sva uspešno premostili vse ovire pa na začetku se je ob vsakem avtomobilu, k je šel mimo, k meni stisnila, pol je šlo pa malo lažje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:48:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čestitke nosečkam! Uživajte pa čimmanj nosečniških težavic. Ploha a se men sam zdi al tole pr teb ni lih frišn? slabo bereš sem rekla da bo avgusta...pol bo to kmaaaaal sem pa 16 tednov ne pa res ni frišn
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:50:03
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde erik, bravo ploha, super sem te že dlje časa mela na sumu midve sva pa z gospodično šle danes prvič malo peš. in je prehodila ene 300 metrov. lepo, počasi, pa je šlo. vmes je hotela vsak kanal mal pregledat in v par drekov pobrskat, ampak sva uspešno premostili vse ovire pa na začetku se je ob vsakem avtomobilu, k je šel mimo, k meni stisnila, pol je šlo pa malo lažje sej si me lahko imela, ko pa so me babe kuj razkrinkale ej takele sprehodke jest čakam...uf nm še manjka do tega..... aja pa še to...ti imaš sling...kje si ga kupila...ker zdej si ga bom pa res kupila...tolk ste me navdušle..
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:51:34
|
|
|
|
khurde
|
ploha, hvala kdaj maš pa pol rok? na začetku avgusta? uau, kmalu sonček, sem kupila res majhen koromač zdej grem pa h kuharcam vprašat, če imajo kej idej
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:53:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde ploha, hvala kdaj maš pa pol rok? na začetku avgusta? uau, kmalu sonček, sem kupila res majhen koromač zdej grem pa h kuharcam vprašat, če imajo kej idej 13.8 ...21.8 ma pa medved RD...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:55:27
|
|
|
|
marta82
|
Mene pa sling ni navdušil...sem ga pred kratkim prodala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:56:57
|
|
|
|
sonček33
|
farfala, jaz nisem...da boš lahko spala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 20:58:05
|
|
|
|
marta82
|
Ploha ne da slabo berem, samo nič ne mislim zraven... U avgust bo kmalu. Super, da vama bo tako hitro ratalo napolnit še eno sobico. Čestitke še enkrat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.2.2010 21:00:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 farfala, jaz nisem...da boš lahko spala Sonček tisti hmmmmm je bil dvomljiv, zato je napisala. Si užaljena, žalostna, jezna, ... ali je ok?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.