maayaa
|
Vas komaj dohajam, kakšne čveke ste/smo ratale, samo nekoga smo rabile, da nas je zbezal na površje Glede fleka, ki ga ima tamauči na ličku Diete se bom še nekaj časa držala, če ne bo nobene spremembe bom šla nazaj k P, pa naj naju da na kakšne teste. Drugače pa imajo blondinci res bolj občutljivo kožo. Midva s tamaučijem sva bila pri enem mesecu hospitalizirana zaradi cianoze (modrikavosti) okrog ust, preiskave niso pokazale nič nenavadnega, vse je bilo v mejah normalnega, zato je bila končna diagnoza, da je cianostičen po vsej verjetnosti zaradi občutljive kože. Mogoče je s flekom podobno, ne vem bomo vidli. Katka moje sožalje. Lean Sama sem rodila hitro in brez kakršnih koli zapletov, brez rezanja, zato mi je še toliko huje ko berem kaj vse si morala ti prestati. Si sploh ne predstavljam vse bolečine, ki te je spremljala. Čas celi vse rane, ena za srečo. glede spanja večinoma zaspi na joški, pa ga prestavim v posteljico, če ima dober dan spi naprej še kakšne pol ure. Včasih, ko ni čas za hranjenje in je čisto zaspan, ga dam na posteljo se uležem poleg njega, ga stisnem k sebi, božam, mrmram. Čeprav moj dojenček čez dan, če sva noter, spi bolj malo, ko pa greva ven, zaspi takoj samo, da vidi voziček, v vozičku lahko spi tudi po tri, štiri ure naenkrat. Ponoči je res priden, že skoraj od prvega meseca naprej spi celo noč, po 9,10 ur naenkrat brez dojenja.. No, ko je bil prehlajen pa, ko je prišel prvi zobek, so bile pa noči kar pestre noči. Tudi danes, ups včeraj, je kar trajalo, da je trdno zaspal, kar ene parkrat je med spanjam jokal, čakamo drugi zobek, ki je že čisto pod površjem, pa ga verjetno to muči. Bomo videli kakšna noč nas še čaka. Pri nas edino včasih, tudi po dve tri ure traja, da trdno zaspi, raje bi se malo crklov, pa čeblov, opazoval okolico kot pa spal. Ko vas berem vidim, da ni samo pri nas tamauči tako radovedne sorte, takrat ko ni treba seveda Me zanima pa če se vaši že smejejo naglas tud če jih ne animirate prov posebej? Čisto odvisno. Največkrat se brez animacije zasmeji zjutraj, ko se zbudi, samo pogledam ga pa takoj glasen smeh. Ni pa to isti smeh/krohot, ko se smeji, če ga žgečkam ali drugače animiram. Se pa zadnje par dni tudi sam sebi na glas zasmeji, ko govori pa vmes malo zacvili. Moj tamauči (rodil se je 24.9) po teži verjetno prekaša vse septemberčke, saj ima že 8200g, dolg je 68cm. Ta pravi mišelinko. Ko sva bila v posvetovalnici so rekli, da imajo ta lahko pri enem letu toliko kil, mi pa pri slabih petih mesecih. Mami dober "kuha", nimaš kaj. Zaenkrat je izključno dojen, jutri no danes pride patronažna zaradi uvajanja goste hrane, potem bom pa vidla. Zaenkrat se mi še nič ne mudi, že zdej je tak bajsek . Bom jo pa vprašala, če je res kar pravite nekatere, da lahko zamudiš pravi čas za uvajanje goste hrane. Me je kar malo zaskrbelo. Zdej grem pa spat, če ne vam bom celo stran zasedla , sem morala vse prebrat pa se je vse skupaj malo zavleklo. Upam, da bo tamauči pridno spal še naprej, drugač ne vem kako bo, jutri bom pa itak en velik zombi Kdo nam bo pa sedaj kakšne luštne pobče limov za dobrojutro???? Larilu???
|