|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
22.2.2010 13:33:05   
madela
Oj,Arwenko,gre se za album lumpi,ki smo ga napolnili z nalepkami,poslali na Mercator,sedaj ko je nagradna igra zaključena pa so jih poslali nazaj. Po moje so se zmotili,ko so jih dajali v kuverto in ne bodo vedeli,kam je pa šel naš album user posted image
Upam,da se bo tisti,ki ga bo dobil vsaj toliko potrudil,da me pokliče. Jaz bom pa popoldan tudi poklicala te od katerih imam jaz album.
Mi je pa žal za našega,ker sem noter nalepila zadnjo slikico od malega,ko se je šel slikat za osebno.
Nisem ravno pričakovala,da bodo albume zamenjali user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
22.2.2010 13:42:51   
Arwenko
Žal mi je user posted image

Jaz bi jih vseeno poklicala in obvestila, da si dobila napačnega...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
22.2.2010 14:39:05   
madela
Bom videla popoldan,če so tile dobili naš album,drugače bom pa jutri vseeno poskusila poklicat Mercator,čeprav ne verjamem,da se bo dalo kaj rešit user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
22.2.2010 14:59:46   
Klemy82
Ojla, ojla, kako smo kaj. Pri meni župca skuhana, štrudl pečen, čakam gospoda, da pride domov, da bomo jedli. Madelca, jah, šlamparija tole z albumom, kaj češ. A imaš kako številko, kamor lahko pokličeš? Drugače poskusi poklicati na kontaktni center pa bodi vztrajna, ker so dosti zasedeni. 

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
22.2.2010 15:01:50   
Klemy82
Aja, Madela pa kuverto imaš!user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
22.2.2010 16:16:56   
Colt
Živjo punce user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
22.2.2010 17:06:16   
noranate
Živjo user posted image ! A uživate v počitnicahuser posted image . Jih bo en teden kar dost, kaj bo pa polet, bomo videliuser posted image . nikjer nikogar, ste zunaj na sončku verjetn. No, letimuser posted image novim zmagam naprotiuser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
22.2.2010 21:25:13   
Shorty_
čer!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
23.2.2010 8:02:26   
noranate
jutro user posted image . kje ste čvekačice, še vse spite?
jaz uživam v miru in tišini, sam ptički pojejo, moji mladički ptički pa še spijo user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
23.2.2010 8:30:47   
madela
Dobro jutro user posted image

Pri nas tudi,po dolgem času spet malo miru,pijem kavo,kadim in uživam user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
23.2.2010 8:31:41   
Anonimen
jutro!!!
pri meni tudi miiiiiiiiiiiiir!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
23.2.2010 8:35:19   
hektorina
Jutro, dobro! Pri meni....ni miru, HB malo boljše kaže in je delouser posted image . Fuj, fuj, da bi le ostalo tako... Vas pa že malo meče pomlad, ker vas nena folgam čitat, tolko pišete. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
23.2.2010 8:38:07   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Včeraj se mi ni uspelo oglasiti, ker sem naredila generalko v kuhinji. Vzelo mi je 4 ure user posted image , ampak naredila sem pa vse - zdrgnila ploščice, odmaknila hladilnik, pobrisala prah, zložila stvari po omarah, očistila belo tehniko (in dobila idejo, da ročno prebarvam hladilnik - danes grem kupit barvo in čopič) in pomila tla. Zvečer sem se pa zagledala v film "Independence day" in takoj po njem zaspala.

Zdajle dokončam jutranjo kavo in čike, potem pa greva s Pubertetnikom k psihologu. Puberteta ga tako zelo meče, da bo "moral" spet začeti jemati Ritalin, tako, da greva po recept. Popoldan pa peljem Mladiča h karateju.

Mi je pa uspelo urediti, da ta vikend ne grem na Hrvaško - ga. Pes pač ne more biti tako dolgo sama, varstva zanjo pa nimam. Svakinja gre dol že v sredo popoldan, vsi ostali (ga. Tašča, g. Tast, g. Mož, Svak, Pubertetnik in Mladič) pa s tremi! avtomobili predvidoma v četrtek zvečer ali najkasneje v petek zjutraj. Kar pomeni, da bom od takrat pa do nedelje zvečer čisto sama doma. To je bolje, kakor, da bi šla na dopust! user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
23.2.2010 8:40:36   
madela
Miška,pri vas je zdaj konec počitnic,a ne? Pri nas so se komaj zaele,ampak je danes samo punca doma,tako da je vseeno kar mir.Trenutno bere knjigo,potem pa gre baje zapravljat user posted image

Sem klicala za lumpi album in so mi rekli,da se praktično ne bo dalo ugotovit,kje je prišlo do napake,ker so jih imeli za odposlat res ojejoj...svetujejo,naj tale album nesem v Mercator,oni pa bodo obvestili naprej,da je še nekdo dobil narobe.Torej bi morali tisti kar sami poklicat ta klicni center,ali pa poslat kar k nam.
Sem vedela,da bo nekako tako.
Saj zunaj na kuverti je bil pravi naslov,noter so pa dali drugega user posted image Upam,da bo tisti,ki ga dobi toliko pošten,da ga vrne nazaj na Mercator.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
23.2.2010 8:42:50   
noranate
Dobro jutro vsem še enkrat, več ni miru, majo telepatske sposobnosti, da na zgornj štuk vidijo, kdaj mami čveka user posted image .

Kerensa, uživaj v miru in samoti, daj si duška. Lahk nardiš pižama party user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
23.2.2010 8:44:59   
madela
Uh,Kerensa,po tem kar berem si boš pa zaslužila dopust user posted image

Nekaj me zanima..na podlagi česa se psiholog odloči,da bo otrok dobil zdravila,kot je recimo Ritalin(sicer ga ne poznam,a sklepam,da je za umiritev)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
23.2.2010 8:45:45   
noranate
Oh Madela, več niti najboljši sosed ni tisto, kar je bil ,tako v robi, nabavi, kvaliteti....user posted image

Miška, ti si se rešila počitnicuser posted image . jaz nagovarjam moža, da bi šli čez teden en dan v toplice (ker upam ne bo take gneče), pa ma dela čez glavo in poln cel teden, tak da ne bo nič. Bom kakšno deklino probala nagovort, da gre k babici user posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
23.2.2010 8:53:05   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Oh Madela, več niti najboljši sosed ni tisto, kar je bil ,tako v robi, nabavi, kvaliteti....user posted image

Se strinjam user posted image Grem zdaj gledat,če smo vsaj kaj zadeli user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
23.2.2010 8:58:35   
noranate
Upam, da ste Madela user posted image .

Kerensa, pa si se ti pozanimala kaj o tem zdravilu. Meni osebno se zdi mal mimo zdravit zdravega otroka z zdravili. Če so kakšne vedenjske motnje, zato še ne rabiš kemije user posted image . Nekje sem enkrat neki brala o hiperaktivnosti in sem si zapisala naslov tele knjige : "Psihiatrija je lahko nevarna za vaše duševno zdravje", napisal William Glasser. Probaj jo sposodit v knjižnici, pa sedaj mal preštudiraj, ker jaz osebno ne zaupam tako zelo tem psihologom, žaluser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
23.2.2010 9:01:54   
noranate
Hej, a ne bi morale bit zdaj v kratkem pri najboljšem sosedu dvojne al celo trojne pike. Nekje je to blo omenjenouser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
23.2.2010 9:13:26   
madela

Upam, da ste Madela user posted image .

Kerensa, pa si se ti pozanimala kaj o tem zdravilu. Meni osebno se zdi mal mimo zdravit zdravega otroka z zdravili. Če so kakšne vedenjske motnje, zato še ne rabiš kemije user posted image . Nekje sem enkrat neki brala o hiperaktivnosti in sem si zapisala naslov tele knjige : "Psihiatrija je lahko nevarna za vaše duševno zdravje", napisal William Glasser. Probaj jo sposodit v knjižnici, pa sedaj mal preštudiraj, ker jaz osebno ne zaupam tako zelo tem psihologom, žaluser posted image .

Ne,nič nismo zadeli user posted image

Saj zato tudi sprašujem,kje je tista meja,da otroku dajo takšna zdravila. Jaz recimo gledam svoje otroke...so živahni,včasih nagajivi,ampak a niso vsi otroci nekako tako. Bi se mi bolj čudno zdelo,da bi en otrok samo sedel v enem kotu,brez besede,brez igre.
Ne poznam pa nobenega hiperaktivnega otroka,zato je verjetno tudi primerjava bolj slaba sedaj.

To da pa psihologija včasih bolj škodi,kot koristi pa ti lahko samo ploskam oziroma tisti,ki je napisala knjigo o tem user posted image user posted image
Eto,jaz sem bila s sinom,na sistemtskem pregledu pri treh letih in frajla je tam hotela,da z malim od takrat naprej redno hodiva tja in to samo zato,ker je srčni bolnik user posted image user posted image
Jaz sem skoraj ponorela???!!!!!! Ok,če bi rabu pomoč,bi jo poiskala,ne pa da oni kar stisnejo svojo etiketo in ga označijo za drugačnega oziroma,da bi po njihovem mnenju,samo zarad tega že moral bit drugačen...(hiperaktiven,avtist...ne vem,kaj so še vse te bolezni)
ej,to pa ne!
Je bilo že dovolj vprašanj od nekaterih smotanih sorodnikov,s vprašanji,če bo mali hodil v pomožno šolo user posted image Vprašam zakaj??? Ja,zato ker je bolan na srcu. Ej,ne vem če sem jaz smotana ali oni??
Da bi mi pa še kaka zdravila priporočali,brez utemeljenega razloga(kar njegova bolezen ni) pa bi jih kar sami požrli user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 23.2.2010 9:16:39 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
23.2.2010 9:16:10   
madela

Hej, a ne bi morale bit zdaj v kratkem pri najboljšem sosedu dvojne al celo trojne pike. Nekje je to blo omenjenouser posted image

https://www.mercator.si/pika/aktualno/dvojne_pike

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
23.2.2010 9:17:04   
noranate
Živimo res v eni čudni deželi user posted image . Ja moja je tud mela začetke astme in alergijo na pršico, pa so jo poslal k otroškemu pedagogu, tista je neki šarila z risbicami in ne vem kaj, kot kakšna vedeževlka. Ni najdla pa itak nič, je potem rekla, naj greva nazaj k svoji zdravnici. Saj tist pa, ki rabi pomoč, jo pa ne dobi in se mora kregat za napotnicouser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
23.2.2010 9:27:55   
madela
Jaz pa psihiatrijo sovražim,dobesedno. Moja mama je bila v depresiji...pomagali ji niso nič,kvečjemu napisali recept,pa bejž domov.
Mama je tiste tablete seveda jemala,ampak v mojih oeh je bilo z njo vedno slabše. Zelo dolgo sem jo pregovarjala,naj jih vrže vstran,naj se bori sama brez tega. In ji je uspelo.

Zdi se mi,da je tega vedno veČ,da zdravijo že male otroke...in to samo zato,ker po moje prehitro zaključijo,sploh če malo izstopaš iz povprečja. Ja pa kaj,nismo vsi enaki in tudi ne smemo bit. Vsak je lahko tak,kot mu paše.

Pri našem malem tud ni ni našla...sem,če že malega ni razkurila je pa mene. Dala mu je za zlagat neke kocke,ki jih je lepo zlagal,ona pa mu jih je zmetala dol sred igre. user posted image
Mali ni naredil nič,šel je ponovno zlagat.
Zatem mu je igralo obrnila,češ da je tam že končal in on si jo je spet obrnil in ji pokazal,da še ni končal,da še gre ena kocka gor.

In kaj je bil tukaj namen??? Res ne vem? Mali se ni razburil,ampak kaj če bi se?? A pol bi mu že recept pisala za umiritev?
Jaz jih ne razumem in ne verjamem,da so sploh sposobni pomagat,kot se spodobi. Tudi tistim ne,ki to res potrebujejo.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
23.2.2010 9:31:49   
noranate
Mislim da je v tej državi stvar taka: policaji ustavljajo in iščejo napake , da si zaslužijo točke in naberejo večjo plačo, psihiatri pa verjetno tud na tak način nabirajo dodatke al pa regres user posted image . Ma, jih mam dost, sam da slišim zanje.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?