|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
23.2.2010 9:37:11   
noranate
Nč, dekline tečnarijo, moram it. Grem kuhat. Se še čveknemo. Lep dan želim, po možnosti tud kaj sončka user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
23.2.2010 9:37:37   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Mislim da je v tej državi stvar taka: policaji ustavljajo in iščejo napake , da si zaslužijo točke in naberejo večjo plačo, psihiatri pa verjetno tud na tak način nabirajo dodatke al pa regres user posted image . Ma, jih mam dost, sam da slišim zanje.

Se mi zdi,da je nekako tako user posted image
A ti imaš tud slabe izkušnje z njimi??

Jaz pa grem zdaj malo pospravit,pol pa grem en film pogledat,pa kosilo bo treba it pripravljat.
Eh,zgleda da tud danes ne bom ravno počivala,ampak tako pač je user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
23.2.2010 10:50:18   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Saj zato tudi sprašujem,kje je tista meja,da otroku dajo takšna zdravila. Jaz recimo gledam svoje otroke...so živahni,včasih nagajivi,ampak a niso vsi otroci nekako tako. Bi se mi bolj čudno zdelo,da bi en otrok samo sedel v enem kotu,brez besede,brez igre.
Ne poznam pa nobenega hiperaktivnega otroka,zato je verjetno tudi primerjava bolj slaba sedaj.

Se bom malo vmešala user posted image
Jaz mislim, da je meja takrat, ko otroka noben več ne obvladuje (mislim na hiperaktivce). Dela kar hoče, nobenega nič ne posluša in nič ne dela po navodilih ter je s takim vedenjem moteč npr. za delo v razredu.
Če uide staršem iz kontrole, kako bo potem npr. učiteljice poslušal user posted image .
Res, da je kemija kemija in najbrž za zdravje ni najboljše. Se pa sprašujem, če je njegovo sedanje vedenje v redu smernica za življenje v prihodnosti. V kaj se bo tak otrok razviluser posted image .

Se pa strinjam z delom psihiatrov..oni le predpisujejo zdravila, kaj veliko pa se s pacienti ne ukvarjajo....žal.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
23.2.2010 10:54:32   
Klemy82
Helou še od mene. Danes nam je bilo tako pestro ponoč, da sem morala malo potegnit mižanje...zdej sem pa čist fuč.user posted image user posted image Kavo spijem pa grem na en sprehod, da se malo glavo prezračim.

Jst.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
23.2.2010 11:00:44   
Arwenko
Hello, jaz pa zbolela, ležim doma, sem čist boga, vročina, pa grlo me daje. Moram se danes porihtat, ker imam do konc tedna še paniko v službi..user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
23.2.2010 11:13:21   
Klemy82
Ojoj, Arwenko, kmalu se pocajtaj!user posted image  

Jst.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
23.2.2010 12:06:30   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz mislim, da je meja takrat, ko otroka noben več ne obvladuje (mislim na hiperaktivce). Dela kar hoče, nobenega nič ne posluša in nič ne dela po navodilih ter je s takim vedenjem moteč npr. za delo v razredu.
Če uide staršem iz kontrole, kako bo potem npr. učiteljice poslušal user posted image .
Res, da je kemija kemija in najbrž za zdravje ni najboljše. Se pa sprašujem, če je njegovo sedanje vedenje v redu smernica za življenje v prihodnosti. V kaj se bo tak otrok razviluser posted image .

Se pa strinjam z delom psihiatrov..oni le predpisujejo zdravila, kaj veliko pa se s pacienti ne ukvarjajo....žal.

Kasso,saj načeloma se strinjam,pri tistih otrocih,ki so res bolani in pač rabijo samo še kemijo,da se jih lahko kontrolira.
Po drugi strani pa ni vedno kriva,načeloma prirojena bolezen(hiperaktivnost...),ampak sami starši.

Če jaz svojim otrokom ne bom postavljala meja,če jih ne bom učila dobrega in slabega,bodo v zelo kratkem času dobesedno ponoreli. V tem primeru je kemija,samo najbližji in najlažji izhod,ki to praktično ni.
In načpodlagi česa,se potem odločajo,a je otrok bolan,ali je z otrokom treba samo malo več delat,se pogovarjat...ker nekateri otroci so preprosto malo bolj zahtevni,pa zato niso hiperaktivni.
Jaz sem še zmeraj mnenja,da se psihologi prehitro in brez velikega truda odločijo,kar za zdravila.
Imajo manj dela,imajo mir....
Spomnim se,ko sem morala sina za sistematski pregled prenaročit,ker je zbolel...in oni so imeli tako nabito polno,da sva dobila datum čez pol leta.
Pa naj mi nihče ne govori,da je toliko otrok potrebnih psihologove pomoči.

Eto,pa ko sem drugič rodila in so mi sina vzeli iz naročja in odpeljali v Ljubljano sem jokala,full....in to za njih ni bilo normalno in so me hoteli nafilat s pomirjevali. Me sicer niso,ker sem popizdla in je malo manjkalo pa bi med.sestro udarila...ampak,kaj hočem s tem povedat? Da nič več ni normalno,ne smeš se jokat,čeprav imaš razlog,ne smeš biti v skbeh,čeprav imaš razlog,ne smeš bit vzhičen in skakat od veselja,tudi če imaš razlog,ne smeš se razjezit,tudi ko imaš razlog...in še bi lahko naštevala.
Moti me,zelo moti,da psihologi hočejo zatret naša čustva,ki so za njih malo pretirana oziroma na nek način prekoračiš njihovo mejo. Če nisi po njihovih merilih,že rabiš pomirjevala.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
23.2.2010 12:08:45   
madela
Arwenko,stiskam pesti,da se hitro pozdraviš user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
23.2.2010 12:09:30   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Kasso,saj načeloma se strinjam,pri tistih otrocih,ki so res bolani in pač rabijo samo še kemijo,da se jih lahko kontrolira.
Po drugi strani pa ni vedno kriva,načeloma prirojena bolezen(hiperaktivnost...),ampak sami starši.

Če jaz svojim otrokom ne bom postavljala meja,če jih ne bom učila dobrega in slabega,bodo v zelo kratkem času dobesedno ponoreli. V tem primeru je kemija,samo najbližji in najlažji izhod,ki to praktično ni.
In načpodlagi česa,se potem odločajo,a je otrok bolan,ali je z otrokom treba samo malo več delat,se pogovarjat...ker nekateri otroci so preprosto malo bolj zahtevni,pa zato niso hiperaktivni.
Jaz sem še zmeraj mnenja,da se psihologi prehitro in brez velikega truda odločijo,kar za zdravila.
Imajo manj dela,imajo mir....
Spomnim se,ko sem morala sina za sistematski pregled prenaročit,ker je zbolel...in oni so imeli tako nabito polno,da sva dobila datum čez pol leta.
Pa naj mi nihče ne govori,da je toliko otrok potrebnih psihologove pomoči.

Eto,pa ko sem drugič rodila in so mi sina vzeli iz naročja in odpeljali v Ljubljano sem jokala,full....in to za njih ni bilo normalno in so me hoteli nafilat s pomirjevali. Me sicer niso,ker sem popizdla in je malo manjkalo pa bi med.sestro udarila...ampak,kaj hočem s tem povedat? Da nič več ni normalno,ne smeš se jokat,čeprav imaš razlog,ne smeš biti v skbeh,čeprav imaš razlog,ne smeš bit vzhičen in skakat od veselja,tudi če imaš razlog,ne smeš se razjezit,tudi ko imaš razlog...in še bi lahko naštevala.
Moti me,zelo moti,da psihologi hočejo zatret naša čustva,ki so za njih malo pretirana oziroma na nek način prekoračiš njihovo mejo. Če nisi po njihovih merilih,že rabiš pomirjevala.

To je pa tak DOBRO napisano. Poznam pa tisti del iz porodnišnice, ko nisem mogla skrbet za sinka, ker se bila na berglah pa sem tudi jokala ko dež in so me non stop spraševali, če sem depresivnauser posted image . Daaaaaaaaa??? Kaj pa naj, saj bi plesala, pa sem bla na berglah. Mislim svašta. Si pa res zadela terno!!!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
23.2.2010 12:13:44   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

To je pa tak DOBRO napisano. Poznam pa tisti del iz porodnišnice, ko nisem mogla skrbet za sinka, ker se bila na berglah pa sem tudi jokala ko dež in so me non stop spraševali, če sem depresivnauser posted image . Daaaaaaaaa??? Kaj pa naj, saj bi plesala, pa sem bla na berglah. Mislim svašta. Si pa res zadela terno!!!

Hvala user posted image
Hektorina,zelo dobro te razumem. Jaz tega preprosto ne morem razumet. Videli in vedeli so zakaj ti je hudo,pol še pa taka glupa vprašanja user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
23.2.2010 12:54:40   
noranate
Heja hoj mRRhe, ku-ku kje ste user posted image . Smo pojedl, otroc šli ven, oči dela, tastarejša pr nadaljevanki visi, zraven nje pa non stop telefon tuliuser posted image . Mami pa prlepljena na čvek mal, potem pa spet pranje, likanje,....

Kerensa, sem te pozabla vprašat, kako sta Ga riba in g. ribon?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
23.2.2010 12:57:17   
resnično srečna
čau punce...

se strinjam...vsak ki malo štrli iz povprečja je nenormalen...in se obsoja...o psihologih ne bom...sem bila pač dete z nadpovprečnim intelektom in so mislili da je z menoj nekaj v minus narobe...so me testirali kot kakega zajčka in ugotovili, da sem v plus obrnjena IQ 146...

ampak tako pač je...brezveze...postali smo vsi skupaj al čustveno ignoratski ali pa čustveno zatrti...le še redki se znajo nasmehniti samo zato, ker jim je lepo...in najbolj fino mi je ko pomaham iz avta kakemu otročku in mi ta pomaha nazaj in pošlje poljubčka...njegova mama me pa prav čudno gleda...

eh ja bojimo se pa itaq že vsega...preveč nas filajo z razno pedofilijo in podobnimi stvarmi...in v strahu pred tem naj bi svoje otroke kar zaklenili in izolirali doma...

vsak otrok naj bi bil sedaj le še individualist...ker je sinov razred bil ena homogena skupina, ki si je pomagala in bila sklepčna so jih hoteli razbiti...ker da to ni normalno...ko pa je en učenec izsiljeval otroke in si jih podrejal pa so rekli, da ne morejo nič...da če ga prestavijo bo isto delal z drugimi...naši otroci so ga že navajeni in naj ga trpijo naslednje 4 leta...

thats ****ing lajf...pa čudna merila...

o mejah se strinjam z madelo...otroci bi vsi podivjali...že malemu dojenčku moramo nakazati mejo, enoletniku spet in tako za vsako obdobje...meje i norme so drugačne...prijemi pa morajo biti nežni in čim manj stresni...

vzgoja je hudičeva zadeva...ne moreš je posploševat, nimaš nekih navodil, ki bi veljala za vse modele in eni so pri tem uspešnejši in drugi ne...

ampak zaradi tega še ni treba filati otrok z zdravili...oz. bolje rečeno pomirjevali...

žal je zadeva prišla tako daleč, da učitelji nimajo več avtoritete (se strinjam, da so nekaj krivi zakoni ampak ne pa vsega...avtoriteto si je treba priboriti...oz znati tako nastopiti, da te otroci spoštujejo zaradi tega kar si in ne zaradi naziva učitelj)...

evo zamorila sem vas...sedaj pa back to reality...

mi smo hvala bogu zdravi...mala ima sicer neke probleme s prebavo (bova ukinili mleko pa bomo videli)...službe itaq da še ni...ampak recimo, da se danes zato še ne bom sekirala...

domača opravila se izvajajo, za kosilo bo puran s krompirjem in solata...potem pa z malo na telovadbo...

arwenko pozdravi se...čeprav tole je tudi dvorezni meč...nimaš čadsa, da se pozdraviš, ker je v službi gusto...ko boš pa s pljučnico obležala za več mesecev pa bo delodajalec lahko čakal...nisi ti kriva...sistem je postal zoprn in nepravičen...

tiste na "počitnicah"...še malo pa boste spet same imele dopoldneve zase

madela...mi je žal za album...upam, da je po nesreči prišel v roke nekoga, ki ga vam bo vrnil...samo zadnje čase ne verjamem več v čudeže...

karensa...jeeeee podaljšan vikend je tvoj...uživaj v tem biti sam a ne osamljen...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
23.2.2010 13:00:36   
hektorina
Arwenko, hitro se pocartaj! Pa počitek, počitek in počitek. Pa bouser posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
23.2.2010 13:03:53   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

ampak tako pač je...brezveze...postali smo vsi skupaj al čustveno ignoratski ali pa čustveno zatrti...le še redki se znajo nasmehniti samo zato, ker jim je lepo...in najbolj fino mi je ko pomaham iz avta kakemu otročku in mi ta pomaha nazaj in pošlje poljubčka...njegova mama me pa prav čudno gleda...

Tak resnično resnično srečnauser posted image . Mi je prijateljica zadnjič rekla, da je želela vsak dan (po plavalnem tečaju, ki ga obiskuje njena punčka) v kopališče mali posušit lase. Ker ima ogromno dolgih lasuser posted image , pa ji niso dovolili, da si ne bi "ogledovala" drugih otrok. Mislim.... Ma, ko ti niti svane ne, zakaj bi ne smel vstopiti v prostor poln otrok, natančneje vrstnikov tvojih otrok... Saj ne veš, če je to žalostno, al te naj bo strah...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
23.2.2010 13:05:48   
madela
Resnično srečna user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4565
23.2.2010 13:06:50   
noranate
Žal smo kot v tistih filmih ko piše leta 4700, vesoljna dobauser posted image

Arwenko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4566
23.2.2010 13:07:53   
madela

Saj ne veš, če je to žalostno, al te naj bo strah...

Nobeno od tega,ljudje so/smo postali butasti,zakrnjeni,prestrašeni...
Vse je zlo,a ne opazite tega.. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4567
23.2.2010 13:08:37   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Žal smo kot v tistih filmih ko piše leta 4700, vesoljna dobauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
23.2.2010 13:12:13   
Klemy82
oj, bejbe, berem vašo debato in se moram čist strinjat z vami, sploh z MAdelo. Včasih smo se smejali butastim Američanom, ki se paranoično bojijo vsake sence, zdaj se bomo pa počasi lahko začeli smejat samim sebi. Ne, res ni normalno, kam gre ta svet.user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
23.2.2010 13:12:14   
hektorina

Saj ne veš, če je to žalostno, al te naj bo strah...

Nobeno od tega,ljudje so/smo postali butasti,zakrnjeni,prestrašeni...
Vse je zlo,a ne opazite tega.. user posted image user posted image

Pa male ljudi vzgajat (naše mladičke), da ne bodo postali čreda butastih, zakrknjenih, prestrašenih ovčk. Milo mater...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
23.2.2010 13:31:32   
noranate
dajmo kaj bolj veselga začvekat, ker me sedaj od te paranoje kr v glavi sekauser posted image . Danes bojkotiram vsa poročilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4571
23.2.2010 13:45:48   
hektorina
Dobro, pol pa mi povejte kaj dela polž na želvi...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
23.2.2010 13:46:19   
hektorina
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4573
23.2.2010 13:47:03   
hektorina
Vijjjjjuuuuuuu!

Ja, saj že grem dol... Nisem čist dobrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4574
23.2.2010 13:47:25   
Anonimen
mansardo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?