madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Upam, da ste Madela . Kerensa, pa si se ti pozanimala kaj o tem zdravilu. Meni osebno se zdi mal mimo zdravit zdravega otroka z zdravili. Če so kakšne vedenjske motnje, zato še ne rabiš kemije . Nekje sem enkrat neki brala o hiperaktivnosti in sem si zapisala naslov tele knjige : "Psihiatrija je lahko nevarna za vaše duševno zdravje", napisal William Glasser. Probaj jo sposodit v knjižnici, pa sedaj mal preštudiraj, ker jaz osebno ne zaupam tako zelo tem psihologom, žal . Ne,nič nismo zadeli Saj zato tudi sprašujem,kje je tista meja,da otroku dajo takšna zdravila. Jaz recimo gledam svoje otroke...so živahni,včasih nagajivi,ampak a niso vsi otroci nekako tako. Bi se mi bolj čudno zdelo,da bi en otrok samo sedel v enem kotu,brez besede,brez igre. Ne poznam pa nobenega hiperaktivnega otroka,zato je verjetno tudi primerjava bolj slaba sedaj. To da pa psihologija včasih bolj škodi,kot koristi pa ti lahko samo ploskam oziroma tisti,ki je napisala knjigo o tem Eto,jaz sem bila s sinom,na sistemtskem pregledu pri treh letih in frajla je tam hotela,da z malim od takrat naprej redno hodiva tja in to samo zato,ker je srčni bolnik Jaz sem skoraj ponorela???!!!!!! Ok,če bi rabu pomoč,bi jo poiskala,ne pa da oni kar stisnejo svojo etiketo in ga označijo za drugačnega oziroma,da bi po njihovem mnenju,samo zarad tega že moral bit drugačen...(hiperaktiven,avtist...ne vem,kaj so še vse te bolezni) ej,to pa ne! Je bilo že dovolj vprašanj od nekaterih smotanih sorodnikov,s vprašanji,če bo mali hodil v pomožno šolo Vprašam zakaj??? Ja,zato ker je bolan na srcu. Ej,ne vem če sem jaz smotana ali oni?? Da bi mi pa še kaka zdravila priporočali,brez utemeljenega razloga(kar njegova bolezen ni) pa bi jih kar sami požrli
< Sporočilo je popravil madela -- 23.2.2010 9:16:39 >
|