Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:11:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Glihkar bom bruhala....sem požrla mašine bombone božja kazen ne želi si bližnjega bombone le glej, kolko pršuta boš pojedla IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lake ima pitales sorči hec hec Uvedla sm novo telovadbo. Telovadiš, medtem ko te nekdo pita. Me je prjatlca zgnala....no pa grem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:17:31
|
|
|
|
majana79
|
maja, a na pitales? lake, a ne da smo, ne pa k naši deci, reveži
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:20:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A LEDENKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! A lahko ti v četrtek ob 20.30??? MOŽEEEEEEE
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:21:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, a na pitales? lake, a ne da smo, ne pa k naši deci, reveži hausa gledat. Sm M zdej nesla skodelo čebule v sobo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:22:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A LEDENKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! A lahko ti v četrtek ob 20.30??? MOŽEEEEEEE jeeeee
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:22:42
|
|
|
|
ledenka
|
moj gleda tv, tak da ne morem Housa gledat je pa vsaj doma kveščn: v petek mamo eno fensi večerjo... kaj oblečt?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:23:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, a na pitales? lake, a ne da smo, ne pa k naši deci, reveži hausa gledat. Sm M zdej nesla skodelo čebule v sobo. sej lahko zraven tut čvekaš upam da M. ni lačna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:23:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj gleda tv, tak da ne morem Housa gledat je pa vsaj doma kveščn: v petek mamo eno fensi večerjo... kaj oblečt? little black dress? little black outfit?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:27:52
|
|
|
|
mk8
|
Živjo punce! Se opravičujem, ker kar tako vdiram na vašo temo, ampak bi rabila pomoč. Parkrat sem, tako mimgrede, brala vaš forum in ker sem ugotovila, da ste ful čvekice, sem se odločila, da še vam pišem. Sem študentka fakultete za šport in delam raziskovalno nalogo na temo športna aktivnost mamic po porodu. Po vsej verjetnosti bom to raziskovalno nalogo naprej razvila v diplomsko nalogo, zato bi rabila precej mamic, ki bi bile pripravljene odgovoriti na moj anketni vprašalnik. No, tako vas tu prosim za pomoč, če bi bila slučajno katera pripravljena sodelovati in odgovoriti na anketo. Najbolše bi bilo, če mi pošljete na ZS vaš elektronski naslov in vam jaz pošljem nazaj vprašalnik in ve mi izpolnjenega pošljete nazaj (mogoče mal zakomplicerano, ma sem se edino tega načina spomnila). Drugače sem mamica skoraj devetmesečne punčke in sem aktivna na forumu Junijski sončki (majana se me mogoče spomni ). Se opravičujem, če sem vam zamorila s tem, ampak zelo vesela bi bila, če bi se našlo nekaj mamic (al pa veliko, kar bi bilo še boljš ), ki bi mi bile pripravljene pomagati. Pozdravček, mija
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:28:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj gleda tv, tak da ne morem Housa gledat je pa vsaj doma kveščn: v petek mamo eno fensi večerjo... kaj oblečt? little black dress? little black outfit? je s kratkimi rokavi. je le mal mrzlo nimam pa nobene fensi jopce za prek. sem razmišljala o črnjih hlačah, viola puliju z bleščicami in črnem plaščku. pa sivo-viola čevlji i n torbica. sam hlače rabim.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:28:37
|
|
|
|
majana79
|
mk8, veš da ti bomo pomagale dobiš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:30:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj gleda tv, tak da ne morem Housa gledat je pa vsaj doma kveščn: v petek mamo eno fensi večerjo... kaj oblečt? little black dress? little black outfit? je s kratkimi rokavi. je le mal mrzlo nimam pa nobene fensi jopce za prek. sem razmišljala o črnjih hlačah, viola puliju z bleščicami in črnem plaščku. pa sivo-viola čevlji i n torbica. sam hlače rabim. super kombinacija če ne bi bilo bleščic, bi ti predlagala kako lepo ogrlico mislim da črnih hlač ne bi smel bit problem dobit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:31:11
|
|
|
|
ledenka
|
mk8, imaš ZS
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:31:51
|
|
|
|
Tanja_
|
majana thanks za info!Pridem(če smem?), mi je vseeno sreda ali četrtek. Ledenka super si se spomnila za obleč. Ali pa črne hlače ali krilo z visokim pasom in belo srajčko?Pa čevlje z visooooko peto.Meni je to tud ful lepo in fensišmensi-
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:33:34
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana thanks za info!Pridem(če smem?), mi je vseeno sreda ali četrtek. a bi rada da te
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:34:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj gleda tv, tak da ne morem Housa gledat je pa vsaj doma kveščn: v petek mamo eno fensi večerjo... kaj oblečt? little black dress? little black outfit? je s kratkimi rokavi. je le mal mrzlo nimam pa nobene fensi jopce za prek. sem razmišljala o črnjih hlačah, viola puliju z bleščicami in črnem plaščku. pa sivo-viola čevlji i n torbica. sam hlače rabim. super kombinacija če ne bi bilo bleščic, bi ti predlagala kako lepo ogrlico mislim da črnih hlač ne bi smel bit problem dobit bleščice so na robu, gor ne. zraven bi bila siva ''biserna'' ogrlica moram it v Namo in Maxija... majo še kje v centru lepe hlače? jih že 100 let nisem kupovala...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:35:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A LEDENKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! A lahko ti v četrtek ob 20.30??? MOŽEEEEEEE Jupi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:35:43
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mk8, veš da ti bomo pomagale dobiš ZS Ful hvala!!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:36:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj gleda tv, tak da ne morem Housa gledat je pa vsaj doma kveščn: v petek mamo eno fensi večerjo... kaj oblečt? little black dress? little black outfit? je s kratkimi rokavi. je le mal mrzlo nimam pa nobene fensi jopce za prek. sem razmišljala o črnjih hlačah, viola puliju z bleščicami in črnem plaščku. pa sivo-viola čevlji i n torbica. sam hlače rabim. super kombinacija če ne bi bilo bleščic, bi ti predlagala kako lepo ogrlico mislim da črnih hlač ne bi smel bit problem dobit bleščice so na robu, gor ne. zraven bi bila siva ''biserna'' ogrlica moram it v Namo in Maxija... majo še kje v centru lepe hlače? jih že 100 let nisem kupovala... točno tako ogrlico sem imela v mislih Marella mogoče, nasproti Name?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:37:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mk8, veš da ti bomo pomagale dobiš ZS Ful hvala!!!! Maš moj mejl na ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:37:41
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana thanks za info!Pridem(če smem?), mi je vseeno sreda ali četrtek. a bi rada da te Ne, sam prašam, k zdej ne sledim več RR debatam, pa ne vem, če nimate kake private meeting-e. BTW nardila drugi izpit-bravo mami majana si že kupila avtosedež?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:39:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanjaaaaa!!! A ti tut prideš v četrtek? Kva bomo pjane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:40:13
|
|
|
|
ledenka
|
tanja super za izpit! hvala za idejo, žal nimam niti nobene bele bluze. pa pametnega krila tud ne. NIMAM NIČ ZA OBLEČT!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:40:15
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, res te bom staškala! pa bravo za izpit, eno rundo častiš ja, avtosedež mamo, safefix plus, od Romerja, samo še ni v njem, bo še mal v lupinci sva misla safefix plus tt vzet pa nima možnosti inštalacije brez isofixa, k ga pa moji nimajo v avtu, če bi ga slučajno kdaj mogl pelat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 21:40:53
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tanja super za izpit! hvala za idejo, žal nimam niti nobene bele bluze. pa pametnega krila tud ne. NIMAM NIČ ZA OBLEČT!!! a ti tut ne?! kaj smo si podobne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?